Super leuk om weer bezig te zijn.

Een groot aanbod aan verschillende lessen. Veel variatie met leuke en goede instructeurs. En een groot pluspunt dat het buiten is!

Top!

Altijd gezellig, leuk persoon. Goeie gym!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

De tent op parkeerplaats is een perfect alternatief voor tijdens de corona periode.

Mijn ervaring bij newstyle is erg goed. Er hangt altijd een gezellige sfeer en ik word altijd goed geholpen indien nodig.

Top geregeld met Corona

Partytenten buiten waardoor je goed kunt sporten. De coronabeperkingen zijn top opgepakt bij deze sportschool.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Goede lessen en een verwelkomende sfeer

Er wordt goed gelet op wat je wil bereiken en aankan, verder top personeel ! Altijd gezellig

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Fosters a clean and well maintained space

Overall great staff. Well maintained gym.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Top!

Goede sportschool, leuk team!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Krachttraining in een tent: fantastich

Veel dingen naar buiten gehaald onder de tent en begeleiding is ook super. Met een beetje mazzel is de begeleide les gewoon Personal Training. Ideaal.

Hele fijne sportervaring

Hele fijn sportschool, vriendelijk personeel! Verschillende lessen die je kunt volgen waarbij je goed getraind en gemotiveerd word! Naast het sporten is het er ook altijd gezellig!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Gezellige sportschool met veel opties

Er hangt altijd een gezellige sfeer in de sportschool en alles wat je nodig hebt is aanwezig! Ook met corona zijn er veel goede alternatieven aangeboden, zoals buiten vrij fitness en groepslessen.

Kei gaaf

Erg leuke sportschool, met aardige werknemers

Newstyle is echt geweldig

Altijd gezellig

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Heerlijk om weer vrije fitness te kunnen doen.

Heel netjes geregeld in de Meern. Je kan genoeg afstand houden tussen andere mensen en er zijn niet te veel mensen tegelijk aanwezig. Er is genoeg apparatuur aanwezig zodat je lekker je ding kunt doen.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Leuke sportschool, leuke mensen, alleen geen goede communicatie

Zie hierboven

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Altijd plek, zelfs tijdens Corona!

In de moeilijke omstandigheden een erg finne plek om te sporten!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Ik vind het super dat jullie het naar buiten hebben verplaatst in deze tijden. Thanks!

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Gezellige sportschool voor iedereen die graag sport maar ook van een praatje houdt!

Zeer positief! Ik kom al jaren bij de sportschool en volg diverse lessen zoals functional, bodypump en in het verleden ook yoga en bodyshape. Alle lessen worden goed voorbereid gegeven, na de les ben je moe, gesloopt maar met een goed gevoel. Ga zo door Newstyle!

Goede trainingen!

Goede begeleiding en gevarieerde trainingen. Altijd gezellig om met Sem te trainen!

Top!

Aardig en behulpzaam team! Open en vrolijk!

Uitstekende ervaring

Genoeg ruimte om te sporten, vriendelijk personeel met persoonlijke aandacht maar laat ook genoeg ruimte om zelf te sporten.

• Bij welke vestiging sport u? Croeselaan

Super gezellige fitnessclub

Ik sport er al 15 jaar sinds het begin. Ik heb het altijd erg gezellig met het personeel en de mensen die er komen. En ik kan lekker sporten om me eigen goed te voelen. Kort een top fitnessclub

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Heel goed geregeld.

Ondanks de coronamaatregelen weet Newstyle toch een top alternatief aan te bieden. Zij bieden, ondanks restricties, veel aan opties en creëren een fijne en ruimtelijke sfeer aan om in te sporten. Kortom: heel goed geregeld. Zeker een aanrader!

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Erg behulpzaam en netjes

Erg goed personeel veel sporten mogelijk goede afwisselend oefeningen

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Prima alternatief geboden om toch te kunnen sporten tijdens lock down periode

Perfect geregeld!

Voor de 2de keer in de tent voor de sportschool wezen fietsen. Alles top geregeld, fiets werd van binnen naar buiten gereden, en trappen maar.

Constructieweg 2 A

3433 NN Nieuwegein