Ee was een fles onderhoudsmiddel gescheurt bij de dop (achteraf allebei) heb er een foto van gemaakt en de reactie,gelijk excusses en er werd een nieuwe fles toegestuurd. [email protected]

Hele prettige sfeer en voldoende keus.

Fijne winkel om meubels te kopen.

Fijn om te winkelen.

Het is fijn om hier te winkelen . Je wordt goed geholpen en er is meegedacht en naar mijn wensen geluisterd.

Professioneel en prettige sfeer.

Gastvrij ontvangen en persoonlijke en ter zake kundige benadering met toegevoegde waarde.

Vriendelijk, geduldig en veel mogelijk

Dagje uitgetrokken voor het zoeken van een bank en eethoek maar al geslaagd in de eerste winkel. Prima geholpen. Niet opdringerig wel deskundig

Vriendelijke bezorgers, mooi op tijd, netjes in huis geleverd op een juiste plek en alles netjes verpakt. Meer valt er niet te wensen.

Goede en snelle service

Probleem met electrisch deel van bank. Eenvoudig service afspraak gemaakt, snelle reactie en goed opgelost.

Datgene wat ik heb besteld klopt precies met de bestelling vooraf. Goede kwaliteit en eerder geleverd dan werd ingepland. Ik ben zeer tevreden.

Prima adres om iets te kopen. Hebben verstand van zaken

Het zijn toppers!!

Zeer vriendelijk, behulpzaam en ook nog humor. Geweldig!!

Goede service.

Vriendelijke medewerker die de tijd nam ons voor te lichten over wat onze wensen waren. Uiteindelijk tot een koop gekomen.

Geweldig goed geadviseerd!

Nemen de tijd, oprecht advies, zeervriendelijk en deskundig personeel

Alles volgens afspraak

Nette bezorging en montage ook erg goed

Er is tijd en aandacht besteed. Denken mee en geven goed advies. Zeer vriendelijk.

Keurig geregeld

Goed op tijd bezorgd goede uitleg alles netjes opgeruimd en erg aardig

Zeker

De medewerker in de winkel bij onze aankoop, zeer prettig en verstand van zaken. De verdere informatie omtrent bezorging uitstekend en de aflevering was ook prima. Op tijd en vriendelijke bezorgers.

Vriendelijk geholpen

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Brigitte en haar collega.goed advies gekregen en snelle service.

Warm onthaal, klantvriendelijk en professioneel!

Een bijzonder prettige ervaring bij de aanschaf van een bank en een fauteuil. Klantvriendelijk, deskundig en er werd echt tijd aan ons gespendeerd. Niets leek de dame in kwestie te veel. Het bestaat nog. Erg erg prettig.

Goed en vriendelijk geholpen.

We zijn keurig geholpen.

Klantvriendelijk geholpen

Vakkundig en klantgericht.

Klantvriendelijk

We zijn goede geholpen, de levering was volgens afspraak en de monteurs waren snel en correct.

Super fijn geholpen door dientje

Heel fijn geholpen door dientje

Parallelweg 108

1948NM Beverwijk

Over Woonexpress Beverwijk

Bij Woonexpress Beverwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.