Alles naar volledige tevredenheid.

Hoe het zich gaat houden moet de toekomst ons leren maar het vertrouwen is er.

Zeer tevreden jlant

Ruime keuze, klantvriendelijk, goede terugkoppeling ( communicatie). Mooi product, perfect geplaatst. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.

Keurig nette mensen die de screen hebben geplaatst. We zijn ook uiterst tevreden over de screen.

Installatie ziet er netjes uit en ze bieden goede service achteraf

Installatie ziet er netjes uit en ze bieden goede service achteraf

Prima verzorgd!

Zeer verzorgde manier van communiceren. Het keurig maken van afspraken, waaraan men zich ook houdt en deze nakomt. Ook het plaatsen op zich was keurig verzorgd.

Prijs kwaliteit verhouding is top

Mooi zonnescherm gekocht, ruim op tijd geleverd, in de regen gemonteerd en naar wens.

Horren zijn heel mooi geplaatst.

Goed advies, snelle en duidelijke communicatie.

Top bedrijf! Snelle service en bekwaam

Monteurs waren netjes op tijd zoals afgesproken, netjes alles afgewerkt. En verpakkingsmateriaal meegenomen. Vriendelijke en correct.

Goed bedrijf komt afspraken goed na en keurige plaatsing

Snelle reactie op mail. Vlotte levering en juiste plaatsing van de producten. Goede prijs en komt de afspraken goed na.

Helemaal blij.

Mooie screen geplaatst op balkons. Verkoper prima, Montage prima, Monteurs prima, Super resultaat. Richard.

tevreden

tevreden over service in de showroom en tevens over het installeren

geweldig

alles goed geregeld en precies op tijd geleverd

Mooi scherm, goed geholpen.

Wij werden kundig te woord gestaan en er werd uitgebreid met ons meegedacht over mogelijke aansluitmanieren voor de elektra van het zonnescherm. Ook voordat de offerte was getekend werd er de tijd voor ons genomen. Nooit werd er opdringerig gebeld of we de offerte wilden tekenen. Er werd goed ingemeten en ook toen konden we alle vragen stellen. De levertijd zou na bestelling circa 10 weken bedragen maar in praktijk was dit veel eerder (week of 6). Ze zijn een halve ochtend bezig geweest met monteren en alles werd naderhand netjes opgeruimd (behalve het stof van het boren maar dat spoelde met de tuinslang weg). We hebben nu enkele weken plezier van het scherm en zijn er erg blij mee. Ook geen lelijke verticale steunen op de muur onder het scherm zoals de buren wel hebben, maar een mooi slank systeem. Ik zou Zon en Scherm aanraden.

Prima en snelle levering en montage

Advies gekregen bij keuze zonne scherm. 2x op en neer en de offerte was rond, na een inmeet bezoek. Conform afgesproken termijn geleverd en gemonteerd. Zeer vriendelijke en beleefde monteurs. Kortom vol op lof voor het geheel

Zowel offerte, contacten en afhandeling zeer goed verlopen

Zowel offerte, contacten en afhandeling zeer goed verlopen

Vlotte plaatsing en mooi scherm en doek

Alles is vlot verlopen, levering en plaatsing. Helaas blijkt, 2 weken na levering, dat het ophangwerk van elektriciteit al losgelaten heeft en er nu als armzalig bijhangt. Over het herstel hiervan dien ik nog contact met Zo’n en Scherm op te nemen.

Mooi scherm geleverd, goed geinstalleerd

Ik heb hier een zonnescherm gekocht. Een paar weken na bestelling kreeg ik te horen dat de kleur doek die ik besteld had niet meer op voorraad was. Dus maar gekozen voor een andere kleur om vertraging te voorkomen. (Jammer maar de nieuwe kleur is ook goed). Op de dag van levering was helaas de installateur ziek en werd de afspraak s-ochtends afgebeld. Nooit leuk om te horen als je een dag vrij hebt genomen om thuis te zijn.. Gelukkig ging de tweede afspraak wel door en hangt het scherm inmiddels. Tot nu toe tevreden.

Top bedrijf

Wij zijn heel blij met onze nieuwe zonnescreens, het is professioneel geplaatst, goeie uitleg, jongens werken super netjes en zijn super vriendelijk.

Geweldige service en afhandeling

Prima op tijd.vakkundig en vriendelijke monteurs. Prima aan te bevelen als bedrijf

Top !

Snel en vakkundig. Beveel ik iedereen aan.

Vriendelijke mensen en goed werk afgeleverd.

Goed.

goed produkt

.Heb een rolluik voor buiten laten plaatsen. Zeer tevreden over het rolluik. De montage verliep ook goed en zeer vriendelijk personeel.

Goede ervaring

Prettig geholpen in de winkel. Goede communicatie omtrent data opmeten en plaatsen. Bij plaatsen helaas door de muur heen geboord, maar wel snel en goed geprepareerd. Mooi scherm, draad netjes weg gewerkt.

Laatste kontakt prima

Goed werk

Zeer tevreden.

De verkoper (Louis) was erg behulpzaam en meedenkend. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons te helpen. Ook de ‘jongens’ die het scherm hebben geplaatst zijn erg deskundig en ook al zou hun weekend eigenlijk om 1500 uur beginnen, ze hebben het werk keurig (zonder zich te haasten) afgemaakt en zijn om 1745 naar huis gegaan! Het is zeker geen goedkoop scherm, maar absoluut geen spijt van onze keus om met Zon en Scherm in zee te gaan! Top!!!

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.