Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Piet Klerkx

Zowel in de winkel, telefonisch als bij de bezorging zijn de medewerkers van Piet Klerkx zeer vriendelijk en klantgericht. Dit was de eerste keer dat we bij dit bedrijf een product kochten en zeker niet teleur gesteld. Goede service!

uitstekende verkoper

Uitstekende verkoper, denkt met je mee, weet echt waar hij het over heeft.

Meedenken, uitgebreid de tijd.

Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen in het maken van de juiste keuze, niets was teveel. Het was een aardigheid om op deze manier geholpen te worden.

Prima geholpen, leuke verkopers.

Prima geholpen, leuke verkopers.

mooie zaak goed overzicht

mooie zaak alles wordt netjes uitgelegd zonder druk op klant

Vriendelijke doortastende verkoper

Piet Klerkx heeft een divers aanbod op meubelgebied en ondanks dat ik door de bomen het bos niet meer zag( zo divers was het) wisten we ongeveer wat we wilden en zeer zeker niet wilden! Over de verkoper! Daryll is doortastend. Hij denkt met ons mee en hij geeft ons duidelijk het gevoel dat onze mening telt. We waren oriënterend bezig maar door zijn doortastendheid hebben we de knoop doorgehakt en zijn overgegaan tot aankoop! We voelden ons belangrijk en gezien! Natuurlijk telden de bitterballen en hapjes ook mee! ( voor mijn man dan! liefde gaat door de maag)

goed maar op de eindnota ineens een onaangename verrassing

Prima geholpen. Ik was alleen onaangenaam verrast toen op de nota ineens stond : afleveringskosten, iets van 100 euro! Voor een paar eetkamerstoelen.....

De hele dag samen met Henny in de weer geweest boor een heel nieuw interieur. Goed advies, veel geduld een lekkere lunch gehad kortom een aanrader

positieve ervaring.

Ik werd heel vriendelijk geholpen en ze namen alle tijd voor je.

Prettig

We zijn op een fijne en relaxte manier geholpen door Milco Halkes

We gingen eens kijken hoe we eventueel onze meubels zouden willen vervangen. Gaan met een compleet andere inrichting en een nieuwe vloer naar huis.

Ik ben heel tevreden over hoe de aflevering is afgewerkt.

Prima geregeld. Keurig gebeld van te voren. Aardige en voorkomende bezorger. Jammer voor hem dat hij het alleen moest doen. Natuurlijk hebben wij een handje geholpen.

top.

Klantvriendelijk en goede informatie

Zeer klantvriendelijk geholpen door verkoper die goede voorlichting gaf m.b.t. verschillen in stof en leer soorten. Nam de tijd voor ons en luisterde ook goed naar onze wensen en vragen.

Fijne beleving met geweldige verkoopster

Super aardig geholpen door Esther die de hele middag de tijd voor ons nam en ons huis prachtig heeft aangekleed

na problemen toch opgelost

Wij hebben in april vorig jaar een kast gekocht was niet goed gespoten teruggestuurd en toch opgelost

Vriendelijk personeel, hebben alle tijd voor je, goed advies.

Vriendelijk en goed geholpen, verkoper dacht goed met ons mee.

Vriendelijk en goed geholpen, verkoper dacht goed met ons mee.

Prima zaak met mooie meubelen

Door het grote aanbod is er altijd wat te vinden wat bij je past. Goeie service.

Perfecte winkel alle merken en geweldig personeel

Ik ben zowel geslaagd voor raambekleding . En een mooi design tv meubel dat naar mijn wens aan toepassen was.

Netjes gewerkt een 10. peter bierings.

Fijne verkoper met uitstekende verkoopervaring. Erg plezierig geholpen.

Geweldige Verkoper nam alle tijd voor mijn aankoop en ik zou haar zeker aan bevelen bij vrienden, familie en kennissen.

goede en nette service

goed en netjes

Lees voorgaande

Wij wachten nog af hoe de motor wordt geplaatst

Keurig netjes

Alles keurig netjes geleverd volgens afspraak, wel een beetje opmerkelijk dat de ene bezorger ( met die grote neus ) niet veel deed, alleen koffie drinken en worstenbroodjes eten. Verder een keurige levering! Mvg

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.