Een sportschool met een goede onderlinge sfeer!

Ondanks de lockdown e.d. bleef Newstyle toch online lessen aanbieden, en zodra het weer kon, werden er weer buitenlessen gegeven. Ik vind het altijd heerlijk om bij Newstyle te sporten. Alle instructeurs begeleiden je goed en met veel gezelligheid, wat ik ook belangrijk vind, want sporten is voor mij ook een sociale aangelegenheid. Zondag en vandaag ook nog een koppie thee na afloop van de bootcamp les! Ik sport zowel in Vianen als in Nieuwegein. Thnx!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Newstyle geeft mij kracht en controle dmv goede begeleiding

De buitenlessen die sinds kort te volgen zijn word ik heel erg blij van. De scherp aanwijzingen van Robert Sanders zijn heel nuttig en resulteren in een merkbaar betere uitvoering van de training. De buitenlessen met max twee a drie personen ervaar ik als heel prettig. Mag voor mij ook als corona voorbij is blijven. Ik ben fan!

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Vriendelijke en fijne sportschool

Altijd vriendelijk personeel, fijne sfeer, en voldoende apparatuur.

• Bij welke vestiging sport u? Leiden

Heerlijk kunnen sporten in de zon.

De gelegenheid om vrij te kunnen sporten was een welkome.

Fantastisch

Fantastisch

• Bij welke vestiging sport u? Leiden

Na de lockdown eindelijk weer kunnen knallen

Fijne sessie gehad van Roel, na lang stil gezeten te hebben was het wel even wennen weer zo actief te zijn. Ondanks alle corona maatregelen eindelijk weer eens wat oefeningen kunnen doen onder goede begeleiding waarbij aandacht werd besteed aan mijn fysieke gesteldheid.

Goed geregeld

Was vandaag voor het eerst in nieuwegein buiten getraint top service

Gezellige en sportieve lessen

Leuke en afwisselende functional lessen!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Gezien de mogelijkheden, ben ik tevreden met wat er aangeboden wordt!

Er wordt naar vermogen e.e.a. aangeboden. Daar ben ik tevreden over! Fijn, dat dit zo kan en een compliment voor de instructeurs, die met een gezellig muziekje erbij, voor een fijne sfeer zorgen. Dit, ondanks het grillige weer tot nu toe! Hopelijk kunnen de sportscholen snel weer open! Is voor iedereen dan weer fijn en vertrouwd!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Goed dat er weer gesport kan worden

De sportschool doet zijn best om het sporten mogelijk te maken

Erg fijne ondersteuning!

Als beginnend sporter werd ik enorm goed ondersteund door de trainers (Amber op donderdag, Nour op zaterdag). Oefeningen worden goed uitgelegd en tijdens de training wordt vol enthousiasme aangemoedigd en aangespoord. Heel fijn!

Super fantastisch

Fijne les gehad van Nour! Positieve feedback en motiverend.

Top training!!

Op de zaterdagochtend een top training gehad van Nour! Vriendelijke man die goed motiveert en een pittige training geeftn

Leuke lessen!

Ik ben erg tevreden over new style en de lessen! De reden dat ik geen 10 geef is dat ik het natuurlijk jammer vind dat niet alle lessen door kunnen gaan door Corona.

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Uitdagende en goed georganiseerde buiten workout

Afgelopen zaterdag heb ik een outdoor functional/circuit training gedaan bij Nour. De training was uitdagend en goed Corona-proof georganiseerd. Heerlijk om dit weer te kunnen doen. Ik ga zeker vaker!

• Bij welke vestiging sport u? Thorbecke

Heerlijk gesport in de zon!!!

Goed geregeld!

• Bij welke vestiging sport u? Zuilen

Geweldige service

Ik ben hier pas begonnen om de coronakilo's kwijt te raken. Maar jeetje, wat is dit geweldig zeg! Ondanks dat de sportschool binnen dicht is zijn er buiten lessen te volgen. Hier staan super enthousiaste mensen les te geven die je echt motiveren. Ook krijg je super persoonlijke aandacht waardoor je je echt een gewaardeerd mens voelt. Niet een nummer zoals veel andere sportscholen. Ik ben super tevreden en voel mij echt weer als een herboren mens. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hier geweldig is! Ik zou nooit anders meer willen!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Mensgericht en dapper om in deze tijd te investeren

Net outdoor een functional training onder begeleiding van Nour gedaan. Toch fijn als je aan komt er al gewichten klaar liggen op basis van zijn herinnering van wat hij mij voor de lockdown bij het rondlopen zag trainen (vrije fitness)! Plezierig om zo na 4 maanden met professionele ondersteuning weer rustig op te starten :) Met mondkapje op ook nog even in Hoograven binnen kunnen kijken naar de nieuwe inrichting. Mooi en praktisch! Respect dat in deze economisch moeilijke tijd de gedwongen leegstand wordt gebruikt om te investeren in de ruimte.

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Top dat buiten lessen worden aangeboden!

Echt super dat NewStyle buiten lessen voor kleine groepen aanbiedt! Zo blijf ik tijdens de lockdown toch een beetje fit. Sport trouwens bij Groeneweg nu, maar die staat er in de keuzelijst niet tussen ;)

• Bij welke vestiging sport u? Croeselaan

Bisonspoor bevalt prima, cardio apparatuur kan beter

Bisonspoor is een goede sportschool. Voldoende ruimte en het aanbod/diversiteit van apparatuur is prima. De cardio apparaten kunnen wel beter. Van een aantal werkt het touchscreen niet. Meest vervelende is de inconsistente afstelling. Instellen op een bepaald wattage van een crosstrainer of fiets, kost verschillende inspanning. Je moet dan per apparaat onthouden wat de beste instellingen zijn. Raar. Een andere suggestie zou zijn om te voorkomen dat de spiegelkuffelaars de toegang tot de dumbells blokkeren. Voor een oefening hoef je niet zowat in de spiegel te kruipen. Dat is niet zwaar vervelend, maar wellicht iets om mee te nemen.

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Fijn omdat het laagdrempelig is

Ik train al meer dan 7 jaar bij New Style in Leidsche Rijn en ben zeer tevreden. New Style is een laagdrempelige sportschool. En daar bedoel ik mee dat je er gewoon jezelf kan zijn, of je nou wat ouder bent of juist een jong volwassene. Of wat voller of helemaal afgetraind. Ervaren of een beginner.... Kom gewoon zoals je bent en het is goed. Dat maakt het voor mij fijn om hier te trainen, vooral omdat ik altijd alleen naar de groepsles of de fitness ga. Nu er geen binnen lessen zijn neem ik deel aan de buiten lessen, met name bootcamp. Hardlopen is voor mij ivm snelle blessure geen optie, hier wordt heel goed rekening mee gehouden. Er wordt een goed alternatief geboden tijdens de les waardoor ik net zo effectief meetrain. Kortom, een prima sportschool met leuke enthousiaste en professionele medewerkers.

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Leuke lessen en fijne begeleiding

De groepslessen voor corona werden op leuke wijze gegeven. Als alternatief nu de buiten functional training bij Nour, die zijn echt top! Altijd een leuke verzameling aan oefeningen en uitdagingen.

Sfeer en kwaliteit

Sfeer en kwaliteit staat bij Newstyle voorop. Het buiten sporten wordt met de week uitgebreid en het personeel doet ontzettend zijn best om de gezelligheid erin te houden. Heerlijk zo'n uitje naar de sportschool!

Top sportclub

Al jaren sport ik bij Newstyle. Sinds mijn studententijd in Utrecht op verschillende plekken gewoond. Afwisselend bij locaties Oudegracht, Maarssen, Zuilen, Thorbeckepark gesport. Altijd leuke lessen! Nu alweer een tijdje in Leidsche Rijn. Waar ze alles op alles zetten om in deze coronatijd lessen aan te kunnen bieden. Is hartstikke fijn!

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Heel erg naar mijn zin

Volg veel groepslessen en die zijn altijd top! Ondanks Corona zorgen ze bij new style toch ervoor dat je op een goede en leuke manier kunt trainen!

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Constructieweg 2 A