Goede service en prachtig scherm

Vanochtend kwamen ze mijn scherm vervangen. Oude werd meegenomen en nieuwe gemonteerd. Heel netjes werk afgeleverd en locatie schoon achtergelaten. Stukje extra service door de kabel netjes weg te werken met een kabelgoot. Ik ben erg blij ermee!

Het gehele traject vanaf de koop tot de plaatsing is perfect georganiseertd. Bij ons zijn er zelfs wijzigingen geweest i.vm. ziekte, maar ondanks dat moet ik ze nageven dat ze het hier om een heel sterk merk gaat. Niet alleen het produkt maar alles uitgevoerd tot in perfectie en dat is best opmerkelijk in de huidige maatschappij waar we werkelijk van het kastje naar de muur gestuurd worden................

Alles netjes opgeleverd volgens afspraak

Gewwon prima. Goede service. Prima jongens van de installatie. Installatie prima uitgevoerd.

Goed hoor, nette jongens, goeie spullen..

5sterren

Mooi knikarmscherm

De monteurs waren er op de afgesproken tijd en hebben het scherm vakkundig geplaatst

Alles verliep soepel

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen rondom offerte, opmeten en leveren/monteren. Er was een week vertraging maar dat is keurig op tijd gecommuniceerd. Ook fijn om nog een reminder te krijgen m.b.t. (de opties tot) betaling.

supersnelle levering, hele netten monteurs en prima montage!

In onze wijk zijn verschillende zonweringen geplaatst; zo kwam ik er achter, dat als je in huis stond, tegen de rand van de zonwering keek. Nadat ik dit bespreekbaar heb gemaakt, hebben de monteurs net zo lang het scherm tegen de gevel aan gehouden, tot we vanuit het raam het mooiste was (klein streepje) en ook eer aan deed aan onze gevel. ] De heren waren uiterst vriendelijk en hebben al hun sporen van montage weg gewist: ik ben zeer tevreden!

Prima ervaring, vlot en deskundig.

De beide, gezellig humoristische, monteurs leverden vakwerk af. Met een lach en een goed humeur werd de klus snel en vakkundig geklaard. Hulde!!!

Top netjes achter gelaten

uitstekend

prettige mensen, netjes en goed uitgevoerd. prima uitleg , netjes achter gelaten.

Goed gedaan.ziet er top uit

Mijn ervaring is heel positief. Binnen een dag geplaatst. Liepen wel tegen een problemen op tijdens plaatsen, maar die zijn ook keurig opgelost.

positief

Goede en rustige monteurs die een goed product op bekwame wijze hebben geinstalleerd.

Afspraak kan beter

Rondom het plannen van de tijd voor de levering en montage was veel geschuif zonder dit met ons te bespreken. Op maandag kregen wij gewoon de afgesproken tijd 8:15 door via de mail. Op dinsdag zat ik dan ook keurig klaar, toen er om 10:00 nog niemand was ben ik gaan bellen, de telefoniste vertelde dat ze er pas tussen 10:15 en 12:15 zouden zijn. Dit was niet afgesproken, ik had speciaal tijd gereserveerd tussen 8:00 en 12:00 en nu moesten we nog langer wachten, om 12:00 arriveerde de monteurs, keurige jongens en heel netjes gewerkt. Daarom dan toch 4 sterren gegeven maar de service vanuit de winkel heeft wat mij betreft organisatorisch behoorlijk te wensen overgelaten. Jammer.

Na wat communicatie problemen netjes opgelost en geïnstalleerd.

Na wat communicatie problemen netjes opgelost en geïnstalleerd!

Prima service en garantie

Een probleem met schuivende glasplaten is uiteindelijk prima verholpen . Tegen redelijk tarief zijn de platen weer vastgezet ( buiten garantieperiode). Communicatie en planning ging in goed overleg . Ik ben heel tevreden.

Mooi product

Afspraken worden nagekomen. Helaas was er te weinig tijd voor 1 dag voor de montage. Het was al donker bij de plaatsing van de laatste panelen, waardoor er een aantal kleine dingetjes niet konden worden opgemerkt door de monteur en door ons. Na melding werd meteen afspraak gemaakt om dit in orde te maken.

Via onze buren in contact gekomen met zon en scherm. Afgelopen vrijdag kwamen 2 zeer vriendelijke monteurs genaamd Mounir & Sander hier ons nieuwe zonnescherm plaatsen. Alles werd stapsgewijs overlegd en beide waren in voor een dolletje tussendoor! Het zonnescherm moet nog worden afgesteld omdat het weer omsloeg maar de planning belde al snel dat dit in orde gaat komen. Bedankt voor de goede service heren!

Meer fan tevreden met het resultaat!

Fraction blinds aangeschaft bij zon en scherm zoetermeer. Vakkundige en zorgvuldige plaatsing door de vriendelijke monteurs van zon en scherm.. Super tevreden met het resultaat!

Onze ervaring is overwegend positief

Wij hebben een verduistering gordijn besteld, hoewel de maat niet klopte is er wel alles aan gedaan om het naar tevredenheid op te lossen. Eigenlijk beter dan het eerste idee. Dus wel langer wachten, maar toen hadden we ook een top product. Ook hebben we een veranda besteld. Dat was een uitgebreide klus omdat niets bij ons huis standaard is. Er is volop mee gedacht en maatwerk geleverd. Het advies was om het in etappes te plaatsen zodat bv de spieramen etc, exact ingemeten zouden kunnen worden. Het enige min puntje is dat we overal wel langer op moesten wachten dat in eerste instantie verwacht. Het grote pluspunt is dat het team van Zon en Scherm heel collegiaal is. Eerder klaar op hun klus, komen ze elkaar helpen. Past iets niet, vragen ze elkaar advies en komt degene met de meeste ervaring helpen. Ik zou de volgende keer zeker weer bij hen bestellen.

Een bedrijf waar ik zeker bij terug komt.

Nieuw doek voor het zonnescherm Geleverd volgens de afspraak en de monteurs kwamen op de opgesproken tijd. Alles netjes en correct gemonteerd en opnieuw afgesteld door deze zeer vriendelijke monteurs. Petje af.

Fantastisch

Wij hebben 2 screens laten plaatsen en wilden liever de electriciteitskabel via een andere route laten lopen. Er werd meegedacht op een prettige en vakkundige manier. Wij zijn erg tevreden.

Netjes opgelost!

Voor praktisch alle soorten raamdecoraties en zonwering, schakelen we dit bedrijf in. Helaas is het een paar keer misgegaan. Door fout inmeten en/of niet het juiste materiaal te hebben. Uiteraard leidt dat tot hoop frustratie. Vandaag is alles keurig opgelost door Hans en Jeffrey (team service). En kunnen we nu genieten van de mooie producten!

Goede montage

Vriendelijke netjes Alleen klein krasje op de kap Maar verder zijn we tevreden Vriendelijke groeten Mevrouw Bouter

Goede service, hardwerkend personeel

Vond het erg zwaar voor de 4 man sterk om een zonnescherm van 6 meter lang met touwen naar 7 hoog te trekken. Ben verder heel tevreden.

Vakkundig en netjes geplaatst

Wij hebben drie elektrische plissé gordijnen besteld bij Zon en Scherm. Wij zijn destijds hee goed en netjes geholpen in de winkel. Toen bleek dat de producent een fout had gemaakt, werden we meteen hiervan op de hoogte gesteld. Bij het monteren zijn de mannen zeer beleefd en werken netjes. Alles wordt opgeruimd en meegenomen. De gordijnen werden een aantal keer getest en alles werd goed uitgelegd. Het ziet er fantastisch uit en wij zijn er enorm blij mee.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.