Het eerste contact met Zon en Scherm verliep soepel. Snelle reactie op email en telefoontjes gaf ons vertrouwen. Dat veranderde toen we eenmaal een bestelling hadden gedaan begin april. De wachttijd van de levering liep op naar 2 maanden, antwoord op email vertraagde. De installatie zou verlopen via een onderaannemer van Zon en Scherm. Er was een probleem met de aannemer en de plaatsing werd nog een maand uitgesteld. Eindelijk kregen we bericht dat het scherm werd geplaatst, dus dag vrij genomen. Het pakket bleek niet door ons huis te passen (terwijl dat wel was ingemeten a €68,99). Gelukkig kon het kletsnatte pakket door het huis van de buurman naar het balkon. Beter een goede buur…De bezorgers van Zon en Scherm vroeg of de aannemer al was geweest…? We vielen bijna om van verbazing. Toen hebben we antwoorden dat we daar niets over hadden vernomen werd het pakket bij de buurman op het balkon achter gelaten en werden we gerustgesteld dat de onderaannemer zeker dezelfde week nog zou komen. Nog 3 weken lag het pakket in de regen op het balkon. Na veel telefoontjes en niet worden teruggebeld waren we het zat en hebben we gezegd dat we ofwel 30% korting wilden, danwel dat ze het onuitgepakte pakket weer mochten komen ophalen. Degene aan de telefoon zou gaan bellen met de aannemer en ook navraag doen voor de korting. Plots was de aannemer bereikbaar en zat het scherm binnen een week op de gevel. (4 maanden na bestelling). Er zat alleen geen afstandsbediening bij. Die is dezelfde dag bezorgd, netjes opgelost. Alleen ontbrak ook het Somfy bedieningsapparaatje. Die kwam nog een paar weken later binnen. Het scherm zelf is van prima kwaliteit en goed geplaatst. Bij het aanbreken van de herfst konden we eindelijk genieten van de schaduw op balkon en babykamer. Geen woord over de korting, wel een factuur. Na nog 2x nabellen kregen we 4 weken later alsnog bericht. 10% korting op de volgende bestelling. Oordeel zelf.
Beste Eelke, Bedankt voor uw review. Helaas hebben ook wij last van de wereldwijde grondstoffen crisis en zijn wij hierin vaak ook sterk afhankelijk van onze toeleveranciers. Ook onze onderaannemers ervaren deze problemen, spijtig genoeg is dit niet altijd even duidelijk naar u toe gecommuniceerd, hiervan moeten wij leren, wij zijn u ook tegemoet gekomen door u te compenseren voor het ongemak. We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. Service, Zon en Scherm.
Op tijd Alles naar wens Snelle en geïnstalleerd Echt een aanrader Vaklui die de spullen ophangen En nemen alles afval netjes mee
Beste Nathals, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van je aankoop gewenst! Fijne dag! Service Zon en Scherm.
In de showroom zijn wij goed geïnformeerd over de mogelijkheden om zon en warmte uit een kinderslaapkamer te weren. Uiteindelijk gekozen voor een rolluik met elektrische bediening. Bij twee andere aanbieders zou een vergelijkbaar rolluik veel duurder zijn, dus gekozen voor Zon en Scherm. Na het inmeten ging de prijs iets omhoog ivm benodigde hoekprofielen, maar dat was acceptabel. Na een opmerking van ons of Z en S wel rekening had gehouden met de uitstekende handgreep van de hordeur kwam Z en S een tweede keer inmeten. Daar kwam uit dat er nog een hoekprofiel nodig was, maar dit verhoogde de prijs niet verder. Netjes, zoals het hoort. Het plaatsen van het rolluik is door een onderaannemer gedaan, JS Zonwering. Dit was niet door Z en S aangekondigd, maar JS heeft het rolluik netjes geïnstalleerd en dat is het belangrijkste. Wij hopen er nog lang plezier van te hebben en zijn benieuwd naar de werking in de komende zomer.
Beste Ferry, Bedankt voor je positieve review. Wij hebben je ervaring met de desbetreffende afdelingen gedeeld. Veel plezier van je aankoop toegewenst! Service Zon en Scherm.
Ze kwamen afspraken netjes na. Keurig opgehangen en daarna weer schoon opgeleverd Al met al top gedaan door zon en scherm
Beste Willem, Bedankt voor je positieve review. Wij hebben je ervaring met de montageploeg gedeeld. Veel plezier van je aankoop toegewenst! Service Zon en Scherm.
Het zonnescherm werd goed opgehangen. Waren vriendelijke. En alles werd ook netjes opgeruimd.
Beste Eveline, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van je aankoop toegewenst! Service Zon en Scherm.
Aanvraag gedaan en er werd direct afspraak gemaakt om te komen inmeten. Daarna best een poosje moeten wachten, vanwege de pandemie hadden de fabrikanten grondstoffen te kort. Maar toen het zo ver was dat er geplaatst werd is het goed en nauwkeurig gedaan alleen de heren hadden pech dat het slecht weer was. Laatst het scherm uit gehad toen er een brandend nazomer was, en het werkt perfect het houd uitstekend de warmte tegen.
Wij hebben een screen laten plaatsen door Zon en Scherm wat alleen maar ellende heeft gegeven. 1. 2 keer scheef oprollen. 2. plooi in het doek 3. Wat het alle ergste is. Er zou een nieuw doek geplaatst worden. Het doek zou Zon en scherm bestellen. Afspraak ingepland. De afspraak wordt diverse malen verplaats met als bericht bij de laatste afspraak dat het doek er niet is. Nieuw doek besteld door zon en scherm in mei 2021, komt het bericht dat het 6 oktober 2021 wordt vervangen. De reactie van onze kant was dat dit wel heel erg veel tijd ging kosten en dat we het daar niet mee eens waren. helaas help dat niet. 5 oktober nog een mail dat ze 6 oktober zouden komen. wat verbaast ons niet 6 oktober een belletje dat ze niet konden komen. Ik heb toen direct gebeld en was toen ook heel erg kwaad. Na overleg de toezegging dat ze 7 oktober om 14.00 uur zouden komen. Helaas om 14.45 nog geen monteur na een belletje kraag ik bericht dat hij er om 16.00 uur zou zijn. Helaas wat mij niet verbaast om 16.30 nog geen monteur. Toen maar weer gebaed en kraag toen te horen dat de monteur naar een andere klant was en dat hij er om 18.00 uur zou zijn. Ik ben toen echt kwaad geworden en hen medegedeeld dat ze het in dat donker gat van ze kon stoppen daar dit geen manier van doen is. Het is echt een bedrijf van betalen voor je spullen en de service die bestaat niet naar de klanten. Mensen koop en besteld niet bij dit bedrijf want slechter kan je het niet treffen. PS mijn dochter heeft ook dezelfde problemen gehad met ze. Gr. Willem Molenaar
Beste Willem, Bedankt voor je review. Wij hebben het screen deze zomer volgens afspraak bij u geplaatst Doordat er een weeffout in het doek zat hebben we een nieuw doek voor u besteld, u heeft het screen met weeffout de hele periode kunnen gebruiken. Door wegwerkzaamheden (afsluiting A12) rond Utrecht hebben de monteurs meer vertraging opgelopen dan wij hadden voorzien. Uw benadering naar onze medewerkers en telefonische uitlatingen hierover lijken ons dan ook totaal ongepast! Voor vragen omtrent deze reactie staan wij uiteraard open voor een gesprek. Inmiddels is ook het doek vervangen en functioneert uw screen naar behoren. Veel plezier met uw aankoop. Directie Zon en Scherm
Na het in totaal 7x verplaatsen van de montage afspraak (begrijpelijke reden maar wel iedere keer om 5 voor 12) werden de markiezen gemonteerd en het is in 1 woord fantastisch! Mede door de monteurs Robbert en Danny die besloten om voor de veiligheid een stijger voor montage neer te zetten. Super nette afwerking…. We zijn er blij mee
In onze nieuwe woning hebben wij een uitvalsscherm en zonnescherm laten plaatsen door Zon en Scherm. Hier zijn wij zeer tevreden mee. Goede service en schitterende schermen! Aanrader! Tevens is er een mooie hordeur geplaatst. Top bedrijf!
vorige week is mijn zonnescherm geplaatst, door hele aardige, vrolijke jongens! heel netjes gewerkt en alles heel netjes achtergelaten! alle verpakkings materialen en mijn oude zonnescherm meegenomen. helemaal top, en na enige vergelijking met andere bedrijven ook prijstechnisch voordelig! ik zou zeggen gewoon je zonwering hier aan schaffen. ook goeie garantie!
Scherm geruime tijd geleden besteld. Helaas door leveringsproblemen bij de toeleverancier vertraging op de montage. Montage vandaag (30/9) plaatsgevonden door 2 zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. Extra service verleend door ook de buitenlamp te monteren. Dik tevreden over het eindresultaat. Een aanrader dit bedrijf!
Bassie en Adriaan hebben het prima voor elkaar gebracht en ben heel tevreden en heel blij mee.
De beglazing zit er prima in. Ziet er allemaal mooi uit. Past goed bij de rest van het balkon. We maken er goed gebruik van. Alles is netjes en mooi afgewerkt.
Vreselijk slecht! In de winkel zijn we goed geholpen, maar daarna ging alles mis. Afspraken zijn niet nagekomen, keer op keer zelf achteraan. Plaatsen van hordeur is ook helemaal mis gegaan, 3x iemand voor terug gekomen. De hor viel uit het profiel!! Ons stucwerk is beschadigd. Uiteindelijk is de 4e x iemand geweest die wel verstand heeft van zijn werk en ook netjes heeft afgeleverd. Ik heb mijn klachten teruggekoppeld per mail, nooit een reactie opgehaald maar krijg nu 3 weken later een persoonlijk bericht dat iemand de hor komt plaatsen.. pfffff waardeloos bedrijf!
Zeer tevreden over geleverde en gemonteerde screens en zonnescherm.
Mijn bestelling in april geplaatst bij vestiging Zoetermeer. Stond op website dat ze eind mei zouden kunnen plaatsen, maar die actie bleek helaas achterhaald. Uiteindelijk zou de screen op 2 juli geplaatst worden, zij het niet dat het verkeerd opgemeten was, waardoor de monteurs onverrichter zaken weer zijn vertrokken. Contact met klantenservice verliep op dat moment erg moeizaam. En ik moest dus helaas weer 8-10 weken wachten... Uiteindelijk is screen op 15 sept (ruim 5 maanden na bestelling) dan toch geplaatst. Monteurs waren erg keurig, uiterst beleefd en zeer vriendelijk. Na plaatsing opnieuw contact gehad met klantenservice. Dit keer met een uiterst vriendelijke dame die voor mij in de bres is gesprongen. Het leverde een goed gesprek met directie op, waarin ik mijn persoonlijke verhaal kon doen. Al met al naar tevredenheid opgelost. Uiteindelijk erg blij met mijn screen!
Originele beoordeling
Mijn bestelling in april geplaatst bij vestiging Zoetermeer. Stond op website dat ze eind mei zouden kunnen plaatsen, maar die actie bleek al achterhaald. Fijn als je op basis daarvan ook dit bedrijf hebt gekozen. Maar goed. Uiteindelijk zou de screen op 2 juli geplaatst worden, zij het niet dat het verkeerd opgemeten was, waardoor de monteurs onverrichter zaken weer zijn vertrokken. Klantenservice doet hier niets mee. Jammer maar helaas voor de klant. Klantenservice geeft gewoon aan niet aan compensatie te doen. Dus jammer voor de klant... die de dupe is van een fout van de inmeter. Geen excuus, geen bloemetje. Zoek het maar uit klant... Empathisch vermogen bij klantenservice helaas ver te zoeken. Overigens doet de vestiging er ook verder niets mee.. Weer 8-10 weken wachten dus... Uiteindelijk is screen gisteren (ruim 5 maanden na bestelling) dan toch geplaatst. Monteurs waren overigens keurig, uiterst beleefd en zeer vriendelijk.
Hor-deur bijna onzichtbaar verwerkt in de kozijnen , zonnescherm ook prachtig.
Erg goed
Vandaag mijn zonnescherm boven onze overkapping geplaatst door Jeffrey Bharatsingh Curlyson Winkelaar Sander Dreijer Mannen, Hartstikke bedankt voor jullie werk! Mvg Harrie en Viola
Prettig contact gehad en keurige plaatsing van het zonnescherm.
De monteurs waren zeer correct en netjes .
Onze ervaring met de nieuwe zonnescherm winkel in Almere: Zon en Scherm is zeer goed bevallen. Super uitleg van te voren en binnen een paar weken op kundige wijze opgehangen. We hebben gekozen voor de Verano. Deze sluit volledig en bevalt daarom uitstekend. Zon en Scherm wordt door ons zeer aanbevolen. Marga en Jaap.
De afgelopen 20 jaar twee keer een zonnescherm besteld en vorig jaar een rolluik. Omdat we altijd zeer tevreden waren eind vorig jaar dubbele plissé hordeur besteld voor de schuifpui. Prima merk. In februari komen ze monteren. Zo te zien hadden ze dit nog niet eerder gedaan. Kan voorkomen, gebruiksaanwijzing erbij, nogal onhandig bezig. Toen we daarna de linkerhelft uittrokken viel hij boven en beneden uit de rails. Om een lang verhaal kort te maken, na een aantal bezoeken (die ook steeds uitgesteld werden) van monteurs (die allemaal een andere mening over de oorzaak hadden) heeft een monteur uiteindelijk de hele linkerdeur meegenomen: terug naar de fabriek. De nieuwe afspraak is alweer een paar keer uitgesteld, nu tot half oktober. Wat ontzettend jammer voor dit goede bedrijf dat ze dergelijke slechte (eerste montage-monteurs) in dienst hebben.
Gehele zonweringsbranche kampt door COVID-19 met leveringsproblemen. Zonwering wordt daardoor met vertraging geinstalleerd. Probleem met gescheurd screendoek wordt netjes opgelost.
Originele beoordeling
Dit bedrijf komt herhaaldelijk afspraken niet na, of bellen (de dag van tevoren) dat ze niet komen. Dit bedrijf heeft een tekort aan (goede) monteurs en kan daardoor de vraag niet aan. Communicatie met klanten is zéér slecht. Ze horen je wel aan maar luisteren niet.
Al meerdere producten besteld bij Zon en Scherm. Kwalitatief goed en service ook prima.
Originele beoordeling
De levertijden zijn langer dan dat wordt aangegeven. Ik wacht nu al bijna een half jaar op een zonwering. Communicatie is zeer slecht, word niet teruggebeld als ze slecht nieuws hebben. Ik raad een ieder aan om een ander bedrijf te kiezen! Waar je waarschijnlijk nog goedkoper uit bent ook!
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.