Amazing product!

Super easy to open/close and very nice style. We love it!

Snel en efficiënt

Vriendelijke jongemannen met kennis van zaken. Er werd hard doorgewerkt. Alles getest voordat ze weggingen. Het enige wat me verbaase was dat de panelen met zonnecellen anders werden geplaatst dan de "opmeter" had aangekondigd.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Aardige mannen. Alles werd netjes opgeruimd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

heel netjes en snel oplossingsgericht

daar waar andere zaken zeiden dat het niet kon in mijn situatie vonden de mannen van Zon en Scherm een oplossing

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed contact en vlot gemonteerd

Het contact met de monteurs is prettig. Ze werken vlot en hadden alles snel gemonteerd. Mijn complimenten

Super blij mee

Super service, vriendelijk mensen, goedeadvice

Goed en snel geleverd

Na 1 week werd de zonnescherm geleverd en naar +/- 1 uur gemonteerd.

Montage zonder problemen

Monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Screens werden netjes opgehangen en kreeg uitleg over de app, die ook door een van de monteurs werd ingesteld.

SLECHTE SERVICE

Vriendelijk personeel bij Zon en Scherm want ze willen alleen maar verkopen. Maar goede service?!!! Ho maar!! Alles wordt geschoven op de leverancier. Neem ik een Verano knikarm af met licht led-lijst middels dim fuctie. Dim functie op de trafo zou niet werken. Wordt ik door de planners gebeld dat het 6-10 weken zal duren voordat er een monteur langs komt. Want tja, ze hebben het druk in de zomer en zijn afhankelijk van de leverancier. Wat betekent dat dit probleem pas na de zomer opgelost zal worden. Ik heb zelf voorgesteld dat de installatie voor nu zelf af mag zonder dim functie zodat ik tenminste licht heb op mijn terras. Maar zelf dit is teveel gevraagd. Kortom Zon en Scherm verkoopt maar al te graag maar neemt en kent zijn verantwoordelijkheden niet!! En durf niet over vergoeding te praten want ook dat is niet bespreekbaar! Ik zal Zon en Scherm daarom absoluut niet aanbevelen!!! De service is hier NUL!!!

• Advies & deskundigheid Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Mooie producten, trage service

Leveren v mooie producten. Indien er iets niet goed gaat verschuilen ze zich achter de drukte. Wij kunnen onze ramen niet meer openen omdat ons rolluik helemaal vast zit. Vele malen contact gehad en nu vandaag te horen gekregen, omdat we zelf continu contact opnemen, dat 18 augustus de monteur kan komen!!! Voor ons onacceptabel vooral nu met dit warme weer.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Zeer snelle reactie op mijn hulpvraag.

Een simpel euvel wat wij ondanks de uitleg niet konden verhelpen. Op maandag gebeld, foto's gemaild, dinsdag de winkel bezocht, uitleg gekregen en omdat het ons toch niet lukte na een telefoontje donderdag uit de brand geholpen door een vriendelijke en kundige medewerker.

Toppie monteurs

Snel geholpen, en super snel geplaatst

• Advies & deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Super!

Everything was as planned and i am happy with the quality!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

. Blij met de mooie rolluiken

De monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Hebben de rolluiken snel en netjes opgehangen. Heb uitleg over het gebruik gekregen. Vriendelijke monteurs

gewoon zeer goed

goed geholpen in de showroom. geplaatst door zeer goede monteurs

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Product en montage prima, communicatie minder

Het zonnescherm is prima en ook de montage ging vakkundig. De communicatie rondom de offerte verliep moeizaam. Het montagemoment werd in eerste instantie niet gecommuniceerd. Hier moest ik achter komen doordat ik een dag voor de montage een herinneringsmail kreeg. Op de dag van montage kwamen de monteurs, zonder daarover te communiceren, ruim 2 uur na de afgesproken tijdsperiode. Ook hier moest ik zelf weer het contact leggen.

Prima geplaatst

De screens zijn prima geplaatst. Vakkundig en fijn personeel. Alleen jammer dat we om half 8 al klaar moesten staan terwijl ze een uur later pas kwamen....

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Ervaren, snel en netjes het rolluik geleverd

Vriendelijke ervaren monteurs hebben snel en deskundig het rolluik gemonteerd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Denken met je mee. Duidelijk advies. Uiteindelijk prachtig product. Klaar voor de zomer

Mooie zonwering

Wij hebben een sunscreen, rolluik en zonnescherm laten plaatsen. Snelle service en mooie artikelen. Laat de zon maar komen!

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Prima scherm, deskundige montage, verrijking van onze woning.

Had al goede ervaring met Zon en Scherm. Wederom niet teleurgesteld.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede communicatie, snelle levering, monteur(s) netjes optijd, denken mee, alles keurig achtergelaten.

• Advies & deskundigheid N.v.t.

gewoon goed

zie boven

klantvriendelijk, nette monteurs

We hebben nu 3x een bestelling gedaan bij Zon en Scherm. Elke keer keurig te woord gestaan en geholpen. We hadden een wat korter kettinkje maar dat is onder service ook keurig afgehandeld. Doen dus wat ze beloven.

Vakundig vriendelijk,netjes

Zeer deskundig, goede uitleg,alles opgeruimd en schoongemaakt,top

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.