Vriendelijke medewerker en prima plaatsing van het het raam.

Vakman

De hordeur was niet goed gemonteerd. Een vakman heeft het euvel snel en goed opgelost!

• Communicatie Gemiddeld

Vakbekwame en vriendelijke mannen

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Dat kan ik omschrijven als een grote mate van tevredenheid.

vanaf het eerste adviesgesprek en de bestelling tot en met de feitelijke installatie heb ik ervaren als zeer adequaat en professioneel.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Aardige mannen met kennis van zaken

Monteurs waren op tijd en werkte erg netjes, op mijn vragen waren erg deskundig in het uitleggen ook hoe de afstand bediening werkte dus wij zijn erg tevreden

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Wij zijn helaas niet tevreden over de service van Zon en Scherm

De 2 door ons in augustus 2023 aangeschafte rolluiken op zonne-energie toonde al na een aantal maanden storingen. De rolluiken gingen niet meer omhoog. Aangezien deze rolluiken onze enige vluchtweg zijn was het zaak dat deze storingen snel werden opgelost. Helaas hebben we een aantal weken moeten wachten voordat de monteurs langs konden komen. Er zijn extra zonnepanelen geplaatst. Dit heeft helaas maar tijdelijk geholpen. Opnieuw wilde het grootste rolluik niet meer open. Storing gemeld eind juni, pas op 18 augustus kwamen de monteurs. Probleem deels opgelost. Monteur zegde toe dat de rest van de reparatie zsm zou worden uitgevoerd. De geplande is afspraak is pas 19 november. We hebben zo helaas niet veel plezier van onze toch wel pittige inves******.

• Advies & deskundigheid Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Locatie Almere is een waardeloos bedrijf.

Collectief bestellen duurt eeuwen, niet doen! Het bedrijf is nauwelijks bereikbaar en er is sprake van miscommunicatie. Na maanden wachten kwamen ze dan eindelijk mijn horren plaatsen. Valt er binnen een week al een hor uit het raam. Dan denk je dat ze dezelfde dag al in de auto zitten om het te herstellen. Wel nee, twee dagen later is er zelfs nog geen afspraak gemaakt om het hor opnieuw te plaatsen. Het algemene nummer is wel volledig en correct qua communicatie.

• Advies & deskundigheid Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Toppie

Goed geregeld vanaf contact 1 tot het eind erg blij met jullie

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Netjes en vakkundig werk geleverd, ben er tevreden over

Sinds 23 juli geen werkend Zonnescherm van Zon & (zonder) Scherm

Aangesloten buiten in de regen op een opengelaten goot, welke uitkomt in een licht aansluiting. Scherm werkt niet, 3 dagen later nog niet werken. Zelf geconstateerd dat de aardlek eruit was. Scherm komt nog steeds niet uit natuurlijk. 6,8,11 augustus gevraagd wanneer er iemand langs zou komen, 13 augustus door monteur geconstateerd dat de motor vervangen moet worden, en wordt besteld. Levering motor eind augustus, monteur ingepland 1 september. 29 augustus vernomen dat monteurs niet beschikbaar zijn, vervanging motor 10 september eindelijk uitgevoerd. Weinig plezier gehad aan ons zonnescherm deze zomer. Volgende keer zoek ik wel een andere zonnescherm installatie bedrijf. Mijn advies: geen stuiver (vooruit) betalen aan Zon & Scherm.

• Kwaliteit & Afwerking Matig

Heel goed

Ik ben tevreden over de werkzaamheden, afspraken goed nagekomen. Vriendelijke monteurs.

Terugkerende klacht

Schroeven los.aangedraaid door monteur. Vriendelijke monteurs.goed geholpen. Communicatie in winkel echter slecht

Snel en vakkundig geplaatst

De bestelde screens voor drie ramen en rolluik voor de dakkapel zijn vakkundig en binnen 2 uur geplaatst door de mannen van Zon en Scherm.

Bureaucratisch

Miscommunicatie met de verkoper waardoor er een rail ontbrak. Vervolgens moest er een nieuwe order worden aangemaakten en moesten we 2 maanden wachten tot de monteur kwam om de horren te installeren. Meermalen gebeld voor versnelling maar klantenservice en planning werken niet samen en houden bureaucratisch vast aan hun eigen rol en nemen mij als klant niet serieus. De monteur heeft de horren wel goed geplaatst maar zat niet op een lijn met de verkoper en had ons ander advies gegeven op onderdelen.

• Advies & deskundigheid Matig

prima aflevering

Ben zeer tevreden over de totale werkzaamheden . Afspraken goed na gekomen. Zeer nette monteurs

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Voortraject ronduit slecht, montage ronduit goed!

Het voortraject was goed geregeld. Offerte gevraagd, maten doorgegeven en persoonlijke nametingen. PRIMA! Maar dan de communicatie... Verkeerd e-mailadres gevoerd, e-mails (ondanks herhaalde verzoeken) nooit ontvangen, 1e afspraak voor montage niet bevestigd, onverrichte zake wedergekeerd, gevolg lange doorlooptijd, enz. enz. SLECHT!

Vriendelijk en snel geholpen

Redelijk tot goed

Fijne ervaring in de winkel Goede levering volgens afspraak Jammer dat de montage een hobbeltje had maar was gelukkig snel opgelost naar alle tevredenheid, service was snel opgepakt.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Optimaal gebruik gemaakt van de schermm

In de winkel bij het kopen vriendelijk geholpen bij het kiezen van de zonnescherm. Heel blij met de zonnescherm Helaas waren er wel problemen met het plaatsen. Hier zijn de monteurs 2x voor terug gekomen. En hebben het netjes opgelost. Maar zoals ik al schrijf, zijn we er echt blij mee Dit was iets wat ik al jaren wil.

Zeer prettige bedrijf

Prima geholpen bij de aankoop, goede prijsverhouding en netjes geplaatst. Wat wil je nog meer ......

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alle demontagewerkzaamheden van het zonnescherm naar behoren verricht.

De monteurs kwamen precies op tijd en hebben hun demontage van het zonnescherm netjes en snel verricht.

• Communicatie Goed
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Een prima bedrijf met veel ervaring, goede voorlichting en duidelijkheid.

Een prettige ontvangst en uitleg in de showroom. Duidelijke informatie over mogelijkheden, soorten, stof, uitvoeringen. Alles wordt duidelijk in een overzicht weergegeven. De montage verloopt deskundig, goed en netjes. Er worden chemische ankers toegepast. Het scherm recht afgesteld. Oude gaten in de muur worden netjes gedicht. De oude materialen worden meegenomen. Zeer tevreden met het resultaat.

Nvt

• Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Snel en deskundig!

De keuze was snel gemaakt in de winkel, waarna met dezelfde vaart het inmeten en monteren van de uiteindelijke schermen en rolluiken plaats vond. In een zin samengevat ,snel en deskundig!

Prima bedrijf

Bij uitkiezen zonnescherm goed geadviseerd. Deskundige en klantvriendelijke monteurs.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.