Voorbeeld voor andere zonwering bedrijven!

Zeer prettig ontvangen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het meedenken en het advies werd door ons zeer gewaardeerd. Dankzij Zon en Scherm Spijkenisse gaan wij extra genieten van de zomer!

Prima werk geleverd

Jongens hebben het scherm netjes opgehangen

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Op afspraak gearriveerd, professioneel en vooral schschoon gewerkt. Prima

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

De raamhorren en de hordeur zijn heel netjes en goed aangebracht.

Vakkundig bedrijf

Vanaf de verkoop en tot montage een keurig en vakkundig bedrijf. Vakkundige verkoper , inmeter en monteurs hebben wij ervaren.

prettig bedrijf.

Onze ervaring is overwegend positief. Het scherm ziet er erg goed uit. De heren van de montage waren erg prettig en leverden goed werk. Het enige negatieve is de communicatie. Welke datum word er gemeten, welke datum word er geplaatst, hoe laat komen ze. Jammer wat dit past niet bij dit bedrijf. Ook, hoe moet ik de batterij van de afstandbediening eventueel vervangen. De 5 sterren gaat naar 4 om deze dingen. groet Ben

• Communicatie Matig

Meer dan uitstekend

Zal jullie voordragen bij familie en kennissen. Puik . Groet uit Harderwijk

Snel geplaatst

Snelle reactie op offerte verzoek voor een screen in onze eerder geplaatste overkapping. Na bestelling snelle levering en vakkundig geplaatst.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed geholpen in de showroom. De horren en screens zijn erg mooi, én scherp geprijsd. Monteurs waren vriendelijk, hebben netjes gewerkt en waren binnen een mum van tijd klaar.

Een aanrader

Zeer tevreden over dit knikarm zonnescherm! De cassette ziet er strak en modern uit en het doek is van mooie, stevige kwaliteit. De montage verliep vakkundig en zonder problemen. Wat ook erg prettig is: het zonneschermbedrijf kwam alle afspraken netjes na. Al met al een top product en uitstekende service. Absoluut een aanrader!

Zonwering nodig kies voor Zon en Scherm

Voor de derde keer gekozen voor Zon en Scherm. Keurig geholpen weer door filiaal in Spijkenisse. Denken altijd met je mee. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Screen was niet tijdig geleverd voor de datum plaatsing maar ik vond dat geen probleem. Ook nu weer nette, vriendelijke en vakkundige mensen. Screen moest voor slaapkamer raam boven veranda. Plaatsing is keurig verlopen. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed geregeld de plaatsing en aanpassen controllers

Goed gedaan en naar tevredenheid geplaatst en de afstandsbedieningen identiek ingesteld en dus voor alle rolluiken te gebruiken.

Top als volgens afspraak

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Na wat bestelproblemen super behandeld

De plaatsing is supergoed verlopen door enorm fijne en betrokken mensen. Erg fijne samenwerking tussen deze mensen en zeer klantvriendelijk. Bovendien zeker zeer vakbekwame monteurs. Prachtig werk geleverd. Tevens de service en het nakomen van afspraken erg goed.

Goede montage en uitleg

Goede uitleg over het gebruikte materiaal

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Mooi scherm en vriendelijke medewerkers

Na verhuizing voor de tweede maal een zonnescherm laten plaatsen door dit bedrijf. Wederom snel en vlot geholpen, zowel in de winkel als de medewerkers aan huis. Het enige kritiekpuntje: we wilden hetzelfde scherm met hetzelfde bedieningsmecganisme. Dat zat eerst verborgen in het scherm en is nu open. Minder mooi en jammer dat ik dat niet wist (dan had ik misschien een andere keuze gemaakt). Verder top!

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Dankzij Zon en Scherm zitten wij er nu zó mooi bij dat zelfs (een beetje) regen welkom is.

Zon en Scherm in Zoetermeer heeft bij ons een Verano Tumba V642 terrasoverkapping geplaatst en wij zijn daar ontzettend blij mee. Al bij het eerste bezoek aan het filiaal in Zoetermeer werden wij bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen. De adviseur nam echt de tijd voor ons, dacht goed mee en gaf zulke duidelijke en deskundige adviezen dat wij uiteindelijk zelfs zijn afgeweken van wat wij oorspronkelijk zelf in gedachten hadden. Achteraf kunnen we alleen maar zeggen: gelukkig maar. We zijn erg blij dat we naar zijn advies hebben geluisterd, want het resultaat is echt veel mooier en beter geworden dan wij zelf hadden bedacht. Gisteren is de overkapping geplaatst door twee geweldige monteurs. Niet alleen vakbekwaam en zorgvuldig, maar ook bijzonder vriendelijk, rustig en behulpzaam. Alsof het plaatsen van een prachtige terrasoverkapping nog niet genoeg was, hebben zij ook nog even andere apparatuur gekoppeld aan de Somfy TaHoma Switch. Dat noem ik nog eens service. Kortom: van ontvangst en advies tot montage en nazorg helemaal top. Vakmensen met verstand van zaken, oog voor de klant en ook nog een goed humeur. We zijn ontzettend blij met het geweldige eindresultaat. Ons terras is er flink op vooruit gegaan en wij zitten er nu zo tevreden onder dat we bijna hopen op een beetje regen, gewoon om er extra van te genieten.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

correcte monteurs in werk en communicatie. netjes gedaan in relatief korte tijd. ook netjes op tijd

zie boven

Waardeloos!

Brielle, 22 april 2026 Wanneer een karwei normaal verloopt is vrijwel ieder bedrijf okay. Het verschil tussen goede en slechte bedrijven wordt gemaakt wanneer er iets niet goed gaat. Dit was bij mij het geval tijdens het ophangen van 2 knikarmschermen door Firma Zon en Scherm. Alles verliep in eerste instantie volgens plan, het eerste scherm was opgehangen, het tweede scherm hing aan de bovenste draadeinden, toen zag ik dat een trap dicht werd geklapt. Tot mijn verbijstering kreeg ik te horen dat het karwei niet werd afgemaakt. De sfeer was prima, dus even dacht ik nog dat een grapje werd gemaakt. Niet dus!! Reden? Vaag, iets van weinig tijd en verplichtingen bij een volgend karwei. Volgens de monteur zou met zekerheid (!) dezelfde dag nog contact worden opgenomen, daarna was het inpakken en werd het pand verlaten. Na enige tijd kwamen beide monteurs terug om het scherm van de draadeinden te tillen en in karton te pakken. Maar goed ook, het scherm hing voor de volle 100% los. Vervolgens bleef het oorverdovend stil van de zijde van Z & S, dus gebeld naar Planning. Ondanks mijn uitleg kon de desbetreffende persoon niet helpen, geen werkbon van de monteur, maar ik zou met zekerheid (!) dezelfde dag per mail een reactie ontvangen. Niet dus! ’s Avonds een mail opgesteld en naar 2 adressen gezonden. Nooit reactie op gehad! Aan het eind van de volgende (!) middag zelf maar weer gebeld, helaas niemand present die mij verder kon helpen, maar morgen zou met zekerheid een reactie volgen …. Echt heel blij was ik niet en dat ook duidelijk uitgesproken. Misschien hierdoor werd ik daarna gebeld met de mededeling dat over een week het scherm opgehangen zou worden. Waar ik mij uiterst pissig over heb gemaakt is dat vanuit Z & S geen contact is opgenomen, niet via de telefoon, app of mail. Totaal niet, nul, nada. Dat is meer dan waardeloos. De Firma krijgt 1 ster omdat het niet mogelijk is om géén ster te geven!

• Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Goed

Puntueel en storing electrische scherm snel opgelost.t

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Snelle en goede montage van mooie solar Sunscreens

Sunscreens met solar powered elektromotoren zijn snel en kundig gemonteerd.

Zeer goed en professioneel

Zonnescherm is keurig opgehangen. Door professionele vakmensen. Keurig gewerkt.

Alles volgens afspraak

Dik tevreden, zowel de aankoop als de levering. Alles keurig op tijd en volgens afspraak, ook oude zonwering gedemonteerd en afgevoerd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Jammer genoeg zitten er twee storende donkere strepen(vouwen??) aan de voorzijde binnenkant vh doek

De monteurs hebben professioneel en zorgvuldig gewerkt om ons nieuwe zonnescherm te plaatsen

• Kwaliteit & Afwerking Matig

Perfect!

Snelle levering en plaatsing tot op de millimeter nauwkeurig. Vriendelijke heren en ze namen alle tijd om het scherm keurig op te hangen.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.