Aanraden!!!
Beste Huy, Bedankt voor het compliment Service, Zon en Scherm.
De screens en het zonnescherm zijn goed. Jammer dat de zonnecellen aan de andere kant zitten dan bij de bovenburen. En dat terwijl deze leverancier verplicht is vanwege uniformiteit. Ook zijn de luchtsleuven boven de ramen slechts voor de helft vrijgelaten, waardoor ze nu fluiten en de ventilatie minder is. Veel vuile voetstappen in huis en opgedroogde vastzittende montagemateriaal op de balkonvloer.
Beste Ingrid, Bedankt voor je review! Veel plezier van je aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Is goed gegaan geen problemen.
Beste M, de Haas. Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Niet van toepassing
Beste Jeroen, Bedankt voor je review! Wij zullen je positieve ervaring delen met de collega's. Veel plezier toegewenst van je aankoop! Service, Zon en Scherm.
Alleen jammer dat er geen stop op het doek zit.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Zou je contact kunnen opnemen met onze serviceafdeling wat betreft de stop? Service, Zon en Scherm.
Ik ervaar de communicatie tijdens levering loopt matig, Ik heb toen met Klantservice afgesproken de monteurs half uur van te voren mij bellen voor aankomst. Dit is erg niet gecommuniceerd, Ik werd niet gebeld. Toen ik terug belde naar de klanten service, is dit ontkent. Monteurs waren al aan het deur ondanks ik nog thuis. Gelukkig kwam ik de monteurs tegen onderweg toen zij weg ging rijden.
Beste Andy, Bedankt voor je review. Vervelend dat er in de communicatie hierin iets niet helemaal goed is gegaan. Fijn dat je de monteur toch nog trof en wij de montage konden uitvoeren. Service, Zon en Scherm.
Goeie prijsafspraken en communicatie vooraf, planning helder en alles netjes uitgevoerd door een tweetal keurige monteurs. Duidelijke uitleg over één en ander gekregen, geen rommel achtergelaten, dus we zijn tevreden. Bij de gevraagde beoordeling van een drietal punten, hebben we telkens "goed" ingevuld, omdat 'goed, goed is'.
Beste Jaap, Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat alles goed is verlopen ;-) Plezier van je aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Technisch niets om op aan te merken. Inmeten en montage is keurig gedaan, kwaliteit zonewering is van hoge kwaliteit (mechanisme, kast). Echter, wij hebben besteld in een tijd dat er materiaal tekorten waren en de communicatie over wanneer ze daadwerkelijk konden gaan monteren was niet proactief.
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review. Wij zullen je je tip over de communicatie zeker meenemen naar de desbetreffende afdeling. Plezier van je aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
We hebben een rolpoort besteld en die is geplaatst, maar zonder de bediening. We zitten nu 3 1/2 weken te wachten tot er een vervolgafspraak gemaakt wordt. Ik heb het idee dat de winkel, de serviceafdeling, monteurs en financiële administratie van elkaar niet weten wat ze aan het doen zijn. We hebben een paar keer gebeld en gemaild. Daar zijn steeds afspraken bij gemaakt, maar die worden niet nagekomen.
Beste Raoul, Bedankt voor je review! Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad en het probleem opgelost. Veel plezier van de rolpoort toegewenst! Service, Zon en Scherm.
Op het allerlaatste moment (net betaald) bleken de bestelde glazen schermen als gevolg van leveringsproblemen, niet geplaatst te kunnen worden op de geplande datum. Een maand later lukte dat gelukkig wel. 1 minpuntje: 's middags om 1700 uur ontvingen we een herinneringsmail dat de monteurs de volgende dag tussen 8 en 10 uur zouden komen. Gelukkig was er iemand thuis want het was geen herinneringsmail maar de eerste mail waarin de montagedatum bekend werd gemaakt. Uiteindelijk zijn de schermen goed geplaatst.
Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn dat er iemand thuis was. normaal gesproken is het inderdaad een herinnering van het tijdstip. vervelend dat die niet eerder was gecommuniceerd. Veel plezier toegewenst van je aankoop. Service, Zon en Scherm
Kan nu weer heerlijk koel in de kamer zitten en toch van de zon genieten. Dezelfde ervaring voor het balkon.
Beste Wil, Bedankt voor je review. van het cijfer worden wij blij! Veel plezier van je aankoop toegewenst. Service, Zon en Scherm.
Waar zal ik beginnen Wij hebben ook zonneschermen besteld bij dt pruts bedrijf leg zo uit hoezo. Eerste 2 rolluiken werden prima geleverd en gemonteerd dus waarom de achterkant ook niet dus zo gezegd zo gedaan Er komt een zon en scherm in meter meet in zeg nog zou hem denk niet dat dat lukt zo de deur moet ook nog open dus ik zo hem op de stenen meten tipje van de bewoner. Nou paar maanden later komt de eerste monteurs wat denk je de verkeerde oké dan maar nieuwe afspraak maken. Nieuwe afspraak gemaakt komen keurig optijd en wat denk je rolluik te groot past niet hmm Nou had ik al contact met iemand van sales zal zijn naam niet noemen maar kwam er op neer 1 x kan 2 x ben je een ezel gaf mij gelijk maar de derde keer ben je een sukkel in mijn ogen. En ja hoor de 3 x komen ze ook optijd en wat denk je je geloof het niet minimaal 2,5 mm te klein cursus opmeten denk. Dus ben je voor mij de sukkel van de dag bedrijf. Door al deze ellende loopt de uitbouw vertraging op of te wel hebben pas tijd volgend jaar. Dus door dit bedrijf loopt heel de bouwplannen k^t Oja mijn andere rolluiken dobberen nog ergens bij Singapore of er is carona of weet ik veel wat voor trukendoos die telefooniste me weer weet te vertellen. Ik zeg vooral niet van te voren betalen ik weet het nog beter zoek een ander bedrijf die niet prutsen of zich als sukkels een bedrijf.runnen
Snelle levering, beleefd contact en vakkundige montage.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Wij zullen de complimenten delen met de collega's. Service, Zon en Scherm.
De montage is prima verlopen, vriendelijke monteurs goed werk geleverd. Alleen verkeerd doek geleverd, melding van gemaakt Bart zou 24-8-2022 terug bellen eind van de dag nog geen reactie, weer gebeld Bart is op vakantie en belt na zijn vakantie.
Beste R, Bedankt voor je review! Jammer dat je ons ondanks alles een cijfer 4 geeft. Wij doen er alles aan om het naar tevredenheid op te lossen. Bart heeft zelfs in zijn vakantie meerdere malen contact met jullie gehad. Het doek is goed geleverd alleen de banen zijn te smal. Het is lastige opgaven omdat het oude scherm wat er hangt andere gestikte banen heeft ( breder) dan wat de fabrikant nu levert. maar desondanks zijn wij hiervoor bezig. Service, Zon en Scherm.
ik ben tevreden over de plaatsing en de werking van het screenscherm ik moet wel wennen dat het ook verduistert
Beste Theo, Bedankt voor je mooie review! Wij zullen de complimenten doorgeven aan de monteurs. Al gewent aan het screen? Service, Zon en Scherm.
Goede service, vriendelijk personeel
Beste Kenneth, Bedankt voor je mooie review! veel plezier van je aankoop toegewenst! Service, Zon en Scherm.
van het plaatsen product wisten ze niet zo veel af, maar ze hebben zich de specifieke eigenschappen hiervan snel eigen gemaakt.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review! Service, Zon en Scherm
Vanaf het begin al netjes geholpen bij het uitzoeken van de zonnescherm. Hierna duidelijke communicatie gehad wanneer deze geleverd zou worden. Op de dag van montage ook uitstekend geholpen en we zijn erg blij met het eind resultaat!
Beste Bryan, Bedankt voor je mooie review en het bijbehorende cijfer.! Wij zullen de complimenten overbrengen aan het volledige team! Plezier van de aankoop toegewenst. Service, Zon en Scherm.
Erg goed geholpen.er werd netjes gewerkt.ze waren beleefd.
Beste J.M. de Ruiter, Bedankt voor je mooie review! Wij zullen je ervaring delen met onze collega's. Service, Zon en Scherm.
Netjes
Beste C. Bedankt voor je review! Service, Zon en Scherm.
Er wordt meegedacht, overlegd en advies gegeven. Goede en vriendelijke service in de winkel en nette montage.
Beste Marise de Roos, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je het hele proces positief hebt ervaren. Wij zullen de complimenten overbrengen aan het volledige team! Service, Zon en Scherm.
Prima verkoop. Na ophangen van de luxaflex en vertrek van de monteurs bleek 1 gedeelte niet helemaal goed te hangen. Het kostte mij een week over en weer mailen om een service afspraak in te plannen, bellen was niet mogelijk. Afspraak kon niet eerder dan over 2,5 maand plaatsvinden. Bij deze service afspraak is een ander (klein) onderdeel defect geraakt en moet ik nu weer 2,5 maand wachten voordat dit hersteld kan worden. 5 Maanden wachten op het herstellen van relatief kleine defecten vind ik echt buiten proportie. Op mijn verzoek telefonisch contact met mij op te nemen, wordt niet gereageerd. Alles verloopt via mail. Door het verloop van dit proces hebben we nog niet ten volle kunnen genieten van onze luxaflex.
In het voorjaar een zonnescherm laten plaatsen waar helaas een vlek op zat. Meteen aangegeven en dit is meteen goed aangepakt. Vandaag hebben Sander en Jeroen van Zon en Scherm het doek vervangen en meteen het scherm goed recht gehangen. Dit deden ze snel en vakkundig! Wat ben ik blij met mijn scherm met deze warmte!
Beste Thea Barendregt, Bedankt voor je mooie review! Ik zal de complimenten aan Sander en Jeroen overbrengen. Veel plezier van het zonnescherm toegewenst. Service, Zon en Scherm.
Vriendelijke en spontane mannen
Beste Koos, Wat een mooi cijfer in combinatie met de review! Wij brengen de complimenten graag over. Service, Zon en Scherm.
Komen meteen iets oplossen als er iets niet goed is .
Beste Hans, Bedankt voor het mooie cijfer en beoordeling! Wij zullen uiteraard je ervaring met de collega's delen. Heeft het biertje nog gesmaakt ;-) Uiteraard weer veel plezier van het zonnescherm toegewenst! Service, Zon en Scherm
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.