Prima. Maar ik heb nog een vraag. Hoe maak ik het windscherm schoon. Het is gemonteerd vlak voor mijn eigen glazen staande paneel. En de ruimte is heel erg krap tussen de 2 panelen. Van onderen kan ik er niet bij omdat het scherm op de vloer gemonteerd staat. Graag informatie
Beste, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank ook voor je vraag over het schoonmaken van het windscherm. Bij een krappe ruimte tussen twee panelen kan dat inderdaad wat extra aandacht vragen. We adviseren graag even mee over de beste aanpak in jouw situatie. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing en je van de juiste informatie voorzien. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier gewenst met je windscherm. ^Mike
Eerste aanmelding leek allemaal soepel te verlopen. Vervolgens factuur op tijd ontvangen en goedgekeurd. Daarna duurde het heel lang eerder een reactie kwam, daarvoor al 2x gebeld voor meer info en zou besteld zijn en die week nog door de planning contact op genomen worden. Dit is niet gebeurd. Daarna zonder overleg een afspraak ingepland die dag konden wij niet en telefonisch gezegd dat de dinsdagen niet uitkomen, daarna ontvingen we een interne mail van de verkoper aan de planning dat het in de maand mei bij ons niet uit zou komen terwijl dit nooit zo aangegeven is. Afspraak gemaakt en belde een uur voor de afspraak af dat het niet ging lukken met plaatsen. Vervolgens nieuwe afspraak en daar waren ze te laat zonder enige bericht of belletje. Eerste keer en nooit meer. 2,5 maand verder met veel gedoe
Beste Ricardo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat het traject voor jou niet soepel is verlopen en dat de communicatie niet aansloot op de verwachtingen. We begrijpen dat dit vervelend is geweest, zeker wanneer afspraken meerdere keren wijzigen of onduidelijk verlopen. We nemen je opmerkingen intern mee zodat we onze processen en afstemming verder kunnen verbeteren. Fijn dat de afspraak uiteindelijk alsnog heeft kunnen plaatsvinden en we waarderen je geduld gedurende het traject. We wensen je ondanks alles veel plezier met het eindresultaat en hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog eens van dienst zijn. ^Loah
we zijn heel netjes en goed geholpen en de afspraken zijn strikt nagekomen
Beste Frans, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo netjes en goed bent geholpen en dat de afspraken keurig zijn nagekomen. Daar doen we het graag voor. We wensen je veel plezier met je aankoop en bedanken je voor het vertrouwen. ^Mike
Ons zonnescherm was ingepland op woensdagmiddag tussen 13.30 -15.30 u. Helaas tegen 16.30 u bericht v klantenservice dat het niet meer kwam vanwege uitloop bij andere klant. Opnieuw plannen was eerst lastig, maar uiteindelijk toch op de vrijdag daarna. Onze eigen planning moest flink op de schop. Op vrijdag zou het scherm tussen 9.30-12.30 u worden gemonteerd. Ze reden om 12.45 u voor. 2 vriendelijke, nette gasten hebben het zonnescherm netjes geplaatst
Beste Maya, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat het zonnescherm uiteindelijk netjes is geplaatst en dat onze monteurs een vriendelijke en verzorgde indruk hebben achtergelaten. Dat waarderen we enorm. Dank ook voor je geduld en het meedenken rondom de planning. We begrijpen dat het aanpassen van je eigen agenda impact heeft en waarderen het vertrouwen dat je ons hebt gegeven. We wensen je veel plezier met je nieuwe zonnescherm en hopen dat je er volop van kunt genieten. ^Mike
Komt afspraken na, kundig en netjes personeel. En heel blij met mijn zonnescherm
Beste Linda, Bedankt voor je prachtige review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het nakomen van de afspraken en ons kundige en nette team. En natuurlijk helemaal mooi dat je zo blij bent met je zonnescherm. We wensen je er heel veel plezier mee. ^Mike
Ook de 2 monteurs kundig aardig en netjes
Beste Robert, Bedankt voor je fijne review. Goed om te lezen dat alles duidelijk en prettig geregeld was. Mooi ook dat onze monteurs een goede indruk hebben achtergelaten met hun kundigheid, nette werkwijze en vriendelijke aanpak. Veel plezier gewenst met je aankoop. ^Mike
De twee monteurs waren vrolijk, vriendelijk en ze werkten zorgvuldig.
Beste Carla, Bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je helemaal blij bent met je nieuwe hordeuren. Mooi ook dat onze monteurs zo positief zijn opgevallen met hun vriendelijke houding en zorgvuldige werkwijze. Daar worden wij ook blij van. Veel plezier gewenst met je nieuwe hordeuren. ^Mike
Prettige communicatie zowel in alle opzichten.
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie review. Geweldig om te lezen dat alles snel is gemonteerd, er mooi uitziet en dat de communicatie prettig is verlopen. Dat waarderen we enorm. We wensen je veel plezier met het eindresultaat. ^Mike
De rolluiken zijn keurig opgehangen, de werkplek hebben de monteurs netjes achtergelaten en namen de tijd om de werking uit te leggen. Zeer tevreden over Zon en Scherm in Berkel en Rodenrijs
Beste Ton, Bedankt voor je mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat de rolluiken netjes zijn geplaatst en dat onze monteurs de tijd namen voor een duidelijke uitleg. Ook prettig dat alles netjes is achtergelaten, zo zien we het graag. Veel plezier gewenst met je nieuwe rolluiken en bedankt voor je vertrouwen. ^Mike
Waren in de afgesproken tijd. Netjes gewerkt en vlug klaar. Vriendelijk.
Beste, Bedankt voor je fijne review. Mooi om te lezen dat alles volgens afspraak verliep, dat er netjes is gewerkt en dat de montage vlot is uitgevoerd. Daar doen we het graag voor. Veel plezier met je aankoop gewenst. ^Mike
- De montagemensen zijn goede ambassadeurs van het bedrijf en van de branche. Zij hebben een goed oplossend vermogen. - De gehele toonzetting van de communicatie heb ik als minder prettig ervaren: de continue tutoyeren van de klant is popi-jopi-achtig; u weet niet of de klant daar prijs op stelt. - De afdeling planning kan wel een een vervolgcursus plannen gebruiken. - De algemene voorwaarden zijn zo uitgebreid, daar kunnen multinationals als Unilever en Shell nog een puntje aan zuigen; ik heb ze dan ook niet gelezen.
Beste, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en dat onze monteurs zo positief zijn opgevallen. Mooi dat je hun inzet, oplossend vermogen en betrokkenheid waardeert. Ook dank voor het meedenken en het delen van je bevindingen rondom communicatie, planning en informatievoorziening. Zulke reacties helpen ons om scherp te blijven in hoe we onze service belevenis vormgeven. We wensen je veel plezier met je aankoop en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Duidelijke informatie , goed advies.
Beste Harry, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product, de levering, de duidelijke informatie en het advies. We wensen je er veel plezier mee. ^Mike
prima werk hoor. ondanks dat het over het raamkozijn was gepland is het nu ook goed dat het op 1 kant op het raam kozijn is gemonteerd . screen heeft voldoende afstand tot het raam is prima .
Beste Cor, Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen. Goed om te horen dat de montage op deze manier ook naar wens is en dat het screen voldoende afstand tot het raam heeft. Fijn dat alles uiteindelijk goed is uitgekomen en dat je tevreden bent met het resultaat. Veel plezier ervan gewenst de komende tijd. ^Mike
Heel goed
Beste Robert, Bedankt voor je mooie compliment. Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als behulpzaam en klantvriendelijk hebt ervaren. Daar zijn we trots op. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier gewenst van het resultaat. ^Mike
Ze denken mee hoe het scherm zo netjes mogelijk gemonteerd kan worden. Maar wel zo dat je optimaal het scherm benut. Ook het snoer netjes weggewerkt. Hele prettige ervaring.
Beste Wietske, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat de monteurs met je hebben meegedacht over de mooiste en meest praktische oplossing. Fijn dat ook de afwerking netjes is verzorgd en dat je de hele ervaring als prettig hebt ervaren. Veel plezier gewenst van het scherm en bedankt voor het vertrouwen. ^Mike
Ben erg blij met de schermen en de monteurs werkten heel precies. Alles werd netjes opgeruimd.
Beste Wil, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de schermen en dat de monteurs precies hebben gewerkt. Goed om te lezen dat alles ook netjes is opgeruimd. Veel plezier gewenst van het resultaat en bedankt voor het vertrouwen. ^Mike
Ontzettende vaklui, fijne mensen, alles wordt in razend tempo geïnstalleerd en ze laten alles picobello achter!! Een aanrader!!
Beste Mieke, Bedankt voor je enthousiaste review. Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze vakmensen en de manier van werken. Fijn dat alles snel en netjes is geïnstalleerd en keurig is achtergelaten. Daar worden we blij van. Bedankt en veel plezier gewenst van het resultaat. ^Mike
Op het lastig definitief vastzetten van een plaatsing na, gewoon helemaal top!!
Beste Leo, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de winkel en de plaatsing. Ook goed dat je aangeeft waar het minder soepel verliep rondom het definitief vastzetten van de afspraak. We waarderen je reactie en zijn blij dat je uiteindelijk zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier ervan gewenst. ^Mike
Alles werd snel en nauwkeurig opgepakt, zowel het bestelproces als de installatie.
Beste Piet, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat zowel het bestelproces als de installatie snel en nauwkeurig zijn verlopen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier van het resultaat. ^Mike
De twee monteurs (één ervaren en één nieuw) waren heel vriendelijk. Het was heel fijn om te zien hoe de meer ervaren kracht de tijd naam in an de nieuwe medewerker uit te leggen het hoe en waarom van het vak. Toppie.
Beste Briony, Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je niet alleen tevreden bent over de vriendelijke monteurs, maar ook hebt gezien hoe er aandacht werd besteed aan het begeleiden van een nieuwe collega. Mooi dat dit zo positief is opgevallen. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier gewenst van het resultaat. ^Mike
Alles volgens afspraak en prijs opgeleverd. Netjes gemonteerd en alles werkt goed, zeer tevreden. Na montage is alles ook keurig opgeruimd, er niets achter gelaten. Kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit, hoe de het zonnescherm zich houd over een langere periode. Maar 5 jaar garantie op alles is natuurlijk zeer positief.
Beste Erik, Bedankt voor je uitgebreide en fijne review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de montage en de nette afwerking. Fijn ook dat alles netjes is achtergelaten na de installatie. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier van het zonnescherm de komende jaren. ^Mike
Erg aardig en hulpvaardig geholpen en zeer tevreden over de uitvoering.
Beste Jan Willem, Bedankt voor je mooie woorden. Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent over de uitvoering. Daar doen we het graag voor. Veel plezier gewenst van het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen. ^Mike
Jammer dat de boel niet geplaatst kon worden op de oorspronkelijk afgesproken datum. Uiteindelijk hangt de boel niet enige vertraging en doet prima waar het voor bestemd is
Beste Lex, Bedankt voor je review en je geduld. Fijn dat alles uiteindelijk goed hangt en naar behoren werkt. We waarderen het dat je ondanks de vertraging toch de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel plezier gewenst van het resultaat en bedankt voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Mooi product. Vriendelijk en deskundig personeel.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat ons vriendelijke en deskundige personeel zo goed is bevallen. We wensen je veel plezier van het resultaat en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Het hele proces, van bestellen tot montage ging erg goed. Advisering was prima. Geen reden om nog bij een ander te gaan kijken. Levering sneller dan verwacht. Montage ging vlekkeloos. De monteurs hebben heel netjes gewerkt. Kwaliteit van het zonnescherm met Brel motor is zeer goed te noemen..
Beste Rico, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Geweldig om te horen dat het hele traject van advies tot montage zo goed is verlopen en dat alles zelfs sneller geleverd werd dan verwacht. Fijn dat de monteurs netjes hebben gewerkt en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het zonnescherm met de Brel motor. Dat waarderen we enorm. We wensen je veel fijne en zonnige momenten toe met je nieuwe zonnescherm en bedanken je voor het vertrouwen in Zon en Scherm. ^Mike
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.