Persoonlijke aandacht en perfecte levering

Er wordt echt met de klant meegedacht en rekening gehouden me5 het verdriet dat er is. Prima service en goede informatie.

Goede service en mooi eindresultaat

We hadden een goede intake met duidelijke uitleg, daarna de fase van het ontwerp. Dat ging een paar keer heen en weer voordat we de uiteindelijke versie konden goedkeuren. Het wachten op de steen duurde uiteindelijk wel lang maar het resultaat mag er zijn; een prachtig grafmonument waar mijn beide ouders trots op zouden zijn!

Deskundig,vriendelijk meedenkend kan absoluut niets negatiefs bedenken, hartelijk bedankt.

Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat jullie professioneel en invoelend bezig zijn waarbij het doel niet vergeten wordt, Nogmaals onze dank, Kees

Top service

Gedurende gehele proces werden wij zeer goed geadviseerd en begeleid. En steeds goed op de hoogte gebracht van het verloop, met als resultaat een mooi en waardig monument.

Geweldig!!

Perfect keurig allemaal gedaan zeer tevreden

Het eindresultaat mag er wezen; heel tevreden!

Er wordt goed geluisterd naar het wensenpakket, denken mee en nemen de tijd voor je. Een verbeterpunt: op de hoogte houden van de status van de opdracht. Hoe ver de Gedenkgroep is met de uitvoering.

Meedenkend meelevend kwaliteit en service

De beide kanten zowel het glas als steen heeft voor mij in een hele verdrietige tijd geleverd waar ik naar op zoek was. Het resultaat is zowel op het graf van mijn man als mijn ouders prachtig!

Deskundig advies met meer dan voldoende ruimte voor de persoonlijke invulling

We hebben dankzij de begeleiding en het advies van Jacqueline een mooi en waardig gedenkteken kunnen realiseren voor onze vader, Haar hulp, advies en manier van communiceren was zeer waardevol en heeft ons er bij geholpen dit voor elkaar te krijgen. Hartelijk dank daarvoor.

Professionele mensen

Denk goed mee naar mogelijkheden en kunnen goed snel schakelen. Resultaat ziet er zeer verzorgd uit. Een gedenkwaardige ervaring.

Een hele fijne ervaring.

Bij de vestiging in Benthuizen ben ik uitstekend geholpen met een monument uit te kiezen voor mijn vader. Personeel was vriendelijk, nam de tijd, luisterde naar m'n wensen en gaf professioneel advies. De plaatsing van het monument is erg netjes gedaan. De planten die op het graf stonden zijn weer netjes teruggeplaatst. Het graf staat er mooi bij. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Uitstekend!

Wij waren zeer tevreden! Alles verliep naar behoren. De service, communicatie en het ontwerp van het prachtige monument. Het resultaat was ook mooier dan verwacht.

Hele fijne ervaring!

Alles is in goede orde verlopen. Het monument is zelfs mooier dan verwacht. Communicatie verliep uitstekend. Wij zijn enorm blij met hoe het proces verliep en met het resultaat. Hartelijk bedankt!

Hele fijne ervaring!

Uitstekende service!

Ik ben erg tevreden over de service van De Gedenkgroep. De grafsteen is erg mooi geworden en exact zoals we wilden. De door ons aangegeven correcties zijn volledig doorgevoerd. Ook de plaatsing is uitermate zorgvuldig verlopen, de door ons eerder aangebrachte planten zijn keurig teruggeplaatst. Kortom: prima allemaal!

Zeer betrokken

We wilden gedenk sierraden om wat as van de overledene bij ons te kunnen dragen. Vanuit de Gedenkgroep hebben e ons geweldig geholpen om een fijn keuze te kunnen maken. Omdat niet alle sierraden direct voorradig waren zijn ze druk bezig geweest om toch alles mooi en tijdig te regelen. Je voelt je bij hun goed begrepen en ondersteunt.

Vriendelijk en deskundig ,komen afspraken na

Even pech in het begin ,gebroken steen ,maar keurig opgelost.

Erg netjes

Mijn ervaringen bij de Gedenkgroep zijn erg goed. Netjes te woord gestaan en het grafmonument is erg mooi geworden.

Netjes

Na zeer lang gewacht te hebben en wat miscommunicatie, staat er nu een mooi gedenkteken op het graf van mijn vader!

Vakkundig, respectvol

Persoonlijke begeleiding en advies. Goede service en mooi resultaat.

Goed werk

Lakken inscriptie op grafsteen is mooi geworden.

Prettig geholpen. Vooral het constructief meedenken in de zaak in Benthuizen.

Erg positief, alleen jammer van het laatste, automatisch aangemaakte mailtje. Je kunt namelijk ook een monument kopen bij leven.

Ze nemen echt alle tijd: Echt een aanrader!

Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Van het eerste bezoek in de showroom tot de uiteindelijke plaatsing. Zeer fijne mensen in de omgang. Ze nemen alle tijd en leggen het ook nog eens heel rustig en duidelijk uit. Hier verstaan ze hun vak om mensen te helpen in moeilijke tijden. Zij verdienen daarom al mijn sterren! Ik kan iedereen DeGedenkgroep van harte aanbevelen.

super gedaan echt hele fijne begeleiding

Zeer deskundig bedrijf! De steen van onze ouders is prachtig gerestaureerd! Het overleg verliep op een prettige en vakkundige wijze.

Verbreepark 21

2731BR Benthuizen

079 - 303 03 00

Over De Gedenkgroep

Als één van de weinige overgebleven ambachtelijke en gediplomeerde steenhouwers in Nederland ontwerpt, vervaardigt, plaatst en restaureert De Gedenkgroep gegarandeerde A-kwaliteit grafstenen, gedenktekens en grafmonumenten.