Vriendelijk en vakkundig

Er was al een gedenksteen aanwezig. Helaas was de rand van het graf gebroken Duurde lang voordat deze teruggeplaatst kon worden ivm lange levertijd. Dekplaat is in de werkplaats gebroken. Ook deze duurde een tijd eer de nieuwe geplaatst kon worden. Het contact verliep goed. Duurde wel 10 maanden eer alles in orde was. Zijn zeer tevreden hoe het uiteindelijk is geworden en geplaatst.

Heel goed

Begrijpen je goed en zijn profesioneel

Goed product, minimale communicatie

Speciaal voor het overlijden van mijn vader had ik een eigen gedenktsteen ontworpen, dit alles was geen probleem om te produceren en kon in 3 à 4 maanden geregeld worden. Na maanden niks gehoord te hebben, contact opgenomen, bleek er vertraging met de steen te zijn. Uiteindelijk ging er weer een maand overheen zonder contact. Uiteindelijk kon op de dag van de deadline, 6,5 maand later, de steen geplaatst worden. Probleem kunnen er altijd zijn, maar gezien de gevoeligheid omtrent het herdenken van overleden en uiteraard de kosten die je betaald als klant, had ik verwacht goed op de hoogte te worden gehouden van de vorderingen of in dit geval de problemen. Dit was helaas zeker niet het geval.

Alles super goed geregeld

Ik raad iedereen aan een steen te kopen bij de gedenkgroep alles heel goed geregeld en super goede kwaliteit

Goede ontvangst met veel persoonlijke aandacht.

Tijdens onze eerste afspraak was er veel persoonlijke aandacht en wederzijds respect. Er is ruim de tijd genomen om tot een mooi resultaat te komen. We zijn dan ook erg tevreden met de prachtige gedenksteen voor onze dierbare.

goed geholpen

Zeker een aanrader met een prenten persoonlijke benadering

Prettige en persoonlijke ontvangst op de locatie. De verdere afhandeling verliep voorspoedig en met aandacht. En het eindresultaat is prachtig geworden, we zijn er trots op en blij mee.

Er is zorgvuldig en netjes gewerkt.

Het heeft iets meer tijd geduurd dan ik verwacht had. Maar het is allemaal goed geregeld en als familie zij wij heel tevreden over de inscriptie die aan de gedenksteen is toegevoegd.

Fijne mensen en erg goed en snel geholpen.

Een telefoongesprek en het meeste was al geregeld . Perfecte service zinder problemen. En netjes nagelbed of alles oké was wanneer de steen is teruggeplaatst . Hartelijk dank .

Wij zijn zeer te vreden over de service van de gedenkgroep ze staan altijd voor je klaar als je vragen heeft of gewoon iets wil weten bedankt hier voor namens ons Hans & Nadine uit Rotterdam

Respectvol

Erg goed ontvangen en geholpen op een respectvolle en vriendelijke manier.

Gastvrij behulpzaam meedenken oplossings gericht

Ik en mijn dochters zijn fijn geholpen door Bianca. Zij is vriendelijk meedenkend en vooral heel geduldig. Wij hebben veel aan Bianca gehad in onze keuze. Wij hebben allemaal iets uitgezocht en zijn oprecht blij met het eindresultaat en het is een sieraad geworden wat straalt. Bianca is fijn in contact en dat is heel waardevol je komt toch bij jullie om verdriet om te zetten in iets wat mooi en je zoekt iets wat je weer blij maakt in de situatie waar in je zit. En dat is gelukt. Maar ook de medewerkers aan de telefoon zijn erg vriendelijk en fijn in contact. Wij zijn erg positief. Super bedankt daarvoor. Vriendelijke groet.

Goede meelevende betrokken begeleiding…

Recentelijke ervaring helemaal goed!… Vijftien jaar geleden toch een minpuntje… Het monumentje kon maar tot een bepaalde hoogte. Toen ik het na plaatsing zag waren er meerdere zerken/stenen die aanzienlijk hoger waren/zijn. Was best een teleurstelling… Maar nogmaals, recentelijke ervaring helemaal goed!…

Hele prettige omgang

Ik werd heel fijn geholpen

Goed en duidelijk geholpen

Ik kan het andere mensen zeker aanraden

Prachtig monument, echt vakwerk

Direct aan het begin bij het kiezen voor een monument kreeg ik al het gevoel bij een fijn klantvriendelijk bedrijf te zijn waar alles kon en ik ruim de tijd kreeg om materialen te kiezen en het monument, met hun hulp, te bedenken. Het duurde wel even voor dat het door mij bedachte monument van een mooie natuursteensoort in een warme kleur met daarin een baan glaskunst klaar was, maar het resultaat was er wel naar. Wat een vakwerk van de steenhouwer en de glaskunstenaar. Alleen maar lof en sterk aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een grafmonument.

Betrokken en vakkundig.

Het contact was plezierig. Er is door De Gedenkgroep goed meegedacht over het ontwerp van de gedenksteen, dit omdat wij wat aanvullende wensen hadden. De uitvoering is heel mooi geworden en wij zijn daar ondanks de verdrietige situatie heel blij mee.

Super goed geholpen heel fijn

Het geleverde grafmonument heeft een hoge kwaliteit.

Mijn ervaringen betreffen de Gedenkgroep te Wateringen. Mooie ruimte, ook de werkplaats. Goede ontvangst door sympathiek personeel, dit met duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Ook sympathiek en vakbekwaam personeel in de werkplaats. De doorlooptijd van het vervaardigen van het grafmonument duurde langer dan verwacht. Over het resultaat, in casu de kwaliteit van het geleverde grafmonument ben ik erg tevreden. Enerzijds qua toepassing van de door mij voorgestelde materialen en anderzijds qua realisatie van het door mij aangereikte ontwerp.

Meer dan goed

Wij zijn bij de gedenkgroep in Benthuizen heel goed ontvangen toen we een grafmonument voor mijn vrouw en onze moeder zochten. Men nam alle tijd om met ons de mogelijkheden door te nemen en hoewel de grote keuze het ons niet gemakkelijk maakte hebben we gekozen voor een mooi grafmonument, zwart en groen graniet met ruimte voor grof grint. Ook de plaatsing is precies volgens afspraak en deskundig uitgevoerd. Echt alles is correct verlopen. Bedankt mensen van De Gedenkgroep ik wil jullie van harte aanbevelen.

Zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen

Ondanks het verdriet na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder/ oma, kijken we met een heel warm gevoel terug op het uitzoeken van de gedenksteen.Zo ontzettend warm en respectvol geholpen. Ook het plaatsen van de steen en het uiteindelijke resultaat geeft een heel goed gevoel. Dankbaar in een verdrietige tijd waarin we een gevoel van troost hebben mogen ervaren.

Fantastisch

Uitstekend geholpen en bij vragen snel antwoord, ook telefonisch. De steen is prachtig..

Van begin tot en met aflevering goede ervaring gehad

Zie hierboven

Toegankelijk, klantgericht, heel mooie grafsteen.

Fijn contact, goed overleg, heel mooi product. Wij zijn een tevreden klant. Van harte aanbevolen!

Persoonlijke aandacht en perfecte levering

Er wordt echt met de klant meegedacht en rekening gehouden me5 het verdriet dat er is. Prima service en goede informatie.

Verbreepark 21

2731BR Benthuizen

079 - 303 03 00

Over De Gedenkgroep

Als één van de weinige overgebleven ambachtelijke en gediplomeerde steenhouwers in Nederland ontwerpt, vervaardigt, plaatst en restaureert De Gedenkgroep gegarandeerde A-kwaliteit grafstenen, gedenktekens en grafmonumenten.