Top verkoper

Top verkoper, die geduld heeft met zijn klanten. Voorstellen doet aangaande prijs en kwaliteit.

Nemen de tijd voor je zelfs naar sluitingstijd konden wij nog langskomen om een badkamer uit te zoeken.

Denken goed met je mee.

Super goed geholpen, weten goed met je mee te denken.

Zeer goed ervaren

Wij hebben de ongedwongen sfeer en hulp van het personeel Sanidirect Meppel als zeer goed ervaren. Men heeft alle tijd om goed en duidelijk uitleg te geven indien gewenst. Zeer gewaardeerd! Mooie showroom en producten. De bestelling en leveringstijd was prima gecommuniceerd. Correcte bezorgers. Zeker aanrader!

Deze mannen wil je je spullen laten leveren

Een half uur voor levering kregen we een telefoontje dat ze er aan kwamen. Levering was snel en netjes en vooral waren ze voorzichtig met onze spullen. Kortweg, leuke vriendelijke mannen, harde werkers en ook nog oplettend met onze spullen. Dank je wel mannen!!

Prima advies en kundige medewerker

We zijn goed geholpen en de verkoper heeft goed meegedacht met kundig advies. Daarbij heeft hij de tijd voor ons genomen en verschillende mogelijkheden aangedragen.

Goed advies en service.

Verkoper dacht mee met de situatie, de ruimte van de badkamer en gaf goed advies en mogelijkheden . En liet de keuze geheel aan de klant over !! En badkamer kon snel geleverd worden:)

Mooie badkamers en wc's en deskundig advies

Bij Sanidirect Meppel wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen. Alle opties zijn bespreekbaar en je krijgt goed en deskundig advies over de verschillende keuzes die je hebt. Ik ben erg tevreden over hun service.

Advies en service goed. Verbeterpunt: boven een % teveel bestelde tegelpakketten zou Sanidirect verplicht moeten worden deze pakketten terug te nemen zodat het risico hiervan niet enkel voor de klant komt.

Deskundig advies

We zijn op een prettige manier geholpen door Jeroen. Een zeer deskundig adviseur, geeft duidelijk de voor- en nadelen aan. Na het uitzoeken van tegels en sanitair met alle toebehoren wordt een 3D animatie gemaakt dat er gelikt uitziet. Hij geeft je alle tijd om erover na te denken en het te veranderen. Na ons derde bezoek een definitieve keuze gemaakt. Nu afwachten hoe het eruit ziet na de installatie. We hebben er alle vertrouwen in. Eén vet minpunt: Na tekenen van de offerte ontvang je vele mailtjes waarbij je 10% korting krijgt aangeboden bij het kopen van een nieuwe badkamer. Dit had ik graag vooraf willen horen en uiteraard gebruik van willen maken!!

Zeer betrokken en deskundig

Zeer betrokken en deskundig

Goede prijzen en top service!

2 jaar geleden complete badkamer besteld met alles erop en aan. Nu hadden we een kleinigheidje met de douchecabine en dit is kosteloos vervangen. (Zelf gemonteerd) Niet moeilijk doen, gewoon goed geholpen!

Prima advies

Prima advies gehad, afgestemd op ons budget. Wordt goed meegedacht in de mogelijkheden voor onze badkamer.

Uitstekende opvolging service-aanvraag

Snelle en correcte opvolging inzake kapotte thermostaatkraan. Vervangend product is snel verzonden en opvolging was uitermate correct, snel en professioneel!

Correct en vlot

Bezorgd zoals aangegeven : netjes, op tijd, boven gebracht, administratief keurig afgehandeld

Fijne zaak met uitstekende verkoper.

In deze zaak is klant echt koning. Verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons. Na 3 uur gingen we naar huis met het aankoopbewijs van onze complete badkamer en toilet.

Denken mee! Echt top!

We hadden goede verhalen gehoord over de vestiging in Meppel. Het was de extra kilometers meer dan waard! We zijn zo goed geholpen, er werd met ons mee gedacht, en wat voor ons belangrijk is : ze zijn erg eerlijk. Niet het duurste willen verkopen maar eerlijkheid! Ik zou iedereen dan ook aanraden om hier naar toe te gaan!

Geweldig!

Erg goed geholpen -in alle rust -bij het uitzoeken van de keuken, met goede tips en adviezen. De informatie over bezorging en betaling was correct.

Erg vriendelijk behulpzaam personeel. Ging direct kijken in bestand of we er nog in stonden . Alles door gespeeld naar klantenservice waarop de levering snelplaats vond

Alles geregeld in een korte tijd.

Winkel uitstekend service afdeling slecht!

We zijn ontzettend goed geholpen door Jeroen, alles ging vlot, goede uitleg niks mis mee. Maar de afdeling leveren van artikel en de service, ontzettend slecht. 1e levering hebben wij een kapotte badmeubel plank ontvangen, en de deur beschadigd. Prima, controleren en vervolgens een service aanmaken, dit heeft 1.5 maand lang moeten duren voordat wij nieuwe hadden geleverd, daarnaast was wederom weer die plank kapot geleverd. Je mag toch aannemen dat ze deze dan goed controleren. Maar helaas. Nou was ik vanaf mijn kant te laat met aangeven, dit moet dan binnen 5 dagen gebeuren, anders werkt sanidirect niet mee! Dus nu zitten we met een beschadigde plank op de wastafel! Bedankt sanidirect. Slechte service en levering!!!!!

Top service en goede kwaliteit

Mijn ervaring is enorm goed met SaniDirect. Dit is de tweede keer dat wij een aankoop doen voor een badkamer/wc. Echt top service die we hebben gehad en ze hebben voldoende keuze mogelijkheid voor elk budget. Er wordt goed met je meegedacht tijdens het ontwerpen van de badkamer en WC. Niet alleen je wensen over de inrichting en gemaakte keuzes in producten worden meegenomen in het ontwerpen, maar ook de handigheid waar je de regendouche knopjes het beste kunt plaatsen etc. Dus de handigheid in gebruik. Wij zijn enorm tevreden over SaniDirect en zijn geholpen door Jeroen in vestiging Meppel. Bedankt Jeroen!

Heel fijn geholpen in Meppel! Er werd meegedacht met het budget, goed advies! Service is ook heel goed!

Goed advies gekregen

Was een fijn advies en goed meegedacht zowel met het budget in combinatie met de wensen in combinatie met de indeling van een relatief kleine ruimte.

Net onze nieuwe badkamer uitgezocht. We werden geholpen door Jan-Bart. Hij heeft goede ideeën en neemt alle tijd voor je. Tot nu toe zeer tevreden.

Blankenstein 444

7943PH Meppel

Over Sanidirect Meppel

Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!