Aron is een prima instructeur

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Ruim aanbod, fijne locatie. Begeleiding bij oefeningen ook super. Aanrader dus:-)

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Newstyle houdt mij aan het sporten

de streaminglessen zijn goed geregeld hoewel het geluid soms wat hapert. in de sportschool kom ik nu niet maar vond het voorheen vaak wel erg druk in de groepslessen.

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Top dat er online- lessen worden aangeboden door New Style.

Wekelijks volg ik een aantal lessen online van diverse enthousiasmerende docenten. Fijn dat deze optie er is. Zo kan de conditie toch nog een beetje bijgehouden worden en betreur ik het doorbetalen van het gezinsabonnement niet.

Heerlijk sporten!

Fijn om in Corona tijd een stok achter de deur te hebben en gemotiveerd te worden door vrolijke trainers en pittige oefeningen!

• Bij welke vestiging sport u? Zuilen

Heerlijk en uitdagend lesje

Zoals altijd weer een hele leuke afwisselende functional les van Jacqueline gehad. Lekker in het zweet gewerkt!

• Bij welke vestiging sport u? Croeselaan

Fijn dat we weer buiten kunnen sporten

Blij met de outdoor functional en free weight lessen op locatie De Meern.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Super dat jullie er ondanks de maatregelen en beperkte ruimte alles aan doen om toch zoveel te Doen!

Heel fijn dat newstyle oudwijk er ondanks alle beperkingen (Corona maatregelen, beperkte ruimte en verbouwing van de straat) alles aan doen om zoveel mogelijk lessen te geven! Tot nu toe steeds met voldaan gevoel les gevolgd met de nodige spierpijn tot gevolg!

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

prettige, kundige, betrokken sportschool

Voor corona heel prima. Tijdens corona zorgvuldig en binnen de mogelijkheden veel aanbod en af en toe nieuws per mail. Heel fijn.

Goede en nette sportschool

Net en vriendelijk personeel. Goede apparatuur en er heerst een goede sfeer

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Superleuke sportschool met goede instructeurs.

Ik heb een hele goede ervaring met deze sportschool. Goed opgeleid personeel. Kwaliteitsapparatuur om mee te sporten. Instructeurs die je goed begeleiden. Kortom de sportschool die je helpt om je lichaam in shape te krijgen en te houden.

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Genoten, buiten, bezig, uitgedaagd, aangemoedigd

Heel fijn dat we weer kunnen sporten en mooi om te zien dat er alles aan gedaan wordt om ons iets te bieden

Fijne sportschool

Groepslessen zijn super! Gevarieerd en veel locaties

Uitdagend en leuk!

Heerlijke sportlesjes, gezellige instructeurs die je uitdagen op jouw niveau. Ga met veel plezier meerdere keren per week sporten, thanks!

• Bij welke vestiging sport u? Thorbecke

Heel fijn, dat er nu lifestreaming lessen zijn, waar ik dankbaar gebruik van maak.

Groepslessen doe ik normaal ook altijd, daarom waardeer ik het bijzonder, dat je vele lessen via Zoom kunt volgen met de bekende instructeurs van Newstyle. Ik maak hier ook dankbaar gebruik van. Alleen mis ik de contacten van de sportschool natuurlijk en ik hoop dat er binnenkort uitzicht is op het einde van de lockdown.

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Dit mag van mij blijven!

Super fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen met een klein groepje. Buiten sporten werkt goed, de oefeningen zijn fijn en je krijgt goede begeleiding vanuit de instructeurs

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Eindelijk weer eens!

Eindelijk weer eens trainen, zeer goede begeleiding en motivatie van Nour! Thanks!

Persoonlijke aandacht

Ik ben al een kleine twee jaar lid bij New Style Leidscherijn. Lekker voor mijzelf sporten, en niemand komt je "lastig vallen". Af en toe goede pointers gehad over houdingen van het personeel. Deze week lekker Bootcamp-training buiten gedaan, en wat een luxe, 1-op-1 training! 45 minuten gemotiveerd om het beste uit mijzelf te halen, en continu positief gecoached met een lach. Maakt het trainen zoveel leuker.

Gebeld of ik functional wil doen. Fantastische training door Lucy

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Goed!

Newstyle Groeneweg is uitstekend.

Fijn begin van de dag!

Eerste keer na half jaar weer yoga, lijf moest wennen, maar dankzij rustige opbouw en heldere uitleg voelde de downdog al weer snel vertrouwd. Voor herhaling vatbaar.

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Gezellige sportschool

In deze moeilijke Corona tijd wordt er van alles in werking gezet om de leden aan t sporten te krijgen. Goed initiatief!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Nette sportschool met een gezellige sfeer!

Altijd leuk en gezellig om te sporten, ook in deze tijd doen ze hun best om het sporten mogelijk te maken!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Fijn, de online lessen! Met name de Sh'bam van Samantha!

Tijdens de sluiting online lessen Sh'bam (en vorig jaar buitenlessen) kunnen volgen, gegeven door Samantha Mellema van Miltenburg. Top dat Newstyle deze lessen aanbiedt! Samantha maakt er altijd veel werk van, goed voorbereide lessen, veel variatie en altijd enthousiast en gezellig! Ik ben heel blij dat we op deze manier toch konden sporten!

Gezellige sportschool

Goed onderhouden sportschool met moderne apparatuur. De werknemers zijn vriendelijk en professioneel. Er hangt ook een leuke sfeer.

Constructieweg 2 A

3433 NN Nieuwegein