Ben zeer vriendelijk geholpen en waren heel behulpzaam.

Gemoedelijk bezoek en behandeling

Relaxed!

Geslaagd in een keer.

Helemaal top.

Zeer tevreden.

Wij kopen al jaren onze meubels bij Piet Klerx. En tot nu toe is alles naar tevredenheid. En als er al iets fout gaat met bijvoorbeeld de bezorging, wordt dat snel opgelost.

prima winkel en vriendelijk personeel

Voldoende variatie. Vriendelijk personeel.

fijn

fijn, prettig geholpen in een relaxte omgeving

Vriendelijk, gastvrij

Een fijne ruim gesorteerde winkel met heel vriendelijk, gastvrij personeel.

uitstekend

prima geholpen door een aardige man.

Goed geholpen en compleet geslaagd.

Nieuw huisje gekocht en besloten om de inboedel ook te vernieuwen. Dit bleek toch een lastiger dan we hadden verwacht. Er zijn veel meubels die we erg leuk vinden maar ook veel die we niks vinden. Matchen was ook niet onze sterkste kant. Verschillende woonwinkels bezocht en zelf kwamen we er niet uit. Uiteindelijk hebben we kort wat hulp gehad bij Piet Klerkx in Waalwijk maar dit was nog steeds erg oppervlakkig. Daarna hebben we een afspraak ingepland met een interieur adviseur wederom in Waalwijk. Dit was een bijzonder prettige ervaring. Ze heeft ons aangehoord en gezien wat we wel en niet mooi vonden. Ze kon ons uitstekend aanvoelen en zijn er zo samen uitgekomen en hebben we een bank, tapijt, salontafel, eettafel en stoelen, tv meubel en woonkamerkast gekocht. Zelf zijn we erg tevreden en zouden we dit ook aanbevelen. Nu nog even wachten tot het zo ver is!

Mooie eethoek ,prima service

Prima afgeleverd en netjes uitgepakt en neer gezet . Nette vriendelijke bezorgers .

Goed en vriendelijk behandeld.

Groot en ruim opgezette zaak. Alle medewerkers erg vriendelijk.

Fijn behandeld door verkoopster. Goed geholpen, niet opdringerig en fijn advies. Heel positief! Daarnaast erg fijn dat we ook zelf mochten rondlopen door de winkel en eerst rond mochten kijken op ons eigen tempo, waarbij we zelfs nog wijn en bitterballen aangeboden kregen. Hele fijne ervaring!

Prima uitleg en kundige mensen die nog de tijd voor je nemen om tot een goeie keuze te komen

Geweldig, aan te raden.

In 1970 in Waalwijk een bankstel gekocht, 3zits en 2 losse fauteuils in ribcord en de kleur oranje. Die kleur was toen erg modern. Een fauteuil hebben we nog steeds, is alleen tweemaal opnieuw bekleed, eenmaal in bruin ribcord en nu in een beige meubelstof. De stoel zit nog steeds uitstekend. We hebben er echt op geleefd en nu maken de kleinkinderen, de volwassenen ook, er veel gebruik van. De bank en één stoel hebben we weggedaan omdat we na jaren iets anders wilden. De tennisvereniging in Elburg, waar we toen woonden, heeft er nog jaren plezier van gehad. Hiermee wil ik alleen aangeven dat U een prima kwaliteit hebt geleverd.

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.