Bouwend Nederland is dé belangenbehartiger voor de bouw en infra. Omdat de mantels van Bouwend Nederland Verzekeringen uniek zijn in de markt en goed aansluiten op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk, willen wij dat zoveel mogelijk (nieuwe) leden kunnen profiteren van deze voordelen. Onder het label Bouwend Nederland Verzekeringen wordt dan ook een integraal advies over risico’s en verzekeringen aangeboden. Hierdoor krijg je een duidelijker beeld van je risico’s, hoe deze zijn te beperken, af te wenden of zijn te verzekeren. Misschien zitten er in je huidige verzekering wel onnodige dekkingen, overlappen dekkingen en/of missen er belangrijke bouw specifieke dekkingen. Wil jij weten hoe dit voor jou zit? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw onderneming en kijk voor meer informatie op
Bouwend Nederland is dé belangenbehartiger voor de bouw en infra. Onze leden bieden wij juridische ondersteuning, verzorgen wij workshops en trainingen en bieden we een uitgebreid pakket aan financiële ledenvoordelen aan. Dit betekent voor u: 1. Betere voorwaarden en condities. Zo zijn de Bouwend Nederland verzekeringsmantels uniek in de markt! 2. Gemak. Wij doen al het uitzoekwerk, onderhandelen en zorgen ervoor dat de producten en diensten aansluiten op uw bedrijfsvoering. 3. Kostenbesparing. 57% van onze leden realiseert met de ledenvoordelen zelfs meer korting dan dat aan contributie wordt betaald. Kortom: vergelijk en profiteer!