Ik ben tevreden over de werkzaamheden, afspraken goed nagekomen. Vriendelijke monteurs.
Beste Narinder, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Goed dat de afspraken netjes zijn nagekomen en de monteurs vriendelijk waren. Dank je wel voor je reactie! ^Mike.
Schroeven los.aangedraaid door monteur. Vriendelijke monteurs.goed geholpen. Communicatie in winkel echter slecht
Beste Alidus, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat onze monteurs je vriendelijk hebben geholpen en de klacht hebben verholpen. Jammer dat je eerder last had van loszittende schroeven en dat de communicatie in de winkel niet naar wens verliep. We nemen dit serieus en gebruiken jouw feedback om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of opnieuw hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. ^Loah
De bestelde screens voor drie ramen en rolluik voor de dakkapel zijn vakkundig en binnen 2 uur geplaatst door de mannen van Zon en Scherm.
Beste Rene, Wat een fijne ervaring! Geweldig dat alles zo snel en vakkundig is geplaatst, en dat binnen twee uur. Dat is teamwork. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier van de nieuwe screens en het rolluik! ^Mike.
Miscommunicatie met de verkoper waardoor er een rail ontbrak. Vervolgens moest er een nieuwe order worden aangemaakten en moesten we 2 maanden wachten tot de monteur kwam om de horren te installeren. Meermalen gebeld voor versnelling maar klantenservice en planning werken niet samen en houden bureaucratisch vast aan hun eigen rol en nemen mij als klant niet serieus. De monteur heeft de horren wel goed geplaatst maar zat niet op een lijn met de verkoper en had ons ander advies gegeven op onderdelen.
Beste Maria Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat er miscommunicatie was bij de bestelling en dat dit geleid heeft tot vertraging en frustratie. We begrijpen dat het meerdere keren bellen voor versnelling vervelend was en dat onze interne samenwerking beter kan. Fijn dat de monteur de horren uiteindelijk goed heeft geplaatst, ook al verschilde het advies van wat de verkoper had aangegeven. We nemen jouw feedback serieus en gebruiken dit om onze processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt. ^Loah
Ben zeer tevreden over de totale werkzaamheden . Afspraken goed na gekomen. Zeer nette monteurs
Beste Johan, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar wens is verlopen en de afspraken goed zijn nagekomen. Extra leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze monteurs. Geniet van het resultaat! ^Mike.
Het voortraject was goed geregeld. Offerte gevraagd, maten doorgegeven en persoonlijke nametingen. PRIMA! Maar dan de communicatie... Verkeerd e-mailadres gevoerd, e-mails (ondanks herhaalde verzoeken) nooit ontvangen, 1e afspraak voor montage niet bevestigd, onverrichte zake wedergekeerd, gevolg lange doorlooptijd, enz. enz. SLECHT!
Beste René, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn om te horen dat het montageproces naar tevredenheid is verlopen en dat de monteurs goed werk hebben geleverd. We vinden het jammer dat het voortraject en de communicatie niet soepel verliepen en dat dit heeft geleid tot vertraging en frustratie. We nemen jouw feedback serieus en gebruiken dit om onze processen te verbeteren, zodat toekomstige klanten hier minder hinder van ondervinden. ^Loah
Vriendelijk en snel geholpen
Beste Kick, Dank je wel voor je reactie! Fijn dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Blij dat alles goed is verlopen! ^Mike.
Fijne ervaring in de winkel Goede levering volgens afspraak Jammer dat de montage een hobbeltje had maar was gelukkig snel opgelost naar alle tevredenheid, service was snel opgepakt.
Beste Sontag, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat je tevreden was over je bezoek aan de winkel en dat de levering volgens afspraak verliep. Jammer dat de montage niet helemaal vlekkeloos ging, maar goed om te horen dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. We waarderen je feedback en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. ^Loah
In de winkel bij het kopen vriendelijk geholpen bij het kiezen van de zonnescherm. Heel blij met de zonnescherm Helaas waren er wel problemen met het plaatsen. Hier zijn de monteurs 2x voor terug gekomen. En hebben het netjes opgelost. Maar zoals ik al schrijf, zijn we er echt blij mee Dit was iets wat ik al jaren wil.
Beste Sandra, Wat mooi om te lezen dat je zo blij bent met je zonnescherm, zeker als het iets is waar je al jaren naar uitkeek! Fijn dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de monteurs het uiteindelijk netjes hebben opgelost, ondanks de uitdagingen bij het plaatsen. Geniet van je zonnescherm, je hebt er duidelijk echt naar uitgekeken! ^Mike.
Prima geholpen bij de aankoop, goede prijsverhouding en netjes geplaatst. Wat wil je nog meer ......
Beste Rik, Wat een mooie reactie, dank je wel! Fijn dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent over de prijs én de nette plaatsing. Dat klinkt als een geslaagde ervaring! Geniet ervan! ^Mike.
De monteurs kwamen precies op tijd en hebben hun demontage van het zonnescherm netjes en snel verricht.
Beste Cornelis, Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat de monteurs keurig op tijd waren en de demontage snel en netjes hebben uitgevoerd. Fijn dat alles naar wens is verlopen! ^Mike.
Een prettige ontvangst en uitleg in de showroom. Duidelijke informatie over mogelijkheden, soorten, stof, uitvoeringen. Alles wordt duidelijk in een overzicht weergegeven. De montage verloopt deskundig, goed en netjes. Er worden chemische ankers toegepast. Het scherm recht afgesteld. Oude gaten in de muur worden netjes gedicht. De oude materialen worden meegenomen. Zeer tevreden met het resultaat.
Beste Paul, Wat een prachtige en uitgebreide beoordeling, dank je wel daarvoor! Geweldig om te horen dat je zo prettig bent ontvangen in de showroom en dat alles helder en overzichtelijk werd uitgelegd. Mooi dat ook de montage zo deskundig en netjes is uitgevoerd, tot in de details zoals het dichten van oude gaten en het meenemen van materialen. Heel fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat! ^Mike.
Nvt
De keuze was snel gemaakt in de winkel, waarna met dezelfde vaart het inmeten en monteren van de uiteindelijke schermen en rolluiken plaats vond. In een zin samengevat ,snel en deskundig!
Beste Nadine, Wat een mooie samenvatting! Fijn dat alles zo vlot en professioneel is verlopen, van de keuze in de winkel tot en met de montage van de schermen en rolluiken. Bedankt voor je vertrouwen en geniet van het resultaat! ^Mike.
Bij uitkiezen zonnescherm goed geadviseerd. Deskundige en klantvriendelijke monteurs.
Beste Peter, Dank je wel voor je fijne woorden! Geweldig om te horen dat je goed bent geadviseerd bij het uitkiezen van het zonnescherm en dat de monteurs deskundig en klantvriendelijk te werk gingen. Heel veel plezier van je aankoop! ^Mike.
Goede service en prijs. Hele vriendelijke jongens die uiteindelijk de zonwering hebben opgehangen. Alleen communicatie kan wat verbeterd worden
Beste Anouk, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent over de service, prijs en de vriendelijke monteurs die de zonwering hebben geplaatst. We waarderen je openheid en nemen je opmerking over de communicatie zeker ter harte. We zijn Blij dat je verder zo positief terugkijkt! ^Mike.
Goede service.
Beste Ria Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent en de service goed was. Geniet van het resultaat! ^Mike.
In 1e instantie dacht ik; nette werkers, alles keurig opgeruimd maar achteraf gezien is aan het einde van de montage gemakzucht te voorschijn gekomen. Het kapje aan de rechterzijde paste niet goed in de uitsparing, dit is toen gemakzuchtig er in geduwd, maar paste niet. Toen moest ik gaan bellen om dit te herstellen. Uiteindelijk hebben de service monteurs het scherm iets opgeschoven naar rechts, toen paste het wel. Dit had voorkomen kunnen worden en het duurde enkele dagen.
Beste, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn dat je de monteurs in eerste instantie als netjes hebt ervaren. We vinden het jammer dat het kapje niet direct correct geplaatst werd en dat dit tot extra contact en wachttijd heeft geleid. We begrijpen dat dit voorkomen had kunnen worden en nemen je feedback serieus om onze montageprocedure verder te verbeteren. Fijn dat het uiteindelijk goed is opgelost en het scherm nu passend is. ^Loah
Goed werk afgeleverd.
Beste Ricardo, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over het vakmanschap en de vriendelijkheid van ons team. Mooi dat alles naar wens is verlopen! ^Mike.
Netjes geregeld
De levering en plaatsing van mijn screens zijn netjes uitgevoerd. Alleen 1 mkn puntje is brellhub, Helaas functioneert deze niet naar behoren, maar begreep dat het probleem bekend is.
Beste Loes, Bedankt voor je reactie en je positieve woorden over de levering en plaatsing! Jammer van het puntje met de Brel hub, maar fijn dat je daarover al duidelijkheid hebt gekregen. We hopen dat het snel naar wens werkt. We zijn blij dat je verder tevreden bent! ^Mike.
Gelukkig kon mijn insecten hor nog gemaakt worden.
Beste Berend, Wat fijn dat de hor gerepareerd kon worden! Goed om te horen dat alles weer in orde is. Bedankt voor je reactie en geniet van een insectvrije woning! ^Mike.
De monteurs hadden het probleem snel door en vlot verholpen. De wachttijd was wel lang voor een zomer probleem ( niet werkende zonnescherm)
Beste Bert, Fijn dat het probleem snel werd herkend en vlot is opgelost door de monteurs! Begrijpelijk dat de wachttijd in de zomer wat lang aanvoelde, maar fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen. Dank je wel voor je geduld en vertrouwen! ^Mike.
Netjes gedaan
Beste Gerard, Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat alles netjes is uitgevoerd en je tevreden bent. Mooi resultaat gewenst! ^Mike.
Wij hebben een zonnescherm aangekocht, waar wij vooraf in de showroom zijn geweest, hier zijn wij uitstekend en verhelderend geholpen. Vervolgens is het zonnescherm vakkundig geplaatst met een goede service en afspraken die zij na komen. Kort om; Zij doen wat zij zeggen, en zeggen wat zij doen. Zon en Scherm is voor ons TOP.
Beste Arnold, Wat een mooie en duidelijke omschrijving van je ervaring, dank je wel daarvoor! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen in de showroom en dat het zonnescherm vakkundig is geplaatst. Geweldig dat de afspraken netjes zijn nagekomen, precies zoals het hoort. Geniet van jullie zonnescherm! ^Mike.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.