Winkel top, erg teleurgesteld in afdeling klantenservice

Onlangs 6 eetkamerstoelen gekocht. In de winkel keurig geholpen. Alles is netjes afgeleverd maar de zithoogte van de stoelen klopte helaas niet, op de website van Piet Klerkx staat een onjuiste zithoogte vermeld. Contact opgenomen met de afdeling klantenservice, van alle stoelen hiervan foto’s gestuurd waarop zichtbaar was dat het inderdaad te laag was. Het enige wat we hebben gevraagd was een passende oplossing om dit te verhelpen zodat we de komende jaren met plezier van onze aankoop kunnen genieten. Helaas heeft de afdeling klantenservice hierin totaal niet meegedacht waardoor we erg teleurgesteld zijn en we in de toekomst geen aankoop meer bij Piet Klerkx gaan doen. Jammer dat dit zo is verlopen.

Prachtige zaak ruim (toen) rustig en uitstekend advies

Zeer positief

Zie boven

Prima afhandeling

Afspraken zijn keurig nagekomen en de stoelen werden door een vriendelijke bezorger afgeleverd

Goed geholpen met een persoonlijke benadering

Zeer goed geholpen. Prettige ervaring.

Tevreden

Ik heb via marktplaats.nl een mooi Umage dressoir gekocht. Mijn vragen op marktplaats werden snel en adequaat beantwoord. Scherpe prijs en goede service! Kortom, ik ben tevreden met de gang van zaken en bovenal blij met het nieuwe meubel.

Klantgericht en goede service!

We werden wederom perfect geholpen in de winkel. De datum en tijd van de levering werden tijdig doorgegeven en de bezorging verliep heel soepel. Super vriendelijke heren die nauwkeurig te werk gingen. De fauteuils zijn prachtig.

Hartelijke medewerkers, goed advies, groot en gevarieerd aanbid

Wij werden aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst. Verder werden we verrast door het grote aanbod. Heel goed geholpen. En ook nog verwend met koffie en bonbons.

Snel en effectief prima geholpen.

Actieve, en effectieve service.

Gewoon weer netjes geholpen met raad en daad

Fijne verkoper die je goede adviezen geeft, en ook nog eens met je mee kijkt welk product er voor jou past. zodat je tevreden over jou aankoop naar huis gaat.

Ben uitstekend geholpen en de levering was keurig op tijd.

Fantastisch

Vakkundig, meedenkend en met dezelfde passie fantastisch geholpen door Astrid Truijers. Het hele proces van oriënteren tot aankoop hebben wij als zeer prettig ervaren. We kunnen niet wachten totdat het geleverd is!

Er werd goed geluisterd naar de wensen

Prettig en vriendelijk geholpen

Gewoon goed.

Het omruilen van een kast met een gebrek gebeurde soepeltjes. Tevreden.

Professioneel en vriendelijk advies

Veel keus, fijne sfeer!

Goede aflevering

Precies zo als afgesproken

Zo hoor je een klacht op te lossen

Probleem met kapotte poot van 1 jaar oude bankstel. Prima opgelost door een vriendelijk monteur te sturen die een nieuwe poot gemonteerd heeft.

Fijn geholpen!

Onlangs een fauteuil gekocht, na de winkel twee keer te zijn rondgelopen. Toen we onze keuze hadden gemaakt werden we prettig geholpen en kregen daarbij uitleg van alles wat rondom de verkooporder speelde.....

Fijn gewinkeld en besteld

Zeer goed geholpen weten precies waar ze over praten, met een lekkere versnapering

Vriendelijk personeel en lekkere lunch

Vriendelijk geholpen en veel keuze

Prima geregeld !

Prima geregeld !

Mooie producten, ruime keus, goede hulp.

Wij waren op zoek naar een fauteuil. Bij de ingang wordt uitgelegd waar je wat kunt vinden. Groot aanbod. Voldoende hulp aanwezig, zonder opdringerig te worden. Ruim aanbod in stoffen. Wij waren er blij mee.

Goede begeleiding en meedenken bij de aflevering en het monteren van het bedmeubel!

Zowel vorig jaar als dit jaar uitstekend geadviseerd door werknemers van Piet Klerkx te Waalwijk bij de bestelling, levering en montage van de door ons gewenste meubels.

Prettige bejegening van de verkoper

Verkoper was zeer behulpzaam, dacht mee, liep mee, bood de tijd om.keuzes te maken. Kortom, we voelden ons op ons gemak om rustig rond te kijken en te beslissen.

Hier is de klant echt koning!

Fijne zaak, Riant, goed advies, fijne verkoopmedewerkers en mooie collectie meubels. Hier is de klant nog koning! Kregen alle tijd om te overleggen over onze aankoop en kregen zelfs een maaltijd aangeboden omdat het etenstijd was. Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt. De bank is besteld en zijn zeer benieuwd! We komen hier zeer zeker terug om nog wat accessoires aan te schaffen. Ook hier hebben ze een uitgebreide collectie in!

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.