Super!

Everything was as planned and i am happy with the quality!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

. Blij met de mooie rolluiken

De monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Hebben de rolluiken snel en netjes opgehangen. Heb uitleg over het gebruik gekregen. Vriendelijke monteurs

gewoon zeer goed

goed geholpen in de showroom. geplaatst door zeer goede monteurs

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Product en montage prima, communicatie minder

Het zonnescherm is prima en ook de montage ging vakkundig. De communicatie rondom de offerte verliep moeizaam. Het montagemoment werd in eerste instantie niet gecommuniceerd. Hier moest ik achter komen doordat ik een dag voor de montage een herinneringsmail kreeg. Op de dag van montage kwamen de monteurs, zonder daarover te communiceren, ruim 2 uur na de afgesproken tijdsperiode. Ook hier moest ik zelf weer het contact leggen.

• Communicatie Matig

Prima geplaatst

De screens zijn prima geplaatst. Vakkundig en fijn personeel. Alleen jammer dat we om half 8 al klaar moesten staan terwijl ze een uur later pas kwamen....

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Ervaren, snel en netjes het rolluik geleverd

Vriendelijke ervaren monteurs hebben snel en deskundig het rolluik gemonteerd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Denken met je mee. Duidelijk advies. Uiteindelijk prachtig product. Klaar voor de zomer

Mooie zonwering

Wij hebben een sunscreen, rolluik en zonnescherm laten plaatsen. Snelle service en mooie artikelen. Laat de zon maar komen!

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Prima scherm, deskundige montage, verrijking van onze woning.

Had al goede ervaring met Zon en Scherm. Wederom niet teleurgesteld.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede communicatie, snelle levering, monteur(s) netjes optijd, denken mee, alles keurig achtergelaten.

• Advies & deskundigheid N.v.t.

gewoon goed

zie boven

klantvriendelijk, nette monteurs

We hebben nu 3x een bestelling gedaan bij Zon en Scherm. Elke keer keurig te woord gestaan en geholpen. We hadden een wat korter kettinkje maar dat is onder service ook keurig afgehandeld. Doen dus wat ze beloven.

Vakundig vriendelijk,netjes

Zeer deskundig, goede uitleg,alles opgeruimd en schoongemaakt,top

Prima geregeld!

Prettig contact in de showroom. Goede informatie en communicatie over leveringsvoortgang. Alles volgens afspraak geïnstalleerd door 2 bijzonder aardige mannen. Ik kan dit bedrijf beslist aanbevelen.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

kopen ging goed, afspraak voor montage erg teleurstellend, maar naar tevredenheid opgelost.

de aanschaf van het zonnescherm eind januari ging prima, toen een afspraak gemaakt voor opmeten deze werd op de dag van de afspraak afgebeld en verzet ivm ziekte. 2e afspraak ging goed 5 minuten binnen geweest en klaar. 1e afspraak voor montage half Maart afgezegd ivm niet op tijd kunnen leveren. 2e afspraak voor montage begin April afgezegd ivm ziekte.... 3e afspraak voor montage begin Mei !! afgezegd ivm uitloop werkzaamheden die dag, gebeld met verkoper, gaat er achter aan zou mij direct terug bellen is de dag erna gedaan door een collega nadat ik een mail gestuurd had dat ik niet terug gebeld ben... 4e afspraak begin Mei eindelijk gemonteerd. is netjes gedaan. via mail mijn ongenoegen geuit over de erg teleurstellende gang van zaken, dit hebben ze serieus opgepakt en na enkele malen contact met de serviceafdeling hebben we dit naar tevredenheid op kunnen lossen.

• Communicatie Gemiddeld

Prima werk geleverd!

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst en advies en de uitvoering van het plaatsen van de screens.

Prettige bediening

Mijn buitenste bannen zijn goed maar de middelste 3 Bannen niet Het gaat over mijn Zonnescherm Maar daar had ik al een contract met jullie over opgenomen. Vrg, Jan Bakker Marnix gijsenstraat 42 1321 AK te Almere 0610112340

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Bestellen en installeren naar behoren; afspraak nakomen negatief

Voorbereiding goed. Op de dag zelf afspraak vervroegd waarop wij onze agenda aan hebben gepast om vervolgens op de dag zelf na de nodige telefoontjes pas ruim 5 kwartier later de monteurs kwamen (waren niet op de hoogte).

• Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Geweldige service en kwaliteit

Prima kwaliteitsproduct met goede en snelle service.

Alles prima geregeld

Van showroom tot opmeten tot plaatsen en inregelen van bediening via de app. Alles prima geregeld!

Fantastisch

Alles snel en netjes afgehandeld

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed bedrijf die afspraken na komt

Aardige monteurs leveren net werk af en ruimen alles op. Rolluiken net hes volgens afspraak gemonteerd

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Prima service, netjes gemonteerd.

Mooi scherm, goede werking, nette montage.

• Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Heerlijk donker

Snelle en duidelijke uitleg in de winkel in spijkenisse. En daarna ging het heel snel. Wij zijn er blij mee lekker donker in de slaapkamers. Rolluik op zonne-energie dus geen gaten door de muren of kozijnen.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

De monteurs hebben fantastisch werk geleverd. Mijn rolluik was snel en goed gemonteerd.

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.