Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de communicatie duidelijk was en het advies eerlijk. Het ontwerp en de uitvoering werden positief genoemd, met aandacht voor details. De levering verliep vlot en professioneel, en het personeel was behulpzaam. Over het geheel genomen is de ervaring zeer positief en klantgericht.
De medewerkster heeft ons uiterst vriendelijk te woord gestaan en ons geholpen om stap voor stap onze badkamer te ontwerpen
3 May 2022
richard liegeois
Eijsden
Beste heer Liegeois,
Het doet ons goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over het advies die mijn collega u heeft gegeven. Dank u voor de mooie review en beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Een melding gedaan van een defect een dag voor de garantie verliep. Dit wisten wij niet maar daar wees de vriendelijke dame ons op. Kostenloos het onderdeel toegezonden gekregen, de dag erna al in huis. Toen we uiteindelijk belden dat het ons niet lukte om dit te vervangen kregen we ook nog kostenloos een vriendelijke monteur over de vloer die het binnen 20 minuten fixte!
30 March 2022
Joni
Heerlen
Beste Joni,
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening.
Thea de Jong - Sanidirect
Afspraken niet nagekomen en in vervolg hierop onbeschoft bejegend.
Beveelt niet aan
3 February 2022
Maril
Schin Op Geul
Beste Maril,
Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent over ons filiaal. Dit is zeker nooit onze bedoeling geweest waarvoor ook excuses. Wat fijn is om te vernemen van mijn collega is dat u een prettig gesprek heeft gehad met ons hoofdkantoor betreft de levering van uw aankoop.
Thea de Jong - Sanidirect
Gehele traject naar tevredenheid verlopen. Alleen bij de levering was badmeubel stuk. Aan de bezorgers lag het niet. Hun dienstverlening was professioneel en zeer correct. Doos met defect badmeubel was blijkbaar defect in vrachtwagen geplaatst. Nu moeten wij afwachten wanneer badmeubel, niet op voorraad, alsnog geleverd wordt. Met de geplande renovatie van de badkamer zijn wij inmiddels gestart.
27 January 2022
Jo
Valkenburg
Beste Jo,
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Jammer om te horen dat het badmeubel nageleverd moet worden maar fijn dat u over het geheel gezien tevreden bent.
Twan Spanjer - Sanidirect
vakkundig advies
23 January 2022
Marco
Beste Marco,
Dank u wel voor de mooie reactie en beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
In onderling overleg gelukkig tot een goede oplossing gekomen die uiteindelijk nog onder de garantie viel. Goede indruk gekregen van de dame aan de telefoon die net iets meer moeite voor ons heeft gedaan.
28 December 2021
Anneke
Geleen
Beste Anneke,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat wij u naar wens van dienst konden zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Goed geholpen en prijzen OK
15 December 2021
Ingrid
St Joost
Large selection of products and very professional and friendly staff!
27 November 2021
George
Schinnen
Dear George,
Thank you for the nice compliments you give us. We really appreciate it.
Kind regards,
Thea de Jong - Sanidirect
Goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de badkamer en toilet.
20 November 2021
Sherilon
Beste Sherilon,
Dank u wel voor de mooie review en wat fijn dat wij u goed konden helpen met uw aankoop.
Klantvriendelijk en netjes.
8 November 2021
Joop Groen
Maastricht
Beste heer Groen,
Dank u wel voor de complimenten en mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
namen echt de tijd om alles samen uit te zoeken en uit te leggen
2 October 2021
R.A.J. Dielemans en C.K.J. Dielemans-Speck
Fijn
13 September 2021
Nico
Maastricht
alles is heel goed verlopen en super mooi gemaakt. de tegelzetter wouter peters en de mannen van ubachs die hebben geweldig werk afgeleverd heel tevreden met de badkamer een echte aanrader voor de mannen top top top
31 July 2021
leon niemark
brunssum
De adviseur begreep direct wat wij voor ogen hadden bij de renovatie van een aangekocht oud herenhuis. Diverse toiletten,2 complete douches, kranen etc.etc.... werden zo samengesteld dat wij tevreden de opdracht tekenden. Dat een zo grote opdracht tijd vergt begreep hij ook waardoor hij alle tijd nam om tot lang na sluitingstijd met ons aan tafel te zitten. We zullen nog aanvullende zaken bestellen die ons later invielen.
24 June 2021
HGJ Driessen
KERKRADE
Personeel luistert goed naar de klant en denkt mee ne vooruit.
19 June 2021
Hans
Heerlen
we zijn heel goed gehoplpen en ze zijn super vriendelijk
26 May 2021
niemark
brunssum
Ondanks dat we geen afspraak hadden konden we direct plaatsnemen bij een adviseur. Deze kwam met ideeën die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Meteen alles uitgewerkt op tekeningen. Super service en een goede prijs.
24 May 2021
Dennis
Maasbracht
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.
In de Cramer 98 A
6412PM Heerlen