Klantvriendelijkheid ten TOP.

Wij waren eigenlijk een half uur te vroeg aanwezig maar weren toch binnen gelaten en zeer gastvrij ontvangen. er werd door drie verschillende mensen koffie aangeboden. Tijdens de verkoop hebben wij een fantastische ervaring gehad, de aankoop ging in een zeer ontspannen sfeer, en werd de opdracht zeer zorgvuldig gedocumenteerd. Daryl bedankt voor het lachen goed gedaan man.

Goed en duidelijk.

Ja ben erg tevreden. Vriendelijk duidelijk en op tijd.

We werden echt geholpen.

Bij binnenkomst wist ik nog niet wat ik wilde en schrok ook wel van sommige prijzen. Even rustig gezeten met Esther, die van de chaos in mijn hoofd een mooi plan kon maken en precies kon aanbieden wat ik zocht. En voor een goede prijs ook nog!

Topervaring !

We voelden ons direct thuis. In een ongedwongen sfeer hebben we onze wensen kenbaar gemaakt aan adviseur Darryl. En samen met hem hebben we onze meubelen samengesteld. We kwamen eigenlijk enkel om alvast een bankstel te bestellen maar door de goede adviezen hebben we direct een complete woonkamer besteld. Piet Klerkx is zeker aan te raden. Hoge kwaliteit en de prijs viel reuze mee.

fijn en goed geholpen

Jongens hebben alles netjes op tijd gebracht en in elkaar gezet .

Fantastische meubels en ideeën

Mooie meubelen….nieuwe ideeën….kwaliteit erg goed. We komen hier al jaren.

Verrast door het assortiment

Ook al zijn wij bij diversen andere meubelmaker geweest het assortiment bij Piet Klerkx is toch weer net wat anders, of completer. In ieder geval zijn wij uitstekend geslaagd.

Aflevering zoals het hoort, goed en tijdig geïnformeerd en alles werd vakkundig geïnstalleerd. Klasse !

Weer top

Fijne winkel aardig en behulpzaam personeel dat de tijd neemt voor de klanten toppie

Top geholpen

Zeer goed, professioneel en vriendelijk geholpen door Esther en haar man. Ze hebben er alles aan gedaan om het geen te zoeken wat wij in onze gedachten hadden. uiteindelijk hierdoor geslaagd om onze meubelen voor het nieuwe huis te kopen.

Wensen en "smaak" werden snel herkend

We gingen voor een lampenkap en een salontafeltje en we gingen naar huis met een lampenkap en een fauteuil.... Er werd goed geluisterd naar onze wensen en onze smaak werd snel herkend. Goede adviezen en geen moeite was teveel om alternatieven te laten zien en voelen.

Mooie meubels en betrouwbare levering

Altijd mooie meubels gekocht bij Piet Klerkx, vriendelijk en meedenkend geholpen. Bezorging wordt tevoren aangekondigd, keuzemogelijkheid bezorgdag, keurig bezorgd binnen de aangegeven uren, vriendelijke en nette bezorgers. Top!

zeer goed geholpen

Mijn ervaring is positief

Mijn ervaring is positief. Ik heb vroeger ook meubels gekocht bij Piet Klerkx en heb er nooit spijt van gehad. Ik vind het wel jammer dat ze het oude bankstel niet meenemen als ze het nieuwe komen brengen. Ik hoop tegen die tijd dat ik het de deur uit heb kunnen krijgen.

Goede service en duidelijke afspraak En zeer goed geïnformeerd

Goed advies in een hele mooie toonzaal

We zijn uitstekend geholpen door Rob die ons goed geadviseerd heeft met het uitzoeken van inrichting en kasten.

Alles prima voor elkaar

Mijn bestelling verliep helder in de winkel met duidelijke uitleg. Bezorging was ook op tijd en keurig afgehandeld. Blij met de nieuwe eetkamerstoelen.

Zeer tevreden.

Bankstel gebracht door zeer vriendelijke jongens. Zeer tevreden.

TOP bedrijf en klantvriendelijk

Wij zijn met 2 aankopen in korte tijd geholpen door Marina. In de schaal van 1-10 verdient zij qua klantvriendelijkheid van ons een 11. Ook bij entree van het bedrijf word je op een uiterst correcte wijze ontvangen. Chapeau. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.

Een warm welkom en fijn advies

Bij binnenkomst werden we meteen hartelijk verwelkomd door een adviseur en een leuk muzikaal optreden. In de winkel zijn er geweldig geholpen door de tweede adviseur die we hebben gesproken. De winkel heeft voor elke smaak en elk budget mooie meubelen, dus je kunt er altijd wel slagen. Wij zijn daarom ook naar huis gegaan met een bestelling voor twee fauteuils en een bank. Minpuntje: de eerste adviseur die we spraken had een bijzonder agressieve verkoopstijl en was weinig geïnteresseerd in onze interessen en wel in zo snel mogelijk verkopen. Gelukkig was die ervaring snel vergeten met de volgende adviseur die spraken.

geweldig

ze waren precies op tijd. Vakkundig uitgepakt en neergezet. Vriendelijke mensen. Hartlijk bedankt

Tevreden met de meubels en montage

We hebben onze orden een aantal keer aangepast en dat liep niet altijd soepel maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en zijn de meubels zoals gewenst geleverd en gemonteerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe meubels!

Fantastisch

Super goed geholpen door Ivan.

Goed overzicht

Heel fijn geholpen goede uitleg

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.