als ik minpunten kon geven, had ik het gedaan
Sinds 2 jaar heeft mijn lease maatschappij een samenwerking met Nefkens. Het is alleen maar ellende geweest. Telefonisch zijn ze vrijwel niet bereikbaar. Na voor de 3e keer opgehaald te moeten worden omdat mijn auto niet meer kon laden, is mijn auto 5 maanden bij hun in de garage geweest. Er is nul communicatie over het proces. Als ik zelf bel dan zeggen ze dan electrische auto'ss nieuw zijn, dus lastig. Dit doet af aan hun waarde van professionaliteit. Ik had een afspraak gemaakt om mijn leenauto te ruilen, die afspraak hadden ze zelf eruit gehaald met als resultaat dat ik geen alternatief kon regelen met ze. toen was mijn auto blijkbaar klaar en hebben ze mij dwingend gemaild dat ik het dezelfde dag moest ophalen. Dat kwam niet uit, dus ik kwam een dag later en bleken ze eerder dicht te zijn. Vervolgens kon ik eindelijk de auto halen, maar waren ze die kwijt... Na 20minuten zoeken stond die in de wasstraat (dus als ik het eerder op kwam halen was het niet eens netjes terug gegeven). Kom ik thuis, blij met mijn auto, blijkt de hendel van de motorkap kapot te zijn en viel die zo uit de wand van mijn auto. Je zou denken dat ze na 5 maanden en meerdere malen de motorkap te moeten openen, ze dit mee genomen hadden in de reparatie.
Echt verschrikkelijk