Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Verkoper Jeroen heeft ons heel goed geholpen. Hij heeft veel geduld met ons gehad, meegedacht en geadviseerd.
10 September 2026
Eef
IJhorst
Mijn vrouw en ik werden prettig en direct geholpen door de medewerker. We hebben dit als positief ervaren en hebben met hem de keuze van onze aankoop gemaakt en bevestigd.
20 July 2026
Dick
Steenwijk
Beste Dick,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fantastisch dat jullie meteen bij het eerste bezoek geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer.
Fijn om te horen dat de hulp van mijn collega zo prettig en direct aanvoelde. We wensen jou en je vrouw ontzettend veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Thea de Jong - Sanidirect
Na het maken van een afspraak werden wij op tijd en professioneel geholpen. Ook de vervolgafspraken werden snel en professioneel afgehandeld. Dit alles in een prettige sfeer.
23 April 2026
Frans
Beste Frans,
Onze sanitairspecialisten staan inderdaad altijd graag voor je klaar voor het juiste deskundige advies! Fijn om te horen dat jullie dit ook zo hebben ervaren.
Twan Spanjer - Sanidirect
Werden vriendelijk ontvangen. Ze nemen alle tijd voor je. Net zolang totdat jij je perfecte badkamer bij elkaar hebt gezocht. Geven goede adviezen waar je wat aan hebt
15 September 2025
Agnes
Hoogeveen
Beste Agnes,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en alle tijd krijgt om keuzes te maken die écht bij je passen. Super dat onze adviezen je hebben geholpen en dat je met een goed gevoel je perfecte badkamer hebt kunnen samenstellen. Veel plezier straks met het eindresultaat!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Vriendelijke jongens bij de bezorging en fijn in de winkel geholpen, niet opdringerig
28 August 2025
Marieke
Beste Marieke,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Inge Stam - Sanidirect
Wij hebben bij jeroen 2 badkamers incl plaatsing (via zzp bedrijven waar zij mee samen werken) gekocht. Plastsing is pas in augustus. Dus dan komt ook pas het bestelde materiaal. Ben benieuwd of dat ook zo positief is als het voortraject.
23 May 2025
E en R
Beste meneer, mevrouw,
Dank voor jullie vertrouwen en fijne woorden over het voortraject met Jeroen! We kijken uit naar de plaatsing in augustus en doen er alles aan om ook dat deel helemaal naar wens te laten verlopen. Alvast veel plezier met je nieuwe badkamers.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Top verkoper, die geduld heeft met zijn klanten. Voorstellen doet aangaande prijs en kwaliteit.
30 April 2025
Roelof ten Brinke
Beste Roelof,
Dat klinkt als een geweldige ervaring! Een verkoper met geduld en kennis van prijs-kwaliteitverhoudingen is goud waard, vooral bij het maken van grote aankopen. Zo wordt kiezen een stuk makkelijker én prettiger.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Nemen de tijd voor je zelfs naar sluitingstijd konden wij nog langskomen om een badkamer uit te zoeken.
14 April 2025
Mirella Mulder
Wolvega
Beste Mirella,
Dat is precies wat wij van Sanidirect graag voor onze klanten doen. Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren.
Thea de Jong - Sanidirect
Super goed geholpen, weten goed met je mee te denken.
10 April 2025
De wagt
Oldemarkt
Beste meneer De Wagt,
Dat doen onze sanitairspecialisten inderdaad graag. Prettig om te horen dat je deze positieve ervaringen met ons hebt en deze deelt in jouw beoordeling!
Twan Spanjer - Sanidirect
Wij hebben de ongedwongen sfeer en hulp van het personeel Sanidirect Meppel als zeer goed ervaren. Men heeft alle tijd om goed en duidelijk uitleg te geven indien gewenst. Zeer gewaardeerd! Mooie showroom en producten. De bestelling en leveringstijd was prima gecommuniceerd. Correcte bezorgers. Zeker aanrader!
27 March 2025
Jan
Kloosterhaar
Beste Jan,
Relaxt een badkamer uitzoeken is voor ons het belangrijkste. Goed om te zien dat dat gelukt is en dat de levering ook correct is verlopen. Dank je wel voor deze review!
Twan Spanjer - Sanidirect
Een half uur voor levering kregen we een telefoontje dat ze er aan kwamen. Levering was snel en netjes en vooral waren ze voorzichtig met onze spullen. Kortweg, leuke vriendelijke mannen, harde werkers en ook nog oplettend met onze spullen. Dank je wel mannen!!
27 March 2025
HC
Steenwijkerland / Oldemarkt
Beste HC,
Naast onze artikelen zelf staat ook de kwaliteit van de levering ervan hoog in het vaandel bij ons. Fijn om te zien dat jij dat ook hebt kunnen ervaren!
Twan Spanjer - Sanidirect
We zijn goed geholpen en de verkoper heeft goed meegedacht met kundig advies. Daarbij heeft hij de tijd voor ons genomen en verschillende mogelijkheden aangedragen.
26 March 2025
Peter Nijmeijer
Paasloo
Beste Peter,
Onze sanitairspecialisten staan graag voor je klaar voor het juiste deskundige advies. Dank je wel voor jouw complimenten hierin voor onze collega.
Twan Spanjer - Sanidirect
Verkoper dacht mee met de situatie, de ruimte van de badkamer en gaf goed advies en mogelijkheden . En liet de keuze geheel aan de klant over !! En badkamer kon snel geleverd worden:)
16 March 2025
Gerda Zondervan
Tuk
Beste Gerda,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het advies van mijn collega en het sanitair naar tevredenheid is geleverd. Dat wordt straks heerlijk relaxen in een badkamer van Sanidirect!
Thea de Jong - Sanidirect
Bij Sanidirect Meppel wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Alle opties zijn bespreekbaar en je krijgt goed en deskundig advies over de verschillende keuzes die je hebt. Ik ben erg tevreden over hun service.
14 March 2025
Niels
Assen
Beste Niels,
Wat een mooie review heb je geschreven! Sanidirect vindt een goed advies en service heel belangrijk, fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Thea de Jong - Sanidirect
Advies en service goed. Verbeterpunt: boven een % teveel bestelde tegelpakketten zou Sanidirect verplicht moeten worden deze pakketten terug te nemen zodat het risico hiervan niet enkel voor de klant komt.
13 March 2025
John
Beste John,
Dank je voor het delen van je ervaring en je punt van kritiek, deze gaan wij graag intern bespreken.
Inge Stam - Sanidirect
We zijn op een prettige manier geholpen door Jeroen. Een zeer deskundig adviseur, geeft duidelijk de voor- en nadelen aan. Na het uitzoeken van tegels en sanitair met alle toebehoren wordt een 3D animatie gemaakt dat er gelikt uitziet. Hij geeft je alle tijd om erover na te denken en het te veranderen. Na ons derde bezoek een definitieve keuze gemaakt. Nu afwachten hoe het eruit ziet na de installatie. We hebben er alle vertrouwen in. Eén vet minpunt: Na tekenen van de offerte ontvang je vele mailtjes waarbij je 10% korting krijgt aangeboden bij het kopen van een nieuwe badkamer. Dit had ik graag vooraf willen horen en uiteraard gebruik van willen maken!!
28 February 2025
Gerard de Jong
Hattem
Beste Gerard,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, beoordeling en feedback. Wij waarderen dit enorm.
Fijn dat wij jou mochten helpen om jouw badkamer samen te stellen.
Zeer betrokken en deskundig
26 February 2025
Jacco Holties
Beste Jacco,
Dat is precies wat je van Sandirect mag verwachten, dank je voor de waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
2 jaar geleden complete badkamer besteld met alles erop en aan. Nu hadden we een kleinigheidje met de douchecabine en dit is kosteloos vervangen. (Zelf gemonteerd) Niet moeilijk doen, gewoon goed geholpen!
25 February 2025
Raymond
Plomp
Beste Raymond,
De service van Sanidirect houd nooit op, als we kunnen helpen zullen we dat altijd doen!
Dank je voor het delen van je ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Prima advies gehad, afgestemd op ons budget. Wordt goed meegedacht in de mogelijkheden voor onze badkamer.
5 February 2025
Henk
Geesbrug
Beste Henk,
Dat klinkt als een mooie ervaring welke je ook zeker mag en kan verwachten van Sanidirect. Dank voor de top waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Snelle en correcte opvolging inzake kapotte thermostaatkraan. Vervangend product is snel verzonden en opvolging was uitermate correct, snel en professioneel!
7 January 2025
Henry
Zwolle
Beste Henry,
Tevreden over onze service, dit is altijd fijn om te horen. Dat wordt vanaf nu weer heerlijk warm douchen.
Thea de Jong - Sanidirect
Bezorgd zoals aangegeven : netjes, op tijd, boven gebracht, administratief keurig afgehandeld
7 November 2024
L. De Boer
Havelte
Beste meneer/mevrouw,
Zoals je van onze toppers kan en mag verwachten! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
In deze zaak is klant echt koning. Verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons. Na 3 uur gingen we naar huis met het aankoopbewijs van onze complete badkamer en toilet.
21 October 2024
Patricia
Klazienaveen
Beste Patricia,
Fijn dat wij jou dit gevoel konden geven want Sanidirect vindt inderdaad dat de klant koning is. Dat wordt straks heerlijk genieten in een jouw mooie nieuwe badkamer!
Thea de Jong - Sanidirect
We hadden goede verhalen gehoord over de vestiging in Meppel. Het was de extra kilometers meer dan waard! We zijn zo goed geholpen, er werd met ons mee gedacht, en wat voor ons belangrijk is : ze zijn erg eerlijk. Niet het duurste willen verkopen maar eerlijkheid! Ik zou iedereen dan ook aanraden om hier naar toe te gaan!
15 October 2024
Angela
Heerenven
Beste Angela,
Dank je voor deze positieve 5 sterren review en voor je aanbeveling. Wat fijn om te horen dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Erg goed geholpen -in alle rust -bij het uitzoeken van de keuken, met goede tips en adviezen. De informatie over bezorging en betaling was correct.
24 September 2024
Marliesz
De Wijk
Beste Marliesz,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en super mooie beoordeling. Fijn dat het hele traject naar wens is verlopen maar wij hopen toch echt dat wij een badkamer hebben bezorgd ;)
Thea de Jong - Sanidirect
Erg vriendelijk behulpzaam personeel. Ging direct kijken in bestand of we er nog in stonden . Alles door gespeeld naar klantenservice waarop de levering snelplaats vond
13 August 2024
Jacob
Beste Jacob,
Het doet ons goed dat wij jou de juiste service konden bieden. Dit is wat je ook zeker mag verwachten van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.
Blankenstein 444
7943PH Meppel