Vriendelijk en behulpzaam

De persoonlijke benadering was bijzonder.

Vriendelijke meedenkende medenkende medewerker

Nette service, zelf een afleverdatum kiezen

Nette bezorging, met vriendelijke heren. De dozen nagekeken maar nog niet geopend ivm verbouwing. Dit werd netjes genoteerd ivm eventuele schade

Geweldige service

Zoals al eerder aangegeven vonden wij het contact in uw vestiging in Almere heel positief! Ook de bezorging was perfect. Hartelijke mensen die bij ons kwamen. We zijn heel blij met onze aankoop.

Geweldig en heel vriendelijk geholpen Wesly is een top verkoper!!

heel professioneel geholpen en heel vriendelijk Wesly top verkoper!!

Uitstekend.

Prettig geholpen,”to the point”.

Duidelijk, netjes en klantgericht

Uiterst professioneel en klantvriendelijk!

Gericht om snel te leveren naar ieders tevredenheid. Heel benaderbaar en reageren snel.

Alles netjes uitgevoerd.

Héél goed

Wesley, verkoper in de vestiging Almere, is een bijzonder sympathieke man en heeft ons deskundig geadviseerd.

Super fijne ervaring

Wesley (Almere Buiten) was gewoon zichzelf, open, gastvrij, vrolijk, deskundig en gaf eerlijke adviezen. Geen moment een push of verkooptrucjes ervaren. Super ervaring en zeker een reden om nog eens terug te gaan.

Jammer van die hoge trappen als je moeilijk ter been bent

Uitermate vriendelijk en service gericht

ik had een probleem met mijn bankstel en stuurde hier een email over. Binnen 2 dagen werd ik teruggebeld en werd er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen. Nadat de monteur was geweest heeft de klantenservice nog gebeld met de vraag of alles volgens afspraak was verlopen en of zij het dossier konden sluiten. Service is prima en klantgericht, top !

Leuke en mooie winkel. Zeer fijn en goed geholpen door dhr. Ben.

Veel keuze

Zeer vriendelijk

Goede services en vakkundig bekwame medewerkers

Warme ontvangst, goed advies en vriendelijke medewerkers

Prettig en vakkundig geholpen.

Prettig en vakkundig geholpen.

Heel goed geholpen bij onze keuze van aankoop

Veel hulp bij het uitzoeken.

Perfect geholpen

De verkoper dacht met ons mee Had geduld. Legde alles goed uit Was vriendelijk en Humoristisch

Top geholpen

Aanrader, vriendelijk en goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Goede service en prijzen

Vriendelijk personeel, veel keuze, goede informatie. Aantrekkelijke prijzen.

Deskundig en behulpzaam personeel.

Personeel nam alle tijd om ons te helpen, zowel met advies als met het sjouwen van meubels zodat we de combinatie tafel en stoelen goed konden beoordelen. Bovendien hebben we het personeel ervaren als vriendelijk en easy-going.

Montrealstraat 112

1334KL Almere

Over Woonexpress Almere

Bij Woonexpress Almere vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.