Alles volgens afspraak en vriendelijk

Levering liep heel soepel en volgens afspraak. Ik hoop dat als ik een servicevraag heb dit net zo soepel en vriendelijk afgehandeld gaat worden.

zeer goede service zowel als bij aankoop als bezorging

zeer goede service zowel als bij aankoop in den haag als bij bezorging

Nog steeds heel blij met onze prachtige badkamer

Een maand of zes geleden hebben wij een badkamer gekocht en zijn wij geholpen door Mariska. Het plaatje zoals wij het in ons hoofd hadden en wat wij al de perfecte badkamer vonden werd door Mariska al vrij snel omgetoverd in de badkamer zoals wij die nu hebben en waar wij nu een maand of drie volop van kunnen genieten. Elke keer wanneer wij binnen stappen wanen wij ons in de badkamer die zo uit een hotel zou kunnen komen. De badkamer is uiteindelijk mede namens bouwbedrijf Maat en Looije geworden zoals hij nu is, want al heb je een mooie badkamer gekocht is het plaatsen door iemand die er verstand van heeft natuurlijk ook essentieel. Tijdens de installatie kwamen wij wat kleine obstakel tegen die door Sanidirect gelijk werden opgelost. Niets was teveel gevraagd en zijn we door zowel Martin als Danny net zo goed en vriendelijk geholpen. Wij zijn nog steeds blij met onze aankoop en hebben al meerdere kennissen en vrienden aanbevolen naar Sanidirect te gaan en zullen dat ook in de toekomst blijven doen. Ook zullen wij zeker zelf terug komen mocht het nog eens nodig zijn, Ook de levering van alle spullen is prima verlopen en alles was compleet en goed verpakt. Mariska, Martin en Danny al is het al even geleden, we zijn nog steeds niet vergeten hoe vriendelijk en professioneel wij door jullie zijn geholpen.

Prima deskundig advies en een eerlijke prijs

Gewoonweg erg positief.

Toppy

Vriendelijk geholpen goede uitleg ben tevreden

Slechte afhandeling

Sanidirect laat het na de bestelling afweten. Verwijdert hier ook mijn eerdere negatieve reacties. Zo kan je wel een mooie score laten zien. Let op als er iets mis is met opmetingen of tegels ligt het niet aan Sanidirect, dan heb je als klant verkeerd gemeten of nirt goed gecontroleerd. Zelfs als het technische aspecten bevat waar je als leek geen weet van hebt. Bezint eer ge aan Sanidirect begint

medewerkers denken goed mee

Vanmorgen top geholpen bij het uitzoeken van een badkamermeubel.

Was erg prettig en ontspannen, geen druk.

We gingen om even te orienteren,maar kwamen al snel aan tafel bij Mariska en het resultaat was een mooie badkamer besteld en tevreden met het gesprek en mogelijkheden.

Goed en correct advies bij keuze sanitair en tegels

Heel goed geholpen bij Sanidirect Den Haag: deskundig en correct advies. Er moeten bij aanschaf van een compleet nieuwe badkamer aan zoveel gedacht worden. Daar zijn wij goed bij geholpen. Dat gold ook bij de keuze van de tegels. De showroom is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte. Het assortiment is ruim. Ondanks dat het computersysteem niet werkte werd er toch een tekening gemaakt van een mogelijk ontwerp!

Verwachtingen overtroffen

Gebeld over het nieuw bestellen van een kapotte badkraan thermostaat… Deze valt buiten de garantie en ik ging er vanuit deze te gaan aanschaffen Zonder er zelf over te beginnen werd het onderdeel als coulance aangeboden en nog binnen 1 werkdag uitgeleverd. Top service SaniDirect BEDANKT :-)

Kundig advies en goede informatie leveringsproces

Communicatie en afhandeling prima en aflevering keurig op tijd !

prettig deskundige en geïnteresseerde adviseuze voor mijn nieuwe badkamer

Onlangs ben ik samen met mijn partner bij Sanidirect geweest om een badkamer uit te zoeken voor onze beide appartementen. De medewerker, de wat rijpere dame, nam voor ons rustig alle tijd, en zij bleek vooral ook zeer actief, duidelijk en positief aanwezig in haar advisering voor wat betreft de keuze van kleurcombinaties, tegels/vloeren/toilet etc. door elke keer met ons te gaan kijken en aan te wijzen welke keuzes er zijn en wat goede en wat minder goede combinaties zullen zijn, en van welke spullen er welke kwaliteit verwacht kan en mag worden. Het werd dus een levendige sessie met veel opstaan, kijken en weer verder gaan. Wij hebben deze manier van plannen en uitzoeken als serieus betrokken en deskundig ervaren. Prima aandacht en prima advies.

Goed en Vakkundig geholpen!

Wij zijn onwijs fijn en vakkundig geholpen tijdens het kopen van onze nieuwe badkamer. De verkoper nam voldoende tijd en droeg veel goede ideeën aan. Daarnaast is hij ook erg vriendelijk.

Keurig op tijd en vriendelijke leveranciers

Ik ben zeer tevreden over de levering. De leveranciers waren professioneel, vriendelijk en brachten alles, behalve de tegels, naar boven. Hartstikke fijn!

We zijn zeer tevreden over de service bij Sanidirect Den Haag!

We zijn twee keer geweest en zijn heel prettig geholpen. We hebben een mooi badkamermeubel, kast en spiegel gevonden. Eind augustus zien wij met vreugde onze aankopen tegemoet.

Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer.

Wij hebben een positieve ervaring met de service van sanidirect. Vriendelijk en vakkundig personeel wat goed luistert naar al je wensen.

Vriendelijke en geduldige verkopers die oprecht meedenken en enthousiasme laten zien!

Goede ervaring

Prima service, snelle levering

Mooie showroom. Prettige behandeling.

Top!

In de winkel zijn wij door Martin heel goed geholpen! Hij heeft geluisterd naar onze wensen, heeft ons rustig rond laten kijken en eigen keuzes laten maken. Als we advies vroegen kregen we goed en passend advies bij onze vraag.

Top!

Ik werd geholpen door Danny, een zeer bedreven, aardige en rustige man die weet waar hij over praat. Ik had een badkamer in mijn hoofd, en met behulp van Danny is deze gerealiseerd. Verschillende opties laten zien, maar weer uitgekomen bij optie 1. Hij neemt de tijd voor je, niets is teveel, heerlijk zo,n verkoper. Als je een badkamer nodig hebt, weet je wie je moet vragen om te helpen, super behandeld!!

Heel fijne service, Mariska is super, denkt mee en regelt alles tip top

Bedankt Mariska, heel fijn wederom.

Tevreden

Goed advies in de winkel.we zijn zeer tevreden

in 1 woord "perfect"

Na drie jaar een defect onderdeel in de thermosstaat kraan en is dit binnen een dag binnen en onder garantie verholpen. De aanschaf van de badkamer op locatie Den Haag destijds verliep zeer prettig maar de service na aanschaf is meer dan goed

Prima geholpen bij aankoop!

Keuze is reuze. Veel konden we zien, geen vraag was teveel. Geholpen met beeldvorming en keuzes maken. Ervaren verkopers. Prijs technisch prima in orde . (Twee andere zaken bezocht: de ene had niet wat wij wilden, de ander kwam veel duurder uit) Contact via mail ( onze keuze) verliep verder prettig.Ook een vervolg afspraak werd ingepland ondanks de drukte na de lockdown. Kortom: we bevelen Sanidirect in Den Haag aan!

De verkoper was een man met ruime ervaring waardoor maar een ding konden doen de knoop doorhakken.

De ervaring voor ons was boven verwachting, interieur geeft iets schreeuwers way de uitstraling betreft, maar door de verkoper hebben we onze mening bijgesteld en hebben uiteindelijk na 1,5 uur het pand verlaten met een goed gevoel en met een geplaatste order. Voor een mooie badkamer.

Van der Kunstraat 157

2521BS Den Haag

Over Sanidirect Den Haag

Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!