Leuke oefeningen, circuit en goed gemotiveerd worden door Nour!
Heerlijke training gehad!
Ik werd gebeld door een werknemer bij newstyle die aangaf dat er outdoor lessen mogelijk waren. Volgens de app kon ik mij reserveren, wat ik ook heb gedaan. Nu sta ik hier voor een gesloten vestiging. Bovendien is newstyle ook telefonisch onbereikbaar, terwijl er word aangegeven dat ze telefonisch bereikbaar zijn tot 17:00. Ik vindt dit erg slordig. Momenteel sta ik woedend voor een gesloten deur met veel vragen. Groet, Ertugrul Gok Update: Na mijn recensie ben ik vrij snel geholpen door newstyle. Ik ben door meerdere werknemers benaderd voor een oplossing. Buiten dit gebeuren wil ik graag melden, dat van het personeel in leidsche rijn Koen mij erg veel heeft geholpen. Hij is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bovendien vind ik het top dat hij persoonlijke sport schema’s voor mij heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, Ertugrul Gok
Geachte heer Gok Allereerst, wat vervelend dat u buiten stond terwijl de vestiging gesloten was. Achtergrond: U heeft telefonisch geïnformeerd naar de buitenles mogelijkheden van vestiging De Meern voor maandag 22 maart. Reden misverstand Daarna bent u zonder te reserveren op zondag 21 maart naar onze vestiging de Meern geweest, waar u voor een gesloten deur stond. Vervolgens heeft u ons ons telefonisch geprobeerd te bereiken, maar onze vestiging de Meern was toen gesloten. Evenzo onze afdeling ledenadministratie. Toen u ons niet bereiken kon raakte u gefrustreerd en plaatste een recensie. Klacht afwikkeling Op 23 maart heeft onze afdeling ledenadministratie reeds contact met u opgenomen en u geïnformeerd over de oorzaak van het voorval. Ook bent u telefonisch te woord gestaan door onze vestiging. Onze reactie De laatste buitenles op de Meern is de Outdoor Free Weights, 12:00 uur. Wij hebben momenteel tot 12:45 uur buitenactiviteiten. Vanaf 13:00 uur is de vestiging gesloten. Voor de corona periode was onze vestiging de Meern ook altijd maar open tot 13:00 uur. Onze ledenadministratie is in het weekend nooit open, wij zijn alleen door de weeks geopend vanaf 08:00 tot 16:00 uur. Dit verklaart dan ook waarom u ons niet telefonisch kon bereiken. Wij willen u vriendelijk verzoeken om aan te melden voor de buitenlessen, zodat u in de toekomst niet voor een dichte deur staat. Ook zijn wij verplicht om het reserveringssysteem aan te houden. Oplossing (gebruik maken van ons reserveringssysteem) Inmiddels maakt u gebruik van ons reserveringssysteem en ervaart u geen problemen meer. Voor ons is deze werkwijze ook noodzakelijk in verband met het bron-en contactonderzoek. Wij hopen dat u alsnog veel plezier kan beleven aan de buitenlessen. Graag zie wij uw reactie, dan wel beloofde rectificatie tegenmoet. Hartelijke groet, Team Newstyle Healthcenters.
Originele beoordeling
Newstyle is een fijne sportschool, met professionele begeleiding voor elk niveau, iedereen is welkom. Geen macho gedoe, maar persoonlijke aandacht en goede tips voor techniek en houding. Na drie zwangerschappen had ik weinig kracht en veel klachten. Dit heb ik rustig opgebouwd met functional training en nu voel ik me fit en train ik twee keer per week. Sporten in de lockdown pakken ze super op met kleine groepen (bijna personal training!) en veel buitenlessen, super!
Leuke les
Op locatie geef ik de XCO lessen van Irene echt een dikke 10! Zo via zoom vind ik het nu echt een heel goed alternatief. Irene geeft de lessen echt super enthousiast. De kwaliteit van de opnames is helaas niet altijd even goed. De muziek valt vaak weg of is heel zacht. Ik vind het jammer dat de andere les op donderdag om 18.00uur is, een uurtje later zou net iets haalbaarder zijn.
Ondanks Corona worden er steeds oplossingen bedacht: live stream lessen, functioneel trainings, buiten lessen etc. Sport maakt mij positief - dus heel fijn dat dit mogelijk blijft - maar dit creatieve ondernemerschap en de positieve instelling van alle instructeurs nog meer! Dank!!
Goede begeleiding en erg motiverend. Voor herhaling vatbaar. Outdoor functional en Free weights.
Nour geeft goeie workouts en zorgt ervoor dat je alles geeft!
Nour motiveert je, heeft leuke oefeningen en brengt een leuke sfeer mee. Kortom; top!!
Ondanks de lockdown zijn er heerlijke trainingen buiten. En er altijd wel plek, ook op het laatste moment. Fit de zomer in!
Top om nog te kunnen sporten in de Meern, klasjes van Tess zijn helemaal top (behalve de dag erna ;) )
Ik sport al een paar jaar bij new style met name bodycombat en ben heel tevreden over hun lessen en inventiviteit om in Corona-tijd live lessen te doen. Aanrader dus!
Duidelijke uitleg, fijne afwisseling in de oefeningen waardoor veel spiergroepen aan bod komen, lekker muziekje erbij!
Ik heb geweldige trainingen gehad, binnen korte tijd was ik super gespierd en helemaal fit. Begeleiding was enorm begaan en betrokken bij mijn voortgang. Ik kan mij niks beters wensen dan de trainingen in dit New Style Healthcenter. Echt super! Ik kan iedereen aanraden om hier te gaan sporten, je komt er zeker weten als een beter persoon uit!
Bedankt dat je de fitnessapparatuur tevoorschijn haalt en deze zo toegankelijk maakt. Speciale complimenten voor Marcel die, naast een kundige trainer met veel geduld, zelfs vakkundig assisteert bij het monteren van meubels !
Al weken geniet ik van het weer kunnen sporten bij jullie. Heerlijk buiten in de frisse lucht. Bootcamp van Koen in Leidsche Rijn en vrije fitness onder het tentzeil in De Meern. Heel blij mee. Zo word ik fitter en bruiner ;-)
Newstyle is een geweldige sportschool die compleet is en aan al je verwachtingen zal voldoen. De sfeer is fantastisch onder personeel & leden. Het is netjes en heeft precies alles voor jong & oud. Daarnaast werken de filialen keihard om voor iedereen sporten toch mogelijk te maken in deze nare tijden. Petje af naar het personeel & de eigenaar!
Mooie sportschool, goed apparatuur en fijne sfeer met rust, geen macho gedrag en uitstekende communicatie. Vooral ten tijden van Corona leden proactief aangeboden te stoppen met betalen, te steunen in vorm van lening of te steunen door gewoon door te betalen. Nou, wij doen het laatste!
Ik ben al jaren een actief sporter bij New Style en zie de sportschool meer als vrienden helaas zijn we genoodzaakt om thuis te sporten en mis ik de life contacten. Maar het eind van de corona ellende is in zicht.
Ik doe vooral mee aan de activiteiten die buiten zijn, lekker in de buitenlucht sporten. Mijn trainer Dylan weet wat we kunnen en gaat altijd iets verder, zodat we met een voldaan gevoel de training afsluiten. Hij let vooral op de uitvoering van de oefeningen, wat zeer belangrijk is.
Sport hier graag, met name fan de functional training gegeven door Jacqueline, Tom en Gideon. Sportschool voelde wat gedateerd aan voor Corona, maar als het goed is moet dat tijdens Corona zijn bijgewerkt.
Fijn dat er in Corona tijd lessen online worden gegeven. Minpunten: 1. Jammer dat de lessen niet meer op YouTube terug te vinden zijn; 2. De laatste tijd lukt 'inloggen' bij Zoom pas na ca. vijf mislukte pogingen, waardoor ik het eerste kwartier van de les moet missen; 3. Beeldkwaliteit kan beter, i.c. helderder; 4. Het is helaas nog steeds niet gelukt het geluid van de stem en de muziek goed op elkaar af te stemmen. 5. Voorstel: standaard de batterijen van de microfoon van tevoren 'doormeten'. Is al een paar keer tijdens de les uitgevallen. 6. In verband met spiegelbeeld effect, verzoek aan de trainers om zo veel mogelijk in de camera te bijven kijken, op je linker en je rechter zij en niet met de rug naar ons toe. Hoop dat jullie iets hebben aan mijn feedback.
Ik volg tijdens de lockdown 2 keer per week de BodyPump lessen en Edwin is echt zo motiverend. Petje af, want het moet best lastig zijn om in je eentje in een lege zaal zo'n les te draaien. Ik volg ook vaak de Yin Yoga les op zondagochtend, waardoor ik mij de hele dag daarna super Zen voel. Heel veel dank dat jullie dit zo doen voor ons. Zo kom ik de lockdown fit en relaxed door! ~Corine
Kijk uit naar het moment dat ik weer gewoon naar de sportschool kan maar voor nu heel fijn online!!
Constructieweg 2 A
3433 NN Nieuwegein