Beetje lachen beetje zweten

Helemaal top

enig

Ik sport hier al 4 jaar elke week minstens 3 keer en voelde mij altijd ontzettend welkom hier. De mensen die hier werken zijn erg gastvrij en staan open om je te helpen en begeleiden bij (nieuwe) oefeningen

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Lekker gesport, schoon en netjes!

Opgeruimde hal, vriendelijk personeel! Lekker zo door gaan

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Goede zaal met goede trainers / apratuur

Gym voor ervaren en minder ervaren sporters, medewerkers helpen erg goed en kun je ook me lachen.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Prima sportschool, veel ruimte en altijd rustig. Vriendelijk personeel!

Magnifiek

Prachtig, flink de pomp erin

Gezellige sportschool

Ruim aanbod aan lessen

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

“New Style is voor mij meer dan een sportschool, het voelt als thuis”

New style is voor mij meer dan een sportschool. Het voelt na heel veel jaar lidmaatschap nog steeds als thuiskomen. Op het moment dat zij vanwege de Corona crisis de deuren moesten sluiten had ik het sporten harder nodig dan ooit vanwege een aankomende zware ingreep. Zij bedachten voor mij een constructie zodat ik gebruik kon blijven maken van de sportschool. Dit was en voelde als een enorm lichtpunt in een donkere tijd. Bedankt New Style.. Keep up the Good work! ‘Karin’

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Betrokken en gezellige instructeurs

Fijne gym waarbij de instructeurs betrokken zijn in de groepslessen en met de persoonlijke begeleiding. Tijdens de corona tijden werd je gewoon opgebeld en gemotiveerd om mee te doen met de buitenlessen, leuke persoonlijke benadering.

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Goede sportschool met voor ieder wat wils!

Uitgebreid aanbod. In corona tijd is alles uit de kast gehaald om iedereen te kunnen laten sporten op zijn/haar manier. Enthousiaste instructeurs. Goede faciliteiten zoals het huren van sportmateriaal. Goed communicatie bij wijzigingen. Kortom ik ben tevreden.

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Top sportschool

Gezellige sportschool. Alleen jammer dat er steeds zo'n groot verloop is onder het personeel. Ik hoor wel mensen klagen dat het onderhoud beter mag, met name in Maarssen.

Lekkere (helaas wel laatste) Free Weight

Dank je wel Thijs voor weer een lekkere (maar helaas wel laatste) Free Weight buiten. Dank je wel New Style voor het aanbieden van de vele buitenlessen tijdens de sluitings periode .

Top geregeld

Heerlijk om te sporten en ook met goede begeleiding. Super fijn dat jullie de tenten laten staan in De Meern en Maarssen voor de groepslessen die weer mogen starten.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Goed verzorgde sportbranche waarbij veel aandacht wordt besteed aan de klanten!

Sport al 7 jaar bij newstyle en elke dag nog steeds met veel plezier. De sportfaciliteiten zijn altijd goed verzorgd en het personeel is vriendelijk en is altijd beschikbaar voor vragen omtrent sporten of elders. Tevens heeft newstyle goed geanticipeerd op de coronamaatregelene door de mogelijkheid te bieden om buiten te kunne sporten met vrijwel alles wat je nodig hebt voor een complete workout!

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Uitermate vriendelijke en kundige werknemers

De buitenlessen die ik in coronatijd gevolgd heb, zoals functional training en free weights, waren lekker uitdagend en ik heb de lessen met veel plezier gevolgd. Als je even op adem moest komen was dat geen probleem maar verder werd je goed gestimuleerd om de grenzen op te zoeken.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Fijne mensen die er werken. Ik ben prima geïnformeerd tijdens de corona.

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Super fijne locatie. Behulpzame coaches die er echt verstand van hebben. Goede apparatuur en genoeg ruimte

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Aardige instructeurs en duidelijk schema

Ik sport altijd bij new style leidschrijn. De medewerkers daar zijn aardig en behulpzaam

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Heel gezellig beul je jezelf af.

Na de eerste paar lessen outdoor functional kon ik nauwelijks lopen. Leuk om te merken dat je heel snel groeit. Tess heeft een leuk programma.

#uidagend

lessen zijn uitdagend!!!

TOPLOCATIE

De meest toegankelijke locatie van newstyle alles wat ik nodig heb en een goeie sfeer

Geweldige sportschool

Deze sportschool heeft mij geholpen met het behalen van mijn doelen, ben er erg dankbaar voor… top jongens en dame!

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Echt een fijne sportschool en goed om bij te blijven.

Ervaar het echt als goed alternatief nu. En de koffie is altijd vers.

Top team

Normaal deed ik binnen mee aan de functional lessen. Dit is nu superfood geregeld buiten. Ik ben en blijf fit door deze sportschool. Een aanrader. Deze sportschool geeft wel aandacht aan zijn leden.

Constructieweg 2 A

3433 NN Nieuwegein