Hele fijne lessen altijd!! Top

Robert geeft hele fijne lessen. Zwaar genoeg. Veel persoonlijke aandacht!! Ik plan altijd het liefst mn lessen bij hem in.

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Goede service!

Goede service en fijne gastvrijheid! Ook genot mogelijkheden nu met buitensporten

• Bij welke vestiging sport u? Zuilen

Betaalbaar en brede selectie sport apparaten.

Sportscholen zijn modern en op eventuele hulp hoef je niet lang te wachten, ook niet in de Corona periode.

Top geregeld allemaal

Alles wat je nodig hebt is er zou het in de zomer zeker buiten laten staan

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Goed georganiseerd!!

De functionel training buiten hebben de trainers goed neergezet, ze laten je lekker zweten, geven goed advies en dagen je net een beetje meer uit! Na een half uurtje gesport te hebben, ben ik gesloopt, maar ook super blij dat ik ben geweest!

Leuke persoonlijke trainingen

Nu in de corona tijd worden er trainingen buiten gegeven die heel goed en ook zeker gezellig zijn. We zijn meestal maar met z'n tween en de trainer, waardoor je goede persoonlijke tips krijgt. Dit is vooral top om je techniek te verbeteren. Zeker een aanrader!

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Fantastische gym

Ik train al een tijdje bij newstyle en ben zeer tevreden over hun diensten en faciliteiten. Binnen is het altijd perfect clean en de apparaten zijn van goeie kwaliteit. Wat me vooral bevalt zijn de buiten lessen tijdens Corona, zoals de bootcamps en functional trainingen. Dit zijn perfecte work out om na een werkdag te volgen.

Uitdagend en voortuitgang boekend

Ik had hier een proefles metcon en ben helemaal afgemaakt, maar heb nu al weer zin in de volgende.les. Instructies waren goed en duidelijk

Top sportschool

Aardig personeel met een goede sfeer!

Top sportschool

Fijne medewerkers en fijne locatie. Nooit te druk en goed apparatuur.

Prettig en laagdrempelig

In tijden van Corona prettige trainingen van verschillende trainers. Diverse lessen (functional, Medcom en bootcamp) met veel variatie. Trainers zijn laagdrempelig benaderbaar en geven goede tips. Een schone en goed opgeruimde sportschool

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Lekker sporten in een relaxte sfeer.

Prima sportschool. Ruim en heeft de meeste apparaten. Vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima gym!

Mooie gym. Genoeg mogelijkheden tot variatie in je training

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Sportschool met sfeer of het nu binnen of in de buitentent is.

Blij met mijn sportschool New style Leidsche Rijn. Klein maar met de sfeer van mijn huiskamer maar waar ik niet lui op de bank kan ligen en meer zweet. Perfect dat er nu een buitentent staat zolang we niet binnen mogen sporten. Goed geregeld. Leuke manager en personeel. Met een speciale shout out voor Sandra. Topfit de zomer in.

Top gym

Lid sinds 2014 en nog steeds tevreden. Alles is aanwezig wat je maar kan bedenken en nu tijdens de lockdown is de buitenlocatie top geregeld.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Gastvrij en zeer goede begeleiding!

De trainers staan altijd voor je klaar en geven goede begeleiding. Voor de juiste techniek of oefeningen ben je in zeer goede handen. Het personeel kent zijn klanten en er heerst een prettige sfeer.

Rustig met goede service

Ook tijdens corona nog mogelijkheid tot sporten gecreëerd. Verder is het doorgaans rustig en kun je eenvoudig schemas afwerken.

Ik vind het top!

Ik vind het top omdat het team heel gezellig is, ze erg creatief zijn en ik mij op mijn gemak voel. Nu in de corona tijd is het lastig maar dit lossen zij heel goed op!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Gezellig en lekker actief!

Gezellige les van Nour, fijn dat het weer buiten kan + lekker actief en aangepast op eigen mogelijkheden en fitheid! Ik kom vaker!

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Top gym!

Buiten trainen top geregeld!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

lekkere functional training gedaan zojuist

Lekker effectief in een half uur

Top oplossing tijdens corona

Ik ben naar NewStyle gekomen omdat zij denken in oplossingen tijdens de lockdown. Ik zat bij Basicfit maar daar werden helaas geen oplossingen gevonden om te kunnen blijven trainen.

Blij om weer te sporten

Dat de sporschool binnen geen klanten mag ontvangen komt door de regering. Dat er een tent staat met basis sport materiaal is top, niet alle sportscholen bieden deze optie.

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Harde werkers die er alles aan doen.

Deze sportschool doet zijn best om de klant tevreden te houden in deze lastige tijd. Ze luisteren naar de klant en dat respecteer ik. Ik blijf trouw aan Newstyle

Super inzet!

Mannen werken met passie aan de sportschool. Fijne locatie. Altijd gezellig!

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Constructieweg 2 A