Uitmuntend
31 December 2024
Iven
Reactie van Sanidirect Middelburg
Beste Iven,
Dank je wel voor de super mooie waardering die je mijn collega geeft.
Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 49 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De meeste beoordelingen waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, heldere communicatie en betrouwbare levering. Klanten voelen zich serieus genomen en krijgen passende oplossingen. De ervaring is over het algemeen positief met aandacht voor planning en nazorg. De service wordt als zorgvuldig en professioneel ervaren.
Wouter is een topper!
31 December 2024
Iven
Beste Iven,
Dank je wel voor de super mooie waardering die je mijn collega geeft.
Thea de Jong - Sanidirect
Hij houd rekening met de wensen van de klant.
10 November 2024
chris schipper
Ovezande
Beste Chris,
Dit is wat je ook zeker mag verwachten van Sandirect! Dank je voor de mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Verkoper/adviseur Wouter denk goed mee en luistert naar je wensen en houd rekening met budget.
10 November 2024
Fam
Zaamslag
Beste heer/mevrouw,
Fijn dat je zo tevreden bent over het advies van mijn collega. Hij gaat jouw waardering zeker op prijs stellen.
Thea de Jong - Sanidirect
Snel en accuraat geholpen.
27 October 2024
A van Nimwegen
Zoutelande
Beste heer/mevrouw Van Nimwegen,
Dit is precies wat je mag verwachten van Sanidirect! Dank je voor de top waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Prima en correcte levering. Verzorgd door een vriendelijke en behulpzame jongeman.
27 October 2024
H. Post
Beste heer/mevrouw Post,
Dat klinkt uitstekend! Het is altijd prettig als de levering soepel verloopt en je ook nog eens vriendelijk geholpen wordt. Dank je voor de complimenten.
Thea de Jong - Sanidirect
Superservice, vooral door Wouter!
11 October 2024
Henriette
Beste Henriette,
Geweldig dat Wouter zo'n goede service heeft geboden! Het maakt echt een verschil als iemand goed luistert en helpt.
Thea de Jong - Sanidirect
wij zijn bij ons eerste bezoek vriendelijk ontvangen en, bij ons tweede bezoek direct herkend. voorlopige keuze/bestelling . er moet nog ingemeten worden. hiervoor is gelijk contact gelegd met een uitvoerder.
22 August 2024
Gerrit en Ida Kooger
Oost-Souburg
Beste Gerrit en Ida,
Onze sanitairspecialisten staan graag voor jullie klaar voor het juiste deskundige advies. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Sanidirect Middelburg!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Ruim aanbod in de winkel. Veel ingerichte badkamers. Kwaliteit ziet er goed uit. Deskundig advies waarin meegedacht wordt met de klant. Eventuele wijzigingen naderhand is geen probleem.
5 July 2024
Jan
‘s-Gravenpolder
Beste Jan,
Wat een fijne review om te lezen. Dankjewel!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Fijn gesprek gehad, was zeer positief. Maar uiteindelijk voelden wij ons gedwongen om onze handtekening te zetten terwijl wij eigenlijk nog even na hadden willen denken en willen overleggen met onze eigen aannemer. Dus geen prettig gevoel achteraf.
Beveelt niet aan
25 February 2024
C.
C.
21 January 2024
Richard van Stein
Kortgene
Beste Richard,
Dat gaan we zeker doen! Fijn dat je zo tevreden bent over Sanidirect Middelburg.
Thea de Jong - Sanidirect
Goede uitleg in de showroom, grote keuze, door een vriendelijke kundige medewerker goed advies gekregen.
20 April 2023
Yolanda Beerens
Beste heer/mevrouw Beerens,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is gegaan bij Sanidirect Middelburg!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Perfect Die vriendelijke service bij Sanidirect Zelfs voor een probleem met artikel niet bij hen gekocht Werd naar een goede oplossing gezocht Terwijl de een direct ging bellen Mocht ik mijn verhaal ook nog aan zijn collega vertellen En een daar werkzame man van de praktijk Gaf toen hij dat hoorde van zijn kennis blijk Op zijn advies werd in een lade gekeken Waar twee onderdeeltjes voor de oplossing aanwezig bleken Hij liet me bovendien Hoe het werkte ook nog zien Plezier en oplossinggerichtheid in het werk Maakt dit bedrijf enorm sterk
30 March 2023
J.N. Aarnoutse
Beste heer/mevrouw Aarnoutse,
Dat vinden wij echt heel erg fijn om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring bij Sanidirect!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Leuke gesprekken met de verkoper. Prachtige badkamer samengesteld.
24 July 2022
Frank
Goes
Beste Frank,
Fijn dat u zo tevreden bent over ons en dat wij samen met u een prachtige badkamer mochten samenstellen.
Thea de Jong - Sanidirect
Zeer vriendelijk personeel, net ogende winkel. De tijd werd genomen om alle producten te laten zien en uitleg over te geven. Er werd een mooie tekening gemaakt, goede offerte, schappelijke prijzen, alleen minpunt is dat de offerte maar geldig wat tot aan de voordeur van het pand, je voelt je dan wel een beetje onder druk gezet om te beslissen. Uiteindelijk hebben wij besloten te kopen, omdat een eerdere ervaring met Sanidirect ons toen zeer goed was bevallen. Door Sanidirect worden kwalitatief goed materiaal geleverd tegen goede prijzen. In de huidige markt is het ook logisch want de prijzen stijgen enorm.
25 May 2022
Tom
Beste Tom,
Wat een mooie en uitgebreide review heeft u over ons geschreven. Hartelijk dank hiervoor en voor de top waardering. Dit doet ons enorm goed.
Thea de Jong - Sanidirect
Behulpzaam en vriendelijk. Goede uitleg, en er wordt tijd genomen wanneer je een afspraak hebt gemaakt.
25 May 2022
H.Y. Kloeg-Both
Beste mevrouw Kloeg - Both,
Dank u wel voor de mooie review en complimenten. Wij stellen dit erg op prijs.
Thea de Jong - Sanidirect
We hebben bij het samenstellen van de badkamer goede adviezen gekregen, goede uitleg over vervolgtraject en de prijs van de materialen is netjes. Alles is precies zo gegaan als beloofd en we hebben nu een prachtige badkamer
20 May 2022
Gijsbert
Beste Gijsbert,
Wat fijn dat alles geheel naar wens is verlopen en u nu geniet van uw prachtige badkamer. Dank u voor de hele mooie review en beoordeling.
Prima service en personeel
15 May 2022
Sophia
Baarland
Beste Sophia,
Dank u voor de mooie complimenten en waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Buiten verwachting goed geholpen, top.
10 May 2022
L. Bholasing
Beste heer/mevrouw Bholasing,
Dank u voor de mooie beoordeling en wat fijn dat u zo tevreden bent over ons.
Thea de Jong - Sanidirect
We werden op een fijne manier geholpen bij het uitzoeken van een badkamer en toilet. Er werd rekening gehouden met de wensen en het budget. De spullen moeten nog geleverd worden, we hopen dat dat ook goed gaat verlopen.
5 May 2022
Anne-Marie van Iwaarden
Sint-annaland
Beste mevrouw van Iwaarden,
Dat klinkt als een fijne ervaring met Sanidirect.
Ik wil u bedanken voor uw mooie beoordeling en alvast veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer en toilet.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Het is voor mij de tweede keer nu dat ik een badkamer bij jullie gekocht heb en de service en winkel zijn gewoon heel erg goed en netjes.
23 April 2022
Marc
Krijger
Best meneer Krijger,
Dat klinkt als en fijne ervaring. Dank u wel voor deze mooie beoordeling.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Altijd iemand bereikbaar, goede communicatie, perfecte levering. Vriendelijk personeel
17 April 2022
Femmy
Putte
Beste Femmy,
Dank u wel voor de mooie review. complimenten en top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Door alle indrukken die wij opdeden in de winkel zagen wij door de bomen het bos niet meer (maart 2022). De eigenaar van de winkel in Middelburg heeft ons geholpen om al onze wensen in kaart te brengen, mee te denken, advies te geven etc. Zo liepen wij na een paar uur de winkel uit met een zeer voldaan gevoel. Bij deze: "Nogmaals bedankt voor de goede service".
4 April 2022
Alfred & Ilona
Beste Alfred & Ilona,
Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over hoe u bij ons bent geadviseerd. Dank u wel voor de mooie review en top beoordeling, wij waarderen dit enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
Zowel de begeleiding en advisering in de Sanidirect-winkel als de goede en complete bezorging (alles op de goede plek gezet en samen rustig gecheckt of alles compleet was) was heel goed. Zeer tevreden dus!
27 March 2022
Peter
Beste Peter,
Tevreden over het advies tijdens uw aankoop en de levering hiervan. Dit is wat wij altijd fijn vinden om te horen. Dank u wel voor de mooie review en waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Goed geholpen in de winkel. De bezorging was op de de dag zelf al om 9:00 uur binnen.[geplant was 10:00 t/m 14:00 uur] Prima De zelfde dag geplaats.
20 March 2022
Philip de Haze
Goes
Beste heer De Haze,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en wat fijn dat alles zo vlot is verlopen.
Thea de Jong - Sanidirect
In ons mooie filiaal in Middelburg zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!
Mortiereboulevard 24
4336RA Middelburg