Gewoon goed geregeld!

Toch hebben jullie gezien de lastige regels voor corona gezorgd voor een buitenlocatie waar erg goed te trainen valt.

Top sportschool

Train hier nu een aantal jaar en altijd goed! Locatie Nieuwegein heeft nu ook een buitenmogelijkheid wat ervoor zorgt dat ik nog steeds door kan trainen!

Top!

Heel fijn dat we nu ook buiten kunnen sporten om toch in beweging te blijven! Er komen steeds meer apparaten en mogelijkheden buiten, waardoor het steeds leuker wordt. Fijne begeleiding!

Super fijn trainen hier

Het is super fijn dat we hier met deze spullen alsnog kunnen sporten! Heel blij mee

Heerlijk

Eindelijk weer lekker sporten!

Top buiten trainen

Bankdrukken kan weer. Top

Vakkundig en betrokken

Nu de sportscholen dicht zijn volg ik de outdoor functional trainingen bij de vestiging Oudwijk (2 x p/w) en Oudegracht (1 x p/w). De trainers zijn zeer professioneel en betrokken. De instructeurs weten de training iedere keer voor elk niveau uitdagend te maken.

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Heerlijk gesport vanmorgen

Fijn dat het weer kan, buiten vind ik geen probleem, je kunt alles trainen.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Ik heb een rood hoofd, dus heerlijk gesport!

Ik was de enige in dit uur maar daardoor een leuke een op een sessie met veel focus op houding. Goed gemotiveerd door trainer! Leuke afwisseling qua oefeningen ook.

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Goede core en upper body functional

Als ik maar ff kan ga ik functional training doen op de Oudegracht in de vroege ochtend , prima aanvulling op het joggen, meer is er natuurlijk niet te doen , echt n aanrader op unieke historische plek met enthousiaste trainers !

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Geweldig zolang het lekker weer is

Lekker sporten in de frisse lucht er staat genoeg om je hele lichaam te slopen zeker die bench is een goede toevoeging om die chest door de deur heen te klappen groei lekker

Heerlijk

Heel fijn weer goed kunnen sporten, ook fijn dat er nu een bench staat dus je kan weer heerlijk die chest op pompen!!!

Altijd een ontspannen sfeer

Met de huidige regeling van het buitensporten is het moeilijk om een goede sportervaring te verzorgen. Hier bij Newstyle Nieuwegein valt er niet te klagen, er wordt heel hard gewerkt aan het beste uit de situatie te halen. Het is mogelijk om te bankdrukken, squatten, deadliften en allerlei dumbell-variaties te doen. Daarnaast kan je droog blijven in de tent die opgezet is. Er is genoeg om je fit te houden dus.

Prima buitengym

Nu het niet mogelijk is om in een gym te kunnen trainen, vind ik dat Newstyle een goede oplossing heeft gevonden om toch buiten te kunnen trainen. Je kan hier vrijwel alles trainen, je moet wel een beetje creatief zijn maar met behulp van de benchpress en het squatrek kom je een heel eind.

Prettige sfeer en betrokken personeel

Prettige sfeer en betrokken personeel

• Bij welke vestiging sport u? Croeselaan

Uitstekende sportschool, een hoop extra mogelijk

Allereerst kon er op borg sportmateriaal geleend worden bij het sluiten van de sportscholen, nu kan er (bij regen overdekt) buiten gewoon worden gesport met zo goed als al het materiaal dat je je kunt wensen. Echt heel fijn dat er zo met de sporters mee wordt gedacht!

• Bij welke vestiging sport u? Leiden

Super vriendelijk, gewoon top!

Ondanks de moeilijke tijd helpen de mensen van Newstyle ons er zo goed mogelijk doorheen. Verzorgen zoveel sport mogelijkheden als maar kan, echt super! Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam en ik heb er respect voor dat iedereen er zoveel tijd en moeite in steekt om ons leden zo goed mogelijk te helpen.

• Bij welke vestiging sport u? Leiden

Lekker buiten funktional. Leuke lessen. Elke les is anders dus afwisselend.

Heerlijk wezen sporten

Leuke verschillende oefeningen. Trainer spoort goed aan tot volhouden.

Zwaar maar zo goed!

Pittig klasje maar heel leuk! En goed!

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

online lessen zijn prima, de tijden slecht

Ik vind de online lessen prima geregeld nu. Ik vind de tijden echter zeer slecht. Door de weeks 's avonds rond etenstijd. Niet te doen als je een gezin hebt. Velen van ons sporten na het werk s' avonds. Ik kan nu alleen in het weekend een lesje volgen.

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Top training, goede workout, professioneel

Buiten circuit training is echt super. Veel diversiteit in oefeningen, goede begeleiding. Je traint echt alle spiergroepen. Zou heel graag willen dat deze trainingen blijven. Trainingen van Glenn, Amber en Nour zijn echt super!!!

Topper!

Die circuit training is echt heerlijk op locatie Thorbecke! Ik hoop dat we dit na de lockdown ook blijven doen! Vooral de trainingen van Nour, Amber en Glen zijn echt top en hele fijne trainers!

Goede workout van Nour

Zaterdag ochtend workout gehad en mijn volledige lichaam getraind tot het maximale wat ik eruit kon halen. Prettige oefeningen en support van Nour.

• Bij welke vestiging sport u? Thorbecke

Superfijn om weer te sporten

Heel fijn dat we weer in kleine groepjes mogen sporten onder leuke begeleiding . Iedereen doet zn uiterste best om er wat van te maken.

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Constructieweg 2 A