Geweldig geholpen en geadviseerd

Super service en snelle levering

Schitterende zaak…

Perfect!

Aardige en professionele verkoopster

Prima geholpen en bijgestaan in het gehele traject van aankoop tot levering en daaropvolgende service.

Fijne koop ervaring.

We zijn heel fijn en kundig geholpen door deze mevrouw bij het samenstellen van de bank. Mevrouw luisterde goed naar onze wensen en liet ons wat mogelijkheden en stoffen zien. Ook gaf zij goed advies hoe de bank te onderhouden.Onder het genot van een lekker kopje koffie de koop gesloten. Compliment voor de verkoopster.

Fijne verkoper Pierre Jansen

Zeer vakkundig geholpen door Pierre Jansen.

snel en goed

montuur er vriendelijk en legt het goed uit

wat een top bedrijf

kan nergens geen beteren service vinden.

Keurig

Keurig afgeleverd nette bezorgers zeer vriendelijk en goede uitleg

Goed advies

Vriendelijk niet opdringerig

Was een foutje gemaakt(verkeerde serie n.r. doorgegeven)prima en in no time opgelost.

Ik zag dat er iets niet klopte aan het model van ons bed,contact opgenomen met klantenservice,we gaan er achteraan,u hoort van ons,en jawel kreeg te horen wat de fout was en het probleem is tot onze volle tevredenheid opgelost.

fijn en prettig meubels aangekocht

Mijn dochter en ik gingen voor haar 1e woning meubels kopen. Wij werden vriendelijk begroet door een verkoopster en zij nam alle tijd voor ons zodat wij een mooie keuze konden maken. De meubels waren zeer betaalbaar en van prima kwaliteit. na afloop waren wij dan ook zeer tevreden. prettig en vriendelijk zo was onze ervaring.

Goed en op tijd

Eerste monteur wist niet alles Daarna kwam de tweede monteur en alles was opgelost

Duidelijk, vriendelijk en snel

Een bank samenstellen met behulp van een verkoper ging heel soepel. We hadden elkaar al telefonisch gesproken dus hoe toevallig en leuk dat we dan ook door haar geholpen werden.

Verder was alles goed

Alles ging goed behalve de dame aan de balie die vertelde ons dat we nog moesten betalen maar we hadden alles al betaald dat zei ik en toen kreeg ik als antwoord rustig mevrouw anders kan ik u niet helpen ik was rustig maar zei weet nergens iets van dit vonden wij heel vervelend

Keurige mensen die de stoel kwamen brengen

correct en binnen de afgesproken tijd

Tijdens de melding van een probleem met een draaifauteuil correct te woord gestaan door een medewerkster en na tien minuten werd ik teruggebeld voor een afspraak. Binnen de afgesproken tijd kwam de servicemedewerker en heeft het probleem kunnen verhelpen. Erg prettig persoon deze medewerker en verdient een 10. Ik beloofde je het toch Peter!

Vriendelijk persoon

Fantastisch bedrijf

De verkoop en uiteindelijke levering wordt perfect uitgevoerd. Vriendelijke mensen, zowel verkopers, de contactpersonen als de bezorgers. Geen verrassingen.

Prettig

Een hele leuke verkoopster die goed hielp en niet opdringerig was

Mijn dochter en ik zijn super fijn geholpen door Britt, we zijn super blij met onze aankopen.

Prima contact, snel geholpen.

Contact, ook bij vragen of uitgestekde levertijd, is goed. Er wordt meegedacht en een oplossing gevonden.

Vriendelijk

Heel goed geholpen

Mooie winkel met grote keus. Behulpzaam personeel en afspraak is afspraak.

Goed bedtijf.

Prachtige kast, prima aflevering.

Prima, mooi, degelijk, maar oooo wat een urenlang gepas en gepuzzel, terwijl wij met 2 personen echt niet onhandig zijn. Geen reserveschroefjes. Tip: laat hem door Woonexpress in elkaar zetten!

Professor Kamerlingh Onnesweg 8

5144NR Waalwijk

Over Woonexpress Waalwijk

Bij Woonexpress Waalwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.