Goed en snel geholpen door vriendelijke medewerker

Na bestelling en afspraak voor montage goed en op tijd geholpen

Montage prima, prettige mensen. Levering verliep met veel vertraging

Bestelling in april geplaatst, zou in juli worden geplaatst. In juni werden wij gebeld dat het doek dat was uitgekozen pas eind juli zou arriveren. Daarom voor een ander, duurder, doek gekozen. Bleek toch niet op tijd binnen te zijn en daardoor uiteindelijk pas midden juli geplaatst. Er was een compensatie aan ons beloofd maar daar hebben we niets meer van vernomen. We hebben gebeld en zouden daar nog over worden terug gebeld. Niks meer gehoord. Echt jammer. Dat had veel beter gekund. We hebben de mensen die de zonwering kwamen plaatsen daar niet over gevraagd want die kunnen dit ook niet regelen. Het zou mooi zijn als we hier toch nog iets van horen. Verder prima vakmensen, snel en netjes gewerkt.

Alles keurig uitgevoerd

Geheel cf. de afspraak uitgevoerd.

Levering zonnescherm en screens perfect

Recentelijk een scherm en screens besteld. Levering volgens afspraak, communicatie en advies van de showroom was top!

Wij hebben altijd bij zon & scherm onze rolluiken besteld (totaal 27 st.). Rolluiken met motor en afstandsbedieningen. Perfecte service, als er iets is komen ze vrij snel langs. Al is dit niet vaak voor gekomen. Goede service/monteur Dennis van Hoorn, hij heeft meerdere afstandsbedieningen zo naar wens kunnen instellen, de instellingen waren helemaal van slag/door de war, Topper! Bedankt op naar de laatste 3 rolluiken….

Top dubbele plissehoren!

Wij zijn ontzettend blij met de dubbele plissehoren die door Zon en Scherm geleverd zijn. De montage hebben we zelf gedaan met behulp van de meegeleverde beschrijving. Wij hebben kunststof kozijnen en hebben de plissehor gemonteerd met dubbelzijdige tape. Alles zit super vast. Snel en vakkundig geholpen! Absoluut een aanrader.

Alles in één keer helemaal top!

Keurige meetafspraak op de afgesproken tijd Snelle levering Hele keurige monteurs welke supernetjes alles hebben weggewerkt. Ook heel fijn tussendoor even overleg hoe je het perfect wilt hebben. Heel erg fijn! Bovendien werkt alles top! Echt heel blij mee!

Geweldige geholpen vanaf de winkel tot de montage

Prachtige lamellen dak laten de plaatsen deze week. Hele goeie service nette monteurs. Vooraf goeie voorlichting gehad in de winkel. Heel blij met deze aankoop, top bedrijf zon en scherm!

Hele goede prijs kwaliteit verhouding!!!

Erg goed product! Vriendelijke mannen die het kwamen plaatsen. Hoofdkantoor zou nog wat processen kunnen stroomlijnen ;-) Maar zeker een aanrader als je je daar niet aan ergert.

Waardeloos service apparaat. Pas op.

Slecht Wil je hier écht je zonnescherm kopen? Zonenscherm (ZenS) lijkt op het eerste gezicht een ideale partij om je zonnescherm of sunscreen te kopen. Met een website die aangeeft hoe klantgericht ze werken, met gratis advies aan huis en aantrekkelijke kortingsacties. Montage binnen 14 dagen, en schermen vaak uit voorraad leverbaar. Dat klinkt allemaal goed, niet waar? Wel, nog nooit heb ik zo’n verschrikkelijk slechte service meegemaakt. Eerlijk is eerlijk, we werden uitstekend geholpen in de winkel. Het opmeten door een monteur bij ons thuis daarna ging ook prima. Daarna begint de ellende. Eén dag na montage: sunscreen defect; die maakte rare piepende geluiden en ging met een harde klap naar beneden. En toen was het donker in de kamer. Maandenlang. 5x zijn er monteurs geweest. De een zegt dat de motor kapot is, laat een motor bestellen en is onverrichter zake vertrokken. De ander komt zonder motor langs en zegt dat het niet de motor is, maar de rem van het screen. De volgende zegt dat het screen alleen gereset hoefde te worden. Dat ging één dag goed, daarna dezelfde problemen. Dan komt er weer een monteur, waarvan ons werd gezegd dat die zeker een nieuwe motor bij zich had, maar die wist van niets. Deze monteur had de buitenlamp, waar het screen z’n stroom van krijgt, eraf gehaald en ondersteboven teruggezet. De onderkant van die lamp is echter open, waardoor een paar dagen later de regen zó in de lamp liep, en er kortsluiting optrad en onze zekering er door vloog! Afspraken worden via mail ingepland zonder te overleggen, worden verplaatst, zelfs op de dag van de afspraak zelf, of ineens met een hele dag verplaatst. Monteurs spreken elkaar tegen wat er aan de hand is. Telefonisch wordt iedere klacht afgedaan als “vervelend, maar niets aan te doen.” Het sunscreen is gemonteerd in februari, ging een dag later kapot, en is uiteindelijk gerepareerd in juli, maar liefst 5 maanden later. Geen excuses of enige empathie. Waardeloos.

Netjes en komen afspraken na

De advisering was goed en duidelijk, alternatieven werden verteld, met de voor/nadelen. Na de keuze van het product was de communicatie rond levering en plaatsing goed

effectieve en mooie buiten jaloezieën

De buiten jaloezieën voldoen aan onze verwachtingen. We hebben alleen nog niets gehoord van/over een stucadoor die de gemaakte gaten in de binnenmuur zou gaan repareren.

Netjes en snel, op een slordigheid na

Het elektrisch bedienbare zonnescherm voor mijn dakkapel is snel en netjes gemonteerd en werkt goed, daar ben ik absoluut tevreden over. De bedieneenheid binnen werd echter primair 'onveilig' gemonteerd, de twee borgplaatjes die de bekabeling moeten vasthouden werden vergeten om aan te brengen. Niet erg wat mij betreft, maar de monteur durfde mij te vragen of ik daarmee akkoord ging. In mijn optiek had ie dat gewoon moeten corrigeren. Het is losse bedrading die ik er zomaar uit kan trekken, daar hoort de meegeleverde beveiliging op te zitten. De monteurs die voor Zon en Scherm werken moeten dus de instructie krijgen dat zij e.e.a. naar behoren afleveren en de gebruiker niet lastig vallen met dit soort "rare" vragen. Het betreft de veiligheid van de eindgebruiker en daar is maar één antwoord op....monteren volgens de voorschriften en niet anders dan dat. In mijn geval heb ik ervoor gekozen om het zelf op te lossen gezien ik zelf de verdere bedrading wilde wegwerken. Geen klacht dus, maar voor een onwetende opdrachtgever is deze gang van zaken niet netjes. Alles wat ze verder gedaan hebben ziet er netjes uit. Dat moet gezegd worden :-).

Goede uitleg, netjes opgehangen, keurig opgeruimd. Twee top monteurs

Prima bedrijf... goed geholpen en vakkundig gemonteerd..

Snel en vakkundig gemonteerd! Prima bedrijf! We zijn dik tevreden over zon en scherm.

Werkt als een zonnetje.

Idem

Goed advies en nette montage

We zijn goed voorgelicht in de showroom en konden zo snel een keus maken. De montage ging snel en het ziet er netjes uit. Stroom kon worden afgetapt van een buitenlamp, zodat ook niet door de gevel hoefde worden geboord. We zijn erg blij met de extra verkoeling door het mooie zonnescherm.

Super gedaan,zeer tevreden.

Super gedaan zeer tevreden

kwaliteit en service volgens afspraak

Duidelijke offertes en goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke en meedenkende professionele medewerkers, die volgens afspraak installatie uitvoeren.

Prima, mooi scherm.

Prima, mooi scherm, alleen hangt hij achteraf iets te laag tov de andere schermen aan het gebouw.

Zeer slecht

In maart zonnescherm, screen en rolhor besteld. In april opgemeten en afspraak voor plaatsen voor 9 juni gekregen. We werden dag van tevoren 8 juni dus s middags gebeld dat de spullen niet binnen waren dus dat afspraak niet doorging. ( dag vrij voor genomen) Wel tikkie gehad om te betalen. Nieuwe afspraak voor 24/6 8.15 We werden nu twee dagen van tevoren gebeld dat niet alles binnen was. Afgesproken dat wat er wel was dat dat toch 24/6 ( vandaag ) geplaatst zou worden. Zat ik om 8.00 uur klaar. Twee uur gewacht. Bleken ze gisteravond om 22.17 een mail gestuurd te hebben dat ze om 14.15 komen. Nu wordt ik een uur van tevoren gebeld dat ze door uitloop niet komen en dat ze de afspraak willen verzetten naar 9 juli. Wij kopen nooit meer bij dit bedrijf dat zo met haar klanten omgaat.

Slechte service

Wij hebben problemen met onze screens en zonnescherm. Er is voor een vermogen uitgegeven in ons appartementencomplex aan screens, maar als je een klacht hebt kan je weken wachten totdat er actie wordt ondernomen. Afgelopen vrijdag was het bedrijf bij ons in het appartementencomplex om bij 3 bewoners klachten op te lossen ( ook pas na een klacht te hebben ingediend ) wij hadden gevraagd of ze dan direct bij ons konden komen kijken. dat kon de planning nog niet zeggen we zouden daar nog antwoord op krijgen maar niets gehoord. Nu kregen we een mail dat ze pas 28 juli de tijd hebben, maar we weten nu niet waar ze voor komen voor de screens of het zonnescherm of voor beide? Wij vinden de service dus erg slecht wij begrijpen dat het druk is maar je zal toch ook service moeten verlenen aan klanten die problemen hebben en niet alleen willen verkopen. Fam Hoogenbosch Gouda

Vlot en goed werk afgeleverd.

Vlot en goed werk afgeleverd.

Mooi product waar we lang blij mee zullen zijn

Na lang wachten op inmeten en levering is ons zonnescherm geplaatst. Jammerlijk zijn er tijdens demontage en afvoer de nodige beschadigingen ontstaan aan het schilderwerk. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven.

Afspraak versneld

Omdat in ons appartementen complex klachten waren over de trage afspraken van Zon en Scherm heb ik een revieuw geschreven. Waarop Tobias meteen reageerde,top Tobias,dat je deze afspraak naar voren haalt!

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.