Laden reviews...
499 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een snelle en soepele gang van offerte tot installatie. Heldere communicatie en meedenkende adviezen komen veel terug in de reviews. De monteurs worden als vriendelijk en vakbekwaam beschreven met netjes werk. Over het algemeen is er veel vertrouwen in prijs-kwaliteit en service.
Vakkundig en werken netjes en precies. Denken mee bij aankoop
12 September 2026
Michael
Rotterdam
Van terrasoverkapping, zonnescherm en schuifruiten gekocht. De schuiframen moesten al snel de wieltjes vervangen worden, en dat gebeurde bij een paar ruiten. De monteurs waren weg, en weer 2 ramen die vast stonden. Ja deze wieltjes van plastic gebruiken we niet meer, maar metalen! Oke, maar goed na een paar jaar werken nog 2 ramen niet, en stonden ze weer vast. Langs gegaan bij Z en S en het probleem uitgelegd. Krijg ik een offerte waar ik bijna 8 nieuwe ruiten voor hebt. Geen garantie meer, dus blijkbaar zijn de ramen goed voor 5 jaar, en dan zijn de ramen "versleten" On-line kan ik ze bestellen bij een ander, en kosten ze nog de helft, en worden ze thuis afgeleverd, en nog dikkere ramen ook. Nee voor 2 set wieltjes alleen kost me bij Z en S al 200,00 Ben er klaar mee.
Matig
Snel en vakkundig gemonteerd
10 September 2026
Han
IJsselstein
Goede communicatie bij de aanvraag en goede advisering. De plaatsing van de sunscreens ging zoals afgesproken en werd op een deskundige wijze uitgevoerd. Ook heldere uitleg over het gebruik van de afstandsbediening.
10 September 2026
Loek
Den Haag
De 2 heren monteurs hebben goed werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over hun nauwkeurigheid, nette afwerking en oplettende houding. Aan te bevelen!
8 September 2026
A.
Rotterdam
Op basis van onze eerdere ervaring heb wij opnieuw bij Z&S gewinkeld. Prima kwaliteit en afspraken goed nagekomen. Er moet nog eea worden nageleverd, maar heb hier vertrouwen in
7 September 2026
J.
Hazerswoude Rijndijk
Gemonteerd op 3/9/26. De monteurs gaven aan dat de montage 20 minuten zou duren, daar zaten ze niet veel naast, waren vriendelijk, ruimde alles op. Representatief personeel, klasse.
5 September 2026
Ruud
Snelle monteurs en accuraat
Martin Voeten
Spijkenisse
Bij de keuze voor een zonnescherm zeer goed geholpen in de showroom in Gouda en ook thuis bij het opmeten door André goed geadviseerd. De monteurs (Jim en Justin) waren exact op de afgesproken datum en tijd bij ons. Twee bijzonder vriendelijke jonge mannen die snel en vakkundig ons zonnescherm hebben geplaatst. Waren ook zeer behulpzaam en lieten geen rommel achter. We zijn heel erg tevreden, deze twee kanjers verdienen beide een dikke 10!!
Joe
Gouda
Goed geholpen in de winkel en het zonnescherm netjes gemonteerd.
Dick
Hellevoetsluis
Goede afspraken gemaakt die ook zijn nagekomen. Prettige, nette monteurs. Alles opgeruimd!
Ger
Gouda
Ze hebben hun werk uitstekend gedaan. Resultaat is prima,
Albert
Reeuwijk
Vergeleken met andere bedrijven een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Alex
Rotterdam
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met zowel de montage als de werking van je screen! Mooi dat ook de prijs en kwaliteit goed bij je verwachtingen aansluiten. Bedankt voor je beoordeling en geniet van je nieuwe screen!
^Nick.
Prima werk geleverd door ervaren monteurs. Klantvriendelijk en zeer bekwaam
2 September 2026
Arno
Hoogvliet
Wat een mooi compliment voor onze monteurs! Fijn dat je hun vakmanschap en klantvriendelijke aanpak zo hebt gewaardeerd. Bedankt voor je positieve review en veel plezier van het eindresultaat!
Zie andere antwoorden.
2 September 2026
Dick
Nieuwegein
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je de deskundigheid van onze monteur zo hebt gewaardeerd. We wensen je veel plezier van het resultaat!
^Nick.
Het hele proces van kiezen, bestellen, opdracht, levering en montage ging heel soepel. Deskundige mensen. We hebben nu een prachtig zonnescherm aan de achterzijde van onze woning. Geen last meer van de laaghangende zon, van de zomer de warmte weren en gezellig in het schaduw van het doek buiten eten.
Antoinette
Rijsenhout
Wat fijn dat je het hele traject van kiezen tot en met de montage als soepel hebt ervaren! Geweldig dat het nieuwe zonnescherm zo mooi tot zijn recht komt en voor extra comfort zorgt. Bedankt voor je mooie woorden over onze collega’s. Geniet van de schaduw en van veel gezellige momenten buiten!
Ontzettend aardige monteurs
Frieda
Nootdorp
Wat leuk dat je dit compliment met ons deelt! Fijn dat je onze monteurs als zo vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van het resultaat!
^Nick.
Zeer tevreden over de vlotte en mooie montage van de zonneluifel.
G.
Gouda
Wat fijn dat je zo tevreden bent met de vlotte montage en het mooie eindresultaat! Bedankt voor je positieve woorden. We wensen je veel fijne momenten onder je nieuwe zonneluifel!
^Nick.
Een van de eerste klanten die 20 jaar geleden een zonnescherm en hordeur gekocht heeft, tot volle tevredenheid! Vanwege de actie en dat na 20 jaar vervanging nodig was terug gegaan. Weer tot volle tevredenheid.
Lia
Zoetermeer
Wat bijzonder dat je na 20 jaar opnieuw voor ons hebt gekozen! Dat vertrouwen waarderen we enorm. Geweldig om te horen dat je destijds zo tevreden was en dat ook deze nieuwe ervaring weer helemaal naar wens is. Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en geniet volop van je nieuwe aankoop!
^Nick.
Vriendelijke monteurs die snel en efficiënt werken.
Frenky Wolff
Utrecht
Bedankt voor je mooie compliment! Fijn dat je onze monteurs als vriendelijk hebt ervaren en hun snelle en efficiënte werkwijze waardeert. Veel plezier met het eindresultaat!
^Nick.
Goede service en fijne mensen die hem hebben geplaatst
Bep
Zoetermeer
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en de monteurs! Bedankt voor je fijne woorden en veel plezier met je nieuwe aanwinst.
^Nick.
Ik ben opzichte wel tevreden de monteurs waren vriendelijke en hebben goed werk geleverd. Maar ik heb één minpunt bij het in metten is er één fout gemaakt de rolluiken zij iets te groot waar door je aan de binnenkant van het profiel de bakstenen ziet.
30 August 2026
Marcel.Bovekerk
Pernis Rotterdam
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze vriendelijke monteurs en het geleverde werk. Je aandachtspunt over de maatvoering en de afwerking nemen we serieus mee in je feedback. We waarderen je openheid en hopen dat je verder met veel plezier gebruikmaakt van je rolluiken.
^Nick.
Met kennis van zaken, klantvriendelijk en een duidelijke uitleg ivm bediening.
29 August 2026
Hans
Zoetermeer
Fijn om te lezen dat je de deskundigheid, klantvriendelijkheid en duidelijke uitleg over de bediening zo hebt gewaardeerd. Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet volop van het resultaat!
^Nick.
Precies op de afgesproken tijd afgeleverd en geplaatst, luifel is netjes geplaatst, het enige kleine minpuntje een steentje is iets beschadigd en willen we wel zelf gaan repareren. Verder is alles keurig geplaatst door 3 beleefde jongemannen.
27 August 2026
Een klant
Zoetermeer
Bedankt voor je fijne en duidelijke review! Goed om te horen dat alles precies volgens planning is verlopen en dat de luifel keurig is geplaatst. Je aandachtspunt nemen we uiteraard mee. De mooie woorden over onze drie beleefde monteurs waarderen we enorm. We wensen je veel plezier van je nieuwe luifel!
^Nick.
We zijn heel goed geholpen bij Zon en Scherm. Eerst in de winkel, waar uitgebreid de tijd genomen werd en we voor de beste optie qua zonwering gingen. Ook het inmeten en monteren was goed qua communicatie en de mannen ter plekke werkten netjes. Wij zijn super blij met onze nieuwe zonwering!
27 August 2026
M
IJsselstein
Wat leuk om te lezen dat je vanaf het bezoek aan de winkel tot aan de montage zo’n fijne ervaring hebt gehad! Mooi dat er uitgebreid de tijd is genomen om samen tot de juiste keuze te komen en dat ook het inmeten en plaatsen prettig zijn verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en geniet volop van jullie nieuwe zonwering!
^Nick.
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen