Heeft een totaal van 41 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment84%
Klanten prijzen herhaaldelijk het vriendelijke en klantgerichte personeel en duidelijke uitleg. De dienst wordt gepresenteerd als behulpzaam en deskundig, met duidelijke adviezen. Verschillende beoordelingen benadrukken een goede prijs-kwaliteit verhouding en tijdige levering. Over het algemeen is de ervaring positief, met professionele ondersteuning en betrouwbaarheid.
Sterke punten
20 June 2023
A.W.M Zaat
Huissen
Beste heer/mevrouw Zaat,
Fijn dat uw aankoop naar wens is verlopen en uiteraard gaan wij zorgen dat ook de levering naar verwachting gaat.
Klantgericht.!
Goede service. Met het plannen voor de badkamer als telefonisch.
Wat ik minder prettig vindt is dat we voor elke klus andere mensen krijgen.
Dat er dagen tussen zitten dat er niemand komt.
Vriendelijke mensen.
4 May 2023
Danielle Smit
Doetinchem
Beste mevrouw Smit,
Dank u wel voor uw review, mooie beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.
Thea de Jong - Sanidirect
Aardige mensen, goede kennis van zaken
We hebben het contact en advies met het uitzoeken prettig ervaren.
Na levering bleek er een onderkast in de verkeerde kleur te zijn geleverd en dat is met een paar dagen opgelost. Top!!
8 March 2023
John
Hummelo
Beste John,
Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!
Inge Stam - Sanidirect
Prima dienstverlening, goed geholpen.
We zijn prima te woord gestaan en geholpen in het uitzoeken cq samenstellen van de badkamer. Mogelijkheden zijn duidelijk aangegeven en communicatie (ook na het bestellen) was uitstekend.
Ook de controle op het verloop tijdens de verbouwing van de badkamer is prettig en zeer gewaardeerd.
29 September 2022
Nico
Apeldoorn
Beste Nico,
Wat ontzettend fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Mooie producten tegen scherpe prijs met creatief advies
Na wat omzwervingen bij Sanidirect terechtgekomen. Daar deskundig en creatief advies gekregen. Adviseur die goed doorvraagt en zeker stelt wat wij als klant willen. Daarop een ontwerp gemaakt en materialen bij elkaar gezocht. Kwalitatief goede spullen. Communicatie over levering zeer volledig en punctueel in goede staat geleverd. En Oja, nergens goedkoper kunnen vinden. Niet het belangrijkste voor ons maar mooi meegenomen.
3 September 2022
Bas
Oosterbeek
Beste Bas,
Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft. Bedankt voor uw mooie review!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
prettig
hele fijne gesprekken gehad over het ontwerp, zijn opties gegeven en wordt mee gedacht en alles is mogelijk. alles geregeld zoals ik het wil.
21 July 2022
Elly Meijnhardt
Duiven
Beste mevrouw Meijnhardt,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Sanidirect, leuk om te horen en fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over Sanidirect Duiven. Enthousiaste verkoper, goede adviezen, goed meedenken en hele mooie producten.
11 June 2022
Inge
Gendt
Beste Inge,
Dank u voor de mooie complimenten en wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons.
Redelijk tot goed
Prima ervaring wanneer je aangeeft wat te willen kopen. De hulp was daarom uitstekend. Wanneer je niet over gaat tot koop of er even over na wil denken dan wordt men niet zo leuk. Die ervaring had ik in die week eerder.
4 June 2022
Monique
arnhem
Beste Monique,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Helemaal geweldig
Ruben heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen om onze badkamer samen te stellen.
Hoe het resultaat er uit gaat zien kunnen we pas volgend jaar aangeven. De aannemer die onze badkamer gaat plaatsen gaat er volgend jaar in januari mee beginnen.
26 May 2022
Maurice
Didam
Beste Maurice,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer en bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling!
Twan Spanjer - Sanidirect
Goed advies
Klantvriendelijke verkoper en goed advies voor badkamers en toiletten.
21 May 2022
Jeroen
Arnhem
Beste Jeroen,
Dank u voor de mooie review, beoordeling en complimenten. Wij waarderen dit enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
Vriendelijk, snel en kundig.
Vanaf het begin tot het tekenen zijn we prima geholpen. Ze staan je vriendelijk te woord, leggen prima uit wat de (on)mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Ook de communicatie verliep soepel en vlot.
20 May 2022
Nico
Apeldoorn
Beste Nico,
Dank u wel voor de mooie woorden en complimenten. Wij waarderen dit enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
Prettig bedrijf met aandacht voor de klant
Je krijgt even de gelegenheid zelf rond te kijken en daarna is er ruimte voor vragen. Wil je ets bestellen dan wordt er een afspraak met je gemaakt.
19 May 2022
Eelman R
Arnhem
Beste meneer/mevrouw Eelman,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!
Inge Stam - Sanidirect
Goede service en betrouwbare kwaliteit
Wij hebben een fijne ervaring gehad in de winkel, we werden vriendelijk en rustig geholpen. Er werd meegedacht in onze wensen en gezocht naar de meest geschikte materialen/producten.
9 April 2022
Mirjam
Aalten
Beste Mirjam,
Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent.
Thea de Jong - Sanidirect
Keus genoeg , erg prettige behandeld prima verkoper !!
Ben benieuwd hoe de levering verloopt ?
Willen ook nog een douchemeubel met Spiegel aanschaffen.
29 March 2022
Harry
DUIVEN
Beste Harry,
Dank u wel voor de mooie review. Wij gaan zorgen dat uw aankoop naar wens wordt geleverd. Voor een volgende aankoop heten wij u wederom van harte welkom.
Thea de Jong - Sanidirect
Prima personeel in een mooie showroom
Verkoper is kundig, accuraat en meedenkend
28 March 2022
Alex Braakhekke
Veenendaal
Beste heer Braakhekke,
Wat een mooie complimenten, dit gaat mijn collega vast en zeker waarderen. Dank u wel.
Thea de Jong - Sanidirect
Goede producten en vriendelijke verkoper
Hoewel ik geen afspraak had, spontaan naar binnen gelopen in mijn doordeweekse outfit. Hoewel de verkoper eigenlijk een andere afspraak verwachtte, welke zijn collega overnam, toch goed geholpen. Zoals de verkoper zei: ik had het niet vooraf verwacht dat u zo’n mooie aankoop zou doen. Of wel: onderschat uw klant niet! Vandaar de 8 en niet de 10. Producten zijn prima. Ik ga vast met plezier binnenkort mijn nieuwe badkamer in.
23 March 2022
S.
Velp
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, mooie beoordeling en feedback. Wij stellen dit erg op prijs. Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent met uw aankoop en alvast heel veel plezier met uw nieuw badkamer.
Review overzicht
Positief sentiment84%
Heeft een totaal van 41 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over Sanidirect Duiven Arnhem
In ons mooie filiaal in Duiven Arnhem zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!