Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na de bestelling in de winkel, kreeg ik de volgende dag al bericht dat de cabine (toch) op mijn gevraagde datum kon worden bezorgd. Bezorging was lekker vroeg en fijn dat de medewerker de spullen naar binnen kon brengen (en niet bij de voordeur zette, wat veel bedrijven tegenwoordig doen) Betaling met de pin ging vlotjes.
9 July 2026
Petra
Beste Petra,
Fijn dat jouw bestelling geheel naar wens is geleverd. Dank je wel voor de mooie waardering die je onze bezorgers geeft.
Thea de Jong - Sanidirect
I had a good experience from start to finish. The only negative point is I'd have liked to pay by credit card but it wasn't allowed.
9 April 2025
Louis Rugambage
Dear Louis,
Great to hear that you are so satisfied with the service we offer. Unfortunately we do not have that payment option.
With kind regards,
Inge Stam - Sanidirect
Hele prettige no nonsens verkoper. Geeft hele goede adviezen voor onze toilet. We vinden het jammer dat we onze badkamer ergens anders hebben gekocht. Zeer zeker aan te bevelen!
12 March 2025
Marleen
Zoetermeer
Beste Marleen,
Dank je voor deze mooie complimenten en je aanbeveling. Fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Besteld en gekregen zoals was afgesproken. Prijsindicatie in vergelijking met andere is zeker het overwegen waard
12 February 2025
Falco
Beste Falco,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoop bij Sanidirect. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Mijn ervaring bij Sanidirect is zeer positief en werd er vriendelijk en vakkundig geholpen.
5 February 2025
Rob
Beste Rob,
Dat is wat je ook zeker kan verwachten van Sanidirect. Fijn om te lezen dat jij dit ook zo hebt ondervonden. Dank voor de top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Keurig afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
31 October 2024
Jolan
Beste Jolan,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Zoals boven beschreven
8 October 2024
Arthur Nicolaas STEENMEIJER
Beste Arthur,
Wat een mooie complimenten geef je ons. Dank je wel!
Thea de Jong - Sanidirect
Bij binnenkomst, was het gelijk, wat een mooie zaak.( we waren al bij verschillende zaken geweest) Een compliment voor verkoper Tarcan, niet opdringerig, een uitgebreide uitleg, vriendelijk, verstand van zaken en ons de ruimte geven, om de beste keuze voor ons zelf te maken.
2 September 2024
John en Bep Houtman
Voorburg
Beste John en Bep,
Onze sanitairspecialisten staan graag voor jullie klaar voor het juiste deskundige advies. Leuk om te horen en fijn dat onze collega Tarcan van Sanidirect Den Haag jullie zo goed van dienst kon en mocht zijn.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Heb een badkamer bestelt en was zeer tevreden met afhandeling door verkoper en telefonisch contact voor levering van de producten
18 September 2023
Martin de vassy
Den haag
Beste heer De Vassy,
Tevreden over uw aankoop en bezorging, dit horen wij graag. Dank u voor de mooie waardering die u Sanidirect geeft.
Thea de Jong - Sanidirect
Op een kordate wijze, maar ook met ruimte voor onze eigen wensen zijn we deze week twee keer geholpen door Mariska bij het ontwerpen van onze toilet. Blij met haar deskundigheid en adviezen en super blij met het uiteindelijke resultaat.
16 February 2023
Charlotte
Beste Charlotte,
Zo fijn dat u het advies van mijn als deskundig beoordeelt. Dank u wel hiervoor en voor de super mooie review met beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Zeer veel ervaring en je krijgt goede begeleiding
19 July 2022
Frank van Arendonk
Beste heer Van Arendonk,
Uw complimenten waarderen wij enorm, dank u wel.
Vriendelijke medewerkers
10 June 2022
Barry van Geest
Beste heer Van Geest,
Dank u voor het mooie compliment en de top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Enige minpunt was dat de installatie kosten bijna twee keer zo hoog waren als de opgave door de verkoper.
27 May 2022
Martin
Wassenaar
Beste Matin,
Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve review ondanks het minpunt van de installatiekosten. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen dan vernemen we dat graag van u.
Twan Spanjer - Sanidirect
De verkoper Martin Gundelach dacht prima mee met hetgeen ikzelf al voor ogen had. Daarbij gaf hij zijn ter zake kundige adviezen en bracht mij op 'n vriendelijke manier tot mijn definitieve keuzes.
10 May 2022
Jan
Beste Jan,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen dit enorm net als de top beoordeling die u ons geeft.
Thea de Jong - Sanidirect
De eerste kennismaking in de winkel was al heel positief. Een hele ervaren verkoop-manager wist binnen 10 minuten wat ik nodig had, we hebben de bestelling geadministreerd en weg was ik. Direct daarna kreeg ik een email ter bevestiging en 1 week voor de levering een email. Op de dag van de bezorging een appje van de bezorger en die kwam precies op tijd. Artikelen gecontroleerd, kopje koffie (wilde hij eerst niet!) en snel weer naar een andere klant. Heel professioneel!
4 May 2022
Florine
Wassenaar
Beste Florine,
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de levering. Dank u wel voor deze positieve review.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Erg tevreden eerst de badkamer nu toilet ruimte mooie producten
22 April 2022
Yvonne
Den haag
Beste Yvonne,
Tevreden klanten dat is waar wij het voor doen. Dank u voor de waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Nadat we eerst online een badkamer hadden uitgezocht zijn we daarna persoonlijk naar de winkel gegaan. We werden correct ontvangen en dachten dat we goed geholpen waren. Nu achteraf blijkt dat bij het plaatsen van de badkamer door de aannemer er toch wel één en ander aan op te merken valt. Op de 3D presentatie ziet het er allemaal mooi uit, maar in de praktijk is het passen en meten. Er had meer gelet moeten worden op de echte afmetingen. Dit ging alleen van een plattegrond die wij bij ons hadden, en waar wij onze wensen kenbaar maakten. Wij hebben er geen verstand van hoe dat allemaal in werkelijkheid eruit zou gaan zien en zijn dus afgegaan op het advies van de verkoper. Nu blijkt dat de mooie grote vloertegels die we uitzochten met pijn en moeite kunnen worden gelegd, omdat ze eigenlijk te groot zijn. Naar onze mening hadden we hierop gewezen moeten worden. Evenals het plaatsen van de douche en het afvoergootje van het water gaf dit de nodige problemen om dit goed te krijgen. Wij vinden dit heel jammer, je gaat uit van de ervaring van de verkoper/adviseur. Bovendien gaat het toch ook een een behoorlijk bedrag. We vinden dit jammer en hadden het allemaal anders verwacht. De aannemer heeft zo goed en zo kwaad alles geïnstalleerd.
1 April 2022
clg maat
Leiden
Beste meneer, mevrouw Maat,
Dank u wel voor uw beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Wanneer u het prettig vind dat er met u contact wordt opgenomen vernemen wij dat graag van u.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Update 04-04-2022
Beste meneer, mevrouw Maat,
Dank u wel voor uw reactie via mail. Fijn om te vernemen dat u met uw verkoopadviseur hebt gesproken en dat dit gesprek naar tevredenheid is verlopen.
Thea de Jong - Sanidirect
Er wordt goed geluisterdmet als resultaat een droom die werkelijkheid wordt!
18 March 2022
Bianca
Spijkenisse
Beste Bianca,
Wat fijn dat wij u mochten adviseren en zo tot uw droom badkamer zijn gekomen. Dank u wel voor de mooie waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Wij hadden 2 weken geleden een afspraak om half 11 met Mariska. We kwamen om 10 uur binnen want we wilden nog wat rondkijken maar we werden eigenlijk verzocht om gelijk plaats te nemen want na ons had ze nog een afspraak. Wij hebben verteld wat we wilden en zo heeft zij een goede tekening gemaakt en zo hebben wij wat moois uitgezocht maar het advies was wel gericht op het eigen merk, maar die keuze maak je uiteindelijk zelf. Achteraf had ze alle tijd voor ons.
2 March 2022
Lenie Schoenmakers
Delft
Beste mevrouw Schoenmakers,
Wat een mooie beschrijving van uw positieve ervaringen met onze collega in de showroom. Dank u wel hiervoor!
Twan Spanjer - Sanidirect
We zijn zeer professioneel door Martin geholpen. Door zijn ervaring is het een feest om een badkamer samen te stellen. Ook zijn connectie met ervaren en betrouwbare installateurs maakt de keuze makkelijk om met SaniDirect in zee te gaan.
19 February 2022
Ronald
Beste Ronald,
Hartelijk dank voor de mooie complimenten die u mijn collega geeft. Dit wordt enorm door ons gewaardeerd evenals de top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Hele prettige adviezen gekregen en samen tot een badkamer ontwerp gekomen en deze vervolgens gekocht.
18 February 2022
Sanne
Beste Sanne,
Dit is zo fijn om te horen, dank u wel voor de mooie review en top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Mijn vriendin en ik liepen hier binnen om rond te kijken, en toevallig was Mariska beschikbaar om ons te assisteren. We konden direct met haar zitten om een badkamer samen te stellen, tekening maken, en kijken of het ons beviel. Mariska liet ons rustig stap voor stap ons badkamer samenstellen, van kraan, naar tegels tot wcpot en bad. Ze dacht heel goed met ons mee, en gaf talloze gouden tips. Diezelfde dag zijn we met ons (zover mogelijk) droom badkamer de winkel uitgestapt. Mariska is zeer klantvriendelijk en behulpzaam, en we zijn haar erg dankbaar voor al haar hulp. Echt een aanrader. Groetjes Edward & Grace
8 February 2022
Edward
Vreeken
Beste Edward & Grace,
Hartelijk dank voor de hele mooie en uitgebreide review. Wij stellen dit enorm op prijs en vinden het fijn om te horen dat jullie bij ons jullie droombadkamer hebben gevonden.
Top!!!
8 February 2022
Guido
Beste Guido,
Kort maar zeker krachtig, dank u wel!
Thea de Jong - Sanidirect
Wij zijn erg blij met het advies en de communicatie van Martin. We hebben snel een mooi ontwerp gekregen voor onze badkamer. Omdat deze aan de kleine kant is waren er wat uitdagingen qua ontwerp, maar Martin heeft ons top geadviseerd en we zien uit naar onze badkamer!
29 January 2022
Sanne
Beste Sanne,
Hoe fijn is het om te horen dat het advies geheel naar wens is en u tevreden bent over het ontwerp die mijn collega voor u heeft gemaakt. Uiteraard zorgen wij dat het vervolgtraject ook naar tevredenheid gaat verlopen.
Thea de Jong - Sanidirect
Prettige ervaring met de heer Bach via de telefoon
25 January 2022
Dick
Beste Dick,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en feedback. Wij stellen dit zeker op prijs.
Thea de Jong - Sanidirect
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.
Van der Kunstraat 157
2521BS Den Haag