Eerlijk gezegd had ik nooit van zonnenbscherm gehoord. Mijn oude rolluik was kapot en een plaatselijke specialist was niet aanspreekbaar. Via internet kwam ik uit bij Zon en Scherm. Meteen er naar toe en werden ook meteen en zeer vriendelijk geholpendoor Marcel. Vervolgens opdracht geplaatst. Opmeten Sander kwam de maten opnemen. Ook deze man was zeer behulpzaam. Onze oude scherm deed het niet meer, maar Sander hielp meteen om wat licht in de slaapkamer te brengen. Gewoon top. Vervolgens kwamen de monteurs. En ook deze waren zeer vriendelijk en hielden zeker rekening met mijn wensen. Kortom als ik weer wat nodig heb kom ik zeker bij Zon en Scherm
Beste, Wat een mooi en uitgebreid verhaal, dank je wel voor het delen van je ervaring! Geweldig om te horen dat je vanaf het eerste contact zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen, van Marcel in de showroom tot Sander bij het inmeten en de monteurs bij de montage. Wat fijn dat er direct werd meegedacht en gehandeld, zelfs om tijdelijk wat licht in de slaapkamer te brengen. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe scherm! ^Mike.
Uitleg over de verschillende mogelijkheden was duidelijk zodat we een goede keuze konden maken. Prijsniveau is zeker concurrerend. Montage verliep soepel en de uitleg hoe e.e.a. bediend kon worden was duidelijk. We zijn dus erg blij met de aanschaf van onze nieuwe screens en horren.
Beste Menno, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geadviseerd zijn en een duidelijke uitleg hebben gekregen over de mogelijkheden! Super dat de montage soepel verliep en alles helder werd uitgelegd. En natuurlijk mooi meegenomen dat het prijsniveau ook goed in de smaak viel. Heel veel plezier van jullie nieuwe screens en horren! ^Mike.
De heren van Zon en scherm. Waren snel klaar. Maar er is nog wel meer licht dat lekt langs het rolluik dan in het begin. De monteurs wijten dat aan het merk/type rolluik. Ons was bij aanschaf wel verzekerd dat het goed zou verduisteren. Zon en scherm hebben de service verleend. Maar waren niet betrokken. Bij de levering en installatie. Ik beoordeel het contact met hen als zeer goed. Enkel had ik meer verwacht van het verhelpen van mijn probleem.
Beste Jurjen, Bedankt voor je uitgebreide reactie! Fijn om te horen dat je ons contact als prettig hebt ervaren en dat je tevreden bent over de service. Jammer dat het resultaat niet helemaal is zoals je had gehoopt, maar we waarderen het dat je dit zo eerlijk deelt. Mocht je willen dat we de situatie nog even beoordelen, dan kun je altijd foto’s sturen naar [email protected]. Nogmaals dank en een mooie dag gewenst! ^Loah
Goed geholpen bij offerte en aankoop en daarna monteren .
Beste Nico, Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen, van offerte tot en met de montage. Blij dat je tevreden bent! ^Mike.
Had wat problemen met het stoppen vh scherm. 1e afspraak is niemand komen opdagen, tweede afspraak na 1 1/2 maand en binnen 2 minuten opgelost. Had dit dan niet eerder gekund? Communicatie met jullie is slecht, gevraagd om wijziging email maar daar moest ik ook 2x om verzoeken. Het scherm hangt verder prima,, geen commentaar daarover, dat ging prima, ik denk dat de eerste monteurs de afstelling zijn vergeten?
De afspraak is goed verlopen.
Beste Leen, Wat fijn om te horen dat alles goed en correct is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie woorden. Geniet van het resultaat! ^Mike.
Goede ervaringen
Beste Bep, Wat leuk dat je zulke goede ervaringen hebt gehad! Fijn om te horen dat onze medewerkers je vriendelijk te woord hebben gestaan en duidelijke uitleg gaven. Dank je wel voor je reactie! ^Mike.
Afstandsbediening van het rolluik werkte niet meer, goed opgelost ondanks dat we niet thuis waren op dat moment. Enige nadeel is dat het erg lang duurde voordat het geregeld kon worden, maar dat is helaas niet anders. Het is nu eenmaal druk en monteurs zijn schaars.
Beste Rimke, Bedankt voor je open en begripvolle reactie. Wat fijn dat het probleem met de afstandsbediening goed is opgelost, zelfs terwijl je niet thuis was. We waarderen het dat je ondanks de wachttijd toch positief terugkijkt op de service. Blij dat alles nu weer werkt zoals het hoort! ^Mike.
De monteurs hebben prima gewerkt
Beste Ronald, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je tevreden bent en dat de monteurs prima werk hebben geleverd. Geniet van het resultaat! ^Mike.
We vonden, dat een rolluik voor een specifiek raam gewenst was en bestaat gelijk te regelen. In de showroom werden we netjes te woord gestaan en goed voorgelicht. Gelijk de bestelling gedaan en enkele weken later werd het rolluik al gemonteerd. Prima service! Bedankt.
Beste Gert, Wat een mooie spontane beslissing, en geweldig dat alles zo vlot en prettig is verlopen! Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn in de showroom en dat de montage keurig is uitgevoerd. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van het nieuwe rolluik! ^Mike.
Zondermeer goed, zie boven.
Beste Henk, Dank je wel voor je positieve woorden! Fijn dat alles volgens duidelijke afspraken en precies op tijd is verlopen. Mooi dat alles zo soepel ging! ^Mike.
Super blij mee, een aanwinst voor onze woonkamer/tuin
Zie boven.
Beste Albert, Dank je wel voor je fijne reactie! Geweldig dat de schermen keurig zijn geplaatst en goed hun werk doen. En leuk om te horen dat je tevreden bent over de monteurs! Veel plezier van je nieuwe schermen! ^Mike.
Snel en vaardig
Beste Herman, Dank je wel voor je reactie! Fijn dat je de monteurs als prettig en vriendelijk hebt ervaren en dat alles snel en vakkundig is verlopen. We zijn blij dat het zo goed ging! ^Mike.
De monteur begreep meteen wat hem te doen stond en had het binnen 10 minuten opgelost.
Beste, Wat fijn dat alles zo snel en deskundig is opgelost! Altijd prettig als een monteur precies weet wat er moet gebeuren. Bedankt voor je vertrouwen en je positieve reactie! Tot de volgende keer! ^Mike.
Op donderdag 21 augustus werden er twee zonneschermen geplaatst. De monteur durfde het niet aan de hoek in te stellen (hoewel de schermen windkracht 5 kunnen hebben en het was windkracht 5). Vroeg wel of ze dan snel konden komen. Dat kon hij niet garanderen. Kreeg later het bericht dat men op 20 oktober wilde komen. Direct iedereen gemaild en gebeld. Uiteindelijk is men op 28 augustus langs geweest en staan de schermen perfect afgesteld.
Beste A.J. Moerman, Dank je wel voor je review en dat je je ervaring zo duidelijk hebt gedeeld. Wat jammer dat je nog niet volop gebruik kunt maken van je nieuwe zonneschermen, dat begrijp ik heel goed. Gelukkig hebben we de afspraak kunnen vervroegen naar 28 augustus. Hopelijk kun je daarna volop genieten van de producten ^Loah
Originele beoordeling
Op donderdag 21 augustus werden er twee zonneschermen geplaatst. De monteur durfde het niet aan de hoek in te stellen (hoewel de schermen windkracht 5 kunnen hebben en het was windkracht 5). Vroeg wel of ze dan snel konden komen. Dat kon hij niet garanderen. Kreeg later het bericht dat men op 20 oktober wilde komen. Direct iedereen gemaild en gebeld. Men zou kijken wat er gedaan kon worden, maar voorlopig staat 20 oktober en kom de zon onder het scherm gewoon de kamers binnen. Voorlopig hebben wij dus niets aan deze, toch flink dure, zonneschermen. Als het op 20 oktober stormt wordt het waarschijnlijk maart 2026....
Alle afspraken uitgevoerd zoals vooraf besproken goed personeel en perfecte afwerking.
Beste Marcel, Wat een mooie review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat je zo tevreden bent over de afwerking en ons team. Vriendelijkheid en vakwerk gaan bij ons hand in hand! Geniet van je zonwering! ^Mike.
heel aardige mannen goed gewerkt alleen een kabel vergeten te knippen
Beste Geeta, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je keuze en tevreden over het werk van de monteurs! Bedankt voor je vriendelijke woorden. Kleine dingen zoals een vergeten kabeltje lossen we natuurlijk graag voor je op als je ons even laat weten. Geniet van het resultaat! ^Mike.
Ben er enorm blij mee en het is mooier en netter dan dat ik dacht!
Beste Kitty, Wat een fijne verrassing, dat het nog mooier en netter is geworden dan je had verwacht! Heel leuk om te horen dat je er zo blij mee bent. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Geniet ervan, elke dag weer! ^Mike.
Hoewel ik goed en snel contact had met een contact persoon, was de communicatie moeizamer. Ik heb er meerdere keren achteraan moeten mailen. Over de reparatie zelf ben ik erg tevreden. Vriendelijke monteurs. Leverden goed en precies werk
Beste Chantal. Dank je wel voor je eerlijke en positieve feedback! Fijn dat je zo tevreden bent over de reparatie en dat de monteurs hun werk goed en vriendelijk hebben uitgevoerd. We begrijpen dat de communicatie wat beter had gekund en nemen dat graag mee als leerpunt. We zijn blij dat alles uiteindelijk naar wens is afgerond! ^Mike.
Enerzijds aardige en ervaren monteurs op 1 punt na. Anderzijds was het wellicht van beide kanten handiger geweest eerst goed te bevragen en daarop advies te geven. Verder goed werk geleverd !
Beste mevrouw Maljaars, Dank u wel voor uw terugkoppeling! Fijn dat u het werk en de inzet van de monteurs waardeert. Goed advies begint inderdaad met de juiste vragen, en dat nemen we graag mee voor de toekomst. We zijn blij dat het eindresultaat naar wens is. Bedankt voor uw vertrouwen! ^Mike.
Bedrijf, voorheen Hulsman en de Veluwe, is erg bureaucratisch geworden, daardoor moest ik door formulieren heen om mijn probleem te melden, diverse malen bellen en weer afwachten tot mijn probleem werd opgelost. Medewerkers waren wel vriendelijk en technisch is het opgelost.
Beste Flora, Dank voor uw feedback. Jammer dat het melden van uw probleem zoveel tijd en formulieren kostte. Fijn dat onze medewerkers vriendelijk waren en het technische probleem is opgelost. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en processen te verbeteren. ^Loah
Op 16juni hadden we een afspraak voor het plaatsen van het zonnescherm.deze werd geannuleerd omdat de montuur migraine had. Ze zouden 17 juni komen.Afspraak werd wederom geannuleerd omdat het scherm niet compleet was.Hebben een maand gewacht en na bellen is het scherm op 16 juli opgehangen door vakmensen.prima. Het was wel jammer van de moeilijke start.
Beste Maarten, Dank je wel voor je open en duidelijke review. We begrijpen dat de start wat stroef verliep en waarderen je geduld enorm. Fijn om te horen dat de plaatsing uiteindelijk is uitgevoerd door vakmensen en alles prima is afgerond. We hopen dat je volop geniet van je zonnescherm! ^Mike.
Onze zonwering op de serre 4,5 jaar geleden, geplaatst door Zon en Scherm omdat ze echt véél goedkoper waren dan de lokale leveranciers. Bij de montage was wat fout gegaan en onderliggende glasplaten gebarsten. Is keurig opgelost. Nu, na bijna de garantie periode verlopen, wilde ik ze er graag bij hebben omdat het scherm gevaarlijk kraakte en piepte bij het uitlopen en één van de koorden hing buiten het systeem. Ik stelde voor wel wat mee te willen betalen en er kwam een aanvaardbaar voorstel. Nu is de monteur geweest, heeft alles netjes afgesteld. De rekening kwam en was hoger dan de offerte. Over gebeld en’ sorry mijnheer’ er kwam een creditnota. Ergo: fouten gebeuren maar netjes opgelost, zelfs als er helemaal voor naar Twente moeten komen.
Beste Jos, Wat een mooie en eerlijke review, dank je wel daarvoor! Fijn om te lezen dat je al jarenlang tevreden bent en dat we ook bij de nazorg konden helpen. Dat er soms iets misgaat is menselijk, maar we doen er alles aan om het netjes en naar tevredenheid op te lossen, fijn dat dat ook zo is ervaren. Dank voor je vertrouwen, ook na al die jaren! ^Mike.
Het was even wachten , dat was verteld, maar het is een fantastisch screen. Keuze in verschillende kleuren en professioneel gemonteerd. Ik ben zeer tevreden.
Beste, Wat fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat! Goed om te horen dat het wachten de moeite waard was en dat je blij bent met je keuze. De montage professioneel uitgevoerd en het screen helemaal naar wens, daar worden we blij van! Veel plezier ervan! ^Mike.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.