Zeer tevreden over Zon en Scherm. Goed in de winkel geholpen met een juiste uitleg van het product. Het monteren van het zonnescherm is eveneens perfect verlopen door prima monteurs.
Beste Jan en Terry, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat je zowel in de winkel goed bent geholpen als dat de montage perfect is verlopen. We geven je complimenten met plezier door aan zowel onze collega’s in de winkel als aan de monteurs. Geniet van je zonnescherm en bedankt voor je vertrouwen in ons! ^Mike
Goede communicatie, snelle en vooral goede montage van het zonnenscherm en aardige monteurs.
Beste Eduard, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! Geweldig dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage snel en goed is verlopen. Ook leuk dat je onze monteurs als vriendelijk hebt ervaren. Geniet van je zonnescherm en bedankt voor je vertrouwen in ons! ^Mike
Van advies, service tot montage, alles was in orde!
Beste Esmee, Wat mooi om te horen, dank je wel voor je fijne review! Geweldig dat je het hele traject, van advies tot service en montage, als positief hebt ervaren. Daar worden we blij van! Geniet van het resultaat en bedankt voor je vertrouwen in ons. ^Mike
Geen commentaar. De mannen hebben gedaan wat ze moesten doen en hebben dit goed gedaan.
Beste Wim, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en dat je tevreden bent over het werk van onze monteurs. Daar doen we het voor! Geniet van het resultaat en bedankt voor je vertrouwen in ons. ^Mike
Screen laten plaatsen op de 1e etage. Het screen en de omhuizing is mooi en van goede kwaliteit. Proces vooraf ook fijn; snelle telefonische reactie en goed advies gekregen. Inmeten kon op korte termijn. De installateurs waren toppers: vriendelijk, duidelijke uitleg gegeven en goed werk afgeleverd. Bedankt!
Beste Lotte, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je het hele traject, van het eerste contact tot en met de montage, als prettig hebt ervaren. Mooi ook dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het screen en de afwerking. We geven je complimenten met plezier door aan onze adviseurs en monteurs, daar worden ze zeker blij van. Geniet van het comfort en bedankt voor je vertrouwen in ons! ^Mike
Ze waren netjes op tijd, gedroegen zich uitermate professioneel en keurig, ook toen het ff tegen zat en het draai/kantelraam niet wilde sluiten nadat de hor er in was geplaatst. Naar tevredenheid opgelost. Het monteren ging geheel volgens plan, en het eindresultaat was wat wij als klant verwacht hadden. Moneurs zijn heel familiair en gezellig, helpt wellicht ook mee in het "smood" laten verlopen van werkzaamheden. Bij het afsluiten van werkzaamheden en vetrek lieten ze ons met een tevreden gevoel in de woning achter.
Beste Rob, Wat een prachtige en uitgebreide review, dank je wel daarvoor! Heel fijn om te horen dat alles netjes volgens planning is verlopen en dat je onze monteurs als professioneel, vriendelijk en prettig in de omgang hebt ervaren. Ook mooi dat zelfs een klein obstakel goed en naar tevredenheid is opgelost. Het doet ons goed dat jullie met een tevreden gevoel zijn achtergelaten en dat het eindresultaat helemaal aan de verwachtingen voldoet. Geniet ervan en bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! ^Mike
Zeer beleefde en hulpvaardige jongens die het product hebben gemonteerd.
Beste Antoinette, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden! Geweldig dat je zowel het contact als de montage zo positief hebt ervaren. We geven je complimenten met plezier door aan onze monteurs, daar worden ze zeker blij van. Geniet van het resultaat en bedankt voor je vertrouwen in ons! ^Mike
Hele aardige mannen die wisten waar ze mee bezig waren. Ze hebben vanaf 8 uur ‘s ochtends gewerkt tot 17.15 in de middag met alleen n half uur lunchpauze! Ze hebben secuur gewerkt en tot t laatst alles bijgesteld zodat alles optimaal werkte! Netjes alles opgeruimd!
Beste Liesbeth, Wat een mooie en uitgebreide terugkoppeling, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de inzet en het vakmanschap van onze monteurs. Mooi dat alles zo secuur is afgesteld en netjes is achtergelaten. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden, geniet van het resultaat! ^Mike
Bij Zon en Scherm een glazen windscherm besteld. Dat wilde ik graag uit een stuk. Dat is na een zoektocht door het bedrif onder leveranciers gelukt! Ziet er moou en degelijk uit.
Beste Ton, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je glazen windscherm! Fijn dat het gelukt is om precies te vinden wat je voor ogen had en dat het resultaat mooi en degelijk is geworden. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen, geniet van je aankoop en het comfort dat het biedt! ^Mike
Ondanks de regenbuien stoer en hard doorgewerkt. Pech: kortsluiting in apparaat, maar 2 dagen later weer present om de klus af te maken. Ook toen weer regen, maar desondanks alles keurig afgerond. We zijn blij met de terrasoverkapping en de screen.
Beste Francesco, Wat een mooie woorden, dank je wel! Knap dat je het doorzettingsvermogen van de monteurs zo hebt ervaren, zelfs met het weer en de tegenslag tussendoor. Fijn dat alles uiteindelijk keurig is afgerond en dat je blij bent met de terrasoverkapping en de screen. Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring, geniet van het comfort en het resultaat! ^Mike
zeer vakkundige mensen en erg netjes gewerkt.
Beste Wesley, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vakkundigheid van onze mensen en dat alles netjes is uitgevoerd! Daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie feedback en het vertrouwen, geniet van het resultaat! ^Mike
Bij binnenkomst gaven ze een hand en stelden ze zich keurig voor. De montage werd perfect uitgevoerd en de emballage et, netjea meegemomen.
Beste, Wat leuk om te lezen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad! Mooi dat onze monteurs alles tot in de puntjes hebben uitgevoerd. Ook fijn dat alles weer netjes is achtergelaten. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen, geniet van het resultaat! ^Mike
De ploeg heeft keurig werk afgeleverd. En de afspraken, zijn zeer correct nageleefd.
Beste Piet, Wat fijn om te horen dat alles zo netjes is verlopen en dat de afspraken correct zijn nagekomen! Daar hechten we veel waarde aan. Mooi dat de ploeg keurig werk heeft afgeleverd. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie feedback, geniet van het resultaat! ^Mike
Proffesioneel en kundig personeel
Beste Ronald, Wat leuk om te horen dat je ons team als professioneel en kundig hebt ervaren! Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen, we hopen dat je volop geniet van het resultaat! ^Mike
Monteurs hebben vakwerk geleverd. Alles goed opgemeten en afgewerkt. Ook binnen aansluitsnoer mooi weggewerkt naar stopcontact.
Beste Willy, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het werk van onze monteurs! Mooi dat alles netjes is opgemeten en afgewerkt en dat ook het aansluitsnoer strak is weggewerkt. We geven je complimenten met plezier door aan het team. Bedankt voor het delen van je ervaring en geniet van het eindresultaat! ^Mike
Van aankoop tot montage alles fijn geregeld, wij komen er graag terug.
Beste Robert, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je het team als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Fijn dat het hele traject, van aankoop tot montage, prettig is verlopen. Dank je wel voor je vertrouwen en we wensen je veel plezier met het resultaat! ^Mike
Heel tevreden, ziet er goed uit. Alles werkt. Het is ook netjes afgewerkt alle rommel meegenomen. Alles weer op zijn plek gezet. Ik hoop dat we een mooie zomer krijgen. Kan ik mijn zoonescherm veel gebruiken.
Beste Jannie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles goed werkt en dat je tevreden bent met hoe het eruitziet. Ook leuk dat je aangeeft dat alles netjes is afgewerkt en dat alles weer op zijn plek is gezet. We hopen met je mee op een mooie zomer zodat je volop van je zonnescherm kunt genieten. Bedankt voor het delen van je ervaring! ^Mike
Nuttige en heldere informatie ontvangen over de aanschaf van twee Solar Screens m.n. over de doorzichtbaarheid. Hierdoor snel een keuze kunnen maken. Ook de installatie verliep zeer snel en volgens afspraak.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je nuttige en heldere informatie hebt gekregen over de Solar Screens, vooral over de doorzichtbaarheid. Goed dat dit heeft geholpen om snel een passende keuze te maken. Ook leuk om te lezen dat de installatie snel en volgens afspraak is verlopen. Dank je wel voor het delen van je ervaring en geniet van het resultaat! ^Mike
Vakmanschap
Beste Joop, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze mensen als netjes hebt ervaren en dat er keurig en schoon is gewerkt. Vakmanschap en een verzorgde werkwijze vinden we erg belangrijk, dus het is leuk dat je dat zo hebt opgemerkt. Dank je wel voor het delen van je ervaring en geniet van het resultaat! ^Mike
Wij werden hartelijk ontvangen en de adviseur gaf een erg goede uitleg over de mogelijkheden en welke materialen het beste waren ,kortom een heel goede presentatie Het inmeten en monteren was super ,we zijn zeer tevreden met de aanschaf
Beste Rien, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo hartelijk zijn ontvangen en dat de adviseur een duidelijke uitleg heeft gegeven over de mogelijkheden en materialen. Geweldig om te lezen dat ook het inmeten en monteren zo goed is verlopen en dat jullie zeer tevreden zijn met de aanschaf. Dat horen we natuurlijk graag. Geniet van het resultaat en bedankt voor het vertrouwen! ^Mike
Mijn zonnescherm werd vlot afgemonteerd ter plaatse. Ben ook reuze benieuwd als hij na zijn “winterslaap” weer fijn zijn werk doet..Ook mede doordat ik zelf in de meehelp status stond…
Beste Jacob, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat het zonnescherm vlot is afgemonteerd. Hopelijk komt het scherm na zijn winterslaap weer volop in actie en kun je er heerlijk van genieten zodra de zon zich weer laat zien. Bedankt voor het delen van je ervaring! ^Mike
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles goed is geplaatst en dat het ruim aan je verwachtingen voldoet. Daar worden we blij van. Geniet van het resultaat en bedankt voor het delen van je ervaring! ^Mike
Informatief gesprek was duidelijk en na onderhandeling een goede prijs afgesproken. Inmeten werd snel erna opgepakt. De eerste installatie afspraak was intern verplaatst en niet doorgegeven aan ons. Na een aantal mensen gesproken te hebben hierover werden we op een passende manier gecompenseerd. 2e afspraak ging soepel. Vakkundige mensen die meedenken om de best mogelijke oplossing te bieden voor het wegwerken van kabels. Al met al zeer tevreden over het eind resultaat
Beste Paul, Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat het informatieve gesprek duidelijk was en dat jullie samen tot een goede prijs zijn gekomen. Ook mooi dat het inmeten snel kon worden opgepakt. Goed om te horen dat er na het contact over de eerste afspraak een passende oplossing is gevonden en dat de tweede installatie soepel is verlopen. Leuk dat je ook de monteurs benoemt die hebben meegedacht over het netjes wegwerken van de kabels. Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat! ^Mike
Ik moest veel communiceren over het opmeten, over de afmetingen voor het plaatsen van het scherm en over de korting. Dit kwam gedeeltelijk door persoonlijke omstandigheden. Ook hadden mijn vrouw en ik de installatie in onze vakantie gepland. Vervolgens was dit op de dag zelf niet haalbaar. De plaatsing zelf lijkt goed te zijn gegaan, maar het gebruik zal ik pas bij meer warmte ervaren. Ik hoop dat dit goed zalgaan.
Beste Lucien, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat de plaatsing zelf goed is verlopen. We hopen dat het scherm straks bij warmer weer precies doet wat je ervan verwacht en dat je er veel comfort van zult ervaren. Dank je ook voor het delen van het traject vooraf. We waarderen het dat je ons hebt meegenomen in het proces en wensen je alvast veel plezier met het gebruik van je scherm wanneer de zon zich weer vaker laat zien. ^Mike
Afgezien van het uitstel van bijna een jaar door technische problemen bij de fabrikant en de matige informatie over de voortgang, is het ptoduct niet prima en vakkundig geleverd en geplaatst
Beste Paul, Bedankt dat je je ervaring deelt. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat alles vakkundig is geleverd en geplaatst. Daar doen we het voor. We waarderen het ook dat je je geduld hebt gehad in de periode voorafgaand aan de levering. Dank je wel dat je dit met ons deelt. Veel plezier met het resultaat en bedankt voor je vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.