Goed en netjes gewerkt

Materialen klopte, geen beschadigingen, netjes geplaatst. Kortom Top!

snel en vakkundig.

Vriendelijk personeel wat snel en vakkundig de schermen monteert. Ze zoeken even overleg daar waar dat nodig is. Ze laten alles schoon achter.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Gewoon goed. Prijs ook heel redelijk.

Mooie showroom goede service en perfect opgehangen. Heel blij mee

Snelle Levering

Prima en Duidelijke Cominucatie betrefende levertijd en montage Montage zeer goed en snel verlopen Prima Monteurs

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed en duidelijk geholpen en de monteurs hebben goed werk geleverd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Een van de plisse gordijnen was defect en is weer meegenomen. Ik heb vanuit jullie nog geen melding gehad over de levertijd van een nieuwe.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Aardige monteurs die weten waar ze het over hebben

Mooi op tijd. Klus snel gedaan. Kwamen alleen met zand aan hun schoenen naar binnen maar waren bereid dit zelf op te ruimen. Als ik dan een klein puntje van kritiek, ik ben een perfectionist, zijn het zichtbaar zijn van de Bouten van de geleiders. Hier heb je tegenwoordig mooie afdichtdoppen voor in de kleur van de rails

Vak en deskundig

Aardige mensen die keurig en vakkundig werk hebben geleverd. Zonnescherm super netjes geplaatst

Professioneel bedrijf

Mooi product Er wordt prima meegedacht Kennis van zaken Goede service Vriendelijk personeel Montage verliep vlot

Sieraad voor ons huis!

Goed gedaan

Over alles positief, kan niet iets bedenken wat niet goed is gegaan

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Is als goed en klantvriendelijk ondervonden.

Heb niets aan te merken op de koop en de installaties van de screens.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Goed ,maar niet volgens plan.

In de offerte werd gesproken over kokers waar beton in ging voor de montage van de staanders. Ik was zelf niet aanwezig,maar er is nu gekozen om de opsluitbanden van het terras te verwijderen zodat de mogelijkheid bestaat dat er grond wegspoeld bij hevige regenval.

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Prima service, snel, leuke korting en snel geleverd en gemonteerd

Goed verzorgd offerte traject. Prettig contact gehad. Mooie Black Friday deal. Snelle levering en plaatsing. Zeer tevreden.

uitstekend werk verricht

Goed overlegt met het monteren, en het gesprek vooraf wat de mogelijkheden zijn in mijn situatie,woon op 5 hoog waar het erg kan waaien. Vriendelijke mensen.

deskundig, goede prijs/kwaliteit

Schermen zijn geleverd zoals afgesproken. Installatie snel en goed.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Mooie rolluiken mooie prijs en snel gemonteerd

Mooie rolluiken vriendelijke mannen snel gemonteerd wat wil je nog meer en de prijs was ook goed Ik zou zelf liever zien dat de ploeg de klant de dag er voor belt met wat voor tijd ze er zijn ik vind 2 uur wachten erg lang hoe het in de mail staat

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

snelle vakkundige reparatie van defect

Ook hele vriendelijke en correcte jongemannen

Snel en vakkundig

Tot mijn verbazing stonden er drie monteurs voor de deur. Binnen enkele minuten waren zij aan het werk. Snel en vakkundig. Alles netjes opgeruimd en uitleg hoe de jaloezieën werken. Al met al een eerste prettige ervaring met Zo’n en Scherm.

Snel, professioneel en vriendelijk

Men was netjes op tijd en hielden er rekening mee dat ik de kinderen naar school moest brengen. Installateur was vriendelijk, professioneel en klaar in no time!

Perfecte monteurs!

Zij zijn sociaal vaardig, zijn vakmensen en hebben liefde voor hun vak!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Zorgvuldig geïnstalleerd en mooi zonnescherm!

Laat de zon maar komen! Mooi scherm, zorgvuldig geïnstalleerd en passend bij de gevel. Blij mee!

Uitstekend werk geleverd

Bestellen, opmeten en monteren! Het was ons een genoegen, opnieuw bij jullie. Wij in een nieuw huis (een appartement deze keer). Alles vlot en helder geregeld. Een goed team hier in Zoetermeer!. Wij profiteren en genieten nu al af en toe van onze mooie screens in de winterzon. Lekker makkelijk met die afstandsbediening. Hartelijk dank. Wij maken mond op mond reclame voor jullie. Vriendelijke groet, Cees en Josje Koppenol

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.