Perfect behandeld

Ondanks de corona werd alles per mail op elkaar afgestemd. Ook was er niets op of aan te merken op de afspraken die zijn gemaakt alle afspraken zijn punctueel nagekomen .

zoals je mag verwachten

Keurig op tijd en alles weer mooi terug geplaatst. We zijn er blij mee

Vakbekwaam en efficiënt

Top.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd en gemonteerd.

Ook de rommel binnen netjes opgeruimd. Vriendelijk personeel.

De twee jongens die kwamen monteren waren keurige en aardige jongens. Ze deden zelfs hun schoenen uit zonder dat ik het vroeg

Aardige mannen. Ik heb vanwege het weer het scherm nog niet gebrilt

Prima.

Keurige montage,ben erg tevreden!

Monturs werkten netjes en rustig,sloten de overkapping ook netjes aan op de regen afvoer

Super Strak

Op de afgesproken datum gemonteerd netjes en correct monteurs met mond kapjes super jongens.

Uitvoering onderhoud was prima

Het onderhoud is volgens mij op deskundige wijze uitgevoerd.

Prima afgeleverd werk

Door de monteurs is goed nagedacht hoe de twee zonneschermen moesten worden afgehangen en hoe zo verdekt mogelijk de elektrische aansluitingen konden worden weggewerkt.

Vakmannen en mooie producten

Goede montage en hele mooie kwaliteit van producten

prima service

vakkundige plaatsing. prettige communicatie.

Nette producten, montage kan beter

Producten zijn netjes en van een prima kwaliteit. De monteurs waren wat onvoorzichtig waardoor de producten beschadigd waren. Opleverpunten zijn netjes gemaakt

Klantgericht en professioneel resultaat

Goed advies vooraf inclusief duidelijkheid over prijs en bijhorende te verwachten prestatie. Bij uitvoering ervaring met goede communicatie door opdrachtnemer naar opdrachtgever.

Vriendelijke monteurs. Heldere uitleg

Zie titel

Vriendelijke adviseur in showroom, nette inmeter en uitstekende monteurs.

Goed geregeld

Alles goed geregeld.

Mooie prijs, prima kwaliteit en vakkundige monteurs

De titel zegt alles al eigenlijk. Ik had alles zelf besteld en gemeten, maar bleek bij montage toch een bijzondere situatie te hebben. De monteurs dachten mee en hebben het probleem zeer goed opgelost. Verder werkten ze netjes en waren vriendelijk. De kwaliteit van het screen is ook prima, dus aanrader!

Super service, zeer duidelijke uitleg

Duidelijk!, Afspraken worden nageleefd. Communicatie ook zeer belangrijk, al met al een top winkel!

Van inmeten tot en met plaatsen en de prijs waren prima..

heb goede ervaring

op tijd geleverd en op gehangen zeer tevreden

Alles is soepel verlopen en de verkoper neemt tijd voor je en denkt mee

erg fijn en goed

hoewel mijn gemaakte afspraak in de showroom niet door gekomen was werd ik goed en deskundig geinformeerd. Het opmeten ging ook voorspoedig. Op de afgesproken tijd werden de maten opgenomen. De informatie van de plaatsing werd ruimschoots van te voren gedaan. Beide mannen die de schermen kwamen plaatsen waren deskundig en dachten mee bv bij de plaatsing van de stekkers. Een en ander werkt goed nadat er een uitleg gegeven was. Wat me tegenviel was de mails die je bleef krijgen over de betaling en de betalingsmogelijkheden terwijl al ruimschoots van te voren betaald was

Voor zover alles naar wens!

Inmeting en plaatsing naar wens. Knikarmscherm nog niet gebruikt. Ik weet dus nog niet of het een goede koop is geweest en hoe de verdere service is bij dit bedrijf.

Vriendelijk personeel maar gebrekkige planning

Planning verliep rommelig. Niet in 1 dag klaar. Moest extra thuis zijn inplannen

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.