Erg goed!

De locatie thorbecke is erg goed, apparatuur is allemaal redelijk up-to-date en de sportschool ziet er goed uit. Locatie is goed te bereiken, misschien aan de kleine kant maar er is altijd genoeg plek.

• Bij welke vestiging sport u? Thorbecke

Top gym, beste in Utrecht. Wel spiegels nodig.

Personeel 10/10. Altijd vriendelijk en kundig. Echter ontbreken er nog spiegels in het krachthok. Dit dient op korte termijn te worden geregeld voor een optimale sportervaring.

Gezellige (buurt)sportschool

Al meer dan 25 jaar sport ik op deze locatie en de reden hiervoor is de gezelligheid en dat iedereen elkaar accepteert zoals die is. Vriendelijk personeel en leuke groepslessen, al mogen er wel wat meer lessen op het rooster komen en meer variatie.

Fijne premium sportschool

Leuke gym, aardig personeel, prima apparaten. Enige wat mist is opening voor 8 uur. Zou idealiter 7/7:30 zijn zodat je kan sporten voor werk.

Zeer gezellige sportschool

Een hele gezellige dorps sportschool en qua vrij sporten heb ik niets aan te merken. De groepslessen daarentegen zijn erg zwak of simpelweg te weinig. Geen variatie en nooit geen nieuwe leuke lessen op het rooster. Jullie streven naar luxe op jullie site maar wij krijgen een soort basic fit. Ook zijn alle zalen vies en rommelig met kapot materiaal of ver versleten. Streef naar goede instructeurs met dito opleiding. Daar betalen wij ook voor. In de lockdown jullie blijven steunen en zie daar niets voor terug. Al 6 keer afgebeld voor een groepsles.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Luistert naar de klant en speelt in op actuele zaken

Heeft voor elke doelgroep aandacht. Reageert snel op actuele zaken en informeert tijdig en lost issues snel op.

Voldoende

De defecte apparaten sneller repareren .!

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Hele goede ervaring

Goed personeel vriendelijk en alles is netjes en schoon top geregeld

Fijne club...

...maar sommige medewerkers zetten de muziek veel te hard om nog leuk te zijn. Ik haak dan meestal af...omdat vragen om het zachter te zetten geen gehoor vindt. Misschien horen ze het niet....?

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Fijn om weer terug te zijn!

Super fijn om weer op mn oude vertrouwde club te zijn! Mooi opgeknapt maar vooral weer lekker om te sporten en leuk om bekende gezichten te zien.

Flexibel en gezellig

Gezien mijn onregelmatige werktijden vind ik het een enorm pluspunt dat deze sportschool verschillende vestigingen heeft, waardoor er altijd wel een groepsles is voor mij op tijden die mij schikken. De sauna's zijn voor mij een andere belangrijke reden om trouw te blijven aan deze sportschool. Mooie gebouwen en een gezellige inrichting zijn ook pluspunten. En natuurlijk het vriendelijke personeel! Een minpuntje vind ik dat de groepslessen in de spitsuren (m.n. de avonden) vaak vol zitten. Omdat meerdere mensen dit probleem kennen worden de lessen lang van tevoren geboekt om zeker te zijn van een plek. En dan een paar uur voor de les weer gecancelled... waardoor je vaak pas een paar uur van tevoren weet of je 'er nog tussen komt'.

• Bij welke vestiging sport u? N.v.t.

Plezierig sporten.

Altijd goede veilige sfeer. Helaas kan ik zelden beginnen met halfuurtje fietsen omdat de twee fietsen bezet zijn. Andere toestellen zijn gelukkig wel voldoende beschikbaar. Goede prijs/kwaliteit.

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

nu niet best, maar beterschap is toegezegd

Prettige sportschool met vriendelijk personeel. Maar toestellen blijven lang in onderhoud en er zijn wel erg veel briefjes dat gebruik vanwege Covid niet 'tijdelijk' mogelijk is. Ook op toestellen die het tot voor kort wel deden. Erg storend is dat douches en sauna nog altijd dicht zijn. Omdat de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden is het argument.... Ook niet nodig lijkt me in een 1-persoonsdouche. Zeker omdat de kleedkamer gewoon open is. Er is volgens de medewerkers nog geen enkel zicht op opening. Het klinkt als mooi excuus om nog even geen personeel te hoeven inzetten voor de schoonmaak en onderhoud. Na een telefoongesprek daarover is beterschap beloofd. Het is netjes dat de medewerker direct belde om dit af te stemmen. We gaan ervan uit dat het spoedig in orde wordt gemaakt :)

• Bij welke vestiging sport u? Oudwijk

Het relax en sportief

Actief en toch ontspannen

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Prima heb het altijd naar me zin bij Jessica in der les

Kom er al vanaf het begin dat de sportschool open is . Mijn kinderen ook .

Prima niet heel speciaal

Het personeel om bisonspoor krijgt een 10++, super aardig en altijd een gezellig praatje. Als je hulp nodig hebt bieden ze de helpende hand! Het materiaal laat nog wel een hoop tewegen, aperatuur wat vaak kapot is. Het niet meegaan in de tijd van het vernieuwing van apparatuur. Bijvoorbeeld hiprust bankjes of specialen stangen met extra houders. Dit is dan ook de reden waarom ik newstyle niet zou aanraden. Je betaald veel maar krijgt niet altijd waar voor je geld. Heel jammer want het concept is goed!

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Goede trainingen en begeleiding. Heel persoonlijk.

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Goed opgeknapt en goede apparatuur .

• Bij welke vestiging sport u? Hoograven

Gelukkig geen overvolle fitnessruimte waar je lang moet wachten om je oefeningen te doen. om

Kleinschalig sportschool die lekker dichtbij is en waar het niet zo druk is. Ik train hier al jaren. Wat ik wel jammer vind is dat er veel afwisseling is qua personeel. Het is komen en gaan van vestigings personeel.

• Bij welke vestiging sport u? Leidscherijn

Voor Corona was het ok

Sauna’s en douche’s openen als het eindelijk mag!! En dan er voor kiezen om te zeggen wij kunnen de sauna en/of douchen in sommige Gyms niet openen I.v.m. 1,5 meter!! JE MAG OPEN!! HET MAG EINDELIJK!!!!

• Bij welke vestiging sport u? Oudegracht

Prettig en vertrouwd

Newstyle Nieuwegein is een prettige en vertrouwde sportschool. Behalve dat er veel verschillende apparaten en gewichten beschikbaar zijn om uitgebreid te kunnen trainen, is ook het personeel vriendelijk en deskundig. Trainers Tim, Sem en Job zijn altijd bereid je te adviseren bij een oefening en zijn er daarnaast ook voor een gezellig praatje. Dat voelt vertrouwd.

• Bij welke vestiging sport u? Nieuwegein

Top club, zelfs met reserveren in coronatijd

Ik ben overgestapt van een te drukke sportschool waar ik i.v.m. corona niet meer geregeld kon sporten door het reserveringssysteem. Bij New Style kan ik vaak zelfs op het laatste moment nog een vrij fitness uurtje reserveren, helemaal top en blij met de overstap. Ook de kleinschaligheid per filiaal en de persoonlijkere touch bevallen me enorm. zeker aan te raden!

Geweldig!

Heel erg goede hulp

• Bij welke vestiging sport u? Vianen

In een zin prima!

• Bij welke vestiging sport u? Maarssen

Super fijne sportschool, niet te druk en erg aardig personeel

Ik sport hier al een paar jaar vaak samen met vrienden en het bevalt altijd goed. Het enige is dat sommige machines soms lang stuk zijn. Maar dat maakt niet zoveel uit aangezien er dan vaak wel een tweede is die nog wel werkt.

Constructieweg 2 A

3433 NN Nieuwegein