SUPER!!!!!!!

Na circa 2 jaar en 4 maanden een defect (veer kapot) aan de bank, dit is kosteloos gemaakt terwijl dit eigenlijk net na de garantie was. Super service!!!

Maaike heeft ons super geholpen in Waalwijk

Prettig geholpen

We werden zeer prettig geholpen niet opdringerig

Weinig aan te verbeteren

Goed ontvangen, geholpen en aankoop gedaan. Nu afwachten wanneer de stoel komt

Geweldig gemotiveerde verkoopteam wat erg goed opelkaar is afgestemd!

Wij zijn erg fijn geholpen door mevr Hannah Baan

En hebben goede adviezen gekregen

Goed advies, gezellige ontvangst en scherpe prijzen

Van ontvangst door Demi tot advies van Hannah (met een H) tot de kassa een gezellige ervaring. Shoppen met een bitterbal in de hand. Wat wil je nog meer!

Kan niet beter

Alles ging goed vanaf de verkoopster in de winkel tot aan het bezorgen Zeer tevreden

Woonadvies gesorek aangevraagd, werd netjes gebeld daarvoor. Ze nam alle tijd voor ons. Gaf advies over hoe we het beste kamer in konden delen met de wensen die wij hadden. Luisterde goed naar onze wensen en samen de gehele huiskamer ingericht en zo blij er mee. We gaan zeker nog terug voor advies voor kleuren van de muren en assecoires.

Tijdens onze aankopen door een heel behulpzaam, meedendenkend en vriendelijke man geholpen. De vragen die ik daarna had werden netjes beantwoord. Onze aankopen werden zoals afgesproken bezorgd. Keurig en vriendelijk personeel die netjes hebben gewerkt, het afval meenam en een oplossing bedacht voor een stukje hout uit de kast. Dezelfde dag werd ik teruggebeld met een keuze aan oplossingen. We zijn heel erg blij met onze aankopen.

Deskundig en zeer vriendelijk

Bijzonder goed geholpen door een deskundige en enthousiaste verkoper

Wederom alles prima in orde

Aangekochte meubels keurig volgens afspraak geleverd, uitgepakt en gemonteerd. Helemaal niets op aan te merken.

Mooie winkel

Goed geholpen vriendelijke verkoper

Betaalbare meubelen

We willen regelmatig iets veranderen in onze omgeving, hier blijft het betaalbaar.

Zeer behulpzaam

Onze wens voor een bankstel zagen wij niet in de winkel, maar de verkoopster heeft het voor ons helemaal samengesteld, precies wat wij zochten. Top!

Goed advies

Goed advies

Fantastisch

Enorm goed geholpen. Eddie begreep mijn wensen heel goed, kon goed aansluiten bij wat ik zocht. Heel eerlijk over materialen die geschikt zijn ivm huisdieren. Hij nam ook ruim de tijd

Hele fijne winkel

Ik kan er goed slagen in de winkel

Erg klantvriendelijk, fijne sfeer en goede prijzen!

Er werd goed meegedacht en alle opties werden duidelijk uitgelegd. Ik werd op de hoogte gebracht van de lopende kortingsactie en kreeg wat advies mee betreft kleurkeuze. De verkoopster was druk die dag, maar nam toch goed de tijd om me te helpen met mijn keuze. De levertijd van 6 weken valt me ook reuze mee. Al met al erg tevreden!

Alles is geweldig verlopen

Goed advies en meedenken.

Onze wensen werden vertaald naar een juiste keuze.

Ruim assortiment en een prima advies!

Geadviseerd door mevrouw Demy Koks aan de hand van onze wensen en mogelijkheden van de in te richten ruimte. Zij nam alle tijd voor ons en heeft veel ervaring in styling!

Doen wat afgesproken is top

Doen wat afgesproken is. Top

Mooie, ruime winkel en aardig personeel

Waren niet iets van plan te kopen maar de verkoopster gaf de doorslag.

Erg tevreden en klein probleem wordt opgelost

Professor Kamerlingh Onnesweg 8

5144NR Waalwijk

Over Woonexpress Waalwijk

Bij Woonexpress Waalwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.