Nvt

Nvt

Erg zakelijk

Weinig hartelijkheid. Moeilijk bereikbaar. Door de telefoon werd gezegd dat ik naar Utrecht of Doorn kon. Baarn had geen tijd. Hoezo niet? Even de banden en de vloeistof nakijken voor dat ik met vakantie ga. Waar is de klantvriendelijkheid en de service.

Prettige ontvangst

Goede uitleg over werkzaamheden. Tussen door telefonisch overleg bij gevonden problemen. En van tevoren prijs opgave. Prima service

Prima hulpverlening, meedenkend personeel.

Ik heb onlangs een heel goede ervaring gehad bij Nefkens toen mijn camper gekeurd moest worden.

Goede ervaring

Er moest een loplamp vervangen worden. Er werd overlegd over de prijs en materiaal.

Oneerlijk zakendoen

Een week of 6 geleden een fiat panda hybride van 2022 33000 km Gekocht nadat ik had getekend werd verteld dat het een geïmporteerde auto betrof ook was mij niet verteld dat ik de auto niet mocht ruilen als hij niet zou bevallen Toen ik na ongeveer een week melde dat ik de auto wilde inruilen werd ijskoud verteld dat een geïmporteerde auto minder waard was en ik na ongeveer een week en 200 km 3800 honderd euro !!! mocht afschrijven als ik in zou ruilen Kortom NOOIT ZAL IK DAAR NOG EENS IETS KOPEN m i gedrag een dealer onwaardig

Tevreden

Reserve sleutel defect nieuwe auto. In overleg met dealer afspraak gemaakt bij Nefkens Baarn. Er wordt geconstateerd dat sleutel defect is, er moet een nieuwe worden besteld. Om niet nogmaals naar Baarn te hoeven rijden ( ik woon in Koog aan de Zaan ) wordt ik doorverwezen naar dealer (Hedin) bij mij in de buurt. Daar wordt mij vertelt dat ik rond de 70 euro moet betalen voor het opvragen van een code die ik nooit heb ontvangen. Ik heb dit eerder aangegeven toen ik de nieuwe auto had opgehaald in 's- Hertogenbos. De dealer gaf aan dat dit geen probleem was omdat waarschijnlijk de code nooit van toepassing zou zijn. Helaas is hier nu wel sprake van omdat de reserve sleutel defect is. Na overleg heeft Nefkens aangegeven de kosten voor aanvraag van de code volledig te vergoeden. Met vriendelijke groet, A.R van Zaane

Zeer tevreden en vlot geholpen

Ik heb mijn Fiat Ducato Camper in onderhoud en wordt altijd zeer goed gehoord en geholpen.

Snel service

Gewoon top

Klantvriendelijk, professioneel en goede service

Ik was vergeten te zeggen dat mn raam defect is. En....stationair maakt mn auto 'geluid'

Raam was ik vergeten te zeggen. Stationair maakt mn auto meer/ander geluid. Maar ik heb er geen verstand van....

prettig

afspraken nagekomen

Prettig

Prettig

Prima!

Prima geholpen.

Remvloeistof veel te duur

Het vervangen van de remvloeistof tijdens de beurt was 143,- excl BTW!!!!!! Echt schrikbarend duur. Bij de volvo garage betaal je daar onder de 100,- Ik overweeg om mijn volgende onderhoudsbeurt ergens anders te doen.

Zoals altijd goed geholpen.

Ik miste wel de oude locatie.

Snel geholpen.

Vriendelijkheid

Goed personeel

Vriendelijk mensen en duidelijk overzicht van de rekening betreft reparatie en eventuele reparaties die kunnen komen.

Super service

Snelle service en lekkere koffie.

Prettig geholpen

prima service

Snelle en prima service

Service is top

Mijn auto voor onderhoud en APK gebracht. Duidelijke uitleg over kosten. Omdat het langer ging duren dan gepland kreeg ik een leenauto mee. Top geregeld, heel tevreden!!

Prettige service

Zoals eerder vermeld prettige service..

Goede informatie over te verwachten kosten, snelle en accurate service. Gewoon tevreden.