Onder deze moeilijke tijden , een gevarieerd aanbod blijven bieden is heel netjes . Jullie blijken zeer flexibel in het les aanbod . Het was de moeite waard om lid te blijven in de covid 19 tijd . Wat ik als onprettig heb beschouwd was niet gebruik kunnen maken van sanitair . ( maar dat was de overheidsregel helaas .

• Bij welke vestiging sport u? N.v.t.

Vette pech, les gemist

Invalid code, dus geen verbinding :-(

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Mooie sportschool met erg goed en behulpzaam personeel!

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Elke spiergroep is hier goed te trainen, hebben veel verschillende machines en mogelijkheden.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Gemoedelijke relaxte sfeer, vriendelijke meedenkende medewerkers

Lekkere koffie, goede virtuele spinning, mag wel wat schoner

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Het sporten is heerlijk,maar het mag wel wat schoner.

Zoals ik al schreef, het mag wel wat schoner . Maar dit geldt voor meerdere locaties jaren terug bij croeselaan geweest zelfde laken en pak.

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Ruime keuze apparaten, fijne sfeer

Fijne sfeer, leuke buurtgym, relaxed

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Elke keer weer goede en gezellige sfeer

Er hangt altijd een fijne sfeer bij zowel het personeel als de leden. Personeel staat altijd klaar om je eventueel te helpen bij oefeningen of om je te motiveren. Verder is het een goede gym met de juiste apparaten voor ieder soort training!

Virtuele spinning werkt niet

Het virtuele spinnen is als oktober vorige jaar (begin lockdown) defect. Nu 7 maanden later nog steeds. Ondanks de sponsoring 7 maanden lang is het nog steeds niet gemaakt. Graag actie hierop. 29-05 direct al reactie gehad. Hoewel het probleem op dit moment nog niet opgelost is, doet men er wel alles aan om het op te lossen. Het siert Newstyle enorm dat er een supersnelle reactie was en de uitleg van het probleem. Uit eigen ervaring is dat bij de andere grote budget sportscholen wel anders. En dit moet dan ook gezegd worden. Daarom van 4 naar 8!

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Leuke sfeer en goed om te groeien

Leuk personeel, goeie apparaten en een lekker muziekje. Het personeel helpt graag en goud alles goed schoon waardoor het een goede plek is om te groeien!

Helemaal naar wens!

Vriendelijke medewerkers, goede begeleiding en een fijne sfeer!

Fijne service goede omgeving

Ik vind het fijn dat het team er altijd voor je is en altijd vragen willen beantwoorden of je willen helpen. En de sfeer in de sportschool is ook fijn je voelt je op je gemak.

Bodyattack blijft geweldig

De dames van BodyAttack weten er iedere keer een geweldige happening van te maken, waardoor je met veel plezier iedere keer terug komt.

Nee dan goed

Altijd relaxed kunnen sporten

5 sterren als ook de sauna weer mag

Ik was mijn motivatie kwijt.... lag al die tijd bij Oudwijk. Gevonden! Groetjes José

Fijne sportschool

Goede begeleiding, fijne en prettige sfeer, ruim opgezet, ruime keuze aan apparaten.

Klantgericht en flexcibel

Houden rekening met de klant, proberen alles eraan te doen om de klant toch tegemoet te komen b. v. door outdoor lessen aan te bieden, ook doen ze niet moeilijk over opschorten abonnement.

Leuke en fijne sportschool

Ik sport al vanaf 2004 bij deze sportschool, destijds was het nog body fit, na de overname door Newstyle ben ik hier ook gebleven, de gemoedelijke sfeer en de mensen die hier sporten zorgen ervoor dat je met plezier en motivatie blijft sporten.

Het was super

Omdat je weer lekker kon sporten

Gedwongen door medewerker

Goede school echt top dit! Voel me nu al een kast!!

Super goed

Die ene sem is goeie trainer

Kan niet beter!

Hele aardige medewerkers en mooie sportschool

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Leuke sportschool altijd naar me zin

Leuke sfeer

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

Over het algemeen erg positief

Ik sport hier bijna elke dag met veel plezier

Prima gymmen

hier en daar wat populair equipment dat er bet iets te weinig is, maar voor de rest een prima sportschool.

Constructieweg 2 A

3433 NN Nieuwegein