Zeer goed geholpen.

Heel vriendelijke dames. Hebben alle tijd.

Alles keurig op tijd en netjes gewerkt.

De monteurs waren vriendelijk en hebben keurig gewerkt en alles opgeruimd.

Alles verliep vlotjes en volgens afspraak

Makkelijk dat alles via online te regelen is.

Meegedacht

Telefonisch contact gehad met verkoper Woonexpres Waalwijk. Dacht actief mee om mijn vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dus erg klantgerichte, vriendelijke, goed luisterende verkoper. Top!

Goed opgevangen klacht

Hoe teleurstellend je bent als je langverwachte kast na uitpakken defect blijkt te zijn en in een te kleine hal in grote doos de toegang verspert. En je een housewarming hebt de volgende dag. Uiteraard kan zoiets gebeuren. De medewerker van de klantenservice leefde met mij mee, had begrip, dat was fijn en uiteindelijk week later wel pas omgeruild. De 2 afleveraars hebben de kast omgeruild en proffesioneel in elkaar gezet. Keurig en netjes opgelost

Duidelijk en denken in oplossingen

De adviseuse zal ongetwijfeld een andere smaak hebben dan wij maar ze verstaat de kunst om uitstekend mee te bewegen in de wensen van ons als klant

Prima geholpen

Wij zijn prima geholpen om een bank te kopen. Het ging allemaal ontspannen,zonder dat ik het gevoel had dat het opdringerig was. Wij werden goed voorgelicht...

Goed op afrekenen na

Prima ervaring, alleen onbegrijpelijk dat er niet meer contant afgerekend kan worden, contant geld is gewoon een wettig betaalmiddel.

Goede service en uitleg, en belangrijk vriendelijkheid van verkoper(s)

Toppe aflevering

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Geweldig geholpen en ook de aflevering.

Vriendelijk, deskundig niet opdringerig

Vriendelijke verkoopster die uitgebreid de tijd nam. Niet aan het pushen.

Fijne verkoper

Zeer netjes en correct geholpen

De verkoopster was zeer vakkundig en heeft ons goed geholpen

Top service

Als wij bij woonexpress binnen wandelen dan voelen wij ons altijd zeer welkom en iedereen is aardig en betrokken.

Kan geen verbeterpunten benoemen!

Uw verkoper, Dhr Kenneth Vermeer, heeft ons op deskundige en sympathieke wijze uitvoerig en duidelijk geïnformeerd omtrent alle facetten van onze aankoop.

Mooie kast gemaakt ,

Netjes geholpen , maar met de indeling van de kast is de lengte van belang als het ontwerp gemaakt word , ( man erg lang en broekhanger nu te laag )

Uitstekend!

Prima advies en zeer vriendelijk personeel. Dank je wel Demi voor het meedenken, wij zijn zeer tevreden!

Teleurgesteld!

23-09-24 Onze kast en ons nieuwe bed worden bezorgd, werkelijk prachtig, super blij mee en iedereen die naar ons nieuwe huis komt kijken, is te spreken over onze mooie net geleverde slaapkamer. Totdat onze zoon( zonder roze bril op) ziet dat de kast niet recht staat en dat de deuren een rare witte streep hebben. Na telefonisch contact en geleverde foto's wordt er geconstateerd dat het inderdaad niet correct is en nieuwe "sluit borstels" besteld. Dit duurt een hele tijd, maar dan eindelijk 14/11 komt er een monteur langs om het te maken. Aller vriendelijkste meneer, maar dat gaat hem alleen niet lukken is zijn bevinding, en kastdeur klopt niet echt Nieuwe afspraak staat nu met kastspecialist en collega op 4/12. Onze mooie nieuwe kast dus nog steeds niet in gebruik. Vriendelijkheid van personeel scoort een 10, maar m.b.t snelle en gedegen service helaas Dat is echt teleurstellend! Betalen ( natuurlijk) bij levering, maar in gebruik kunnen nemen duurt maanden zeer spijtig.

Heel tevreden

Het is fijn om bij woonexpress te winkelen, het zijn vriendelijke mensen, goede service en er is een fijne sfeer.

Zeer bekwaam en vriendelijk geholpen door de verkoopster

Vriendelijk geholpen bij de winkel in Waalwijk. Snelle en goede levering. Vriendelijke bezorgers en goede communicatie.

Gewoon goed

Gewoon goed

Prettige mooie winkel

Prettige mooie winkel

Goede begeleiding in de winkel en kennis van zaken.

Professor Kamerlingh Onnesweg 8

5144NR Waalwijk

Over Woonexpress Waalwijk

Bij Woonexpress Waalwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.