Uitermate slecht

Sla dit bedrijf maar gerust over! Eerst wacht je een week lang op een offerte voor twee (identieke) uitvalschermen want het moest eerst allemaal goed uitgezocht worden. Wel bijzonder want een soortgelijke offerte van een ander bedrijf kreeg ik binnen twee uur na bezoek van hun showroom. Die offerte van Zon&Scherm blijkt dan toch niet goed te zijn omdat er alsnog verkeerde artikelen in waren opgevoerd. Dan krijg je een aantal weken later een montageafspraak die dan weer gecanceld wordt omdat er leverproblemen zouden zijn. Aansluitend krijg je een nieuwe montageafspraak met een belofte voor een bosje bloemen ter compensatie (ipv een tegemoetkoming op de factuur). Maar ook daar gaat het fout want blijkbaar heeft iemand vergeten om het te bestellen. Op de dag van de montage blijken de monteurs de verkeerde ophang materialen meegekregen hebben, de juiste zijn echter niet op voorraad. Bovendien blijkt de nodige hoogwerker die wel betaald is niet besteld te zijn. Als je dan hun klantenservice belt krijg je te horen dat men in de loop van de week gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak. Als je een mail naar nazorg stuurt en nabelt krijg je als antwoord, ja die heb ik langs zien komen…. , maar verder gebeurt er niets behalve een mail dat er overleg moet plaatsvinden. Na een week krijg je, pas als je weer zelf het initiatief neemt via via een nieuwe levertermijn: eerst drie weken, na protest twee weken later. Klantenservice en probleemoplossing komt niet voor in hun taakomschrijving

• Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Perfect uitgevoerde opdracht

Perfect uitgevoerd, alle afspraken nagekomen en gezellig personeel.

Superklantgericht!

Vanaf het eerste moment heel prettig te woord gestaan en geholpen. Ze hebben een duidelijk en eerlijk verhaal en leveren wat ze beloven.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Jammer dat we niet goed geïnformeerd zijn.

Bij het inmeten was niets een probleem. Bij de montage werd verteld dat het gekozen scherm niet voor onze toepassing geschikt was. Nu zelf moeten tekenen voor de niet deugdelijke montage. Dit had ik liever bij het inmeten vernomen.

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Goed

Ongelooflijk slechte ervaring en slechte communicatie

In April hebben wij een zonnescherm laten plaatsen, en vanaf dag 1 had het scherm helaas al kuren. Nu kan dit natuurlijk gebeuren maar toen wij dit aankaartte moesten we 6 weken wachten tot er iemand kon langskomen. Dat dus terwijl het product vanaf dag één niet werkte. Inmiddels hebben we mensen langs gehad die zeiden dat het allemaal slecht was afgesteld en dat er ook een bekend defect bij de fabriek was, die zou apart contact met ons opnemen. Dezelfde dag nog na de monteurs weg waren kregen we weer te maken met dezelfde problemen. Direct contact opgenomen en werd ons verteld dat afdeling service én de fabriek contact zouden opnemen. Dit is niet gebeurd, en er is ook geen enkele andere communicatie onze kant opgekomen waar erkend wordt wat er aan de hand is of dat er überhaupt aan gewerkt wordt. Ik heb zelf nagebeld maar kon niemand aan de lijn krijgen die er iets over kon zeggen, we wachten nog altijd op een oplossing. Dit betreft locatie IJsselstein.

• Kwaliteit & Afwerking Matig

Ongeïnteresseerd

Na 2 mislukte montagepogingen van een zonnescherm (door meetfouten), moeten we weer heel lang wachten tot we voor de derde keer aan de beurt zijn. Wij willen natuurlijk nu met voorrang geholpen worden. Herhaald bellen en mailen helpt niets! Roepende in de woestijn.

helder en goed

vriendelijke monteurs, kundig en helder in wat er gedaan werd.

Nice

Reliable, fast , clean and good price.

zeer klant-onvriendelijk

Mijn rolluik (ik heb er 5!! Goede klant toch) ging niet meer omhoog. Het desbetreffende filiaal is bijna op loopafstand, maar toch moest alles via de planning van het hoofdkantoor geregeld. Toen zij nog niet bij deze firma aangesloten waren, waren zij veel klantvriendelijker.. Daardoor heb ik een week in het donker gezeten. De reparatie was een onderdeel van 10 euro, de heren (2) waren binnen 10 minuten weg. Toch moest ik 2 x 30 minuten afrekenen. Eindresultaat is een week in het donker, en een rekening van 174 euro voor 1o minuten werk aan een onderdeel van een tientje. Ik ga volgende keer naar een ander bedrijf.

• Kwaliteit & Afwerking Matig

Heel tevreden.

Vriendelijk,deskundig. Alles volgens afspraak.Wij zijn dik tevreden

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

De bestelling is 3x uitgesteld,maar de montage ging goed.

Het viel tegen dat de leverantie 3x is vertraagd,maar de montage ging goed al duurde het wel langer dan verwacht.Het resultaat is echter goed.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Jammer, rolluik blijft nog steeds hangen bij het ophalen.

Twee maal zijn er collega's komen kijken. Er zijn nieuwe nokken geplaatst echter na een aantal dagen is het rolluik niet zonder gekraak en vastlopen geblokkeerd. Misschien heeft het te maken met de temperatuur. Graag had ik gezien dat er nogmaals naar wordt gekeken en het probleem wordt opgelost. bij voorbaat hartelijk dank, J.M. van Croonenburg

• Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Geweldig!

Mijn screen werd snel en vakkundig geplaatst. Kreeg vooraf goed advies. Zeer vriendelijk en klantgericht bedrijf!

Simpelweg prima

Van advies tot en met montage van rolluiken, horren en zonnescherm een dikke vette pluim!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Afspraken zijn exact na gekomen, past perfect en eindelijk, eindelijk van die zon af

Zeer professioneel

Zeer goede ervaring met Zon en Scherm. Scherm is van goede kwaliteit en de hele begeleiding zeer professioneel. Wij werden tijdig op de hoogte gebracht van een kleine vertraging een dag voor de installatie werden we tee herinnering nog gebeld. Top ervaring!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Ze waren allemaal vriendelijk en oplettend ivm verschillende kozijn aanpassing nodig.sluit nu mooi af zeer tevreden ook met levertijd. En afhandeling.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Eerlijk, vakkundig en vriendelijk geholpen

Hadden screens al besteld toen bleek dat dit voorgelegd moest worden aan de VVE ivm kleur. Dat zou nog tijd in beslag gaan nemen. We hadden bijna voor een andere kleur gekozen wat ons ontraden is door de verkoper. Absorptiewaarde scheelt heel veel per kleur. Mochten de aanvankelijke bestelling annuleren terwijl ze ons ook gewoon die andere kleur hadden kunnen verkopen. Uiteindelijk kregen we groen licht van de VVE en hebben we ze alsnog besteld en ze hangen prachtig. Erg blij mee en ook met de geleverde service.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Zeer goed benaderbaar en snelle reactie

Heb een aantal keer contact gehad met de planning en serviceafdeling en ben daar zeer tevreden mee. Zeer goed benaderbaar, flexible en reageren snel en denken met je mee.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Richard kundig, zag direct wat het probleem was. Hij is ervaren en secuur in zijn uitvoering

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

prima op tijd en prima materiaal

De jonge mannen waren mooi op tijd en snel gereed met een mooi eindresultaat. Bedankt mannen.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Zonnescherm gekocht paar weken later opgehangen perfect geregeld perfect

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

juiste maat en keurig gemonteerd

Balkonscherm precies juiste maat en keurig gemonteerd en loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes .Na montage alles netjes opgeruimd Zeer tevreden aanrader.

Van A tot Z prima.

Prima totaal plaatje

Ontvangst, zonder afspraak, prima. Opmeten was snel geregeld. Het monteren ging volgens afspraak snel en deskundig. Al met al zeer tevreden.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.