Prima oplevering maar slechte communicatie
Allereerst wil ik kwijt dat we blij zijn met het eindproduct.
Ik was eerst niet echt van plan een review te geven, maar gezien jullie er voor de 2e keer naar vragen, bij dezen:
De communicatie kan wat mij betreft aanzienlijk worden verbeterd, er deden zich namelijk 3 momenten op die ik vervelend vond:
1) Op het kantoor zijn we uitstekend geholpen met het uitzoeken, maar nadat we de offerte hadden ontvangen was het moeilijk communiceren. Belletjes werden altijd doorverbonden naar het hoofdkantoor. Daar moest ik dan aangeven wie ik wilde spreken van het juiste filiaal. Het doorverbinden ging dan niet altijd goed, waardoor ik steeds opnieuw moest bellen.
2) Vragen over de offerte per mail werden niet altijd beantwoord, soms kreeg ik wel een aangepaste offerte terug, maar geen verdere uitleg of antwoord op mijn vraag.
3) Na het digitaal accorderen van de offerte zou er contact worden opgenomen. Na een week toch maar weer gebeld. Er was niets bekend over een akkoord. Uiteindelijk aan de telefoon alsnog kunnen regelen.
4) De oplevering moest uit het niets verplaatst worden, zonder reden. Kan gebeuren, wel jammer.
5) In plaats van een aanbetaling moest het volledige bedrag betaald worden, niet echt gebruikelijk. Uiteraard wel gedaan. De dag voor oplevering kreeg ik een automatische herinnering dat ik wel betaald moest hebben, ik schok me rot. Maar blijkbaar krijgt iedereen deze standaard mail. Erg vervelend, ik kan me niet voorstellen dat je dan als klant niet zeker wil weten of de duizenden euro's die zijn betaald ook goed terecht zijn gekomen. Waarom niet alleen een herinnering voor de mensen die nog niet betaald hebben? en dan wellicht niet een dag voor oplevering..
6) Bij het plaatsen was er fijn overleg tussen de monteurs. Maar 2 dagen na plaatsing kwam ik erachter dat ze gebruik hadden gemaakt van een voor ons dierbaar bijzettafeltje, deze stond al 2 dagen in de regen te verpieteren omdat ik geen benul had dat ze deze hadden gebruikt. Had het even gevraagd..