Zeer goede ervaring

Wij zijn zeer tevreden over de totale levering.

Net werk geleverd

Fijne samenwerking in de winkel en thuis

Zie boven

Montage is prima verlopen

Ervaringen met de windschermen moeten we nog krijgen, gezien de afgelopen weersgesteldheid. Dus even afwachten

Ze hangen perfect, zijn mooi en houden óók die lage zon in de winter goed tegen!

Onze beide schermen zijn in november 2020 geplaatst. Ik kan zeggen dat de montage erg deskundig is gedaan en professioneel uitgevoerd. Daar waren we in elk geval al erg tevreden over. Na het uitproberen in november hebben we ze echter nu pas (februari 2021) met een lage maar felle winterzon electrisch uitgedraaid. Ze hangen perfect, zijn mooi en houden óók die lage zon goed tegen! Heb er veel vertrouwen in dat we er in het voorjaar en in de zomer veel plezier van gaan krijgen

Van begin tot eind goed.

Goed geholpen met het maken van de keuze voor buitenzonwering. Daarna keurig geplaatst met aandacht voor detail. Afspraken goed nagekomen. Onderhoud aan zonnescherm van de veranda ook weer netjes gedaan.

Mooi resultaat

Goede service ondanks foutjes

Na het plaatsen van rolluiken in de verkeerde kleur ben ik netjes geholpen en zijn we ondanks wat uitdagingen tot een passende oplossing gekomen.

Mijn ervaring met uw bedrijf is uitstekend.

De monteurs hebben het geweldig verricht de werkzaamheden van het zonnescherm.

keurig gemonteeerd en prima werkend zonnescherm

Zon en Scherm denkt goed met haar klanten mee. De wijzigingen in de opdracht worden uitstekend gedocumenteerd. De montage en afwerking waren keurig verzorgd.

De montage van de hordeur is goed gedaan en gegaan

Super service

Ik woon op 6 hoog in een appartement, de beloftes maken ze waar, goede partij, zonder twijfel zou ik zo weer een scherm kopen

De montage verliep vlotjes.

De in de mail van 9 februari aangekondigde creditnota heb ik inmiddels met vertraging ontvangen.

Niet goed

Personeel is onprofessioneel, ze zijn 3 keer moeten komen om uiteindelijk de screens naar behoren te plaatsen. Zelfs die ene ster is nog te veel.

Knikarmen vervangen zonnescherm was een lastige klus

Het was een lastige klus om de knikarmen van het zonnescherm te vervangen, maar uiteindelijk hebben ze goed werk afgeleverd.

baal toch een beetje

in november 2020 zijn aan de voorzijde 2 screens geplaatst die ieder 2 ramen afdekken; in beide ruimtes zijn 2 ramen van dezelfde afmetingen waarbij in kamer 1 links het bewegende raam en kamer 2 rechts het bewegende raam. Ik had graag gewild en had dat ook heel logisch gevonden als de bediening bij het niet-bewegende raam was geplaatst; dat is niet gebeurd: in beide kamers zit de bediening bij het bewegende raam en verstoort de maximale beweegruimte van het raam, zo onhandig en niet nodig.... ik kon bij de montage er niet bij zijn maar had niet verwacht dat ik zulke basale uitgangspunten bij zulke professionals moet uitleggen

Prima en net werk

Goede adviezen en begeleiding bij de aankoop. Voorstellen die ter zake doen en niet om extra geld uit de zak te kloppen. Nette montageploeg aan de deur die ook de bediening laat zien alvorens weg te gaan.

Rommelig

Voor het eerst een onderhoudscontract afgesloten. De monteur gaf aan dat de klus eigenlijk door 2 man moet worden uitgevoerd. Hij deed zijn best om de klus uit te voeren, maar ik kreeg de indruk dat niet alles uit het onderhoudscontract is uitgevoerd.

Slechte ervaring

Na half jaar, 30 mailtjes en meerdere bezoeken van verschillende monteurs tot heden geen goed werkend elektrisch jalouzie kunnen leveren.

Slecht werk afgeleverd

Met twee personen de hele dag werk gehad , Want ze dachten dat ze er de hele dag over konden doen. Elektra via goot binnen afgemonteerd , goot te breed zodat de hor bijna niet in de scharnieren zit. Als je die een beetje aan raakt valt hij er uit. Jammer dat ik er pas later achter kwam.

De medewerkers zijn nog niet geweest: de afspraak is verzet!!

Zie boven

Vakkundige verkoper, netjes geplaatst.

Scherm nog niet gebruikt. Winkel was telefonisch moeilijk te bereiken, verzette afspraak niet goed gecommuniceerd.

Moet nog afwachten of het goed komt.

Zie mijn e-mail van 7-2-2021 t.a.v. Tobias Roldanus.

Professionele montage slecht communicatie

Er was een tijd afgesproken dat er binnen een blok zou komen, na zelf bellen kreeg ik te horen dat de vorig klus uitliep waardoor ze pas rond 5 konden zijn, ik vondt dit erg laat. Gelukkig wel netjes gemonteerd monteurs hebben het goed gemaakt. Pas weer een offerte aangevraagd maar door 2 keer verkeerde maat en niet meer te zijn terug gebeld houdt het voor ons op.

kundig, snel goede kwaliteit

Je ziet wat voor verschil vakmensen maken bij het monteren. De tweede keer ging het allemaal goed. De mensen waren vriendelijk en bekwaam en dat geeft een veel beter gevoel. Bedankt

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.