Prima begeleiding

Sinds de lockdown doe ik functional. Ben erg tevreden met de begeleiding van deze les

Leuke en sfeervolle gym

Medewerkers vriendelijk, goeie apparaten en nooit te druk

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Het voelt als of ik thuis in me woonkamer aan het tainen ben met mijn vrienden..

Top top

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Goede sportschool met vriendelijk personeel

New Style is een fijne sportschool met meerdere filialen waar je terecht kan. Er is veel aanbod in apparaten, attributen en meer. Daarnaast staat er vriendelijk personeel!

• Bij welke vestiging sport u? N.v.t.

Fantastisch

Hele fijne sportschool met vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Bij welke vestiging sport u? Zuilen

Relaxed en ruime keuze aan apparaten

Aardig personeel en genoeg keuze uit apparatuur. Ik kom bijna altijd overdag en het is dan erg fijn dat er altijd genoeg beschikbaar is.

Prima sportschool.

Prima sportschool.

Ja goed hoor

Alles netjes, apparaten werken goed en Ali is erg behulpzaam

Super!

Ik kom hier al lang en het is erg schoon met vriendelijke personeel!

• Bij welke vestiging sport u? Zuilen

Fijne nieuwe indeling, altijd vriendelijk personeel en er wordt goed met je meegedacht.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Voor het geen wat ik wil trainen is er goenoeg, ik kan me lekker uitleven in de sportschool

Top om weer te kunnen

Eindelijk weer binnen sporten, vriendelijk geholpen en die tent buiten fantastisch.

• Bij welke vestiging sport u? De Meern

Het is een plezierige sportschool

Naar mijn mening is het een gezellige sportschool, personeel is vriendelijk. Het enigste minpuntje is de muziekkeuze af en toe

Beetje lachen beetje zweten

Helemaal top

enig

Ik sport hier al 4 jaar elke week minstens 3 keer en voelde mij altijd ontzettend welkom hier. De mensen die hier werken zijn erg gastvrij en staan open om je te helpen en begeleiden bij (nieuwe) oefeningen

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Lekker gesport, schoon en netjes!

Opgeruimde hal, vriendelijk personeel! Lekker zo door gaan

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Goede zaal met goede trainers / apratuur

Gym voor ervaren en minder ervaren sporters, medewerkers helpen erg goed en kun je ook me lachen.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Prima sportschool, veel ruimte en altijd rustig. Vriendelijk personeel!

Magnifiek

Prachtig, flink de pomp erin

Gezellige sportschool

Ruim aanbod aan lessen

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

“New Style is voor mij meer dan een sportschool, het voelt als thuis”

New style is voor mij meer dan een sportschool. Het voelt na heel veel jaar lidmaatschap nog steeds als thuiskomen. Op het moment dat zij vanwege de Corona crisis de deuren moesten sluiten had ik het sporten harder nodig dan ooit vanwege een aankomende zware ingreep. Zij bedachten voor mij een constructie zodat ik gebruik kon blijven maken van de sportschool. Dit was en voelde als een enorm lichtpunt in een donkere tijd. Bedankt New Style.. Keep up the Good work! ‘Karin’

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Betrokken en gezellige instructeurs

Fijne gym waarbij de instructeurs betrokken zijn in de groepslessen en met de persoonlijke begeleiding. Tijdens de corona tijden werd je gewoon opgebeld en gemotiveerd om mee te doen met de buitenlessen, leuke persoonlijke benadering.

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Constructieweg 2 A