Niks op aan te merken
26 January 2022
Sjohn
Reactie van Sanidirect Utrecht
Beste Sjohn,
Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Inge Stam - Sanidirect
Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 39 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken duidelijke communicatie, behulpzaam advies en betrouwbare ondersteuning bij de projecten. Klanten waarderen professioneel advies en het vermogen om mee te denken met hun wensen. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afstemming, praktische oplossingen en betrouwbare service.
Niks op aan te merken
26 January 2022
Sjohn
Beste Sjohn,
Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Inge Stam - Sanidirect
Vakkundige ondersteuning en klantgericht. Werd direct geholpen ondanks lunchpauze verkoopadviseur
29 December 2021
Gerard
Alphen aan den Rijn
Beste Gerard,
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaringen in onze showroom!
Twan Spanjer - Sanidirect
wij hebben 2x een mankement in onze douche gehad met de kraan van Ben, sanidirect regeld dat er een monteur komt om het te vervangen, de firma Ben doet dat helaas niet, daarom de complimenten aan sanidirect utrecht
28 December 2021
Cees v.d.Bosch
ijsselstein
Beste meneer V.d. Bosch,
Goed om te horen dat we de mankementen aan uw kraan naar tevredenheid hebben kunnen oplossen!
Twan Spanjer - Sanidirect
Via een foto van de site goed geholpen om de juiste tegels te vinden voor mijn badkamer.
24 November 2021
Sandra Roskam
Lopik
Ik zal ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Luisteren goed naar de wensen en zoeken een oplossing.
16 November 2021
Robbert
Beste Robbert,
Dank u wel voor de mooie woorden en aanbeveling. Wij waarderen dit enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
PRIMA GEHOLPEN. DE TIJD GENOMEN
16 October 2021
J
UTRECHT
Bij het bezoek in Utrecht is er goed meegedacht over de mogelijkheden voor onze badkamer
8 October 2021
Rob Elders
Soest
Er wordt alles gedaan om jou als klant tevreden te stellen. En dit zonder dat je wordt gedwongen om tot aankoop over te gaan.
30 August 2021
Yvonne
Bilthoven
Verkoper was behulpzaam, kende zijn zaken, had suggesties en alternatieven en nam de tijd voor ons.
29 June 2021
Jan Meijers
Werkhoven
Zeer vriendelijk, meedenkende en meewerkende verkoper
22 June 2021
Vanes
Montfoort
Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. De ervaren verkoper wist steeds met de juiste oplossingen te komen. Maar ook de andere verkopers hebben ons later steeds goed op weg geholpen.
16 June 2021
Bert Zaal
Zwanenburg Nh
Prettige verkoper. Extra bestelling niet opgenomen in offerte. Na klacht wel opgepikt. Prettige bezorgers
28 May 2021
Franka
IJsselstein
Goede ontvangst. En er werd naar onze wensen geluisterd en daar waar nodig aangevuld met ideeën zodat er een goed plan kwam. Ook de uitleg over de gang van zaken was prima .En ,ook erg belangrijk, men nam alle tijd.
23 May 2021
Jan
Driebergen
Ik had een onderdeel nodig voor een toilet wat niet zo makkelijk te vinden is. Sanidirect heeft me uitstekend en snel geholpen
11 May 2021
Marieke
Hilversum
Heel fijn zo’n kundig man te hebben als verkoper ipv de jonge studenten
5 May 2021
Deo
Houten
Eerste keer werd het verkeerde bad bezorgd, maar binnen 2 dagen alsnog de juiste. Het werd netjes de trap opgetild voor mij naar boven. Top!
21 April 2021
Petra
Leiderdorp
Je kunt in onze winkels terecht voor het mooiste sanitair én compleet advies voor jouw nieuwe badkamer tegen de beste service. Sanidirect biedt volop badkamer inspiratie dankzij meer dan 15 voorbeeld badkamers. Even oriënteren, rondneuzen of een nieuwe badkamer aanschaffen, het is allemaal mogelijk dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van sanitair. We verwelkomen jou graag in een van onze mooie showrooms! Wij vinden het leuk als je jouw ervaring met ons wil delen, laat gerust een review achter zodat wij onze service kunnen optimaliseren.
Zeelantlaan 59
3526AK Utrecht