Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een positieve ervaring met duidelijke communicatie en persoonlijke adviezen. Klanten waarderen de vlotte afhandeling en stipte levering, samen met vriendelijk personeel. De feedback benadrukt betrouwbaarheid en betrokkenheid bij ontwerp en planning. Over het algemeen wordt de service aanbevolen voor projecten en levering.
Fijne verkopers. Er wordt mee gedacht en goed advies gegeven.
28 May 2026
Erica Bakker
Hardinxveld-Giessendam
Beste Erica,
Wat een mooie complimenten, en beoordeling, dank je wel!
Thea de Jong - Sanidirect
Zeer goede ervaring met het bedrijf. Zo wel bij de aankoop als de bezorging.
15 April 2026
S.M. Boer
Heerjansdam..
Beste meneer/mevrouw Boer,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Ik gaf aan wat ik wel en niet wilde en ze dachten gelijk mee. Prachtig ontwerp geworden.
25 October 2025
J Van Klinken
Beste meneer, mevrouw van Klinken,
Wat fijn om te horen dat er zo goed met jullie wensen is meegedacht! Geweldig dat het ontwerp precies geworden is zoals jullie wilden.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Planning 100% Bezorging 100% Voor de bezorger een perfecte score. Super ervaring.
17 September 2025
Corrie
Barendrecht
Vriendelijke service en snelle afhandeling.
16 July 2025
Ron leenderts
Hellevoetsluis
Beste Ron,
Dat horen wij graag, dank je wel!
Thea de Jong - Sanidirect
Op tijd geleverd, netjes gebeld door chauffeur. 1 onderdeel dat later zou komen werd toch gelijk meegeleverd.
2 July 2025
Sushilla
Beste Sushilla,
Fijn dat we je zo goed en geheel naar wens van dienst konden zijn. Dank je voor deze 4 sterren review.
keurig afgeleverd vriendelijke bezorgers
25 June 2025
saskia
Ridderkerk
We zochten een nieuwe badkamer en hebben die gevonden. In de winkel heeft men een 3D ervaring gemaakt van hoe het zou worden. Na het bezoek van de aannemer die badkamer plaatst heeft men een aanpassing moeten doen voor een andere deur en deze ook geleverd met de overige benodigdheden. Ook hebben we een aangepaste 3D ervaring gemaakt.
26 February 2025
Leo
Beste Leo,
Helemaal tevreden over jouw bezoek aan ons filiaal, dat horen wij natuurlijk graag. Dank voor de mooie review en beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Sanidirect onderzoekt goed of de klacht ook door de leverancier verooorzaakt kan zijn. Zowel de consument- als leverancierzijde krijgen de aandacht.
20 December 2024
Cornelis
Beste Cornelis,
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over hoe wij klachten en meldingen afhandelen. Dank je voor het delen van jouw ervaring.
Thea de Jong - Sanidirect
Was op zoek naar een wc potje en liep winkel in en uit. Toe kwam ik bij Sanidirect binnen en wat een goede info en kennis van zaken. Heb alles voor mijn badkamer daar gekocht.
18 December 2024
hans van der Spruit
Zoetermeer
Bijna 8 jaar na aankoop!! wordt een defect onderdeel van een douchekraan kosteloos vervangen. Een telefoontje met een vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkster en mijn probleem was opgelost.
4 September 2024
Jan
Dordrecht
Beste Jan,
Kijk, dat is nog eens relaxt! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met de service van Sanidirect Barendrecht!
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Ik kreeg het juiste advies wat voor mij belangrijk was
15 April 2024
Trudy
Papendrecht
Beste Trudy,
Prettig, vakkundig en het juiste advies. Daarvoor staan we graag klaar in onze winkels. Dank je wel voor deze review voor Sanidirect Barendrecht!
Twan Spanjer - Sanidirect
zeer goed prima geholpen goed advies gekregen
28 July 2022
gina
Hendrik Ido Ambacht
Beste Gina,
Super om te vernemen dat u tevreden bent over ons. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Pauline van Drunen - Sanidirect
Na de verbouwing van mijn badkamer heb ik nu ook gekozen voor Sanidirect voor het aanpakken van de toiletruimte. Opnieuw ben ik bij de bestelling, een nabestelling en bij het ophalen van de artikelen zeer goed geholpen. Bij het uitzoeken ben ik heel goed geholpen, er werd weer erg prettig meegedacht, heel aardige vrouwen. Top geprobeerd om zich in mijn situatie te verplaatsen. Ook de serviceopdracht (voor een defect elementje van de badkamer) is perfect uitgevoerd! Zeer aanbevolen.
17 June 2022
Liesbeth
Beste Liesbeth,
Dank u wel voor uw vertrouwen en dat u voor uw badkamer weer voor ons hebt gekozen. Dit is natuurlijk altijd mooi om te horen.
Tevens heel fijn dat onze serviceverlening ook geheel naar wens is verlopen.
Thea de Jong- Sanidirect
Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en geleverd artikel voldoet prima.
7 June 2022
B.van Roon
Strijen
Beste heer/mevrouw Van Roon,
Dank u wel voor de mooie review en complimenten.
Thea de Jong- Sanidirect
Heel leuk geholpen Hebben alle tijd voor ons genomen
5 June 2022
gina
Beste Gina,
Dank u wel voor uw lovende woorden!
prima dienstverlening
1 June 2022
Wim
Beste Wim,
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.
Pauline van Drunen - Sanidirect
Sanidirect heeft een ruime keus uit badkamer spullen en er is voor iedereen een goede keus te maken. Zeker als je dan ook nog wordt geholpen door Samantha die je precies verteld wat goed is en minder goed, waardoor je ook nog eens goedkoper uit bent.
28 May 2022
Marijke
Simonshaven
Beste Marijke,
Dank u wel voor uw prachtige beoordeling.
Ik wil u veel plezier wensen met uw aankoop!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
netjes en correct geadviseerd en tm de bezorging heel goed en netjes geregeld.
20 May 2022
T.J. Nieuwenhuijzen
Beste heer/mevrouw Nieuwenhuizen,
Dank u voor de mooie review en waardering. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Thea de Jong - Sanidirect
Mooie showroom. Erg vriendelijke verkoopster, vakkundig advies. Niets was teveel, ze nam alle tijd voor ons.
24 April 2022
Fam Faasse
Middelharnis
Beste Familie Faasse,
Dank u wel voor de vele complimenten en super mooie beoordeling.
top
28 March 2022
T.J. Nieuwenhuijzen
Beste heer/mevrouw Nieuwenhuijzen,
Dit zijn mooie complimenten die wij graag horen. Dank u wel.
Thea de Jong - Sanidirect
Goede service en Yildiz nam alles goed met ons door. Jammer dat ze telefonisch niet altijd te bereiken waren, maar dat werd dan per mail weer opgelost. Jammer vonden wij wel dat we onze nieuwe badkamer niet in 3D konden zien en alleen op platte tekening. Maar in het algemeen raden wij Sanidirect zeker aan.
24 March 2022
Patricia en Marc
Beste Patricia en Marc,
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor deze positieve review.
Niks verplicht !
24 March 2022
Alfons
Beste Alfons,
Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve beoordeling!
Twan Spanjer - Sanidirect
Na het bellen met de service dienst dat de levering niet helemaal juist was is dit prima verholpen en na geleverd. Top
28 February 2022
Iris Quant
Spijkenisse
Beste Iris,
Het doet ons goed dat u tevreden bent over onze serviceverlening. Dank u wel voor de mooie review.
Thea de Jong - Sanidirect
Reeds bij binnenkomst viel het me op. Een toegewijde charmante vrouw, zeer voorkomend en behulpzaam. Mijn vriendin en ik bewaren fijne herinneringen aan de aangename gesprekken met Shanna van den Heuvel. In onze adviesgesprekken toonde zij haar deskundigheid en gaf zij blijk van haar oprechte belangstelling in ons. Zij deed echt haar best om onze behoefte te peilen en vervolgens onze wensen in te willigen. Daarin is zij volledig geslaagd. Zij heeft ons het prettige en veilige gevoel gegeven uitstekend materiaal te hebben gekocht tegen een zeer billijke prijs. U kunt u gelukkig prijzen met deze vakbekwame, klantvriendelijke klantenbindende verkoopadviseur.
22 February 2022
Margreet &Gerard
Beste Margreet en Gerard,
Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review die u heeft geschreven. Het doet ons goed om hierin te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Thea de Jong - Sanidirect
In ons mooie filiaal in Barendrecht zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!
Pesetastraat 42 44
2991XT Barendrecht