Snelle jongens. Goed werk afgeleverd
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het werk snel en vakkundig is uitgevoerd. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar. ^Mike
Zonnescherm is geïnstalleerd door snel en accuraat werkend team. Team is klant vriendelijk en heeft snel, goed en efficiënt gewerkt. Ben zeer tevreden met het zonnescherm.
Beste Fred, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles op tijd en volgens afspraak is verlopen en dat het team snel, accuraat en klantvriendelijk te werk is gegaan. Geweldig dat je zo tevreden bent met het zonnescherm. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar. ^Mike
Er wordt vakkundig gewerkt en netjes na het werk wordt alles netjes Opgeruimd en gestofzuigd geen klachten.
Beste Jannie, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat er vakkundig is gewerkt en dat alles netjes is achtergelaten na afloop. Dat vinden we vanzelfsprekend en prettig om terug te lezen. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar. ^Mike
Altijd goed geholpen en beleefd
Beste Atie en Henk, Bedankt voor jullie mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie altijd goed en beleefd bent geholpen, dat vinden we erg belangrijk. We wensen jullie veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor jullie klaar. ^Mike
Wij wonen in een ovaalvormig appartement. We hadden screens besteld voor in de slaapkamers. Zowel bij de bestelling als bij de inmeting duidelijk gemeld dat het gebouw ovaalvormig is en dat dit de montage complexer maakt. Toen de monteurs kwamen wisten ze nergens van. Daarnaast zouden er geleiderails worden geleverd bij de screens. Ook dat gebeurde niet. Kom niet eens volgens de monteurs. Over de monteurs geen klachten, maar alles wat daarvoor komt heeft nog veel te leren
Beste Hans, Bedankt voor je review en dat je dit zo duidelijk aangeeft. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de inzet van de monteurs. Goed om te lezen dat het uiteindelijke resultaat naar wens is en dat alles netjes is gemonteerd, zeker gezien de specifieke vorm van het appartement. We nemen je ervaring mee zodat we onze afstemming en voorbereiding blijven verbeteren. We wensen je veel plezier van de screens en bedanken je voor het vertrouwen. ^Mike
Recent heb ik een zonnenscherm laten plaatsen en ondanks dat het traject vooraf wat uitdagingen kende, ben ik uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat. De communicatie in de beginfase had beter gekund en de plaatsingsdatum is helaas twee keer verzet, naar verluidt door leveringsproblemen. Dit zorgde voor wat extra afstemming via mail en telefoon. Wel wil ik benadrukken dat er uiteindelijk goed is meegedacht in de oplossing, onder andere door flexibiliteit in de afwikkeling, wat ik uiteindelijk als prettig heb ervaren. De installatie zelf verliep uitstekend: de monteurs waren vriendelijk, professioneel en duidelijk ervaren. Het zonnenscherm hangt er strak bij, werkt perfect en voldoet volledig aan de verwachtingen. Al met al een mooi eindresultaat en een nette afwikkeling. Bedankt!
Beste Jesse, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent met het eindresultaat en dat het zonnenscherm helemaal naar wens is. Mooi dat er is meegedacht in een passende oplossing en dat je de afwikkeling als prettig hebt ervaren. Goed om te lezen dat de montage zelf soepel is verlopen en dat onze monteurs een professionele en vriendelijke indruk hebben achtergelaten. We wensen je veel plezier van je zonnenscherm en danken je voor het vertrouwen. ^Mike
Volgens afspraak en netjes geïnstalleerd door 2 ingehuurde vriendelijke heren.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vriendelijk en met goed advies bent geholpen en dat alles volgens afspraak netjes is geïnstalleerd. Ook goed om te lezen dat de monteurs zo’n prettige indruk hebben achtergelaten. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar wanneer dat nodig is. ^Mike
Zie boven
Beste Leo, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je onze hulp als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar. ^Mike
en dat kan alleen door allereerst helder advies en de vakkundige montage. Er werd zelfs nadacht over de plaatsing van de zonnepaneeltjes zodat deze minder in het zicht zijn en toch goed hun werk kunnen doen. Schermen zijn in januari geplaatst en nu met het ontluikende lenteweer genieten we er volop van.
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat de screens doen wat ze moeten doen en dat je het advies en de montage als helder en vakkundig hebt ervaren. Mooi detail ook dat er is meegedacht over de plaatsing van de zonnepaneeltjes, zodat alles netjes oogt en goed functioneert. Geweldig dat je er nu met het lenteweer al zo van kunt genieten. We wensen je er nog heel veel plezier van en staan graag weer voor je klaar wanneer dat nodig is. ^Mike
op tijd geleverd, vriendelijke vakmensen netjes gemonteerd
Beste Brenda, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat de montage netjes is uitgevoerd door onze vriendelijke vakmensen. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar. ^Mike
Super vriendelijk, goed op de hoogte gehouden met alles stappen. Scherpe prijs! Kortom geen enkel aandachtspuntje. Nog een extra compliment voor de monteurs, heel vriendelijk, netjes afgewerkt, àlles opgeruimd. Ik beveel zon en scherm van harte aan!
Beste Halima, Bedankt voor je enthousiaste en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je zo goed op de hoogte bent gehouden tijdens alle stappen en dat je de prijs en service als positief hebt ervaren. Ook mooi dat de monteurs zo’n goede indruk hebben achtergelaten en alles netjes hebben afgerond. We waarderen je aanbeveling enorm en wensen je veel plezier van het resultaat. Bedankt voor het vertrouwen. ^Mike
Verkopers en monteurs zijn allen vriendelijk en goed op de hoogte van de mogelijkheden. Uitdagingen worden ter plaatse perfect opgelost. Een lust om te mogen ervaren dat dit nog bestaat! In afgelopen jaren zaken met Zon en Scherm gedaan en ik weet wel waar ik de volgende klus weer zal uitbesteden. Chapeau en bedankt!
Beste Peter, Wat een prachtige woorden, bedankt dat je dit zo deelt. Geweldig om te horen dat het hele traject, van aankoop tot en met gebruik, als zo positief is ervaren. Fijn dat je onze mensen als vriendelijk en deskundig hebt meegemaakt en dat ook ter plaatse alles netjes wordt opgelost. Extra mooi dat je ons al langer kent en opnieuw voor ons kiest, dat waarderen we enorm. We wensen je veel plezier van het resultaat en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. ^Mike
Beste Ingrid, Bedankt voor je review. Mooi om te horen dat alles naar wens is en dat je niets aan te merken hebt. Daar worden we blij van. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan graag weer voor je klaar wanneer dat nodig is. ^Mike
Ik wil nog zeggen Er kwam thuis iemand om Advies te geven En de offerte op te maken dat was ook een prima jongeman Daarna de inmeten gehad en had ook alles onder controle Toen vandaag 4 man sterk om alles te monteren!! Ze hadden verstand van de montage En dan die meneer die op een ladder staat Ik vond het super eng Dat hebben ze super gedaan Ik had voor 2 jaar terug al ervaring met zon en scherm in mijn oude huis in Almere Maar daar ook goeie service gehad Het waren hier ook toppertjes Bedankt
Beste Wilma, Wat een geweldige review, bedankt dat je dit zo uitgebreid deelt. Fijn om te horen dat je vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de montage zo’n positieve ervaring hebt gehad. Mooi dat alles zorgvuldig is ingemeten en dat de montageploeg zo vakkundig te werk is gegaan, ook in spannende situaties op hoogte. Dat vraagt om echte vakkennis en vertrouwen. Leuk om te lezen dat je ons al kende van je vorige woning en dat we opnieuw aan je verwachtingen hebben mogen voldoen. We wensen je heel veel plezier van het resultaat en bedanken je voor het vertrouwen. ^Mike
We hebben onze screens weer een servicebeurt laten geven, wederom prettige vaklui met na afloop een eerlijke nota.
Beste Jan, Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je opnieuw in ons hebt gesteld. Fijn om te horen dat de servicebeurt naar wens is uitgevoerd en dat je onze vakmensen als prettig en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het graag voor. Geniet weer van je screens en we staan altijd voor je klaar. ^Mike
Precies zoals afgesproken. Mooi resultaat
Beste, Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat alles vlot en kundig is geïnstalleerd en dat het helemaal volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor. Geniet van het mooie resultaat en bedankt voor het vertrouwen in ons. ^Mike
Vooral vakkundig maar ook snel gemonteerd.
Beste Cyriel, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je de communicatie als duidelijk en vriendelijk hebt ervaren. Daar besteden we veel aandacht aan. Ook goed om te lezen dat de montage vakkundig en snel is verlopen, dat is precies waar we voor staan. We wensen je veel plezier van het resultaat en staan altijd voor je klaar. ^Mike
Werken netjes en nemen het oude zonnescherm mee
Beste, Wat fijn om te horen dat er netjes is gewerkt en dat het oude zonnescherm is meegenomen. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we enorm. Veel plezier van het nieuwe zonnescherm en geniet ervan. ^Mike
Goed geholpen, veel keus.
Beste Marcel, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je de ruime keuze hebt gewaardeerd. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat betekent veel voor ons. Veel plezier van je aankoop en geniet ervan. ^Mike
Zonnescherm snel en goed gemonteerd
Beste Otto, Wat fijn om te horen dat het zonnescherm snel en goed is gemonteerd. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat stellen we erg op prijs. Veel plezier ervan en geniet van het comfort. ^Mike
Het zijn vakmensen. Vriendelijk en correct.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je onze monteurs als vakmensen hebt ervaren en dat ze vriendelijk en correct waren. Dank je wel voor je mooie woorden, dat waarderen we enorm. Veel plezier van het resultaat en geniet ervan. ^Mike
Met 3man sterk jonge gasten capuchon op beetje verveeld kijken op telefoon dus mijn gedachte geen visitekaartje voor jullie.1 had de leiding en toen ze eenmaal aan de gang waren ging het prima (niet op hun handen staan kijken)Van koffie voorzien waren beleefd en prima verlopen verder .
Beste Ali, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We waarderen je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het werk zelf uiteindelijk goed is verlopen en dat alles netjes en beleefd is afgerond. We nemen je opmerkingen mee, zodat we onze service en uitstraling blijven verbeteren. Dank je wel voor je vertrouwen en we wensen je veel plezier van het resultaat. ^Mike
Vriendelijke monteurs goed werk geleverd
Beste, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en onze monteurs. Mooi dat alles naar wens is verlopen en dat je het werk als goed hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je ervaring en geniet van het resultaat. ^Mike
Netjes geplaatst
Beste Ger, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de nette plaatsing. Dank je wel voor het delen van je ervaring, dat waarderen we enorm. Veel plezier van het resultaat en geniet ervan. ^Mike
Aan ons huis zijn vandaag meedere rolluiken en een screen geplaatst. De producten zijn zeer goed! En de jongens die ze hebben geplaatst waren heel professioneel, aardig en behulpzaam. Binnen 2,5 uur was alles klaar en opgeruimd, perfect!
Beste Kadir, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel de producten als de plaatsing. Fijn dat alles vlot en netjes is verlopen en dat je de monteurs als professioneel en behulpzaam hebt ervaren. Daar doen we het voor. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van het resultaat bij je thuis. ^Mike
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.