Laden reviews...
447 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen een snelle en soepele gang van offerte tot installatie. Heldere communicatie en meedenkende adviezen komen veel terug in de reviews. De monteurs worden als vriendelijk en vakbekwaam beschreven met netjes werk. Over het algemeen is er veel vertrouwen in prijs-kwaliteit en service.
Duidelijke En prettige communicatie, aardige en vakkundige monteurs . Ons scherm hangt prachtig, Nogmaals dank!
24 July 2026
jacqueline
barendrecht
Het scherm is precies wat ik besteld heb. Jammer dat het scherm niet in het midden van de achtergevel is geplaatst en dat de monteurs het niet netjes hebben achter gelaten.
24 July 2026
Rob
Zoetermeer
Sinds de plaatsing in januari 2026 alleen maar problemen Onze ervaring met Zon en Scherm is bijzonder teleurstellend. Sinds de plaatsing in januari 2026 ervaren wij voortdurend problemen met zowel de rolluiken als de zonneschermen. Inmiddels zijn we ruim een halfjaar, talloze herstelbezoeken en meerdere opgenomen vrije dagen verder, maar nog steeds is de installatie niet in orde. De oorspronkelijke montage was zeer slordig en onprofessioneel. Rolluikkasten en rolluiken waren verkeerd gemonteerd, bekabeling hing los en verschillende lamellen hadden krassen en deuken. Na het vertrek van de monteurs zat er montagekit op onze tegels, lag er boorstof op de kozijnen en vonden wij afgeknipte draden, stukken tie-wrap en zelfs schroeven terug in de tuin en plantenbakken. Ook technisch volgde het ene probleem op het andere. Rolluiken gingen niet open of dicht, hingen scheef, schraapten langs de geleiders en stopten op de verkeerde hoogte. Zonneschermen werkten niet goed, klemden en klapten na ongeveer een uur uit zichzelf weer in. Bij een herstelpoging zijn bovendien te korte lamellen gebruikt, waardoor bevestigingsnietjes zichtbaar bleven. Zon en Scherm heeft inmiddels zelf bevestigd dat deze lamellen verkeerd door hun leverancier zijn geleverd. Monteurs zijn herhaaldelijk teruggekomen, maar na vrijwel ieder bezoek bleven er gebreken bestaan of ontstonden er nieuwe problemen. Een latere monteur gaf zelf aan dat de installatie niet correct was uitgevoerd en was verbaasd over de gebruikte lamellen. Dit bevestigde voor ons dat het niet om één klein gebrek gaat, maar om structurele fouten bij de montage en oplevering. De communicatie is daarnaast werkelijk bizar slecht. Wij moeten voortdurend zelf bellen en mailen om überhaupt een reactie of planning te krijgen. Gegevens van een monteursbezoek zijn door een fout in hun systeem verloren gegaan, waardoor er opnieuw geen vervolgactie werd ondernomen. Zelfs de schriftelijke toezegging dat wij “begin volgende week” een concrete
ron
hoek van holland
Hordeur geplaatst die continu uit z'n onderrand en bovenrand schuift. De afwerking aan de buitenkant is minder dan matig. Ons is gezegd dat we heel makkelijk zelf de hordeur weer terug kunnen plaatsen en dat klopt. Maar voor een hordeur van ruim 850 euro vind ik dat je wel iets meer mag verwachten. De luxaflex is wel goed geleverd en gemonteerd. Hebben beloftes gedaan die niet waar gemaakt kunnen worden. Heel jammer.
Yvonne Wilmot
Alphen aan den Rijn
Medewerkers konden mij veel vertellen over de verschillende opties en modellen rolluiken. Inmeten zeer professioneel en secuur uitgevoerd. Denken goed mee over de juiste geleiders zodat de rolluiken gecombineerd konden worden met onze huidige horren. Scherpe prijsafspraak gemaakt met huidige -20% actie. Factuur bleek later wat hoger uit te vallen ivm andere materiaalkosten; dit was helaas niet van tevoren gecommuniceerd. Dit werd netjes opgelost: excuses ontvangen en het verschil werd teruggestort. Al met al een goede ervaring bij zon en scherm; wij zullen zeker weer terugkomen voor de ramen aan de voorkant van ons huis. We bevelen hen aan!
Steffi
Amersfoort
Rolluiken werden op afgesproken tijd geleverd en vakkundig opgehangen en ingeleerd door zeer vriendelijk personeel.
22 July 2026
Marco Vermeer
WADDINXVEEN
Prima ervaring met Zon en Scherm. Vanaf moment opmeten, offerte en levering netjes op de hoogte gehouden. Planning en levering zoals afgesproken. Keurig op de aangegeven tijd bezorgd en netjes door de monteurs geplaatst.
22 July 2026
Robert van Leusden
Hilversum
levering werd weken na eerste planning uitgesteld. jammer
Reana
Rotterdam
vriendelijke service monteur(s) en ze zijn op tijd gekomen, Dat vind ik wel belangrijk afspraak is afspraak.
C.F. Pindus
Nieuwegein
Nu het zonnescherm hangt zijn we heel blij. De jongens werkten ook erg snel. We hebben er alleen wel lang op moeten wachten de levering werd steeds uitgesteld. Dat was erg jammer! Vooral als je er vrij voor vraagt. Maar nu kunnen we lekker in de schaduw zitten.
N.
Amersfoort
Uitstekend geholpen en montage netjes volgens afspraak en keurig gedaan.
Ernst
Amersfoort
Binnen korte tijd 4 grote rolluiken geïnstalleerd. Zeer vriendelijk personeel, kundig en netjes afgewerkt.
Xander / KFC1910
Koog aan de Zaan
Wij zijn supervriendelijk ontvangen in Spijkenisse. Peter nam de tijd voor ons. Legde alles goed uit, over de verschillende rolluiken en kleuren. Zat totaal geen druk achter, we konden er rustig over nadenken. Vandaag keurig wezen inmeten door Tim. Levertijd is 4-6 weken dus over de kwaliteit en afwerking hebben we nog geen oordeel. We hopen dat dat net zo goed ( of beter) is als de ontvangst in de winkel. Dan kunnen we er jaren tegen.
N.v.t.
Rn
Heenvliet
Sympathiek en vakkundig personeel.
Leen
Berkel en Rodenrijs
De levering was erg snel en het product is precies zoals verwacht. Daarnaast werd het inmeten en montage gedaan door vriendelijk en professioneel personeel. Zeker een aanrader!"
Henry
Nieuwerkerk aan den ijssel
Gervais nog niet helemaal goed een van de kasten sluit niet , maar daar heb ik over gebeld dus komt vast goed
Plony
Bodegraven
25/2: screens besteld. 3/3: inmeten. Levering 6 à 8 weken. Stilte. Eind april gebeld ivm levering. Antw: niet bekend (drukte). Eén week later weer gebeld. Antw: bestelling niet doorgegeven aan afd. Planning. 14/5: mail plaatsing screens gepland op 22/6. 17/6: mail vertraging levertijd. Wordt nu 3/7. 3/7: screens geplaatst, *maar* niet aangesloten. Kan geen aansluitpunt vinden. Advies: regel maar een elektricien! Extra kosten. 6/7: aansluitpunten geregeld en getaped (meterkast) en weer gebeld voor een montageafspraak. Antw: druk, druk en nog eens druk. 7/7: mail terugkoppeling montageafspraak 9/7. 9/7: afronding plaatsing screens door dezelfde monteurs en met hulp van de voorbereidingen van de elektricien.
N.v.t.
19 July 2026
Ella
Waddinxveen
Voor zover we nu kunnen beoordelen prima product prima geïnstalleerd en prima geadviseerd. De toekomst gaat het leren of de kwaliteit ook prima is maar heb nu geen reden om daaraan te twijfelen. We hebben het gevoel dat de temperatuur in huis lager is met zon en dat was de bedoeling.
18 July 2026
Gerrie
Wandel
De manier van ophanging voor dit zonnescherm was niet eenvoudig. Er werd gekozen voor een gedegen constructie, veiliger dan de oude manier was gedaan.
Mr. Waldemar van Slagmaat
Houten
Via google zijn wij terecht gekomen bij Zon en scherm in Berkel en Rodenrijs. Daar werden wij vriendelijk geholpen door de verkoper en die gaf ook een duidelijke uitleg over de verschillende soorten rolluiken. Na ons bezoek aan de showroom kregen wij binnen 24 uur een duidelijke offerte in de mail. De offerte konden wij via een link accorderen, nadat wij dat gedaan hadden kregen wij, via de mail, een voorlopige plandatum voor de montage. Binnen 5 weken waren de rolluiken geplaatst. De monteurs waren vriendelijk en ruimde hun rommel netjes op zodat de werkplek opgeruimd werd achtergelaten. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het hele proces van aanvraag van de offerte tot aan de uiteindelijke plaatsing van de rolluiken.
Patrick
Den Haag
Op een willekeurige zaterdag binnengelopen in Aalsmeer. Meteen kundig en vriendelijk geholpen. Hierna volgde een voorlopige offerte. Mede op basis van het advies bij inmeten, is deze offerte transparant aangepast. De montage verliep voorspoedig en waar nodig werd overlegd. De schermen functioneren naar volle tevredenheid.
Jordy
Haarlem
De plissé gordijnen zijn vakkundig opgehangen.
R.
Hoogland
Stonden plotseling voor de deur. Geen aankondiging gekregen dat jullie kwamen, gelukkig was ik thuis!
Wim Langstraat
Spijkenisse
Beste Wim,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de rolluiken. Jammer dat de communicatie rondom de afspraak niet goed is verlopen en je niet vooraf bent geïnformeerd.
We nemen je feedback mee om dit te verbeteren.
^Loah
Goede service en zorgvuldige montage van een mooi scherm.
Anne
Rotterdam
Ze zouden op een vrijdag het scherm komen monteren maar ze waren er nog niet. Ik in de middag maar bellen, ik kreeg te horen dat ze niet meer kwamen, op zijn minst hadden ze even kunnen bellen. De week erop op donderdag een nieuwe afspraak gemaakt en ja hoor daar kwamen de monteurs aan, ik opgelucht. Prima monteurs, ze waren in een uur klaar ik ook weer blij. Een prima bedrijf
Jan
IJsselstein
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen