Prima. Maar ik heb nog een vraag. Hoe maak ik het windscherm schoon. Het is gemonteerd vlak voor mijn eigen glazen staande paneel. En de ruimte is heel erg krap tussen de 2 panelen. Van onderen kan ik er niet bij omdat het scherm op de vloer gemonteerd staat. Graag informatie

• Advies & deskundigheid N.v.t.

Ronduit teleurstellend

Eerste aanmelding leek allemaal soepel te verlopen. Vervolgens factuur op tijd ontvangen en goedgekeurd. Daarna duurde het heel lang eerder een reactie kwam, daarvoor al 2x gebeld voor meer info en zou besteld zijn en die week nog door de planning contact op genomen worden. Dit is niet gebeurd. Daarna zonder overleg een afspraak ingepland die dag konden wij niet en telefonisch gezegd dat de dinsdagen niet uitkomen, daarna ontvingen we een interne mail van de verkoper aan de planning dat het in de maand mei bij ons niet uit zou komen terwijl dit nooit zo aangegeven is. Afspraak gemaakt en belde een uur voor de afspraak af dat het niet ging lukken met plaatsen. Vervolgens nieuwe afspraak en daar waren ze te laat zonder enige bericht of belletje. Eerste keer en nooit meer. 2,5 maand verder met veel gedoe

• Advies & deskundigheid Matig
  • Communicatie Matig

fijn bedrijf

we zijn heel netjes en goed geholpen en de afspraken zijn strikt nagekomen

'Na 'regen' komt zonnescherm'

Ons zonnescherm was ingepland op woensdagmiddag tussen 13.30 -15.30 u. Helaas tegen 16.30 u bericht v klantenservice dat het niet meer kwam vanwege uitloop bij andere klant. Opnieuw plannen was eerst lastig, maar uiteindelijk toch op de vrijdag daarna. Onze eigen planning moest flink op de schop. Op vrijdag zou het scherm tussen 9.30-12.30 u worden gemonteerd. Ze reden om 12.45 u voor. 2 vriendelijke, nette gasten hebben het zonnescherm netjes geplaatst

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Komt afspraken na, kundig en netjes personeel. En heel blij met mijn zonnescherm

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alles goed en duidelijk geregeld

Ook de 2 monteurs kundig aardig en netjes

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe hordeuren.

De twee monteurs waren vrolijk, vriendelijk en ze werkten zorgvuldig.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Super snel gemonteeerd en ziet er heel mooi uit

Prettige communicatie zowel in alle opzichten.

Netjes geplaatst zeer tevreden

De rolluiken zijn keurig opgehangen, de werkplek hebben de monteurs netjes achtergelaten en namen de tijd om de werking uit te leggen. Zeer tevreden over Zon en Scherm in Berkel en Rodenrijs

Netjes en snel

Waren in de afgesproken tijd. Netjes gewerkt en vlug klaar. Vriendelijk.

Een mooi produkt

- De montagemensen zijn goede ambassadeurs van het bedrijf en van de branche. Zij hebben een goed oplossend vermogen. - De gehele toonzetting van de communicatie heb ik als minder prettig ervaren: de continue tutoyeren van de klant is popi-jopi-achtig; u weet niet of de klant daar prijs op stelt. - De afdeling planning kan wel een een vervolgcursus plannen gebruiken. - De algemene voorwaarden zijn zo uitgebreid, daar kunnen multinationals als Unilever en Shell nog een puntje aan zuigen; ik heb ze dan ook niet gelezen.

• Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Goed

Goed product, redelijk snelle levering.

Duidelijke informatie , goed advies.

prima gemonteerd

prima werk hoor. ondanks dat het over het raamkozijn was gepland is het nu ook goed dat het op 1 kant op het raam kozijn is gemonteerd . screen heeft voldoende afstand tot het raam is prima .

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alle medewerkers van zon en scherm zijn heel behulpzaam en klantvriendelijk chapeau !!

Heel goed

Aardige en kundige monteurs

Ze denken mee hoe het scherm zo netjes mogelijk gemonteerd kan worden. Maar wel zo dat je optimaal het scherm benut. Ook het snoer netjes weggewerkt. Hele prettige ervaring.

Geweldig en keurig

Ben erg blij met de schermen en de monteurs werkten heel precies. Alles werd netjes opgeruimd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Fantastisch! Vaklui en ze laten alles keurig achter

Ontzettende vaklui, fijne mensen, alles wordt in razend tempo geïnstalleerd en ze laten alles picobello achter!! Een aanrader!!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Winkel en plaatsing fantastisch, communicatie minder

Op het lastig definitief vastzetten van een plaatsing na, gewoon helemaal top!!

• Communicatie Gemiddeld

Prima geregeld

Alles werd snel en nauwkeurig opgepakt, zowel het bestelproces als de installatie.

Vakkundig en vriendelijk

De twee monteurs (één ervaren en één nieuw) waren heel vriendelijk. Het was heel fijn om te zien hoe de meer ervaren kracht de tijd naam in an de nieuwe medewerker uit te leggen het hoe en waarom van het vak. Toppie.

Tevreden klant

Alles volgens afspraak en prijs opgeleverd. Netjes gemonteerd en alles werkt goed, zeer tevreden. Na montage is alles ook keurig opgeruimd, er niets achter gelaten. Kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit, hoe de het zonnescherm zich houd over een langere periode. Maar 5 jaar garantie op alles is natuurlijk zeer positief.

Niets op aan te merken

Erg aardig en hulpvaardig geholpen en zeer tevreden over de uitvoering.

Kwaliteit met hindernissen.

Jammer dat de boel niet geplaatst kon worden op de oorspronkelijk afgesproken datum. Uiteindelijk hangt de boel niet enige vertraging en doet prima waar het voor bestemd is

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Mooi product. Vriendelijk en deskundig personeel.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Het hele proces, van bestellen tot montage ging erg goed. Advisering was prima. Geen reden om nog bij een ander te gaan kijken. Levering sneller dan verwacht. Montage ging vlekkeloos. De monteurs hebben heel netjes gewerkt. Kwaliteit van het zonnescherm met Brel motor is zeer goed te noemen..

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.