Top gedaan.

Snel,vakkundig mooi afgewerkt en prima jongens.

Professioneel goede screens geplaatst

We werden professioneel door de opties voor onze screens geleid. Plaatsen ging ook geruisloos en de screens bevallen goed!

Netjes en precies en vakkundig

Keurig geregeld en gewerkt.

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over het geplaatste zonnescherm. We zijn van alles op de hoogte gebracht vooraf en op de dag van plaatsing hadden we te maken met twee heel vriendelijke werknemers die zorgvuldig te werk gingen! Absoluut blij met ons nieuwe scherm en de service!

ruim voldoende

De medewerker was klantvriendelijk en keurig op tijd. De kleur was ook naar mijn zin. Het enig minpunt was, dat ik vooraf duidelijk had aangegeven, dat ik een ketting als bediening wilde hebben en geen koord met touwtjes.(dit stond ook op het internet bij mijn bestelling) Ik werd later opgebeld door Max van Toorn dat de bediening d.m.v. van een koord met draadjes zou worden vervangen. Verder alles naar tevredenheid. Marijke Beijer

Snelle deugdelijk montage

Goede service, betrouwbaar

Wij hebben een groot knikarm zonnescherm en screens gekocht bij Zon en Scherm. Prettig contact in de showroom en komt afspraken na w.b.t plaatsing en levering. Vriendelijke monteurs en ook de onderhoudsbeurt na 1 jaar met volle tevredenheid ervaren. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nogmaals terug!

In de showroom Gouda geholpen. Levering duurde wat langer. Montage kundig door de mannen Danny en Youri Uitgevoerd! Een aanrader

Prima kwalieteit en service van de monteurs

Levering was helaas uitgesteld vanwege leveringsproblemen, maar uiteindelijk is de installatie van ons knikarm-scherm naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

Afspraken worden totaal niet nagekomen

Voor de montage van een windscherm zijn per saldo 4 (!) afspraken nodig geweest. De eerste afspraak werd ruim één week van te voren afgezegd. De tweede afspraak één dag van tevoren. Voor de derde en vierde afspraak werd pas gereageerd nadat ikzelf contact heb opgenomen. Nu het windscherm is geplaatst ben ik zeer tevreden over het resultaat. Nogmaals, goed werk, maar afspraken nakomen moet men nog leren. Als men dat onder de knie zou hebben: 5 sterren

Goede service en montage

de montage datum werd steeds uitgesteld door leveringsproblemen. hiervan ben ik steeds netjes op de hoogte gehouden. de montage is reeds gedaan. Netjes vakkundige en aardige monteurs.

Zeer tevreden en de schermen zijn woongenot verhogend

Goed advies in de showroom en zeer professioneel geplaatst.

uitstekend werk geleverd

Ze hebben alles keurig netjes geinstaleerd

Zeer tevreden.

Rolluiken en een zonnescherm besteld in September, deze zijn vorige week geplaatst. Zeer tevreden over de afwerking en goed op de hoogte gehouden qua leverdatum. Zeker een aanrader.

Teleurstellend

In juli 2021 is ons zonnescherm geleverd, besteld bij Zon en Scherm Zoetermeer. Het doek bestaat uit meerdere delen die aan elkaar vastgemaakt zijn. Over de plaatsing hebben wij niks te klagen, de mannen hebben hun werk prima gedaan. Over het doek zijn wij echter niet te spreken en ook niet over de zgn. service van Zon en Scherm. Het doek bestaat uit 3 delen die aan elkaar zijn vast gemaakt. Links van de naad waar de delen aan elkaar vast zijn gemaakt, is wafelvorming ontstaan. Natuurlijk hebben we via de mail contact opgenomen met Zon en Scherm, foto's meegestuurd. Het antwoord is dat bij de bestelbevestiging die je per mail ontvangt, dus na de aankoop van het scherm, een document zit met stofinformatie. Hierin wordt gemeld dat er wafelvorming kan ontstaan. Tijdens het verkoopgesprek in de winkel is hier (uiteraard) niets over verteld. Ook dit hebben we gemeld maar er wordt telkens verwezen naar het document met stofeigenschappen. Er is navraag gedaan bij Verano en zij zeggen dat het mogelijk is dat dit nog wegtrekt bij gebruik van het scherm... Het scherm hangt er 3 maanden, hoe lang moeten we het gebruiken voordat de wafelvorming wegtrekt? Logischerwijs hadden wij dit doek niet uitgezocht als wij van te voren hadden geweten dat er wafelvorming zou ontstaan. Heel slechte service, zeker omdat zo'n scherm veel geld kost. Wij kopen hier in ieder geval niet meer!

chaotische levering en onbeschofte bejegening

In februari 2021 hebben we opdracht gegeven voor 3 plisségordijnen. Het is ongelofelijk wat er allemaal mis kan gaan: 3 verschilende kleuren gordijnen, verkeerde kleur ombouw, verkeerde maten, geen materiaal, enz.... En altijd werd het op de dag zelf afgebeld. Gelukkig werkt één van ons thuis ivm Corona, maar anders had het aardig wat vrije uren gekost. Leveringen kunnen slecht door de fabriek gemaakt worden, maar vooral de klantenservice van Zon en Scherm laat veel te wensen over. Het personeel in de winkel in Gouda lacht je problemen weg en wijst op de leveringsvoorwaarden 4-8 weken. Na 8 plaatsingsafspraken en na 7 maanden (4-8 weken?) was het eindelijk goed. Dankzij de dames van de klantenservice hebben we het volgehouden en een deel van de kosten teruggekregen. Maar wij adviseren iedereen: bestel er niet en betaal niet vooraf!!!

Prachtig scherm

Richard en Robert hebben keurig werk geleverd.zijn er blij mee.

Na een goede start, waardeloos contact en levering

Het eerste contact met Zon en Scherm verliep soepel. Snelle reactie op email en telefoontjes gaf ons vertrouwen. Dat veranderde toen we eenmaal een bestelling hadden gedaan begin april. De wachttijd van de levering liep op naar 2 maanden, antwoord op email vertraagde. De installatie zou verlopen via een onderaannemer van Zon en Scherm. Er was een probleem met de aannemer en de plaatsing werd nog een maand uitgesteld. Eindelijk kregen we bericht dat het scherm werd geplaatst, dus dag vrij genomen. Het pakket bleek niet door ons huis te passen (terwijl dat wel was ingemeten a €68,99). Gelukkig kon het kletsnatte pakket door het huis van de buurman naar het balkon. Beter een goede buur…De bezorgers van Zon en Scherm vroeg of de aannemer al was geweest…? We vielen bijna om van verbazing. Toen hebben we antwoorden dat we daar niets over hadden vernomen werd het pakket bij de buurman op het balkon achter gelaten en werden we gerustgesteld dat de onderaannemer zeker dezelfde week nog zou komen. Nog 3 weken lag het pakket in de regen op het balkon. Na veel telefoontjes en niet worden teruggebeld waren we het zat en hebben we gezegd dat we ofwel 30% korting wilden, danwel dat ze het onuitgepakte pakket weer mochten komen ophalen. Degene aan de telefoon zou gaan bellen met de aannemer en ook navraag doen voor de korting. Plots was de aannemer bereikbaar en zat het scherm binnen een week op de gevel. (4 maanden na bestelling). Er zat alleen geen afstandsbediening bij. Die is dezelfde dag bezorgd, netjes opgelost. Alleen ontbrak ook het Somfy bedieningsapparaatje. Die kwam nog een paar weken later binnen. Het scherm zelf is van prima kwaliteit en goed geplaatst. Bij het aanbreken van de herfst konden we eindelijk genieten van de schaduw op balkon en babykamer. Geen woord over de korting, wel een factuur. Na nog 2x nabellen kregen we 4 weken later alsnog bericht. 10% korting op de volgende bestelling. Oordeel zelf.

Top gedaan

Op tijd Alles naar wens Snelle en geïnstalleerd Echt een aanrader Vaklui die de spullen ophangen En nemen alles afval netjes mee

Mooi rolluik voor een schappelijke prijs

In de showroom zijn wij goed geïnformeerd over de mogelijkheden om zon en warmte uit een kinderslaapkamer te weren. Uiteindelijk gekozen voor een rolluik met elektrische bediening. Bij twee andere aanbieders zou een vergelijkbaar rolluik veel duurder zijn, dus gekozen voor Zon en Scherm. Na het inmeten ging de prijs iets omhoog ivm benodigde hoekprofielen, maar dat was acceptabel. Na een opmerking van ons of Z en S wel rekening had gehouden met de uitstekende handgreep van de hordeur kwam Z en S een tweede keer inmeten. Daar kwam uit dat er nog een hoekprofiel nodig was, maar dit verhoogde de prijs niet verder. Netjes, zoals het hoort. Het plaatsen van het rolluik is door een onderaannemer gedaan, JS Zonwering. Dit was niet door Z en S aangekondigd, maar JS heeft het rolluik netjes geïnstalleerd en dat is het belangrijkste. Wij hopen er nog lang plezier van te hebben en zijn benieuwd naar de werking in de komende zomer.

Super gedaan.

Ze kwamen afspraken netjes na. Keurig opgehangen en daarna weer schoon opgeleverd Al met al top gedaan door zon en scherm

Mooie scherm

Het zonnescherm werd goed opgehangen. Waren vriendelijke. En alles werd ook netjes opgeruimd.

Betrouwbaar

Aanvraag gedaan en er werd direct afspraak gemaakt om te komen inmeten. Daarna best een poosje moeten wachten, vanwege de pandemie hadden de fabrikanten grondstoffen te kort. Maar toen het zo ver was dat er geplaatst werd is het goed en nauwkeurig gedaan alleen de heren hadden pech dat het slecht weer was. Laatst het scherm uit gehad toen er een brandend nazomer was, en het werkt perfect het houd uitstekend de warmte tegen.

een bedrijf wat geen service kent

Wij hebben een screen laten plaatsen door Zon en Scherm wat alleen maar ellende heeft gegeven. 1. 2 keer scheef oprollen. 2. plooi in het doek 3. Wat het alle ergste is. Er zou een nieuw doek geplaatst worden. Het doek zou Zon en scherm bestellen. Afspraak ingepland. De afspraak wordt diverse malen verplaats met als bericht bij de laatste afspraak dat het doek er niet is. Nieuw doek besteld door zon en scherm in mei 2021, komt het bericht dat het 6 oktober 2021 wordt vervangen. De reactie van onze kant was dat dit wel heel erg veel tijd ging kosten en dat we het daar niet mee eens waren. helaas help dat niet. 5 oktober nog een mail dat ze 6 oktober zouden komen. wat verbaast ons niet 6 oktober een belletje dat ze niet konden komen. Ik heb toen direct gebeld en was toen ook heel erg kwaad. Na overleg de toezegging dat ze 7 oktober om 14.00 uur zouden komen. Helaas om 14.45 nog geen monteur na een belletje kraag ik bericht dat hij er om 16.00 uur zou zijn. Helaas wat mij niet verbaast om 16.30 nog geen monteur. Toen maar weer gebaed en kraag toen te horen dat de monteur naar een andere klant was en dat hij er om 18.00 uur zou zijn. Ik ben toen echt kwaad geworden en hen medegedeeld dat ze het in dat donker gat van ze kon stoppen daar dit geen manier van doen is. Het is echt een bedrijf van betalen voor je spullen en de service die bestaat niet naar de klanten. Mensen koop en besteld niet bij dit bedrijf want slechter kan je het niet treffen. PS mijn dochter heeft ook dezelfde problemen gehad met ze. Gr. Willem Molenaar

Perfecte kwaliteit en geweldig goede monteurs

Na het in totaal 7x verplaatsen van de montage afspraak (begrijpelijke reden maar wel iedere keer om 5 voor 12) werden de markiezen gemonteerd en het is in 1 woord fantastisch! Mede door de monteurs Robbert en Danny die besloten om voor de veiligheid een stijger voor montage neer te zetten. Super nette afwerking…. We zijn er blij mee

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.