Laden reviews...
447 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een snelle en soepele gang van offerte tot installatie. Heldere communicatie en meedenkende adviezen komen veel terug in de reviews. De monteurs worden als vriendelijk en vakbekwaam beschreven met netjes werk. Over het algemeen is er veel vertrouwen in prijs-kwaliteit en service.
Wij waren in spijkenisse om ons te oriënteren voor rolluiken. Wij zijn prettig geholpen door Peter, zodat wij rolluiken hebben besteld. Hopelijk hebben wij dadelijk veel plezier ervan.
9 June 2026
C de kok
Spijkenisse
Beste,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie prettig zijn geholpen tijdens jullie bezoek in Spijkenisse en dat jullie met een goed gevoel de keuze voor rolluiken hebben gemaakt.
Geweldig dat het advies heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Bedankt voor het vertrouwen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe rolluiken en kijken ernaar uit dat jullie er straks volop van kunnen genieten.
^Mike
We zijn blij met het gekochte zonnescherm.
9 June 2026
Andre
Waddinxveen
Beste Andre,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het advies en dat je blij bent met het nieuwe zonnescherm. Dat horen we graag.
We wensen je veel plezier met je zonnescherm en bedanken je voor het vertrouwen.
^Mike
Ik kreeg al binnen 1 dag een offerte binnen persoon mail. Er is goed advies gegeven over mogelijke oplossing omdat ik het in eerste instantie prijzig vond met wat ik gekozen had. Afgelopen vrijdag zijn de screens geplaatst en het is zo mooi! Fijne jongens die het kwamen plaatsen en alles in 1 x goed. Voor mij een 10
8 June 2026
Corine
NOORDWIJK ZH
Beste Corine,
Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het hele traject. Van een snelle offerte en goed advies tot een prachtige eindoplossing die helemaal aan je verwachtingen voldoet.
Geweldig dat er goed is meegedacht over de mogelijkheden en dat de plaatsing soepel is verlopen. Ook mooi om te horen dat onze monteurs zo'n positieve indruk hebben achtergelaten.
Veel plezier gewenst met je nieuwe screens en bedankt voor het vertrouwen én de mooie 10.
^Mike
van a to z : helemaal geweldig ! .., Bij Zon en Scherm weten ze wel waar ze mee bezig zijn . Het oude Veldhoen zegt genoeg.
8 June 2026
Remco
IJsselstein
Beste Remco,
Bedankt voor je fantastische review. Wat geweldig om te lezen dat je het hele traject van A tot Z als helemaal geweldig hebt ervaren. Zulke mooie woorden waarderen we enorm.
Fijn dat je zoveel vertrouwen hebt in onze werkwijze en expertise. Daar doen we het iedere dag voor. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en bedanken je voor het vertrouwen.
^Mike
Van begin tot eind alles goed geregeld. Vriendelijk geholpen in de winkel in Spijkenisse en thuis bij het opmeten. De jongens die het zonnescherm kwamen plaatsen hebben het netjes gedaan. Blij en tevreden met mijn zonnescherm.
7 June 2026
Jeanette
Hoogvliet
Beste Jeanette,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles van begin tot eind goed is verlopen. Geweldig dat je zowel in de winkel in Spijkenisse als bij het opmeten prettig en vriendelijk bent geholpen.
Ook mooi om te horen dat de montage netjes is uitgevoerd en dat je blij bent met je nieuwe zonnescherm. Dat is precies waar we het voor doen.
^Mike
Ons knikarmscherm netjes op een best lastige uitbouw (trespa) met een vervelende ondergrond (hout en beton) gemonteerd. Het geheel ziet er keurig uit. Hopelijk kunnen we hier jarenlang zorgeloos van genieten.
6 June 2026
O
Zoetermeer
Beste,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je het traject als ontzorgend hebt ervaren en dat de montage van het knikarmscherm naar volle tevredenheid is uitgevoerd, ook in een situatie die wat extra aandacht vroeg.
Geweldig dat alles er keurig uitziet en dat je tevreden bent met het eindresultaat. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe zonnescherm en hopen dat je er volop van kunt genieten.
^Mike
Alles verlopen conform afspraak en blij met het zonnescherm!
6 June 2026
Brent
Capelle aan den IJssel
Beste Brent,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe zonnescherm. Dat horen we graag.
Goed en vakkundig geregeld
Edwin
Gouda
Beste Edwin,
Bedankt voor je fijne review. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid en vakkundig is geregeld. Dat waarderen we enorm.
^Mike
Mijn solar screens zijn vakkundig opgehangen in onze veranda. De heren Stefan en Juardy zijn gekomen met een hele slimme oplossing voor een scherm dat gedeeltelijk voor een deur komt te hangen. Verder hebben ze de Somy Tahoma Switch ingeregeld. Echt vakwerk!
Vincent
Hekelingen
Beste Vincent,
Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de plaatsing van de solar screens in je veranda. Mooi dat er goed is meegedacht over een slimme oplossing voor jouw situatie en dat alles vakkundig is uitgevoerd.
Ook leuk om te horen dat de Somfy TaHoma Switch netjes is ingesteld en dat je het resultaat als echt vakwerk ervaart. Zulke complimenten geven we graag door aan onze collega's.
We wensen je veel plezier met je nieuwe screens en bedanken je voor het vertrouwen.
^Mike
Wij zijn er blij met het nieuwe zonnescherm ,wij hopen er nog lang plezier van mogen hebben.
Wil en janny schouten
Gouda
Beste,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het nieuwe zonnescherm. Dat is precies waar we het voor doen.
We wensen jullie heel veel plezier met het zonnescherm en hopen dat jullie er volop van kunnen genieten tijdens vele mooie momenten.
klantvriendelijk en goede service
3 June 2026
pea
Spijkenisse
Beste Pea,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je onze klantvriendelijkheid en service zo waardeert. Dat vinden we ontzettend belangrijk en het is leuk om terug te krijgen dat dit zo positief is ervaren.
^Mike
Ik heb 1 tip als jullie door omstandigheden niet op de afgesproken tijd komen om het zonnescherm op te gangen geef dan even een berichtje. De afgesproken tijd was tussen 10.45 en 12 45 uur. Uiteindelijk werdt het ongeveer 14.30 uur. Als ik dit had geweten had ik zelf niet hoeven bellen en niet de hele morgen voor niets zitten wachten. Verder vind ik alles heel goed geregeld.
2 June 2026
Elza
Heenvliet
Beste Elza,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies, de levering en het verdere verloop van het traject.
Dank ook voor je tip. We waarderen het dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. Heldere communicatie is belangrijk en jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening scherp te houden.
We zijn blij dat je verder alles als goed geregeld hebt ervaren en wensen je veel plezier met je nieuwe zonnescherm.
^Mike
Goed advies, nette prijs, duidelijke afspraken over levering en montage. Keurig werkende monteurs. Al met al een hele goede ervaring!
2 June 2026
Erik
Moerkapelle
Beste Erik,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies, de prijs, de duidelijke afspraken en de montage. Geweldig dat onze monteurs een positieve indruk hebben achtergelaten en dat je terugkijkt op een hele goede ervaring.
^Mike
Professioneel en servicegericht. Goed advies en vakkundig vanaf het eerste moment tot en met de montage. Goede service.
1 June 2026
G.S. Hanoeman
Nieuwegein
Beste,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je het hele traject als professioneel, vakkundig en klantvriendelijk hebt ervaren. Van goed advies tot een nette montage, daar zetten wij ons iedere dag voor in.
Geweldig dat ook onze service zo positief is bevallen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je aankoop.
^Mike
Vanaf het eerste contact zeer prettig en behulpzaam. Goede en eerlijke adviezen hebben ons geholpen om de juiste keuze te maken. En nu genieten we van koele kamers!
1 June 2026
Marc
RIJSWIJK ZH
Beste Marc,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je vanaf het eerste contact zo prettig bent geholpen en dat de adviezen hebben bijgedragen aan het maken van de juiste keuze.
Het mooiste compliment is natuurlijk dat jullie nu genieten van koele kamers. Daar doen we het graag voor. Veel plezier gewenst met jullie aankoop en bedankt voor het vertrouwen.
^Mike
We zijn goed geholpen bij een keuze maken van onze screens Klantvriendelijk en meedenkend
G wandel
Zuidland
Beste,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen bij het maken van de keuze voor de screens. Klantvriendelijkheid en meedenken vinden we erg belangrijk, dus het is leuk om te horen dat dit zo is ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en alvast veel plezier gewenst met jullie nieuwe screens.
Duidelijke afspraken
Kees
Muizer
1. Volants vergeten. 2. Middelsteun verkeerd afmonteerd. 3. Verkeerde afstelling van het doek. 4. Na meereere pogingen contact met zonenscherm, geen zinvol reactie.
Matig
Beveelt niet aan
J
Den Haag
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het is jammer om te lezen dat het traject niet is verlopen zoals je had verwacht en dat er meerdere punten waren die aandacht vroegen.
We waarderen je feedback en nemen dergelijke signalen serieus. Fijn dat je dit onder onze aandacht brengt. We hopen dat je uiteindelijk wel kunt genieten van het zonnescherm en bedanken je voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.
^Mike
Van begin tot eind goede service, met vriendelijke mensen en mooi eindresultaat.
30 May 2026
Kirsten Jonkman
Schiedam
Beste Kirsten,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je van begin tot eind een goede ervaring hebt gehad. De combinatie van prettige service, vriendelijke mensen en een mooi eindresultaat is precies waar we ons elke dag voor inzetten.
^Mike
Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed naar mijn wensen geluisterd. Er werd niet alleen naar een zonnescherm gezocht, maar naar een echt passende oplossing voor mijn situatie. Wat ik vooral top vond was de snelheid en flexibiliteit. Ondanks mijn drukke werkagenda werd er razendsnel geschakeld. Op 18 april in de showroom van Zon en Scherm in Zoetermeer het scherm uitgezocht, 20 april werd het zonnescherm thuis ingemeten en op 6 mei werd het zonnescherm al geplaatst! Het contact met de planning was prettig en meedenkend. Ook de monteurs verdienen een pluim: ze werkten netjes, waren vriendelijk en gaven duidelijk advies. Zo hebben we de geadviseerde 48 uur droogtijd voor het cement aangehouden voor een maximale houvast van ons scherm van ruim 5 meter breed. Nu het zonnetje schijnt, genieten we volop. Vijf dikke sterren voor het team van Zon en Scherm!
29 May 2026
G.I.P Kuijt
Alphen aan den Rijn
Beste,
Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review. Wat mooi om te lezen dat je vanaf het eerste bezoek in de showroom zo goed bent geholpen en dat er echt is meegedacht over een passende oplossing voor jouw situatie.
Fantastisch dat je de snelheid, flexibiliteit en het contact met onze collega's zo hebt gewaardeerd. Ook fijn om te horen dat de planning prettig verliep en dat onze monteurs met hun nette werkwijze, vriendelijkheid en duidelijke uitleg een positieve indruk hebben achtergelaten.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je nu volop kunt genieten van je nieuwe zonnescherm. Bedankt voor je vertrouwen, je mooie woorden en de vijf sterren. Daar zijn we ontzettend blij mee.
Zie boven
29 May 2026
Jack
Bakkes
Beste Jack,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat de montage snel is verlopen. Dat horen we graag.
^Mike
Wij hebben onlangs een zonnescherm besteld bij Zon en Scherm Zoetermeer en zijn tot nu toe erg tevreden over het gehele traject. De eerste offerte en presentatie werden verzorgd door Danny Turk. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht mee over de mogelijkheden en gaf ons een prettig en vertrouwd gevoel. Vervolgens ontvingen we de definitieve offerte van Jeroen Maas. Ook dit verliep soepel en professioneel. De communicatie was helder, vriendelijk en zonder verrassingen. Wat ons vooral aansprak, is dat beide heren goed luisterden naar onze wensen en alle vragen duidelijk konden beantwoorden. Daardoor hebben wij met een gerust gevoel onze keuze gemaakt. Nu kijken we vooral uit naar de levering en montage van ons nieuwe zonnescherm. Door het mooie weer is het natuurlijk erg druk in deze branche, dus enige wachttijd begrijpen we helemaal. Hopelijk kunnen we er binnenkort van genieten! Tot nu toe een zeer positieve ervaring en zeker een bedrijf dat wij aanbevelen.
Michel Van knotsenburg
MOERKAPELLE
Beste Michel,
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat je het hele traject tot nu toe als professioneel, prettig en vertrouwd hebt ervaren.
Geweldig dat zowel het advies als de verdere begeleiding zo goed zijn bevallen en dat er aandacht was voor jullie wensen en vragen. Het is mooi om te horen dat de heldere communicatie en persoonlijke aanpak hebben bijgedragen aan een gerust gevoel bij jullie keuze.
Dank ook voor jullie begrip rondom de drukte in deze periode. We waarderen het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld en vinden het leuk om te lezen dat jullie al uitkijken naar het moment waarop jullie van het nieuwe zonnescherm kunnen gaan genieten.
Bedankt voor de aanbeveling en alvast veel plezier gewenst met jullie nieuwe aanwinst.
^Mike
Onlangs heb ik een rolluik laten plaatsen bij Zon en Scherm. De offerte ontving ik vlot en ook het inmeten werd snel geregeld. Het plaatsen van het luik is strak gedaan. De monteurs waren vriendelijk en vlot. Zeer tevreden.
Isa
Koudekerk aan den Rijn
Beste Isa,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het hele traject, van de offerte en het inmeten tot de uiteindelijke plaatsing van het rolluik.
Geweldig dat alles vlot is verlopen en dat onze monteurs met hun vriendelijke aanpak en nette werk hebben bijgedragen aan een positieve ervaring. Daar zijn we erg blij mee.
We wensen je veel plezier met je nieuwe rolluik en bedanken je voor het vertrouwen.
^Mike
Keurig en op tijd geplaatst! Dank ervoor.
Deuntje
Utrecht
Beste Deuntje,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het resultaat en dat alles keurig en op tijd is geplaatst. Dat horen we graag.
^Mike
We gingen op onderzoek uit voor een nieuw doek voor ons zonnescherm met knikarm. We wilden advies, omdat die van ons los kwam en we geen idee hadden of dat doek vervangen kon worden. Na een korte uitleg van onze situatie, aangevuld met wat foto's, bleek toch dat onze knikarm al wat op leeftijd is, en dat we beter alles in één keer nieuw kunnen kopen. Alleen verdoeken zou waarschijnlijk veel ellende gaan veroorzaken; daarom werd dit ons sterk afgeraden. De adviseur liet ons een zonnescherm met knikarm zien wat voor onze situatie geschikt zou zijn. Daarbij was er veel keuze in verschillende schermdoeken. Hij luisterde goed naar wat wij wilden, maakten een keuze en uiteindelijk gingen we kijken wat het zou kosten. We waren zo enthousiast over de betrouwbaarheid van de adviseur en de keuze mogelijkheden die hij ons bood, dat we besloten om meteen tot de koop over te gaan. Niets vooraf aanbetalen, geen gedoe, duidelijke afspraken. Wij zijn helemaal tevreden en hebben er alle vertrouwen in.
26 May 2026
Hellen
Nieuwegein
Beste Hellen,
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat je het advies als deskundig en betrouwbaar hebt ervaren. Juist bij een bestaande situatie is het belangrijk om eerlijk mee te denken over de beste oplossing op de lange termijn, dus het is mooi om te horen dat dit vertrouwen heeft gegeven.
Geweldig dat er goed is geluisterd naar jullie wensen en dat jullie de ruime keuze en duidelijke uitleg hebben gewaardeerd. Ook fijn dat de heldere afspraken en het prettige verloop van het gesprek hebben bijgedragen aan een goed gevoel bij jullie beslissing.
Bedankt voor het vertrouwen. We vinden het ontzettend leuk om te lezen dat jullie met zoveel vertrouwen uitkijken naar het eindresultaat.
^Mike
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen