Zeer prettig ontvangen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het meedenken en het advies werd door ons zeer gewaardeerd. Dankzij Zon en Scherm Spijkenisse gaan wij extra genieten van de zomer!
Beste Willem, Bedankt voor deze geweldige review. Wat mooi om te horen dat jullie je zo prettig ontvangen voelden en dat het meedenken en advies zo gewaardeerd werden. Dat is precies waar we het voor doen. Ook ontzettend leuk dat onze collega’s in Spijkenisse hebben kunnen bijdragen aan nog meer zomerplezier. We wensen jullie veel fijne en zonnige momenten toe en bedanken jullie voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Jongens hebben het scherm netjes opgehangen
Beste Carl, Bedankt voor je fijne review. Mooi om te horen dat het scherm netjes is opgehangen en dat je tevreden bent over het geleverde werk. We wensen je veel plezier van het zonnescherm en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Op afspraak gearriveerd, professioneel en vooral schschoon gewerkt. Prima
Beste John, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat er professioneel en netjes is gewerkt. Daar besteden we veel aandacht aan. Veel plezier gewenst van het resultaat en bedankt voor je vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
De raamhorren en de hordeur zijn heel netjes en goed aangebracht.
Beste Ineke, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat de raamhorren en hordeur netjes en goed zijn aangebracht. We wensen je veel comfort en plezier van het resultaat en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Vanaf de verkoop en tot montage een keurig en vakkundig bedrijf. Vakkundige verkoper , inmeter en monteurs hebben wij ervaren.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review. Geweldig om te horen dat je vanaf het eerste contact tot en met de montage zo’n positieve ervaring hebt gehad. Fijn dat de verkoper, inmeter en monteurs allemaal als vakkundig en prettig zijn ervaren. Daar zijn we trots op. Veel plezier gewenst van het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Onze ervaring is overwegend positief. Het scherm ziet er erg goed uit. De heren van de montage waren erg prettig en leverden goed werk. Het enige negatieve is de communicatie. Welke datum word er gemeten, welke datum word er geplaatst, hoe laat komen ze. Jammer wat dit past niet bij dit bedrijf. Ook, hoe moet ik de batterij van de afstandbediening eventueel vervangen. De 5 sterren gaat naar 4 om deze dingen. groet Ben
Beste Ben, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het scherm en dat de montage prettig en vakkundig is uitgevoerd. Ook mooi dat de monteurs zo goed zijn bevallen. We nemen je opmerkingen over de communicatie zeker mee. Bedankt dat je dit aangeeft. We wensen jullie veel plezier van het nieuwe scherm en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Zal jullie voordragen bij familie en kennissen. Puik . Groet uit Harderwijk
Beste Coert, Bedankt voor je mooie compliment. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent dat je ons wilt voordragen bij familie en kennissen. Dat waarderen we enorm. Veel plezier gewenst van je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Snelle reactie op offerte verzoek voor een screen in onze eerder geplaatste overkapping. Na bestelling snelle levering en vakkundig geplaatst.
Beste, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je snel een reactie kreeg op je offerteaanvraag en dat ook de levering en plaatsing vlot en vakkundig zijn verlopen. Mooi dat het screen perfect aansluit bij jullie eerder geplaatste overkapping. We wensen jullie er veel comfort en plezier van toe en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Goed geholpen in de showroom. De horren en screens zijn erg mooi, én scherp geprijsd. Monteurs waren vriendelijk, hebben netjes gewerkt en waren binnen een mum van tijd klaar.
Beste Meta, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de showroom en tevreden bent over de horren en screens. Leuk dat ook de prijs, de nette werkwijze en de vriendelijkheid van de monteurs zo goed zijn bevallen. We wensen je veel plezier van het eindresultaat en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Zeer tevreden over dit knikarm zonnescherm! De cassette ziet er strak en modern uit en het doek is van mooie, stevige kwaliteit. De montage verliep vakkundig en zonder problemen. Wat ook erg prettig is: het zonneschermbedrijf kwam alle afspraken netjes na. Al met al een top product en uitstekende service. Absoluut een aanrader!
Beste Chris, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het knikarmscherm, de uitstraling van de cassette en de kwaliteit van het doek. Ook fijn dat de montage vakkundig en prettig is verlopen en dat alles volgens afspraak is gegaan. Daar doen we het met veel plezier voor. We wensen je heel veel fijne en zonnige momenten toe met je nieuwe zonnescherm en bedanken je voor de aanrader. ^Mike
Voor de derde keer gekozen voor Zon en Scherm. Keurig geholpen weer door filiaal in Spijkenisse. Denken altijd met je mee. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Screen was niet tijdig geleverd voor de datum plaatsing maar ik vond dat geen probleem. Ook nu weer nette, vriendelijke en vakkundige mensen. Screen moest voor slaapkamer raam boven veranda. Plaatsing is keurig verlopen. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Beste Alianne, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je inmiddels al voor de derde keer voor Zon en Scherm hebt gekozen. Bedankt voor je mooie woorden over onze collega’s in Spijkenisse en fijn om te horen dat je het meedenken, de communicatie en de plaatsing opnieuw als prettig hebt ervaren. Geweldig dat alles uiteindelijk netjes en vakkundig is verlopen en dat je zo tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier gewenst van je nieuwe screen en bedankt voor je warme aanbeveling. ^Mike
Goed gedaan en naar tevredenheid geplaatst en de afstandsbedieningen identiek ingesteld en dus voor alle rolluiken te gebruiken.
Beste Paul, Bedankt voor je fijne review. Mooi om te horen dat de plaatsing naar tevredenheid is verlopen en dat alles netjes is ingesteld met de afstandsbedieningen. Dat maakt het gebruik natuurlijk extra prettig. Veel plezier gewenst van de rolluiken en bedankt voor je vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles top volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het graag voor. Veel plezier gewenst met het eindresultaat en bedankt voor je vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
De plaatsing is supergoed verlopen door enorm fijne en betrokken mensen. Erg fijne samenwerking tussen deze mensen en zeer klantvriendelijk. Bovendien zeker zeer vakbekwame monteurs. Prachtig werk geleverd. Tevens de service en het nakomen van afspraken erg goed.
Beste, Dank je wel voor je mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat de plaatsing zo goed is verlopen en dat je de samenwerking en betrokkenheid van onze monteurs zo positief hebt ervaren. Dat zij vakbekwaam te werk zijn gegaan en hun afspraken netjes zijn nagekomen, is precies waar we voor staan. Geniet van het prachtige resultaat en alle fijne momenten die nog gaan volgen. ^Mike
Goede uitleg over het gebruikte materiaal
Beste Amiltenburg, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de uitleg over het gebruikte materiaal duidelijk en prettig was. We vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent en met een gerust gevoel je keuze kunt maken. Geniet van het resultaat en alles wat het je brengt. ^Mike
Na verhuizing voor de tweede maal een zonnescherm laten plaatsen door dit bedrijf. Wederom snel en vlot geholpen, zowel in de winkel als de medewerkers aan huis. Het enige kritiekpuntje: we wilden hetzelfde scherm met hetzelfde bedieningsmecganisme. Dat zat eerst verborgen in het scherm en is nu open. Minder mooi en jammer dat ik dat niet wist (dan had ik misschien een andere keuze gemaakt). Verder top!
Beste Karin, Dank je wel dat je opnieuw voor ons hebt gekozen, dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je zowel in de winkel als bij je thuis weer snel en prettig bent geholpen. Goed dat je het verschil in het bedieningsmechanisme benoemt. We begrijpen dat zulke details invloed hebben op hoe je het eindresultaat ervaart. Tegelijk is het mooi om te lezen dat je verder tevreden bent en opnieuw met een goed gevoel terugkijkt op het hele traject. We wensen je veel plezier met je zonnescherm en hopen dat je er weer volop van geniet. ^Mike
Zon en Scherm in Zoetermeer heeft bij ons een Verano Tumba V642 terrasoverkapping geplaatst en wij zijn daar ontzettend blij mee. Al bij het eerste bezoek aan het filiaal in Zoetermeer werden wij bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen. De adviseur nam echt de tijd voor ons, dacht goed mee en gaf zulke duidelijke en deskundige adviezen dat wij uiteindelijk zelfs zijn afgeweken van wat wij oorspronkelijk zelf in gedachten hadden. Achteraf kunnen we alleen maar zeggen: gelukkig maar. We zijn erg blij dat we naar zijn advies hebben geluisterd, want het resultaat is echt veel mooier en beter geworden dan wij zelf hadden bedacht. Gisteren is de overkapping geplaatst door twee geweldige monteurs. Niet alleen vakbekwaam en zorgvuldig, maar ook bijzonder vriendelijk, rustig en behulpzaam. Alsof het plaatsen van een prachtige terrasoverkapping nog niet genoeg was, hebben zij ook nog even andere apparatuur gekoppeld aan de Somfy TaHoma Switch. Dat noem ik nog eens service. Kortom: van ontvangst en advies tot montage en nazorg helemaal top. Vakmensen met verstand van zaken, oog voor de klant en ook nog een goed humeur. We zijn ontzettend blij met het geweldige eindresultaat. Ons terras is er flink op vooruit gegaan en wij zitten er nu zo tevreden onder dat we bijna hopen op een beetje regen, gewoon om er extra van te genieten.
Beste Hans, Wat een prachtige en uitgebreide review, dank je wel daarvoor. Geweldig om te lezen hoe je het hele traject hebt ervaren, van het eerste bezoek tot en met de montage. Het is mooi dat het advies zo goed heeft uitgepakt en zelfs boven verwachting is geworden. Daar doen we het voor. Ook fijn om te horen dat de monteurs niet alleen vakkundig te werk zijn gegaan, maar ook de extra moeite hebben genomen om mee te denken en te helpen met de Somfy TaHoma Switch. Dat soort momenten maken het verschil. Geniet volop van jullie nieuwe terrasoverkapping en alle mooie momenten die daaronder gaan volgen, met zon én misschien af en toe een beetje regen. ^Mike
zie boven
Beste Jasper, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het werk en de communicatie van de monteurs. Mooi dat alles netjes, vlot en volgens planning is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring en geniet van het resultaat! ^Mike
Brielle, 22 april 2026 Wanneer een karwei normaal verloopt is vrijwel ieder bedrijf okay. Het verschil tussen goede en slechte bedrijven wordt gemaakt wanneer er iets niet goed gaat. Dit was bij mij het geval tijdens het ophangen van 2 knikarmschermen door Firma Zon en Scherm. Alles verliep in eerste instantie volgens plan, het eerste scherm was opgehangen, het tweede scherm hing aan de bovenste draadeinden, toen zag ik dat een trap dicht werd geklapt. Tot mijn verbijstering kreeg ik te horen dat het karwei niet werd afgemaakt. De sfeer was prima, dus even dacht ik nog dat een grapje werd gemaakt. Niet dus!! Reden? Vaag, iets van weinig tijd en verplichtingen bij een volgend karwei. Volgens de monteur zou met zekerheid (!) dezelfde dag nog contact worden opgenomen, daarna was het inpakken en werd het pand verlaten. Na enige tijd kwamen beide monteurs terug om het scherm van de draadeinden te tillen en in karton te pakken. Maar goed ook, het scherm hing voor de volle 100% los. Vervolgens bleef het oorverdovend stil van de zijde van Z & S, dus gebeld naar Planning. Ondanks mijn uitleg kon de desbetreffende persoon niet helpen, geen werkbon van de monteur, maar ik zou met zekerheid (!) dezelfde dag per mail een reactie ontvangen. Niet dus! ’s Avonds een mail opgesteld en naar 2 adressen gezonden. Nooit reactie op gehad! Aan het eind van de volgende (!) middag zelf maar weer gebeld, helaas niemand present die mij verder kon helpen, maar morgen zou met zekerheid een reactie volgen …. Echt heel blij was ik niet en dat ook duidelijk uitgesproken. Misschien hierdoor werd ik daarna gebeld met de mededeling dat over een week het scherm opgehangen zou worden. Waar ik mij uiterst pissig over heb gemaakt is dat vanuit Z & S geen contact is opgenomen, niet via de telefoon, app of mail. Totaal niet, nul, nada. Dat is meer dan waardeloos. De Firma krijgt 1 ster omdat het niet mogelijk is om géén ster te geven!
Beste Evert, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het zeer vervelend om te lezen dat de werkzaamheden niet naar tevredenheid zijn verlopen en dat de communicatie daarna ernstig tekort is geschoten. Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan voor de manier waarop het project is afgebroken en hoe dit vervolgens is afgehandeld. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om je in onzekerheid te laten of zonder duidelijke terugkoppeling te laten zitten. Dit is niet de service die wij nastreven, en we begrijpen volledig je frustratie hierover. De situatie die je beschrijft met betrekking tot het voortijdig stoppen van de montage en het gebrek aan directe communicatie had anders moeten worden opgepakt door onze planning. We nemen je feedback hierover zeer serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. We begrijpen dat het zonnescherm inmiddels op 21 april is gemonteerd en dat de situatie daarmee is afgerond. Mocht je verdere vragen of zorgen hebben, of als er iets is, laat het ons dan gerust weten. We staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je rechtstreeks en tijdig wordt geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en dank voor je terugkoppeling. Dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. ^Loah
Beste, Fijn om te horen dat alles netjes op tijd is verlopen en dat de storing snel is opgelost. Mooi dat je tevreden bent, dank je wel voor je bericht en veel plezier van je scherm! ^Mike
Sunscreens met solar powered elektromotoren zijn snel en kundig gemonteerd.
Beste Harro, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle en vakkundige montage. Mooi dat de solar sunscreens met elektrische bediening goed bevallen en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier van het resultaat! ^Mike
Zonnescherm is keurig opgehangen. Door professionele vakmensen. Keurig gewerkt.
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat het zonnescherm zo netjes is opgehangen en dat je de uitvoering als professioneel hebt ervaren. Mooi dat het werk keurig is afgerond, daar streven we altijd naar. Bedankt voor je bericht en veel plezier van je zonnescherm! ^Mike
Dik tevreden, zowel de aankoop als de levering. Alles keurig op tijd en volgens afspraak, ook oude zonwering gedemonteerd en afgevoerd.
Beste Arie, Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel daarvoor. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat zowel de aankoop als de levering soepel en volgens afspraak gingen. Ook prettig dat het demonteren en afvoeren van de oude zonwering goed is bevallen. Geniet van je nieuwe zonwering en bedankt voor het vertrouwen! ^Mike
De monteurs hebben professioneel en zorgvuldig gewerkt om ons nieuwe zonnescherm te plaatsen
Snelle levering en plaatsing tot op de millimeter nauwkeurig. Vriendelijke heren en ze namen alle tijd om het scherm keurig op te hangen.
Beste Cilla, Wat fijn om te lezen dat alles zo nauwkeurig en zorgvuldig is verlopen. Mooi dat je de vriendelijke aanpak en de tijd die genomen werd ook zo hebt ervaren, daar doen we het voor. Bedankt dat je dit deelt en geniet van het resultaat! ^Mike
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.