van het advies tot en met de aflevering ben ik uitstekend geholpen.
Beste Kristin, Bedankt voor je positieve review. Wij zullen de complimenten delen met de desbetreffende afdelingen. Veel plezier van de aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm
Ik vond raar dat de medewerkers 1,5 uur nodig hadden om 1 gat te boren. Ze zaten op betonijzer. Ik bood hun aan om met een staalboor het gat in het betonijzer te boren. Maar dat wilde ze niet, we doen het altijd zo zeiden ze. Ik kan u zeggen dat 1,5 uur boren op 1 gat in een flatgebouw niet in dank wordt afgenomen door medebewoners. Het 2e gat dat op betonijzer zat hebben ze maar opgegeven, die beugel zit nu maar 3 bouten vast. Dit staat ook in hun werkorder. Verder waren het wel correcte jongens. Mvg. Peter Flaton
Beste Peter, Bedankt voor uw review! wij hebben dit inderdaad in uw dossier staan. Wij zullen de complimenten overbrengen aan de monteurs. Veel plezier met de aankoop toegewenst. Service, Zon en Scherm
Over alles tevreden. Scherm is gekreukeld (niet gespannen)als hij op diverse standen staat . Hij rolt niet strak op. Alleen als het scherm helemaal uit is is dat weg. Ik heb reactie en foto's gestuurd naar Zoetermeer waar we het scherm hebben besteld. Ik wacht op hun reactie. Gr Ton Bavelaar
Plezierig en duidelijk. Afspraken zijn nagekomen
Beste Bastiaan, Bedankt voor je mooie review! Service, Zon en Scherm
Goede zonnescherm gekocht. Elektrisch bedienbaar. 5 meter breed en n grote uitval. Zijn niet de allergoedkoopste. Maar zeer zeker ook niet de duurste. En goedkoop is duurkoop. Neen ik ben zeer tevreden. En raadt het n ander zeker aan.
Beste Louis, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van het zonnescherm toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Bedrijf is klantvriendelijk en scherm is vakkundig geplaatst. Oude scherm is afgevoerd conform afspraak. De zaak is netjes en opgeruimd achtergelaten.
Beste Han, Wat een mooi cijfer en compliment! Wij zullen dit compliment overbrengen aan de afdelingen. Veel plezier van je aankoop toegewenst. Service, Zon en Scherm
Mooie screens maar levertijd zo ongeveer verdubbeld ten opzichte van wat op moment van bestellen werd aangegeven. Vervolgens een hoop gedoe over planning van de montage die tussen vervanging beglazing en schilderwerk moest worden ingepland (kunnen we eerder komen? (nee, sorry) Dan een 2 maanden eerder geplande afspraak 16 uur van tevoren afzeggen, nieuwe afspraak had ook de nodige voeten in de aarde; alles bij elkaar geen schoonheidsprijs…) Montage door Mounir en Maurice liep wel zeer gesmeerd; snel, vriendelijk en goed uitgelegd. Eind goed, al goed…
Zeer ervaren werkmannen, waren netjes op tijd. Kennis en kundigheid was duidelijk te merken. Goede informatie mogen ontvangen. Mounir en Maurice, dank hiervoor!
Beste Danny en Linda, Bedankt voor jullie mooie review! Wij brengen de complimenten daarom ook graag over aan de monteurs. Veel plezier van jullie aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Beste Leone, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Wij zijn enorm tevreden rolluik is netjes geplaatst En vrij snelle levertijd! Wij zijn zeer tevreden.
Beste Kim, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Werken zorgvuldig en luisteren naar je vragen
Beste Rob, Bedankt voor je positieve review! Service, Zon en Scherm
Horren voor de deur geplaatst. Nette jongens en voeren goed hun werk uit.
Beste Joel, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Snelle eerste offerte ontvangen per mail, netjes aangepast na inmeten. Er werd meegedacht over onze wensen. Communicatie vlot en duidelijk.
Beste Jacoline, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Door vertraging wegens gebrek aan grondstoffen bij de fabrikant is de levering 2x uitgesteld. Vakantie plannen werd daardoor onmogelijk. Uiteindelijk is het zonnescherm op technisch perfect gemonteerd maar helaas veel hoger dan aangegeven. Op mijn klacht daarover is door de klantenservice zeer snel en goed gereageerd en beloofd is dit te corrigeren, waarvoor inmiddels een afspraak is gemaakt. Tot zover dus redelijk tevreden over Zon en Scherm. De waardering gaat zeker hoger worden als de klus geheel naar tevredenheid is afgerond. Ook mijn aanbeveling zal daarvan afhangen.
Beste John, Bedankt voor je review! Wij hebben inderdaad contact met elkaar gehad om het scherm naar wens te laten verhangen. Veel plezier van het scherm toegewenst! Service, Zon en Scherm
Het stopcontact voor andere zaken is nu in gebruik genomen door het zonnescherm. Hier over correspondentie tie. Zelf was ik niet aanwezig, mijn vrouw heeft haar accoord gegeven. Na correspondentie kon ik geen verhaal krijgen. Op het aanwezige stopcontact kon m.i. een doos worden opgebouwd.
Beste Martien, Bedankt voor je review. Wij hebben inderdaad contact gehad over het stopcontact en wilde dit uiteraard oplossen. zoals aangegeven leggen onze monteurs geen stopcontacten aan of trekken ze leidingen door. Service, Zon en Scherm.
Deskundige monteurs die snel werken.
Beste Jos, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Goede professionele plaatsing
Beste Monique, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Dit jaar, 2022, hebben wij in de pas geopende zaak van Zon en Scherm een Verano Santos zonnescherm gekocht. We zijn zeer goed voorgelicht en de montage is uitermate goed verlopen. De monteurs kwamen op het afgesproken tijdstip en hadden binnen 1,5 uur het oude zonnescherm gedemonteerd en het nieuwe gemonteerd. Dit alles heeft ons besloten een 10 te geven. Cor Stehouwer en Ingrid Snijders
Beste Cor, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Vlotte werkzaamheden afgehandeld en netjes afgeleverd. Helaas werd de bediening niet zoals beloofd was aan de muur gemonteerd, er werd wel gewezen waar ik het zelf moest openmaken en schroeven, niet erbij ook geen pluggen, aan de muur.
Beste Ger, Bedankt voor je review! Service, Zon en Scherm
Contact verliep vlot. Plaatsing ging netjes. Zeer tevreden over het scherm.
Beste, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Voorraad knikarmscherm volgens afspraak binnen 2 weken gemonteerd door 2 keurige en deskundige heren. Ik heb niets te klagen.
Beste Trees, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
Het ijzerboorslijpsel op de parkeerplaats voor mijn huis is niet opgeruimd. Ik dacht eerst dat het glas was. Het slijpsel bestond uit stukjes ijzer van ca een halve cm, niet goed voor banden en viervoetige dieren.
Beste Frans, Bedankt voor je review. Wij hebben dit met de monteurs besproken en zullen hier in het vervolg beter op letten. Service, Zon en Scherm.
Na goed geholpen te zijn in de winkel hebben we een mooi scherm uitgekozen. Dit scherm is ook goed gemonteerd door de aardige monteurs en alles is netjes afgewerkt. Helaas was de levering vertraagd en was de communicatie hierover wat laat en afwachtend. Uiteindelijk zijn we wel erg tevreden over alles.
Beste Lars, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
goed afgewerkt door het personeel
Beste Adam, Bedankt voor uw review, Fijn dat het naar tevredenheid is gemonteerd. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de monteurs. Wij wensen uw veel plezier van uw aankoop toe! Service, Zon en Scherm,
de zijgeleiders moesten 2x opnieuw worden gemonteerd omdat het screen niet waterpas stond. Dit betekent dus extra loze gaten in stenen buitenmuur. Slordig: betere procedurele checks + langere waterpas gebruiken. Het gat in de muur voor de stroomkabel moest schuin worden geboord: dit ging perfect.
Beste Sjoerd, Bedankt voor je review. Wij hebben de punten uiteraard besproken met de desbetreffende monteurs. Service, Zon en Scherm.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.