vlot en prima

Auto stond netjes op tijd gereed. verder geen bijzonderheden

prima APK

jullie hebben mijn auto weer APK gekeurd. ik kan weer veilig op weg. Bij het maken van de afspraak digitaal kon ik alleen een vinkje zetten bij "fiets". De vorige keer kreeg ik een E-bike mee zodat ik zonder al te veel inspanning op mijn werk aankwam. Nu kreeg ik een gewone fiets mee, de E-bike was al gereseveerd. Aangezien dit geen optie was digitaal, ging ik ervan uit dat er een E-bike klaar stond. mijn suggestie is of je zet dit bij het digitale formulier dat je deze fiets moet reserveren per telefoon of je maakt een extra vinkje bij fiets, als optie E-bike. Nu was de rit naar mijn werk erg zwaar.

Professionele monteurs houden mijn auto in topconditie

Duidelijkheid over alle aspecten van onderhoud en reparatie.

Vriendelijke en duidelijke medewerkers

Kreeg duidelijke uitleg over de extra werkzaamheden

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Wat ze met onze auto hebben gedaan....geen idee, maar de taal op het dashboard was weer in het Nederlands, en de auto was afgespoeld (niet echt schoon gewassen, maar toch fijn)

Goede service en klantvriendelijkheid

Adequaat handelen bij eventuele gebreken die vooraf bekend waren. Geen verrassingen en correct handelen

Zie onder

Goed volgens afspraak

Gewoon tevreden

Gewoon goed en vriendelijke mensen

Niet correct behandeld. Verkeerde set beteld was van de andere deur.

Een leenauto mee gekregen. Was een hele kleine auto. Met 3 volwassenen naar amsterdam is nogal een dingetje. Zou iemand in een driedelig pak niet overkomen. Auto mee krijgen naar ratio, de zelfde type.

Slechte service voor onderhoud auto.

In anderhalf jaar twee keer een airco nagezien En dan totaal meer als 400 euro betalen voor een auto van ruim twee jaar vind ik belachelijk veel.

Goed geholpen met vervangend vervoer en snelle reparatie

prima!!

Top sevice

Topservice en goeie bericht systeem waneer auto klaar is

Prima service, netjes geholpen.

top service

goede service, vriendelijke medewerkers. auto netjes gewassen

Vriendelijk en bekwaam

Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden

gewoon prima, zoals het moet

zie boven

Slecht

Lange wachttijden bij afleveren auto. Twee vragen gesteld over taxatie en overname, heb daar 2 x om moeten vragen en werd een beetje afgescheept! Dit commentaar is namens Dhr. Lof, hij is 24 augustus overleden. [email protected]

Goed geholpen

Kreeg telefoontje toen de auto klaar was

Het ging precies zoals het moest lopen

Alles liep op rolletjes.

Goede service en communicatie

Goed geholpen met duidelijke kosten specificatie tussentijds

Prima service.

Prima Service. Snel geregeld. Geen klachten.

Meedenkend

Meedenkend

Na gemaakte afspraak werd de auto keurig gewassen en gerepareerd weer afgeleverd.

prima afspraak en uitstekend werk

Uitstrekend!

Rietveldenweg 38