ZON EN SCHERM STAAT VOOR KWALITEIT EN SERVICE

Prima kwaliteit en montage. Ook service is zonder problemen.

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Hele mooie kwaliteit en keurige montage.

Het elektrisch bestuurbare zonnescherm is erg mooi. Goede kwaliteit en netjes gemonteerd en afgewerkt door de montage. Heel blij mee. Een aanrader dus!

Goede kwaliteit, slechte (after)sales

Ik heb twee rolluiken besteld via Zon & Scherm met een kortingsactie van 300€. Oorspronkelijk was het uitgangspunt (in de winkel) dat deze mogelijk zelfs nog in november geleverd zouden worden, maar dit werd de tweede week van januari in de mail. Het verschoof hierna nog eens vijf dagen, maar dit werd allemaal keurig gecommuniceerd. Tot zover prima. De kwaliteit van het product, de rolluiken zelfs dus, is erg goed. Daar geen onvertogen woord over. Qua (after)sales volgt bij Zon & Scherm wel de ene na de andere teleurstelling. Zo werd mijn oorspronkelijke offerte ineens 300€ meer, omdat men vergeten was ladder/steiger kosten op de offerte te zetten. De installatie werd geplaatst, maar vervolgens lagen er stukken afgeknipt elektradraad in mijn dakgoot, dakpannen zijn scheef teruggelegd, mijn loodslabben stonden nog net niet haaks op het dak... Afwerkingsniveau/serviceniveau op dit punt echt niet oke. Ik heb zelf het dak op moeten klimmen om deze zaken te herstellen. Nog frustrerender: voor de veiligheid van het personeel dat werkt op het dak heb ik de stroomkabels in mijn centraaldoos expres niet aangesloten, zodat zij stroomvrij konden werken. Na werk in de centraaldoos (de bedoeling was letterlijk drie kabeltjes in de wago's duwen) werkte de elektra op mijn zolder ook gedeeltelijk niet meer. Ook is het plafond beschadigd. Ik heb uiteindelijk een elektricien moeten laten komen om de problemen te laten herstellen en heb zelf mijn strakgestucte plafond hersteld. Men heeft iemand langs gestuurd die foto's gemaakt heeft van de schade en gedeeltelijk niet werkende elektra en het verhaal aangehoord heeft. Daarna volgt weer weken radiostilte. Je moet zelf echt een reactie 'najagen'. Ten aanzien van de kosten die ik hiervoor gemaakt heb, wordt toegezegd slechts een deel te vergoeden, en die vergoeding staat na veel zeuren en gedoe om überhaupt contact te krijgen nog steeds niet op de rekening. Teleurstellend. Voor de volgende 3 rolluiken toch maar een ander.

• Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Mooie prijs voor een prima kwaliteit scherm

Komen afspraken na en zijn op tijd Mooie prijs voor een prima kwaliteit scherm Monteurs werken snel en nauwkeurig

Goede service, vriendelijk personeel

Goede service in de showroom door Astrid. Duidelijke offerte, daarna goed op de hoogte gehouden over leverdag en tijden. De jongens van de montage Mounir en Carlo zeer vriendelijk en harde werkers!!! Montage ging supervlot en zeer netjes!! Super tevreden tot dusver. Van mijn kant zeker een aanrader!!!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alles ging goed en snel en de installatie is geweld gedaan.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede communicatie en gezellige mannen van de montage

Ik vond het hele proces goed verlopen, we werden netjes op de hoogte gesteld van de montage datum, fijn dat je via een tikkie kan betalen. De mannen die het scherm kwamen monteren hadden er zin in, waren erg gezellig en vriendelijk. Zij hebben het scherm naar wens opgehangen. Hopelijk hebben we snel veel plezier van het mooie zonnescherm.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Keurige service en heel tevreden over het resultaat

De heren hebben er alles aan gedaan om het nieuwe scherm op te hangen. De service wat top en we zijn keurig geholpen. Heel tevreden over hoe alles is gegaan.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Toppie

Goede comminucatie, vakbekwaam personeel, en een goed product afgeleverd. Na 2 maanden nog zeer tevreden.

Super service

Super monteurs. Overleggen goed. Laten alles netjes achter.

geweldig

geweldige monteurs werken heel netjes kees en zijn collega zijn vakmensen . Wij zijn zeer tevreden met het resultaat .

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Very professional team. They came a bit late than expected but they finished on time.

Prices are bit high but the products are good quality so far. Let’s wait and see how they behave on the long run.

• Would you recommend us? Yes

Toppers

Beleefd, netjes, rustig, schoon, topwerk

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goeie screens, en uitstekende service

Communicatie is echt top, enkele dagen vertraging (door leveringsproblemen van materiaal/grondstoffen) werd net en tijdig gecommuniceerd. Laat de dag van te voren nog telefonisch contact gehad over een complicatie, werd met mij mee gedacht en snel een oplossing gevonden. Daarna vlotte, nette montage door vrolijk en fijn personeel. Niets op aan te merken, top bedrijf.

Goeie service

Bij het instaleren was niet alles naar wens er waren wat beschadigingen op scherm. Het allemaal goed naar wens verholpen. Daarom hulde voor juiste oplossing en service.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alles is naar wens verlopen

Goede ervaring

Goede snelle service

Goed advies bij aankoop. Nette montage.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Vriendelijk personeel en goed en vakkundig werk geleverd.

Erg goed

Hele vriendelijke, behulpzame monteur. Netjes, dacht mee, behulpzaam. En de screens zijn prachtig.

Professioneel

Goede communicatie, planning en plaatsing.

Montage balkonbeglazing professioneel uitgevoerd

De montage van de balkonbeglazing is op professionele/vakkundige wijze uitgevoerd. Aardige en nette monteurs. Na afloop alles keurig opgeruimd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

De zaak is goed afgehandeld .

Zeer goede garantie en service.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Mooi snel goed en betrouwbaar.

Vriendelijk personeel werken netjes en goed we zijn hier zeer tevreden over.

Top.

Enige tijd geleden een screen besteld voor ons huis, door omstandigheden moesten wij de afspraak om deze te plaatsen twee keer verzetten. Bedrijf is hier zeer flexibel in geweest, uiteindelijk een afspraak gemaakt en is het artikel zeer deskundig en netjes geplaatst. Al met al Zon en Scherm is voor ons een echte aanrader.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.