Luisteren naar wensen

Vanaf de oriëntatie op een grafmonument tot aan de plaatsing is alles duidelijk en volgens afspraak geregeld, Fijn persoonlijk contact.

Prettige samenwerking

Het is goed verlopen, met het gewenste resultaat

Mooi resultaat en goede service

Het is fijn om tijdens een lastige periode goed begeleid te worden bij de aanschaf van het monument voor een dierbare. Er wordt de tijd genomen in het voortraject om het ontwerp zo goed mogelijk te maken en we zijn ook goed geadviseerd. Over het resultaat waren ik en de overige familieleden echt tevreden, omdat alles zoals afgesproken was uitgevoerd.

In een moeilijke tijd een steun bij de verwerking

Er is geluisterd naar onze wensen en we hebben voor duurzaamheid gekozen. Het resultaat is een mooie herinneringsplek geworden.

heel netjes geholpen

wij zijn geholpen door Coby een vrouw die hier geknipt voor is rustig en goed advies hartelijk dank daar voor

Professionele begeleiding en uitvoering

Ik had een zeer specifieke opdracht voor gedenksteen op familiegraf. De medewerkers hadden al het begrip voor de wens. En gaven het juiste advies vanuit de ervaring en professionaliteit waaruit zij werken. Ik heb het als zeer prettig ervaren. De gedenksteen e de plaatsing zijn perfect uitgevoerd.

Zeer tevreden over begeleiding en resultaat.

Goede, fijne en respectvolle begeleiding. Van A tot Z; van keuze van monument tot een prachtig resultaat!

Zeer tevreden met het eind resultaat

Om welke reden dan ook. Het heeft vrij lang geduurd. Maar ik ben erg tevreden met het eind resultaat. En daar gaat het om

Mooie steen voor mijn moeder haar urngraf

We zijn heel fijn geholpen met het uitzoeken van een mooie grafsteen voor mijn moeder haar urngraf. Alles is daarna goed geregeld. Resultaat was mooi!

Vriendelijk en vakkundig !

Bij t uitzoeken vriendelijk geholpen en er werd de tijd voor ons genomen Hele mooie steen met mooi opschrift Goede communicatie

vriendelijk en professioneel

Ik kreeg een goed advies en ik ben erg tevreden met de grafstenen. Communicatie was duidelijk en de hele proces was moeiteloos.

Fijne ervaring

Binnen 2 jaar 2 keer gebruik mogen maken van de diensten van de Gedenkgroep. Fijne ervaring waarin goed advies wordt geboden.

Heel fijn geholpen van begin tot eind

We zijn goed begeleid bij het uitzoeken van de steen. Er werd rustig de tijd genomen voor ons en we werden goed geholpen om een keuze te maken uit alle opties. Het eindresultaat is prachtig geworden en een mooie herinnering.

Prima geholpen door medewerker Bas

Ik vond het moeilijk om een grafsteen voor mijn man uit te zoeken. Het moest strak en modern zijn. Bas heeft prima meegedacht en het resultaat is prachtig geworden. Dank daarvoor

De gedenkgroep levert voortreffelijk werk.

Binnen een jaar moest ik twee begrafenissen regelen. Vrij snel na de eerste begrafenis werd ik benaderd door iemand van de Gedenkgroep. Zo kwam ik op de Dorpskade 28 in Wateringen terecht. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en we hadden een fijn gesprek. Rustig en begripvol werd informatie gegeven. Regelmatig kreeg ik bericht over de stand van zaken en of er iets van mij verwacht werd. Kortom, ik ben zeer tevreden. Toen de tweede uitvaart voorbij was, hoefde ik niet lang na te denken over het tweede gedenkteken. En ook toen verliep het proces heel soepel.

Dikke prima

Gedenkgroep Rotterdam heeft mij ontzettend goed geholpen in een moeilijke tijd. Ze hebben met zoveel zorg, aandacht en liefde een prachtig monument geplaatst voor mijn lieve moeder. Ze hebben echt vakwerk. Wat mij het meest raakte, is hoe fijn en meelevend het team is. Echte lieve mensen die met je meedenken, begrijpen wat je doormaakt en alles doen om het precies zo te maken zoals jij het voor ogen hebt. Ik ben hen enorm dankbaar. Een bedrijf met een warm hart én prachtige kwaliteit.

Voor de 2e keer bij de gedenkgroep geweest. Ook deze keer weer prima geholpen. Vriendelijk personeel en ze denken met je mee. Het resultaat, een prachtige sluitsteen voor de urnenmuur. Heel blij mee en zeker een aanrader om met de gedenkgroep in zee te gaan.

Prima begeleiding bij keus en zeer medelevend

In de winkel geholpen door mevrouw Boelen. Ze doet dit op een fijne en rustige manier. Regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden over de voortgang. De steen is geplaatst en voldoet aan de verwachting.

Kennis van zaken en gelukkig ook humor

Bij eerste gesprek meteen al de steen en opdruk die we voor ogen hadden. Het maken en plaatsen ging heel snel, tussendoor keurig te woord gestaan.

Prettig contact

Vanaf het allereerste contact was er een goed gevoel. De ontvangst in de winkel was vriendelijk en er werd op een prettige manier meegedacht en advies gegeven. Wij vonden het gehele proces duidelijk en ook respectvol verlopen. Wij bedanken de mensen van de gedenkgroep voor de fijne begeleiding.

Grandioos

Het was een lang proces voordat het Mariabeeld af was. De kleur en materiaal van de zerk was geen probleem. De letters waren prachtig uitgezocht. Coby hield ons nauwkeurig op de hoogte wat de stand van zaken was en stuurde regelmatig foto's en filmpjes. Het Mariabeeld moest in India gemaakt worden en het heeft ongeveer 3 maanden geduurd voordat het naar Nederland vervoerd kon worden. Uiteindelijk mochten we het bekijken. Wat n pronkstuk, precies wat wij wilden. Tot in de kleinste details uitgevoerd. Zo blij met het resultaat. Gisteren was er lichtjes avond op de begraafplaats. Ik moet zeggen, dat Mariabeeld en zerk voor onze moeder en oma is echt de mooiste van de begraafplaats. Met trots kijken we er steeds naar. Complimenten hoor voor de Gedenkgroep!

Fijn geholpen in een moeilijke tijd

We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van de grafsteen voor onze moeder. Ze dacht echt met ons mee en bood ondersteuning in een moeilijke periode. Er was bovendien een ruime keuze aan mooie stenen en mogelijkheden. We zijn erg blij met het resultaat.

prima service

Wij zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken en bestellen van het grafmonument voor mijn man. Respectvol en met goede adviezen van Coby in de winkel aan de Slinge in Rotterdam . Nogmaals hartelijk dank voor de steun in een moeielijke tijd. Gerrie Hazel - de Vroome .

In een moeilijke tijd wordt je perfect geholpen..

Na het overlijden van mijn vriendin hebben ze me overal geweldig goed mee geholpen om het plaatsen van een grafsteen zo makkelijk mogelijk te maken.

Klantvriendelijk en persoonlijk

Wij hebben ons bezoek als zeer positief ervaren. Met respect werd er geluisterd naar ons verhaal en duidelijk uitgelegd wat er mogelijk was. Wij zijn ook zeer tevreden over de inmiddels geplaatste steen op het graf van onze moeder

Verbreepark 21

2731BR Benthuizen

079 - 303 03 00

Over De Gedenkgroep

Als één van de weinige overgebleven ambachtelijke en gediplomeerde steenhouwers in Nederland ontwerpt, vervaardigt, plaatst en restaureert De Gedenkgroep gegarandeerde A-kwaliteit grafstenen, gedenktekens en grafmonumenten.