Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukten de hoge productkwaliteit en betrouwbare service. Het team bood attente en deskundige begeleiding in de showroom en bij de planning. De levering verliep volgens schema en de nazorg was snel beschikbaar. Al met al laten de ervaringen een positieve indruk en duidelijk meerwaarde achter.
Wij hebben in 2022 een nieuwe badkamer besteld. Daar waren we erg tevreden over. Nu bijna 4 jaar later was er een mankement met de thermostaat en dit werd keurig onder garantie opgelost. Dus ook de service nadien is perfect.
14 February 2026
Esmeralda
Beste Esmeralda,
Een goede serivice is wat wij als Sanidirect graag bieden, fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Thea de Jong - Sanidirect
Ervaren personeel! Met aandacht voor alle producten. Alles werd goed neergezet en gecontroleerd.
3 January 2026
Helene
Beste Helene,
Fijn dat de levering van jouw badkamer helemaal naar wens is uitgevoerd. Dank voor de posiiteve feedback en mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Het product is binnen de aangegeven planning correct thuis afgeleverd. prima in orde en correcte afhandeling door de transport medewerker.
6 November 2025
Ruud
HAAKSBERGEN
Beste Ruud,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Ze hebben goed meegedacht in een praktische en betaalbare oplossing voor een badkamer interieur en voor de montage gezorgd.
2 October 2025
Han
Almelo
Beste Han,
Dank je voor de positieve review, fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent! Geniet lekker van je nieuwe badkamer!
Inge Stam - Sanidirect
Wij werden hartelijk ontvangen in jullie mooie showroom. Er werd ruim tijd voor ons genomen en ideeën uitgewisseld. We werden goed geadviseerd in alle keuzes. Het uittekenen op de computer ging vlot en we konden het mooie resultaat beoordelen. Wij zien dit alles als een zeer goeie ervaring met als resultaat onze droom badkamer en toilet. Bedankt
19 August 2025
Bianca
Beste Bianca,
Dat klinkt als een fijne ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Fijn dat wij samen met jouw jouw droombadkamer en toilet mochten creëren.
Thea de Jong - Sanidirect
In filiaal Enschede geholpen door Steffen Rendering. Wat een leuke enthousiaste en gedreven verkoper zeg. Tot op heden geen enkele negatieve punt te vinden, alleen maar lof over deze jonge man. Deal was bij 2e afspraak gemaakt en na 3 dagen konden we de meeste spullen al in de winkel ophalen voor onze badkamer renovatie. Badmeubels hebben helaas levertijd maar dat is ook normaal aangezien deze op jou samenstelling worden gemaakt. Zeker de moeite waard om in deze winkel langs te gaan. Tussentijds had ik Steffen ook gemaild met nog wat kleine vragen en zijn reactie tijd op mijn mail is gemiddeld 2 uur. En dat is echt snel aangezien hij voortdurend in gesprek is met klanten. Wij komen hier zeker terug voor renovatie wc en overloop. Tot slot, toen ik de spullen na 3 dagen kwam ophalen was er blijkbaar een actie gestart dat je een subboard krijgt als cadeau. Ik wist dit niet want de actie was na mijn aankoop begonnen. Toen ik de spullen kwam ophalen en niet wetende van deze actie werd mij door Steffen toch deze subboard gegeven als cadeau. Kijk daar wordt ik nou vrolijk van, had hij niet hoeven te doen.
17 July 2025
ilhan orgulu
Goor
Beste Ilhan,
Een perfecte ervaring met het advies en alle hulp van onze collega Steffen. Jouw complimenten voor hem gaan we zeker ook aan hem overbrengen!
Dank je wel voor deze prachtige review en gefeliciteerd met de nieuwe badkamer (en subboard), geniet ervan.
Twan Spanjer - Sanidirect
We hadden een badkamer uitgezocht, inclusief een kast op maat. Na een periode bleek dat ik zelf een meetfout heb gemaakt en een aantal zaken veranderd moest worden. Hierop ben ik zeer goed geholpen. Zelfs toen er na een paar dagen niks te melden was, ben ik door jullie gebeld met een update. Dit vonden mijn vriendin en ik zeer prettig
30 April 2025
Nick
Goor
Beste Nick,
Wat een mooie ervaring! Heel fijn dat jullie zo goed geholpen zijn, zelfs bij een eigen meetfout, dat zegt veel over de servicegerichtheid van het team. En het feit dat jullie actief op de hoogte werden gehouden, zelfs zonder direct nieuws, laat zien dat er echt aandacht is voor de klant. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Fijn ontvangst. Deskundige adviezen waaraan wij zelf nog niet gedacht hadden binnen een voor ons beschikbaar budget.
5 April 2025
Mathe
Beste Mathe,
Bedankt voor de positieve woorden! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen adviseren en mee hebben kunnen denken binnen je budget. We hopen dat je blij zult zijn met het eindresultaat!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Zie ingevulde
2 April 2025
HA Analbers
Hengelo
Beste heer/mevrouw Analbers,
Tevredenheid over de levering, de service en het nakomen van afspraken. Zo relaxt is het bij Sanidirect. Bedankt voor jouw mooie review.
Twan Spanjer - Sanidirect
Complete badkamer bij deze winkel gekocht, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend personeel. De communicatie (zowel telefonisch als mail) is perfect. Bij het halen van materialen zeer behulpzaam.
18 March 2025
Marco
Vriezenveen
Beste Marco,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Wij wensen je heel veel plezier toe met je nieuwe badkamer!
Inge Stam - Sanidirect
Ze nemen alle tijd voor je zonder je iets te willen aanpraten, denken mee over wat wat binnen budget valt. Er wordt gelijk duidelijkheid gegeven over wat het plaatsen gaat kosten. Wanneer je belt met een vraag wederom vriendelijk en behulpzaam.
13 March 2025
Ingrid
Beste Ingrid,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Voelde me welkom in de winkel en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Adviseur nam alle tijd voor me zonder zich op te dringen. Met behulp van hem een mooie badkamer uit kunnen zoeken!
2 March 2025
Mieke
Beste Mieke,
Helemaal tevreden over de hulp van mijn collega en zo samen een badkamer samengesteld die aan jouw wensen voldoet. Dat wordt straks heerlijk genieten van jouw badkamer van Sanidirect!
Thea de Jong - Sanidirect
In mijn zoektocht naar mijn badkamers kwam ik ook bij SaniDirect terecht. Hier kreeg ik goed advies, alles was mogelijk. Snelle levering in 2 delen was ook geen probleem aangezien de inbouw kranen eerder nodig waren.
7 December 2024
Ewout
Deventer
Beste Ewout,
Wat leuk dat je tijdens je zoektocht uit kwam bij Sanidirect, leuk dat wij je nieuwe badkamer mochten verzorgen!
Inge Stam - Sanidirect
Alles keurig geleverd en alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Barst in wc bril die half jaar in gebruik is. Foto opgestuurd en keurig een nieuwe ontvangen. Zeer tevreden!
27 November 2024
Marieke ten Veen
Overdinkel
Beste Marieke,
Fijn dat we je zo goed en snel van dienst konden zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
We hebben de verbouwing van de badkamer in 1e instantie gepland voor mei van dit jaar. In april kreeg ik echter een hartinfarct, waardoor de planning verlegd moest worden naar november. Gelukkig waren jullie heel coulant en soepel met het verschuiven van de deadline en de betaling: heel veel dank daarvoor !
9 November 2024
Peter
Wierden
Beste Peter,
Wat een heftig verhaal, maar gelukkig is de verbouwing nu in zicht! Uiteraard kun en mag je van ons een coulance verwachten in zo'n situatie.
Geniet van alles en kom heerlijk tot rust in jouw mooie badkamer van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Prima bedrijf, personeel betrokken en weten waarover ze praten.
10 October 2024
Bert
Oldenzaal
Beste Bert,
Dank je voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat mijn collega's je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Het personeel was heel vriendelijk en dacht mee met wat ik zocht. Zeker een aanrader
27 July 2023
Iris
Beste Iris,
Dank u voor uw aanbeveling, wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Wij zijn erg blij met ons nieuwe badkamer. Ze willen je altijd graag helpen op een vriendelijke manier en denken graag met je mee! Sanidrect heeft een top service, echt een aanrader!
18 May 2023
Serpil
Almelo
Beste meneer/mevrouw Serpil,
Dank u voor uw aanbeveling, leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Prima.
11 September 2022
Joop
Beste Joop,
Kort maar krachtig en positief! Bedankt hiervoor.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Precies wat we wilden hebben. Snelle levering. Ook het contact met de chauffeur die de levering verzorgde was goed. Al met al prima.
10 May 2022
Erik
Hengelo
Beste Erik,
Goed, eerlijk advies, correcte en snelle levering. Veel meer kunnen we ons niet wensen, dank u wel voor deze mooie woorden!
Twan Spanjer - Sanidirect
Alles is netjes verlopen, en ook erg fijn geholpen in de winkel door de verkoper…
30 April 2022
Saskia
Beste Saskia,
Dit horen wij natuurlijk graag! Dank u wel voor de geweldige waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
We zijn voor onze badkamer naar Sanidirect gegaan omdat er vlak bij ons in de buurt een winkel is. Absoluut geen spijt. We konden snel een afspraak maken, zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd meegedacht in de gemaakte keuzes en eventueel alternatieven geboden.
14 March 2022
Lia
Beste Lia,
Dank u wel voor de mooie review en wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Thea de Jong - Sanidirect
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.
Schuttersveld 38
7514AL Enschede