fantastisch

exacte afspraak, exact op tijd afgeleverd en perfecte in gebruikstellen

Snelle afhandeling van omruiling ivm beschadiging.

Leuk en vriendelijk personeel

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Er staat in het weekend een drankje op de balie voor de klanten. Alles vlot en duidelijk gecommuniceerd en geregeld. Daar kunnen veel andere winkels een voorbeeld aannemen.

Prima en betrouwbare winkel.

Goed geholpen in de winkel. Deskundig advies. Zeer tevreden

Ruime keus, fijne winkel en goede ondersteuning.

Zie boven

Zeer nette afhandeling

Zeer nette afhandeling van het probleem

duidelijk uitleg

ze nemen alle tijd voor je.

Super prettig & vriendelijk contact

Bij binnenkomst netjes en vriendelijk begroet door een verkoper, stelde wat vragen (dook niet meteen boven op je) en dacht goed met ons mee, we wisten zelf al wat we wilde dus hij stuurde ons in de juiste richting. Goed en duidelijk advies, ook de werkwijze bij overgaan op aankoop goed omschreven, we wisten vrij snel wat het ging worden en dus was de deal heel snel rond. Hier komen we zeker nog eens terug.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Wij zijn prima geholpen

Medewerker netjes op tijd. De storing goed opgelost.

Vriendelijk

Geen opdringerig personeel , laten je helemaal zelf rondkijken, en als je iets wilt weten staan ze direct voor je klaar.

Vriendelijk , behulpzaam en snel

Vriendelijke jongeman, tafel snel geïnstalleerd, tip voor de stoelpoten was handig.

Ontzettend aardig

Ontzettend aardig

Heel vriendelijk en behulpzaam

Alles was prima

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk benaderd en geholpen

Heel goed!

Wij werden goed geholpen! Fijne verkoper! En goede adviezen!

geweldig

aardig, voorkomend

Netjes afgeleverd en gemonteerd Amballage meegenomen

zeer prettig

goede en prettige ervaring

Bezorging keurig op tijd en kast in elkaar gezet

Planning klopte, keurig sms gekregen over tijdsblok. Op dag zelf nog sms gekregen hoe laat bezorgers kwamen. Kast op plek gezet en in elkaar gezet, alles conform afspraak.

fijne winkel, goede service

vriendelijk ontvangst in winkel klacht van stoelen snel opgepakt en verholpen

Een klacht heel goed opgelost.

Het kleed wat we hadden gekocht voldeed niet aan de verwachtingen, deze bleef namelijk pluizen. Na contact met woonexpress is dit heel goed opgelost en vervangen. Door deze afhandeling hebben ze een blijvende klant erbij.

Mooie showroom, gastvrij personeel

Prima geholpen. Verkoopadviseur denkt mee, gaf goede tips wat resulteerde in een aankoop.

Fijne ervaring

Top verkoper die Janneke, heel kundig en alles zonder enige dwang om te kopen. Later nog contact met Abel, ook plezierig contact

Parallelweg 108

1948NM Beverwijk

Over Woonexpress Beverwijk

Bij Woonexpress Beverwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.